icon

Bol by pre vášho muža problém ružový kufor?

4. aug 2025

Ak si zena vezme na dovolenku ruzovy, fialovy a pod. kufor a muz jej ho prenasa z auta na izbu a potom z izby do auta..
Bol by to pre vasho muza problem?
Kamoska mi vravela, ze jej muz sa div nezblaznil, ked jej z hotelovej izby mal do auta nalozit ruzovy kufor, ze ci sa on ma hanbit, a ze vyvolava iba trapne situacie…
Akoze fakt moze byt toto problem pre normalneho chlapa?
Som pozerala ako puk, ze ten chlap musi byt inak zakomplexovany…

Strana
z4
anonym_c7d99a
11. aug 2025
@andreatytler

@anonym_autor Moj muz je tiez takyto magor. Sice nemam ruzovy kufor ale viem ze by somral ak by ho musel niest. Somre vzdy ked kupim synovi nieco ruzove. A mojej kabelky sa ani nedotkne. Poda mi ju len ked ho nikto nevidi. Je to magor a neskutocne stara skola, vygumovany mozog v tejto oblasti a ano nizke sebavedomei, ale tiez je kanadan. Europania su oproti kanadanom zzensteny. On je taky krizenec medzi drevorubacom a hokejistom, takze v ruzovom tricku by skutocne vyzeral cudne.

@andreatytler a v New Yorku tohto pana nevidel?

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
11. aug 2025

Môj by to neriešil vôbec, ale tak ruku na srdce: asi by sa doň nezbalil na služobku, ako ho poznám. My sme mali "kauzu" 🌈 pred pár rokmi, lebo som vtedy dvojročnemu synovi kúpila nočnú lampicku v tvare dúhy, a ze vraj je to dievčenské. Argumentoval slovami Teda Mosbyho (HIMYM): kôň nie je dievcensky. Ani rohy nie sú dievčenské. Ale keď ich spojis, vznikne ti jednorožec 😅 mimochodom, celkom to zakrýkol, lebo následne mal malý dosť intenzivne obdobie jednorozcov 😄

andreatytler
11. aug 2025
@anonym_c7d99a

@andreatytler a v New Yorku tohto pana nevidel?

@anonym_c7d99a Nemyslim ze by ho prave ten obraz presvedcil ze chlapi mozu nosit ruzovu.

lauricka
11. aug 2025

@anonym_autor samozrejme, že ten chlap má problém, neviem si to ani predstaviť, že by sa takto niekto správal

anonym_68c56b
11. aug 2025

Môj muž teraz jazdil mesiac na internát s kufrom našej dcéry ( ružový s obrázkami morských víl) . Povedal, že je pre neho praktickejšie ťahať tento malý ako svoj veľký . Kolegovia sa mu trochu posmiali, že tie dva metre a taký kufrík k sebe nepasujú, ale bolo mu to jedno 😀. Za to môj ex šalie z krikľavo ružových plaviek pre syna. Tu pekne vidieť rozdielom medzi dospelým uvedomelým človekom a nedozretým deckom .

andrea2667
11. aug 2025

@anonym_autor Až doteraz som nerozumela, čo je to tá homofóbia. Teraz už viem.

pralinka25
11. aug 2025

Ruzova bola dlho muzskou farbou. Niekolko storoci. az kusok pred druhou sv. Vojnou to moderny odevny priemysel zacal menit.

barbara9456
11. aug 2025

Môjmu mužovi je všetko jedno. 😀 Ani ružový kufor by nebol problém.

andreatytler
11. aug 2025
@pralinka25

Ruzova bola dlho muzskou farbou. Niekolko storoci. az kusok pred druhou sv. Vojnou to moderny odevny priemysel zacal menit.

@pralinka25 Ano, Cervena bola muzska farba, akcna a agresivna a jej jemnejsi odtien ruzova bola pre malych chlapcov.
Zeny mali modru a belasa bola jemna varianta pre dievcata. Preto je aj Panna Maria vsade v belasom plasti.
Az neskor to prehodili.

ursulienka1
18. aug 2025

@anonym_autor 🩷 viac ružovej nebolo

Strana
z4