icon

Bol by pre vášho muža problém ružový kufor?

4. aug 2025

Ak si zena vezme na dovolenku ruzovy, fialovy a pod. kufor a muz jej ho prenasa z auta na izbu a potom z izby do auta..
Bol by to pre vasho muza problem?
Kamoska mi vravela, ze jej muz sa div nezblaznil, ked jej z hotelovej izby mal do auta nalozit ruzovy kufor, ze ci sa on ma hanbit, a ze vyvolava iba trapne situacie…
Akoze fakt moze byt toto problem pre normalneho chlapa?
Som pozerala ako puk, ze ten chlap musi byt inak zakomplexovany…

marca12
8. aug 2025

@anonym_autor Moj by ho hrdo nosil a dobre by sa na tom zabaval.

elvenprincess
8. aug 2025

Chcela som ružový kufor s Hello Kitty a povedal, že si ho mám kúpiť. Absolútne to neriešil. Nakoniec som dala prednosť tyrkysovému. A on ho v pohode vláči a tiež je to skôr ženská farba ako mužská. No a ja ťahám jeho zelený, lebo je o polovicu menší a ľahší. 😆

damira90
8. aug 2025

Moj cavo kamos si ponovom kupuje ruzove mikiny a svetre nevin co to je za modu. Plus kryt na mobil a je na zeny a balí zeny... ten tvoj ma komolexy asi. Kufor ved je to len kufor. A niektorí si znackovy muzsky veru ruzovy kupia..... neviem preco aj tricka ruzove si daju. A machruju, akoze oteckovia .. normalne si ruzove kupuju :D

gabika20
8. aug 2025

Toto by vôbec nebol problém..môj muž nemal problém zobrať ružové vodítko s mojím mini psom medzi ľudí, akurát sme sa zasmiali 😀 podľa mňa ak s tým má nejaký problém je to skôr nejaké nízke sebavedomie toho muža 🤷‍♀️

patycka
8. aug 2025

Môj muž je tiež svojský... Ale kufor taška hocičo iné ružové mu nevadí... Sam keď potreboval ísť na operáciu do nemocnice nemala som nič iné len ženskú tašku bordovu a do tej som ho zbalila a do niesla mu a sama som mu povedala ze prepáč ale nič iné sme doma nemali ako vieš... Jemu to bolo jedno on bol rad ze som mu do niesla co potreboval aj keby v igelitke... Aj mne niesol ružovú tašku aj kabelku hoc kedy Nikdy nebol problém 🤷‍♀️🤷‍♀️ farba ako farba

jana_eyre_2
9. aug 2025

Môj muž by si tu farbu ani nevšimol.. 🤷🏻‍♀️

anonym_c7d99a
9. aug 2025

@anonym_autor

anonym_c7d99a
9. aug 2025

...

anonym_c7d99a
Autor odpoveď zmazal
anonym_c7d99a
9. aug 2025

@anonym_autor

anonym_c7d99a
Autor odpoveď zmazal
anonym_c7d99a
Autor odpoveď zmazal
anonym_c7d99a
9. aug 2025
andreatytler
9. aug 2025

@anonym_autor Moj muz je tiez takyto magor. Sice nemam ruzovy kufor ale viem ze by somral ak by ho musel niest. Somre vzdy ked kupim synovi nieco ruzove. A mojej kabelky sa ani nedotkne. Poda mi ju len ked ho nikto nevidi. Je to magor a neskutocne stara skola, vygumovany mozog v tejto oblasti a ano nizke sebavedomei, ale tiez je kanadan. Europania su oproti kanadanom zzensteny. On je taky krizenec medzi drevorubacom a hokejistom, takze v ruzovom tricku by skutocne vyzeral cudne.

blackcat8885
9. aug 2025

Keby to bol môj kufor s ktorým cestujem sama tak nie nevadilo by mu to. Keby to bol kufor ktorý ako rodina berieme spolu na dovolenku tak áno.

duracelka13
9. aug 2025

Môj manžel mi v prípade potreby kúpi aj vložky v obchode, takže nejakú farbu kufra absolútne nerieši 🤦

anonym_acb77f
9. aug 2025

Tak môj si napríklad bral kľudne môj "dievčenský" kufor, keď lietal na sluzobku, že medzi tými 90% čiernych kufrov ho hneď zbadá a nemusí sa báť, že vezme cudzí. 😁

gerrwie_girl
9. aug 2025
@jazula

Mám červený kufor, priateľ to nikdy nevidel ako problém. Aj vložky mi občas kupuje 😅

@jazula červená je normálna bezna farba aj pre muža 🙂

tianna
9. aug 2025

@anonym_autor môj muž dokonca jeden čas nosil ružovú polokošeľu 🙂👌🏼 nie, absolútne s tým problém nemá, v pohode mi nosí aj ružový batoh keď je ťažký 😁

anonym_ff011a
9. aug 2025

Pači sa mi, že furt sa taketo divne veci stavaju "kamoškam" a potom to dotyčnej osobe tak dlho vŕta v hlave a rieši problem na MK za ňu, haha ...

No čo dodať ? Poďme vyhrotiť túto tému...

Nepáči sa jej manželovi ružovy kufor ? Rozvod?čo iné!?
Vždy sa to začína ružovým kufrom a do roka je manžel zbalený v tom ružovom kufri a poslaný na reklamáciu k svokre ! Skús si jej manžela zobrať bokom medzi 4 oči a povedať mu, že tak to ďalej nejde !? Dúfam, že ako spravna kamka si ju aspoň prihlasila na manzelskú poradňu na pondelok!! Deti v afrike nemajú v čom chodiť na dovolenky a mladý pánko vymýšľať bude ?!? Neexistuje ! Normálne ma to rozčúlilo a zároveň inšpirovalo na kúpu vianočného darčeka aj pre svokra!

verím tomu, že sme spoločne problém vyriešili a želám pekný ružový deň

vanilka83
9. aug 2025

@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣 ja sa musím smiať lebo môj muž v pohode nosí na výlety a tury môj ružový batoh,keď ma ten jeho v robote,alebo špinavý

tripetta
9. aug 2025

Ružová je farba PRE MUŽOV rovnako tak ako aj PRE ŽENY. Je jedno aký odtieň. Neexistuje ženská, či mužská farba. Farby sú tu pre všetkých. Toto chápe každý kto má aspoň 2 ciferné IQ.

linduska86
9. aug 2025

😂😂😂😂😂 otvorím modrého koná a už takáto pichovina 🫣😆😆😆😆

ursulienka1
9. aug 2025

@anonym_autor
Môj muž má problém len stým že je málo miesta....a my ženy konkrétne 4 kúsky máme strašne veľa veci 💕no nemiluj ho

selena_luna
9. aug 2025
@ursulienka1

@anonym_autor
Môj muž má problém len stým že je málo miesta....a my ženy konkrétne 4 kúsky máme strašne veľa veci 💕no nemiluj ho

@ursulienka1 to je aka krasna kabelka! Kde si ju zohnala?

ursulienka1
10. aug 2025
@selena_luna

@ursulienka1 to je aka krasna kabelka! Kde si ju zohnala?

@selena_luna to bolo spolu s bábikou, okuliare kabelka doplnky..... no nekúp to ružové trblietavé zlatučke💕

selena_luna
10. aug 2025
@ursulienka1

@selena_luna to bolo spolu s bábikou, okuliare kabelka doplnky..... no nekúp to ružové trblietavé zlatučke💕

@ursulienka1 dakujem! Najdem dceram, odpadnu!

anonym_c7d99a
11. aug 2025
@andreatytler

@anonym_autor Moj muz je tiez takyto magor. Sice nemam ruzovy kufor ale viem ze by somral ak by ho musel niest. Somre vzdy ked kupim synovi nieco ruzove. A mojej kabelky sa ani nedotkne. Poda mi ju len ked ho nikto nevidi. Je to magor a neskutocne stara skola, vygumovany mozog v tejto oblasti a ano nizke sebavedomei, ale tiez je kanadan. Europania su oproti kanadanom zzensteny. On je taky krizenec medzi drevorubacom a hokejistom, takze v ruzovom tricku by skutocne vyzeral cudne.

@andreatytler asi nevie vela o historii

anonym_c7d99a
11. aug 2025
@andreatytler

@andreatytler sa mu zda ze Kanadania ako Ryan Reynolds alebo Ryan Gosling nikdy ruzovu nenosia?

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená