icon

Bolo rande bez zaplateného účtu problém?

ejmi25
29. okt 2024

Ahojte..Som uz dlhsie sama.Rozvedena.Skusila som zionamku.Na rande ma pozval muz uz nemame nast.Taka prva kava.Chlap vyzeral celkom v pohode.Taky obycajny tip.Pozyval on tak si vravim v poriadku.Dali sme si kavu.MUz siel na toaletu ,celkom som myslela,ze zaplatil.Podakovala som za pozvanie a isli sme prec.Nemam problem pozvat na oplatku muza.No ked 1 rande nechavam na muzovi.Pridem domov a ani neviem prisla mi celkom milo napisane ,ze sme nevyplatili ucet.Letela som tam omluvila pivedala pribeh.Kocky mile vsetko som sa citila ako ....Som mu napisala povedal,ze zabudol. Ako mne neslo o tie smeti za kavu..A on na to sa take hrozne stalo!!fakt uz vymreli normalni muzi??co vedia co sa payri?,som mu napisala nejde o peniaze ,ale trapnu situaciu.Boli sme v meste kde byvam ja!mna tu poznaju dost male mesto.To vazne zabudol?ci si mysli ,ze som blba?

sashabb
29. okt 2024

@drago12587 a takto @goodidea nie je náhodou chlap? 🙄

drago12587
29. okt 2024

@vevesh realne mi povec, že ked ideš do nejakeho podniku, nenajdeš 50 žien ktore s tebou pojdu na rande.. ved si možeš vyberat z čoho chceš.. tie baby tam len z jedneho dovodu.. aby si ich všimli chlapi.. :D .. alebo v praci.. zakecaš sa na 5 minut a pozve ta dakde.. nikdy som nemal problem, že ja musim niečo robit aby som si nejaku našiel .. preto nechapem tie reči " uz by som sa mu neozvala, ak by nezaplatil, dala by som mu to vyžrat" .. ten chlap ma pravdepodobne 6 inych rande v ten tyžden :D piše si so 150 ženami naraz, ani nepozna tvoje meno.. ked nie ona, zajtra budu ine..

vevesh
29. okt 2024

@drago12587 tak ty si vynimka a zvysne 3 miliardy chlapov nie🫣🫣🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

derdia
29. okt 2024

Ešteže bol taký "zlatý", že ti nezabudol napísať, že ste zabudli zaplatiť🙈

rozculena
29. okt 2024

@drago12587 kristova noha,prestaň tu už vypisovať,koľko tisíc si minul na ženy,čo sa máme teraz z teba posrať? Ani jednu z nás to nezaujíma,lebo aj keď máš MOŽNO kopu peňazí,inteligencie si veľa nepobral...Ešte raz ti opakujem,že tu sa bavíme o prvom rande,ak nerozumieš po slovensky,nech ti to vysvetlí tá tvoja vysoko atraktívna MISS sveta....

gazpalm
29. okt 2024

@drago12587 prepac , ale ty si riadny chudak 😂 akoze zaplatit zene , ked si na prvom rande, kavu za 5 evri je elementarna slusnost ( aj keby to mala byt 5 chodova vecera ... ) to , ze ty si sa nechal odzubat kazdy raz minimalne zlatokopkou , je tvoja sprostost , nie vsetkych normal zien , co idu na prve rande a chlap trapne ujde od platenia ...chlap co zaplati prvy ucet bez toho , aby ta zena vedela vobec kedy , mu extrem prida na prvotnej pritazlivosti ...lebo vidno , ze ma o zenu zaujem, alebo ak nema , je vyzrety a slusny ...a ano zeny to maju rady ...po dalsich schodzkach , jasne zaplati ten alebo ten na striedacku ..uz sa to tak neriesi ...ta prva je pre mna smerodajna

mircalla
29. okt 2024

@drago12587 Tak dobre Jozko, rozprudil si debatu....Kedy mas vecierku? Mama ta este nevola na veceru?

drago12587
29. okt 2024

@sashabb napisala , že chlap by mal platit každe rande :D .. pozri.. su aj takí aj takí..niektori platia absolutne vsetko, zenam kupia byty, auta, po rozvode skoncia na ulici.. su taki ktori idu 50:50.. su taki ktori mali vela skusenosti, povedali si " seriem na to, moje peniaze, ak chce byt moja a žit na mojej urovni, musi si to zaslužit.. nebudem z principu platit len pre to, aby si nemyslela že dostane všetko zadarmo ako 50 pred nou" .. fakt je rozdiel či ideš na rande s 20 ročnou , milou,skromnou, ktora sedi vo svetriku od starkej a vypyta si vodu s citronom lebo na to nema.. alebo 40 ročnou vraskavou s 2 detmi a rozvodom za sebou, ktora čakala čely život na chlapa ktory sa o nu konečne postara a bude jej všetko platit, aj ked ona mu už nema čo ponuknut.. tej prvej by som aj zaplatil, druha može plakat aky som žgrloš za 2 evri... :D ..

ejmi25
autor
29. okt 2024

@gazpalm dakujem za normalnych ludi .Svet ma este sancu.🙏

drago12587
29. okt 2024

@mircalla mama žije 15 rokov v inom štáte ako ja :D skoro si trafila

mircalla
29. okt 2024

@drago12587 Si strasne nezabavne, otravne a nudne decko. Fust to iste dokola, uroven stredna skola...fakt slabe a malo sofistikovane dokonca aj na pubertaka....Akoze vsetkym nam tu je jasne, ze si znudeny teenager, ale mna uz v tejto faze nudis...

sashabb
29. okt 2024

@drago12587 ešte raz, goodidea je chlap, teda aspoň podľa profilovej fotky. Prečo mu píšeš akoby bol žena?

vilma7
30. okt 2024

2x som bola s takým, čo chcel všetko platiť pol na pol...ja som navrhla ze raz jeden potom druhy. Tak som to vzdala. Určite neľutujem

monika8899
30. okt 2024

@drago12587 A potom sa čuduješ,že si z teba urobili bankomat 🙂 Obyčajná,jednoduchá, pracujúca,samostatná žena,ktorá nemusí byť kráľovnou krásy, inteligentná,ktorá má svoju charizmu a hlavne pozná svoju hodnotu,by o teba ani bicykel nepoložila...Nenaješ sa z pekného taniera😉
Ja osobne nemusím mužov,ako si ty.Čo si myslia keď majú prachy, ženy im samé budú skákať do postele....Budú ale aké?!
Ja by som nikdy muža sama od seba nepozvala na rande, môže byť aj trblietavý, pozlátený a neviem aký....

ema22270
30. okt 2024

@drago12587 tak toto je teda komentar🙄

monika8899
30. okt 2024

@ejmi25 autorka nie nezabudol,len je to chuj.Nevie čo sa patrí.Na 1 rande by mal platiť muž.Ale aspoň vidíš aký je...
Mňa by to tiež nahnevalo, viac by som sa mu neozvala.
Aj keby píše,ignorovala by som ho.Ale to som ja.
Prajem ti pekný deň👋🙂

hugger
30. okt 2024

@drago12587
Z nejakeho dôvodu sa na teba lepia zlatokopka a teba to zranuje.

Nenechaj sa tymto zranením ovplyvniť v situáciách kde by mala prevládať základná slušnosť: za rande kym sa zoznamujú plati muz. Neskor, ked uz spolu chodia sa da riesit nejake delenie nákladov na spolocne strávený volny cas

januarova
30. okt 2024

@ejmi25 ako si sa rozhodla? Nepôjdeš už s ním na rande?
Za mňa určite nezabudol, zgrlavy chrapun

vlastnynazor
30. okt 2024

@hugger ten dovod bude asi ten, ze normalna o typ uplneho chrapuna nema zaujem. A vtipnost toho celeho dotvara, ze sa prezentuje, kolko on do tych zlatokopiek vlozil - hmmm, tak urcite je na MK chlap, kt.nevie co s peniazmi - urciteeeeee 🤣

lienka9
30. okt 2024

Za mna prve rande musi zaplatit muz,dalsie sme sa vzdy striedali.vacsinou som ja platila viac,kedze som viac zarabala..potom mi to uz je jedno,ale prve rande je proste prve.a ak zabudol,stane sa,dala by som tomu sancu,ale ak to spravil naschval ,tak to stopka jednoznacne.klamar a zgrlos-zla kombinacia

drago12587
30. okt 2024

@monika8899 presne takú mám teraz druhy rok " obyčajnu , pracujucu , samostatnu, inteligentnu" .. a ironicky ma ona pozvala na rande... Bola to kamoška kolegyne, mali sme firemnu chatu kde ma "zbalila" :D ... Takže to "prve rande" sa odohralo uż na chate.. a pozvala ma na druhe.. nemyslim sex.. bola panna.. prave preto som dal ženam všeobecne ešte šancu po mojich ex.. ale narozdiel od všetkych žien ktore som poznal, nikdy nechcela odomna ani cent .. nikdy sa nek*rvila.. vlastne po mne roky šla prave kolegyna, ktora ju zobrala.. ona ma na rande pozyvala každy tyžden.. ale tá je cela obotoxovaná, umele vlasy, mihalnice , instagram plný " drahého životného štýlu" .. ked som sa dal dokopy s jej kamoškou, tak za pol roka vystriedala 20 chlapov , " tento je velka ryba, ma svoju firmu, 2 domy.... O tyžden.. tento je za vodou ma bmw za 130 tis a 3 byty :D" ... Takto to chodilo a stale chodi.. kopia mojich ex.. terajšia priatelka videla moju ex.. sama od seba mi na tej chate povedala, že " ako si sa mohol tak dlho nechat vyciciavat" ... Vždy , ked dakde ideme, chce platit ona.. ja som kupil dovolenku ( asi zo zvyku) ona bez ohlasenia kupila na jej pomery drahu sukromny villu na 3 tyždne.. bežne kupuje listky na koncerty, kina , kupi mi košele len tak atd.. niečo čo nerobila ani jedna priatelka pred nou.. ( a nerobi to asi žiadna pre mojich kolegov) .. prve rande som jej tiež zaplatil, lebo ona sama od seba vstala, že to ide zaplatit, nech kludne dojem :D .. takto sa ukazuje chlapovi , o čo jej ide.. ( a to prve rande stalo 800€ , čo bol pre nu slušny peniaz ) .. dáva mi najavo každy den, že si váži všetko čo robím.. ked zaplatim niečo väčšie ja, sama za mnou príde, že druhy krat plati ona lebo ved aj ona zarába :D .. to je ten rozdiel.. od začiatku chcela len mna.. ani sekundu nemyslela o tom, že si bude uživat život za moje prachy.. kludne by zaplatila aj všetky rande keby som ju nechal platit.. vidiš ten rozdiel oproti ženam na MK ? :D .. tie nechodia na rande za tym chlapom..maju mentalitu, že ked je chlap, ma za všetko platit.. možno keby sa aspon ponukli, že si zaplatia same, chlapi by ich nenechali ale povedali si " konečne žena ktora nechce moje prachy" .. ked ideš na rande s 30-40 ročnym, kolko žien mal pred tebou ? Kolko penazi na ne minul ? Určite nehlada dalšiu ktoru bude dotovat.. chce partnerku.. tak mu ukaž, že chceš partnera a nie bankomat :D .. kupuj mu veci, aj ked drobnosti, sem tam dačo zaplat, pozvy ho.. to pre nich pred tebou nerobila možno žiadna...

ivik4
30. okt 2024

🥱

ejmi25
autor
30. okt 2024

@januarova mie uz nie

mircalla
30. okt 2024

@drago12587 Kokos, trapko uz nespamuj. Tvoje vymysly napriec MK su tu dobre zname uz dlhsie, je to otravne.
Uspesny muz nechodi onanovat na MK, nam to je vsetkym jasne, co si zac. Mozno na to par ludi skoci, vacsina nie. Strat sa. To onanovat myslim obrazne....

Zeny nekrmte trolla, toto je daco ako zoro

drago12587
30. okt 2024

@mircalla môj život je pre teba neralny ? :D ..

ruxandra
30. okt 2024

@drago12587 lol, takze ty si zlatokopka 😅😂😂😂😂 kupis nieco male frajerke, lebo vies, ze ona ti potom kupi nieco ovela drahsie 🤣 a inym budes nadavat do zlatokopiek 🤦‍♀️

mircalla
30. okt 2024

@drago12587 Tvoj sposob vyjadrovania a nazory su na urovni 12rocneho trolla. Mna neodrbes, mozno par zien ano.

drago12587
30. okt 2024

@mircalla to sa v tvojej ciganskej dedine ludia takto bežne rozpravaju ?

mircalla
30. okt 2024

@drago12587 Len s trollmi.

drago12587
30. okt 2024

@mircalla prečitala si si po sebe ako sa vyjadruješ ty ? :D .. ved si uplny odpad..