Bolo rande bez zaplateného účtu problém?
Ahojte..Som uz dlhsie sama.Rozvedena.Skusila som zionamku.Na rande ma pozval muz uz nemame nast.Taka prva kava.Chlap vyzeral celkom v pohode.Taky obycajny tip.Pozyval on tak si vravim v poriadku.Dali sme si kavu.MUz siel na toaletu ,celkom som myslela,ze zaplatil.Podakovala som za pozvanie a isli sme prec.Nemam problem pozvat na oplatku muza.No ked 1 rande nechavam na muzovi.Pridem domov a ani neviem prisla mi celkom milo napisane ,ze sme nevyplatili ucet.Letela som tam omluvila pivedala pribeh.Kocky mile vsetko som sa citila ako ....Som mu napisala povedal,ze zabudol. Ako mne neslo o tie smeti za kavu..A on na to sa take hrozne stalo!!fakt uz vymreli normalni muzi??co vedia co sa payri?,som mu napisala nejde o peniaze ,ale trapnu situaciu.Boli sme v meste kde byvam ja!mna tu poznaju dost male mesto.To vazne zabudol?ci si mysli ,ze som blba?
@drago12587 Zacali ti prazdniny. Nemas kamosov? Najdi si nejakych, nech sa nenudis. Troll. TROLL. TROLL.
@mircalla čo z toho co som napisal, nie je podla teba pravda ? :D .. nerozumiem, maš doma krízu a prišla si sa vyventilovat ? :D vieš písať aj na urovni alebo len bliakat ako cigáni pod tvojim bytom ? ..
@karolinakr Je to dake znudene decko, v horsom pripade znudeny zakomplexovany mladik, co je uz je na diagnozu u psychiatra, ze toto robi.
Pod ruškom anonymity každy môže byt na internete čimkoĺvek, aj členom Chrenekovej rodiny..alebo Igor Rattaj a Milan Dubec by sa chodili hadat na forum pre mamičky, že mali na rande vyžírku..To sa stava, každy sa stretne raz s lakomcom
@karolinakr To ako zeny z neho omdlievaju a zobru o jeho pozornost pise uz dlhdobo, je to jeho jedina tema. Mysli si, ze sme padnute na hlavu, ze taky muz chodi o tom informovat na zenske forum, z ktoreho sa mimochodom vacsina chlapov, co poznam dost smeje (nivc v zlom)....a ani omylom by o MK ani nezavadili.
@karolinakr Ale daco ako Martin Jakubec to moze byt, trosku na hlavicku nooo
Prve rande stalo 800eur? To kde ste boli? V prezidentskom apartmane hoci bola panna? Kupila drahu sukoromnu vilu na 3 tyždne...ešte spolu nechodili, nespali, už dala ročny plat za sukromnu vilu, hoci ty si pri peniazoch, a zarabaš nadpriemerne..tak potom kto tu je zlatokop..keby si bol chudačik, že ona všetko ťaha, a nie že ty si odkladaš peniaze do prasiatka, este ta nevidela naheho a kupuje sukromne vily a bazény..Ty vole, Don Quijote sa môže ist schovat s tymito rozpravkami 👻
@mircalla a možno to je Martin Jakubec 🙂
@mircalla nemam prazdniny :D som na dovolenke na islande ako som pisal :D .. za chvylu vstane priatelka tak budem mat lepsie veci na praci :D
že Som na Islande

@mircalla no presne, neviem si predstavit ze by na toto forum chodil bezny normalny zadany chlap.
tak bud nejaky typ co ma krizu vo vztahu, a chce dajme tomu "pochopit" zeny, a pride tu docasne len kvoli tomu problemu a zada nejaku temu ci otazku, alebo nejaky osamely cudak, co sa nudi a tu vidi povyrazenie a vzruso, ze je v zenskom svete.
ale potom su take babske pupky chlapov, ktore miluju byt v zenskej spolocnosti a zaujimaju sa o nich, take polozeny /teraz nemyslim gayov/.
ale ti vsetci by sa vyjadrovali inak. Toto je nejaky velmi zakomplexovany mizogyn.
@karolinakr čo je na tom divne ? :D všetko čo pišm je pravda :D normana vec
@negymama ktorý žije vo vlastnom svete 🙂
@drago12587 Možno je to "tvoja pravda" a tvoj vymyslený svet
@monika8899 normalna vec :D je ešte tma ale islandsku špz na sr často neuvidiš :D
@drago12587 ja nemusím nikomu nič ukazovať, dokazovaťNepotrebujem žiadneho chlapa baliť.Nerobila som to ani v 18, nezačnem s tým ani teraz v 40-ke.
Ja som ten typ ženy, ktorá skôr mužov odrádza svojou neprístupnosťou.
Máj pekný deň a uži si dovolenku na Islande 😉
S takým chlapom by som sa bála ísť do vzťahu. Manipulátor a nevychovany. Poslala by som mu číslo účtu, z dôvodu prevýchovy...mladý panko možno chodí na kávičku zadara s rozvedenymi ženami.
Bolo by úžasným potvrdením, keby zaplatil len tú svoju polovicu.
Po zaplatení žiadne rande.
Inak ja nechapem ten zaujaty mentalny posun, ked v teme kde sa rozobera utrata na prvom rande za par euricok, a zeny to povazuju za neslusne... ano este raz opakujem ide o drobaky v sume 3-6 eur, no dajme tomu 3 eur maximum, ked ide o preplatenie zeninej kavy..
a tuto predstavitelia muzskeho plemena, zacnu basnit o hnusnych vyzirkach zenach, co chcu platit VSETKOOOO!...
vazeni medzi drobnymi 2,6 za kaveju a VSETKYYYYYM...je este veelmi velmi siroky interval moznosti na ferove podielanie sa na nakladoch. Ale toto ju uplne ina tema.
Tato tema je vylucne a vylucne o tom zaciatku intervalu, ked sa ocakava GESTO pozyvajuceho ze zaplati drobaky za kavu zene na prvom rande.
Boze este aj v kadejakej firmicke ci banke ti ponuknu na prvom stretnuti cukrik, keksik ci kavu ako DARCEK zadarmo a necakaju ze vytiahnes penazenku zacnes na to lovit drobne.
to je je nazvime to pracovne "rande". Takisto ked nejaky manazer firmy pozve obch. partnera na kavu ci obed, necaka ze on to zacaluje, kedze on pozval. Ani mu nepovie, ze pane, zaplatte si svoju polovicu. A to hovorime o formalnych obchodnych stretnutiach. aj tam sa bezne robia taketo gesta. Ze ludia zo seba nerobia debilov a normalne pozyvajuci zaplati.
@negymama ja si myslim, že posun v emancipacii nabral nevídane obratky, kde na inom fore tvrdi chlap, ktory kupil žene Milku za 0.99 je zlatokopka. Ja uz proste tieto šialenstva odmietam počuvat .By som sa od hanby prepadla, keby som vychovala z chlapa v takyto nepodarok..Toto ti muži nikdy nepochopia. A dokonca aj sugar daddies chodia do obchodno sexualneho vzťahu dobrovolne...
A kludne nech muži a ženy idu 50:50, ale platy ženske nebudu začinat na 450€ a mužske 1300€
A ked je zmienka na fcb a o zvyšovani ženskych platov, muži tam kvakaju najviac a argumentuju proti..
Ani nechcu, aby mali ženy väčšie platy, ani nechcu ženu financovat, aj očakavaju tip top domacnosť a služby v posteli a toto už hraniči so šikanou..a ženy by sa mali vediet za seba postavit..
@karolinakr to nie je narast zenskej emancipacie, to je narast muzskeho sebectva.
emancipacia v domacnosti ? ale kdeze? ved zeny su na to aby sa starali o deti, varili a upratovali.
Emancipacia v praci?...oooo nie, my muzi predsa musime zivit rodinu a nechodime na ocr a rodicovske dovolenky, takze musime mat vacsi plat, nam to predsa patri.
Emancipacia v plateni? YES! nech si tie vychcane mrchy zaplatia vsetko do haliera, na rodicovskom ideme pol na pol a mna nezaujima ze ona sa stara o nase spolocne deti a robi mi domace zazemie pre moju karieru.
@drago12587 pozri keď tu niekto presviedča ako sa ma dobre, znie to ako kognitívna disonancia, prečo k tomu potrebuješ anonymne publikum? Chceš byt zaujímavý, osvetu šíriť? Vypni mobil radcej….
@drago12587 neboj sa to čo teraz pri sebe máš je skoro to isté čo si mal pred tým, len na to ide s rozumom 😁
@mircalla naschval som spravil 2 fotky aby som predišiel podobym debatam :D .. to že maš nahovono život, neznamena že všetci ho maju.. kriteria na zapojenie sa do debaty na MK su ,že musim byt chudobny, neuspešny, po 2ch rozvodoch sam s detmi na krku? :D .. takže si vlastne opisala seba :D .. " prečo by chlap ako ja chodil na mk" :D tomu sa čuduješ :D .. ? Už som to pisal 500x .. pre mna to neni forum pre chudobne skrachovane trosky so zničenym životom.. ( ako to berieš ty) .. ja to beriem ako forum kde sa otvorene hovori o všetkom, precitaš si nazory ludi, hlavne žien, ku ktorym bežny chlap nema pristup :D to je cele :D ..
@drago12587 😳😳😳 ja by som nikdy nebola pozvala chlapa na rande. Zdalo by sa mi to divné. A vôbec by ma nezaujímala jeho kreditka, o ktorej ty básnis, že čo všetko z nej môžeš uhradit.
@drago12587 noooo, daj fotecku z Islandu 🤔
@drago12587 Dost ubohy dalsi pokus, troll. Vyhladaj odbornu pomoc. Urcite vedia aj choromyselne fantazie o sebe aj druhych riesit. Toto mi fakt urobilo den, konecne si ma rozosmial
@margotka17 Keby aj dal fotecku z Islandu, co neda, vobec o nicom to nevypoveda.
Idem zhodou okolnosti prave na Island v lete, znamena to snad nieco ine okrem toho, ze idem na Island? Vobec nic. Svedci to o niecom? Vobec o nicom

@mircalla vieš čo napisal? že jeho babka ma vilu s 12 izbami, bazenom 50ha pozemok s lesami, a nikdy necestovala, len do vedlajšej dediny, možno ani telefon nevie použivat..ešte som mu bola ochotna uverit, že je pri peniazoch, ale po tomto ma napadlo, prečo by prachač z vyšsej vrstvy, ktory može mat žien na každy prst 100, ktory vyplakava nad priatelkou vyžirkou, mimochodom každy bohač, ktory ma aspon trochu rozumu musi vediet, že ludia s nim aj kvôli peniazom, chodi sa hadat na forum pre mamičky..Taki maju uplne ine starosti .čiže on je niečo ako Desperado