Bolo rande bez zaplateného účtu problém?
Ahojte..Som uz dlhsie sama.Rozvedena.Skusila som zionamku.Na rande ma pozval muz uz nemame nast.Taka prva kava.Chlap vyzeral celkom v pohode.Taky obycajny tip.Pozyval on tak si vravim v poriadku.Dali sme si kavu.MUz siel na toaletu ,celkom som myslela,ze zaplatil.Podakovala som za pozvanie a isli sme prec.Nemam problem pozvat na oplatku muza.No ked 1 rande nechavam na muzovi.Pridem domov a ani neviem prisla mi celkom milo napisane ,ze sme nevyplatili ucet.Letela som tam omluvila pivedala pribeh.Kocky mile vsetko som sa citila ako ....Som mu napisala povedal,ze zabudol. Ako mne neslo o tie smeti za kavu..A on na to sa take hrozne stalo!!fakt uz vymreli normalni muzi??co vedia co sa payri?,som mu napisala nejde o peniaze ,ale trapnu situaciu.Boli sme v meste kde byvam ja!mna tu poznaju dost male mesto.To vazne zabudol?ci si mysli ,ze som blba?
Zeny predstavte si pred sebou teraz taky ten typ gadza co sa foti na socialne siete v koseli alebo tricku, ktora mu je mala, ale musi mat napasovane, aby bolo vidno ze cvici na bicepsy. To su tie typy, co cvicia na ruky tak si daju o cislo mensie oblecko, ale akosi trening noh uz neriesia, tak hore nabuchanec a dole nohy ako komar :D
Jeden taky gadzo mi vyskakuje na FB. Taky ten typ ala "Rytmus" co ma bielu napasovanu koselocku a velke gycove "akoze drahe" hodinky z Mileticky alebo tak nejak. Fotky na FB vylucne z plaze, mozno z nejakeho lacneho penzionu z Bulharska. Ale tu na MK bude robit zo seba milionara. Nemam istotu, ze je to on. Ale nejako mi ten gadzo sedi k tomuto exotovi tu, co by sa nezohol ani kvoli 50 EUR. Meno by sedelo, aj to "ukazovanie majetku". No zial dalsi smutny dokaz, ze vysoku skolu dnes moze spravit akykolvek sedlak a niektori prejdu na Ecko nejaku lekarsku, pravnicku fakultu, na druhotriednej skole, ale na socialnej sieti su PANI. Len neviem preco mi tu vyskakuje tento somar, ja by som neoprela on ani zayebatu lopatu od bahna. Mame spolocne kontakty, tak asi kvoli tomu. No nic, budem musiet zablokovat. Necham ho jednoduchsim zenam :D
No ale zeny ine som chcela. Chcem povedat je, ze to je taky ten typ gaadza co nema na to, aby zbalil nejaku uspesnu zenu s karierou. A on tu bude nariekat, ze ho chcu zeny kvoli peniazom,. Ale ved on ani nema naviac. To je ten problem. Ano ponukne sa im 50zien co chcu s nimi niekam ist, ale oni si len chcu vytrkat vuittonku z ebayu. Nic viac. Tu niet reci o partnerskom vztahu. Lebo povedzte mi, ktora inteligentna zena by chcela takeho chudaka? Ktora normalna decentna zena, si bude hladat "bohateho" gadza z mamickovskeho fora, kde o 10.00 pise,aky on je bohaty, namiesto toho aby pracoval?
A este k tym peniazom, je tu par ludi, ktori naznacili nieco ohladom penazi. A sama nie som najchudobnejsia, akurat - cim bohatsi je niekto, tym viac mlci o tom, nepise o tom, nepostuje fotky, aby si chranil sukromie. A hlavne skutocny bohac za zohne aj pre 5 EUR, lebo peniaze si vydrel, taky clovek nerozhadzuje, ale investuje racionalne. Zas a znova - velky macho, ale dobre hlupy. Ako niekto s ekonomickym zakladom si tukam po cele, ze taki hlupi ludia chodia po svete.
Ale ine som chcela. Tieto nozky komara nemaju na to, aby mali stabilny dlhotrvacny vztah so zenou. Skutocne partnerstvo a lasku. Tito kym su mladi a vladzu trenovat, tak pozdvihaju nejake cinky ale pozor iba na ruky ! a potom potrtkaju kadejake jednoduche slapky. Ktory normalny inteligentny muz s karierou a majetkami bude cez pracovne dni vypisovat na zenske forum pre matky, o svojom bohatsve? Taki muzi na top urovni v korporatoch, top pravnici, top lekari, top inzinieri atd. Ti teraz makaju, su na stretnutiach. Su s klientmi, investormi alebo v banke riesia portfolio a ZASADNE NEMAJU PROFIL NA MAMICKOVSKOM FORE!
Kazdy clovek tuzi po laske, respekte a vztahu. Tak si predstavte tu samotu a ubohost, ked niekto nema na viac, iba na to, aby vypisoval zenam na materskom fore. To je tak smutne ☹
@drago12587 ja som v práci, nemám čas ísť na dovolenku 5 x za rok.
@mircalla o akom pokuse to hovoriš ? Vobec nechapem o co ti ide .. dal som ti vela šanci komunikovat normalne a samej sebe dokazat, že si normalna :D .. podla fotky maš dieta, chod sa venovat radšej jemu :D s tebou som aj tak skončil, si agresivna ako ciganka pred lidlom.. nemaš vychovu ani štandard.. idem robit svoje, ty si rob svoje :D .
@mircalla to kvôli nemu si si zrušila fotku?
@deborahzelenkava tak v krajine ruzovych ponikov si uzasny bohaty chlapik, ktory pracuje za plat /spominal kolegynu a pobyt na podnikovej chate/, cize to nie je vrcholny manager alebo majitel, lebo to by nemal potrebu chodit s kolegynkami na podnikove chatky...
no pokracujeme dalej , v krajine ruzovych ponikov si takyto pracujuci bohač /ehm, ehm.../ co sa nezohne po 50 eur, nabali, pardon ona zbali jeho ...20tka skromna , krasna, panna dokonca! a majuca tolko prachov ze zacvaka na prvom rande 800eur utratu a kupi 3tyzdnovy bobyt v luxusnej vile...a dalej a dalej kupuje a nuka zaplatit. To musi byt veeelmi sikovna dievcina, lebo vsak dnes sa maturuje v 19rokoch, a ona stihla za rok vypracovat karieru na taketo prijmy, kde jej 800 eur hore dole nic nespravi. Vo tom po tom ze takato uzasna baba nema ambicie dalej studovat, ale aby sme nekrivdili mozno studuje aj zaraba zaroven, da sa externe.
Ano ...v krajine ruzovych ponikov je vsetko mozne
Ja by som neodišla z podniku bez toho aby som si overila či je účet zaplatený. Je to tvoj trapas. Ja sa vždy aj zvyknem poďakovať, ďakujem za kávu, ďakujem za obed 😀 Neviem si predstaviť, že odídem ako teľa bez platenia a nič. Čo sa týka jeho, dosť blbá výhovorka, mal to podľa mňa zaplatiť, ale ty nemáš mať očakávania, že ti nejaké individuum zaplatí kávu.
@negymama Vdaka za zosumarizovanie. Tak je to horsie ako som si myslela :D
Ja som necitala vsetky jeho blbosti, lebo tu pise cez 8 stran same somariny, aj v inych temach nezabudne pripominat, aky je "DOLEZITY". Same litanie o bohatstve a uspechu a tych zenach, co stoja v rade o neho a bla bla. Cize vsetci vieme co to znamena, obycajny wanna-be podobany nikto. Dolezity akurat ako bozk pre mrtveho.
Ja jeho prispevky pravidelne preskakujem, tie blbosti sa nedaju ani citat, nie to este na to objektivne reagovat. Nemam ani v mojom okruhu znamych takych ludi. Nechodim na miesta, kde balia taki sedlaci v o dve cisla mensom tricku. Jednak som vydata a jednak, ani by som nereagovala. Parkrat sa sa mi taki gadzovia prihovorili, lebo takych mas aj mimo Slovenska. Len ja som sa ani neotocila za nimi, lebo v realnom zivote nestoja ani za pozdrav.
Ale preco prave toto pise na mamickovske forum? Fakt nechapem. Este nejaky muz, ktory ma partnersky problem a chce nezainteresovany pohlad zien, to pochopim. Ale toto co stvara on, ja neviem. Ono tie socialne siete by mali zakazat a zrusit, ludom z toho statocne zayebava, stracaju pojem o realite. No ale, aj taki musia byt.
@dominikamacakova predstav si ,ze mam ked ma chlap pozve na 1 rande.Ano je to pre mna dolexite ,lebo uz vtedy sa prejavuje ,ci je chlap zgrliak.Opakujem je to jeho hanba nie moja ibsk by som to zaplatit ani nesla.Taki muzi by nemali chodit ani po ulici co su lakomi za 3 e kavu.Som sevestacna zena zarabam mam sa dobre ,ale o taketo hnidy co nevedia co je slusnost ani nezakopnem.Chlapa som poslala kade lahsie!!!
@ejmi25 jak sa tvaril? aka bola odpoved? či čo si mu povedala? spomenula si tie peniaze
@karolinakr @mircalla neblazni mircalla ak chces mat fotku, kludne si ju daj spat 🙂 Nas velavazeny milionar pan podnikatel uz nema pouzivatelske meno na Modrom koniku :D
@deborahzelenkava ty kokos, dnes je čo, deň dramatických odchodov? aj egonsk
@deborahzelenkava asi máš s tým opisom aj pravdu, pamätám si, že tu mal takú profilovku 🙈
@sashabb svet je maly no :D tak sme ho odhalili. O chvilu sa zaregistruje s novym menom a budeme mat po ptakoch :D
Ja @drago12587 verim a viem si aj predstavit ze uspesny muz moze mat dovod prispievať na MK.
@drago12587 píšeš sem lebo si liecis svoje zranenia zo zlatokopiek a je to ok, prezentuj svoje postoje a používaj svoj jazyk tak, aby si neurážal a neubližoval a si na dobrej ceste spracovať svoju nenávisť. Vacsina zien je v pohode.
@ejmi25 veď ja nehovorím, že nemá zaplatiť, ale ty si bola prvý krát na rande s individuom zo zoznamky a odišla si z kaviarne bez platenia a absolútne si si neoverila či ti neznáme indiviuum zaplatilo kávu, čiže je to tvoja hanba. Nepovedala si áno ďakujem za pozvanie, inak by ti bolo hneď jasné, že to nie je zaplatené. Prečítaj si ešte raz môj komentár.
@dominikamacakova ale ved mu podakovala za pozvanie pred odchodom. Snad sa ho nemala este opytat ci to aj zaplatil to by bol riadny trapas..
@dominikamacakova ty si slepa? ved pise, ze podakovala za pozvanie a potom dodatocne jej prisla sms od casniciek, ktore ju poznaju, ze nezaplatili. Ak niekto povie dakujem za pozvanie, znamena to, ze rata s tym, ze ten druhy zaplatil. Ak zaplatil tak sa odchadza. Ak nezaplatil, tak to povie ze este nie je zaplatene. Tento sa bez zaplatenia zdvihol a odisiel akoby nic. Cize ani nemal v umysle zaplatit. Proste sprosto sa zdvihol a nechal ju v tom, ze zaplatil, hoci ju sam pozval. Toto je zebrak prvej triedy a ze ho este obhajujes. Ty chodis von s ludmi, kde sa pri odchode musis pytat ci zaplatili, po tom co ta pozvali? Lebo inac nechapem, ako ti toto spravanie moze prist normalne.
@dominikamacakova povedala citaj poriadne
@deborahzelenkava ja ho obhajujem? Iba radím autorke nech si nabudúce zistí či je jej účet zaplatený. Ako
to myslíš, že ja overujem? No tak snáď niekto účet zaplatiť musí tak áno, overujem/zisťujem či je účet zaplatený, alebo ty chodíš s takými ľuďmi, ktorí vždy automaticky platia, že sa zdvihneš a ideš 😀 Napísala, že si MYSLELA, že zaplatil.
@selest a to, že nezaplatili a teraz má hanbu pred čašníčkami nie je trapas?
@dominikamacakova je ale hlavne je to trapas toho kto pozval cize toho chlapa. Neviem ako co by si cakala ze este urobi. Postavia sa, vyprevadza ju von a ona sa cestou opyta casnicky pri bare ci ten chumaj zaplatil ci ako. Ked ma niekto pozve na kavu a ja mu pred odchodom poviem dakujem za pozvanie, beriem to ako potvrdenie toho ze zaplatil. Ak nechcel zaplatit mal vtedy povedat nie mila moja zaplat si to sama. A nie sa z usmevom postavit a ist akoby nic. Je to trapos
@dominikamacakova nechapes, ze autorku pozval? a ze ked autorka povedala dakujem za pozvanie, tak sa zdvihol a odchadzal s nou ani mu ani bu o nezaplateni? ved toto je tichy suhlas toho, ze ju pozval a zaplatil. Nechcem urazit ludi s nizkym intelektom, ale nechapem, co nechapes. KED POZYVAS TAK PLATIS. Ked nemas na to, nepozyvaj druhych. To je vsetko.
@ejmi25 ja by som toto nijako neriesila s nim. Proste urobil namiesto dobreho dojmu, zaujmu a snahe prejavenia o vas dvoch presny opak a tym by to haslo. Tu ti poradila jedna, ze aj ten ucet by mu poslala a uvidela by, ci vobec posle nejake peniaze. Ked takto dopadlo prve stretko, uz na dalsie stretko treba ist s niekym inym a nechat sa prekvapit. Kym som ja vyberala mojho muza, to az presne 1 to vyhral z poctu o cca 30 chlapov. Takze co sa cudovat, ze hocijaky je tu , ze nikdy viac. Mozno ten 29ty v poradí ta vyhrá aj na dalsie a dalsie a dalsie stretko. Niekedy clovek doslova pretrpí aj druhé stretko a povie si, ze tretie uz nehrozí a je celý happy, ze sa viacej s tymto clovekom nestretne. Hlavu hore a priprav sa, ze aj dalsí v poradí moze byt katastrofa, a este dalsí. Iba pri tom pravom sa budes cítit uvolnene, prirodzene, tak, ze sa roky poznate uz a nic blbé sa vám diať nebude.
@drago12587 No fotecku nemas, myslela som
@mircalla on je zrušený alebo skor vzrušený
@dominikamacakova Ale to je bingo, že on ani za seba nezaplatil a povedal, že rado sa stalo...?. A potom ešte ten komentár, že sa aj horšie veci stávajú. Však by som si to zehlila u dotyčnej a bolo by mi to veľmi nepríjemné...dostal dámu do trápnej situácie.
Ja by som vsetkych nehadzala do jedneho vreca. Nemusi to znamenat este rovno, ze je lakomec, ked nezaplati ma kave. Otazka je, ci to bolo ozaj rande, ze pacis sa mi, pozname sa, podme von na rande. Ak ste sa predtym nevideli, proste kamaratske stretnutie, okukame sa, to este nemusi nic znamenat, ked nezaplati aj za zenu. Na jednu stranu by sa to dalo posudzovat aj ako fer jednanie, v zmysle, ze nic na oplatku neocakavam, spoznajme sa ako kamosi a uvidime. Lebo verim tomu, ze taky, co ta len chce dostat do postele, s velkou pravepodobnostou zaplati. No proste len to som chcela, netreba hned vsetkych hadzat do jedneho vreca za prve nezaplatenie. A to ja osobne fakt ze nemam rada zgrlosov. Ale nemusi byt kazdy taky chlap hned zly
Ale teraz citam, ze uplne odisiel uplne bez zaplatenia aj za seba :D jedine, ze by ozaj bol nejaky zmateny a neurobil to nachval :D akoze na prvykrat sa moze zo stresu stat hocico

@margotka17 načo ti to bude ? :D .. ty daj fotku kde si teraz :D