icon

Bolo rande bez zaplateného účtu problém?

ejmi25
29. okt 2024

Ahojte..Som uz dlhsie sama.Rozvedena.Skusila som zionamku.Na rande ma pozval muz uz nemame nast.Taka prva kava.Chlap vyzeral celkom v pohode.Taky obycajny tip.Pozyval on tak si vravim v poriadku.Dali sme si kavu.MUz siel na toaletu ,celkom som myslela,ze zaplatil.Podakovala som za pozvanie a isli sme prec.Nemam problem pozvat na oplatku muza.No ked 1 rande nechavam na muzovi.Pridem domov a ani neviem prisla mi celkom milo napisane ,ze sme nevyplatili ucet.Letela som tam omluvila pivedala pribeh.Kocky mile vsetko som sa citila ako ....Som mu napisala povedal,ze zabudol. Ako mne neslo o tie smeti za kavu..A on na to sa take hrozne stalo!!fakt uz vymreli normalni muzi??co vedia co sa payri?,som mu napisala nejde o peniaze ,ale trapnu situaciu.Boli sme v meste kde byvam ja!mna tu poznaju dost male mesto.To vazne zabudol?ci si mysli ,ze som blba?

Strana
z9
ejmi25
autor
31. okt 2024

@3princezne citaj on nezaplatil ani za seba.t

ejmi25
autor
31. okt 2024

uz som mu neodpisala nech to bolo akokolvek..Ani ma to uz nezaujima.Viem co chcem ,idem dalej.Ahojte.

hara_vara
31. okt 2024

@ejmi25 koniec s takým
lakomec, klamár,idiot....

hara_vara
31. okt 2024

@ejmi25 prepáč môj názor

josed1934
1. nov 2024

Ďalší super názor ala módy konik: "Muz a zena v svojich rolach nie su rovnocenni. V partnerstve/manzelstve su tieto role prirodzenym sposobom rozdielne. Preto ja zastavam postoj, ze rande ma platit muž"... Takže žena má robiť čo? Nechať sa len pozývať ? Ženy si o sebe veľa namyslaju a pritom väčšine mužov co im zaplatia tu kávu ide tak maximálne o sex 😅. A ony samozrejme majú pocit, ze muž ich ma obskakovat ako bohyňu a keď nebude tak majú ďalších 300 lajkoval na tindry 😂 a potom sa zobudia v 30tke ze ešte nemajú rodinu ani deti a kde sú normálni muži? No takým správaním ti normálni muži sa z vysoká vyskaslu na ženy, lebo z toho vzťahu majú len viac nákladov a problémov ako úžitku...

evazhoufova
1. nov 2024

@josed1934 drago ola

macatt
4. nov 2024

Tu ide hlavne o tú hanbu, ktorú jej mohol ušetriť.. a mohol aspoň napísať, že ho to moooc mrzí a nie, že stáva sa aj horšie 🙄
mohol aspoň naznačiť, že účet nezaplatil.. ja to tak tiež robím, že zaplatím po ceste, nech nemusíme čakať a mávať na obsluhu,. Ale teda kamoškám, zaplatila by som aj chlapovi, ale nie na 1 rande, až na druhom😀

Strana
z9