icon

Bozkanie kolegyne

31. okt 2022

Pekný deň. Prosím o názory, ako by ste vy brali takúto situáciu. Po roku vzťahu som.sa dozvedela, že sa priateľ sa pri stretnutí s kolegyňou (nie sú v dennom kontakte), zvyknú pobozkať, na líce. Teraz som bola svedkom toho, že jej poslal akože letmú pusu. Stala som pri ňom. Pre mňa to bola ako facka. Neviem či je to bežné, že sa kolegovci (chlap so ženou) bozkaju. Vraj majú dobrý vzťah, žena je staršia atď. No ja to nedokážem pochopiť, takéto veci sú pre mňa neprípustné, ak je niekto vo vzťahu a má fyzický kontakt s niekým iným. Strašné ma to trápi. Som len hysterka alebo???

autor
31. okt 2022

@viestta priateľ 40, ona o 10 viac. Tieto "pusinky" sa dejú mimo pracoviska. Niekedy sa vidia pár krát do týždňa, inokedy pár krát za mesiac. Nechcem tu všetko písať, ale v ten deň mi prišlo viac veci divných, prečo som sa cítila ako to piate koleso

autor
31. okt 2022

@panelacikova píšem vyššie, niekedy sa vidia pár krát za týždeň, inokedy za mesiac. A to že len s tou jednou, mi povedal sam

fiafia
31. okt 2022

Myslím,že v prvom rade by si mala v sebe spracovať predchádzajúcu krivdu a zradu od expriateľa. Prečo by mal tvoj súčasný priateľ trpieť kôli tvojej minulosti 🤔 že zrada... Sú to dosť silné slová, Nedus ho lebo bude ďalší ex v poradí. Na tomto nič zle nevidím....

petris369
31. okt 2022

@elenka.k a tebe môže byť prd zas do toho aké majú iní ľudia vzťahy so svojimi kolegami čo ak je aj ona preňho dobrá kamarátka?Strašne ste múdre ako keby každý jeden človek na svete musel zmýšľať rovnako ako vy.

petris369
31. okt 2022

@silvia2013 a keď ti poviem že nemám tak nemám právo si o tom myslieť svoje či čo?To že momentálne vzťah nemám neznamená že som ho nikdy nemala ,skôr sa spýtam kde vy máte dôveru keď tých chlapov máte

nelca0510
31. okt 2022

Ber to tak,že keď si nedoriesila svoj bývalý vzťah,kde ťa partner podvádzal,prenášas to aj do tohto a skôr či neskôr sa rozidete. Zijdi z krátkej cesty,rozidte sa,ak ho máš stále upodozrievať z nevery a nájdi si dobrú psychologicku.

makakova
31. okt 2022

To sa dalo čakať ze ta tu zhejtuju a urobia z teba kravu a hysterku.. lebo každá tu by to tolerovala u muža,keby posiela vzdušné bozky kolegyni 👌❤️

Podľa mna je to odveci.. pusa na líce pri privítaní je v poriadku,ale vzdušna pusa je trápna a pre mna flirtovanie

autor
31. okt 2022

@nelca0510 ja som si svoj minulý vzťah už dávno doriesila.
Ja nepodozrievam z nevery. Mne sa to len nezdá bežné a nepáči sa mi to.

zuzubb007
31. okt 2022

Len dve moznosti su bud mu veris alebo nie? tak sa spamataj a riesit veci podstatne zivotu, vsak si nedali jazyckovu boze kde sa tieto zeny beru, a ze preco chlap podvadza, chapem aj muzov mat doma furiu co robi s nicoho scenu to musi byt paradny zivot

liusa82
31. okt 2022

Nečítala som diskusiu,ale nie,nie si hysterka podla mňa.Ja by som tiež žiarlila teda trápilo by ma to.Najprv by som to povedala normálnym milým tonom že sa mi to nepáči a keby viem že sa to stále opakuje, tak by som aj dobre navrieskala.A okašlala ho.Načo je ti niekto taký,ked mu to aj povieš že ti to ubližuje a robil by to stále dookola.To potom nech sa ide zabávať na inej, ktorá mu to bude tolerovať.Alebo najlepšie nech si berie tú kolegyňu a bude pokoj

elenka.k
31. okt 2022

@petris369 kľud, áno,
autorka sa pýtala tak ako na tvoj , tak aj na môj názor - ja som ten tvoj nekomentovala, tak ako ty ten môj. Tak, čo do mňa rýpeš stále.

elenka.k
31. okt 2022

@viestta ja som iba za seba povedala, čo sa mi nepáči ... pre mňa za mňa nech sa aj oblizujú, aj sexujú .... a neviem čo všetko. Tiež je mi to jedno.
Neviem, čo podaktorá tu na mňa furt zapŕda? Keď som autorke písala.....

gertrudaosem
31. okt 2022

@petamich lenže on nie je na rodičovskej a chodí do roboty a nie je to taká situácia akú opisujes ty. Trošku iná.

petamich
31. okt 2022

@gertrudaosem pise, ze sa nevidia kazdy den, kde je rozdiel, ja tam chodim tiez raz za mesiac alebo aj castejsie, kedze ked uz nic ine, tak je tam manzel v kancelarii a ked ideme okolo idem tam na kavu - pre mna je to normalne a som evidentne kontaktny typ, pre niekoho nie je, tak to byva 🙂

karolinakr
31. okt 2022

V živote som sa s kolegami nebozkavala, nespominsm si raz, žeby mi dal kolega, kolegyňa pusu.To kde pracujete, v akych pracach, že tu prizvukujete, že bezne sa bozkávate? Tak u nas to neni ani nebolo zvykom, keby ma dakto pobozka, tak si myslim, ze mu preskočilo Jedine dobra kamaratka, s ktorou sa poznam xy rokov ma pobozka, ked sa dlho nevidime. .

silvia2013
31. okt 2022

@petris369 no a sme doma. To všetko vysvetluje 🙂

karolinakr
31. okt 2022

@elenka.k zapŕda , ale to je zlatý vyraz

sticker
karolinakr
31. okt 2022

Posielat vzdušny bozk šefovi alebo šefke, kolegyni je podla 90% mamičiek na koniku normalne...hm..autorka, nerob sceny.Ked pojdete na schodisku, nemôžeš susedovi fešakovi mlademu vzdušný bozk poslať, ked pojdeš s frajerom? Bude sice zmäteny, ale účel to splní..🤣

viestta
31. okt 2022

@karolinakr z extrému do extrému. Však?
Nezabudnem ako ma raz bývalý kolega poprosil, aby som mu na ulici, ked ho stretnem nezdravila, lebo dom mal cirkus, keď som mu deň pred tým povedala Ahoj! keď šiel oproti so ženou a deťmi. Toto je pre mňa veľká výstraha.

autor
31. okt 2022

@viestta toto čo píšeš je fakt extrém. Ja proti tejto ani nijakej kolegyni nič nemám. Však aj podebatujeme. Mňa však zaráža ta pusa. Keďže ide o cudziu osobu. Možno mam veľmi konzervatívne názory ohľadne toho. Ale stále to neviem prekusnut

mondolina
31. okt 2022

@silvia2013
myslíš?
ja muža mám a tiež si s kolegami dávame pusy na líce ako pozdrav.
a čo?

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
silvia2013
31. okt 2022

@mondolina kludne aj sexujte , co to píses mne?

mondolina
31. okt 2022

@silvia2013
🥳🥳
ty si sa pýtala inej baby či má chlapa, nie ja🤦‍♀️

panelacikova
31. okt 2022

autorka, tak ten vzdušný bozk je divný. ja som ťa pochopila pôvodne tak, že je to "vzdušný" bozk na líce, rozumieš, že sa nejak neobtiera o jej líce, ale jej dá pusu len "letmo". a ak sa s ňou vidí niekoľkokrát do týždňa, tak v tom prípade je to čudné. no čo, asi je na staršie dámy 🙂

silvia2013
31. okt 2022

@mondolina teba som sa pytala? Zjavne ani ty nemas 🙂

kaki3
31. okt 2022

Pusa na lice je bezna, aspon teda aj medzi nami, kamaratmi, kolegami, ked sa stretneme tak je to uplne normalne. Podla mna robis zbytocne paniku.

buberova
31. okt 2022

Tak ja teda si neposielam pusy so žiadnymi kolegami ani si ich nedávame na líce a to sme podľa mňa veľmi dobrý kolektív.. ani manžel to nerobí.. takže u nás by to bolo extra čudné

mikadooo
31. okt 2022

Vieš čo... Ono keď sú dlho spolu, tak už to berú tak nejak prirodzene asi. Mala som kamošku, ktorá bola asi od 15stich v jednom súbore, chodili spolu na turné, atď. A oni už boli proste ako jedna veľká rodina 🤷. Veľa si tam k sebe dovoľovali, ale každý to bral ako z priateľstva. Aj plesnutia po riti (nielen chalan babu), aj pusy na líce, objatia a tak. Viem že jej frajeri to vždy ťažšie predýchavali 😂. Každopádne, ak ti to vadí, tak ho slušne popros, či by to v tvojej prítomnosti mohol obmedziť 🤷.

mrva
31. okt 2022

my sa nezne bozkavame na lice s kde-kym. A moj muz vola vsetky baby zlaticko, milacik a tiez im posiela pusinky, otvara dvere, hladka po chrbte, vyzlieka kabat,... Ale viem, ze je to v pohode. Lebo to tak mame nastavene. Treba sa s nim o tom rozpravat.