Bývalý ma nenávidí.
Baby píšem z nového nicku, nechcem, aby sa niekto v popise situácie spoznal... Som vydata, 4 mesiace som mala vzťah so ženatým mužom. Najprv som sa zaľúbila ja, neskôr to bolo vzájomne. Par dni dozadu mi povedal, že je medzi nami koniec, lebo ma obavy, kam by tento vzťah smeroval. Ja chápem dôvody, ktoré mi povedal, len ma zarazil spôsob komunikácie. Akoby sa láska z jeho strany cez noc zmenila na nenavist... Neviem si to vysvetliť... Ozaj chlapi takto komunikujú po rozchode,ktorí iniciuju oni?
A podľa čoho si to usúdila? Resp.zaujimalo by ma,ako ti to vysvetlil....? Chlap sa len tak mimomanzelskeho sexu nevzdá, takže asi mu na to prišla jeho stará....
Ak chces napíš ip....stupídne komentáre si nevšímaj
@anita6666 stupidne komentare? Ona vydata on zenaty. Stupidny je tu niekto iny
@petkaaa Čakala som, že takéto správanie bude na fóre odsúdené, to áno. Ale nie vždy je všetko také, ako sa na prvý pohľad zdá. Na tejto stránke je kopec príbehov v štýle.. tiež som odsudzovala mimomanželský vzťah, kým sa mi to nestalo... Anita6666 vyjadrila svoj názor, rovnako ako ty, neviem, prečo hneď treba na ňu útočiť.
@vierka0508 tiez mi to je podozrivé
A neni to jedno ako sa sprava po "rozchode"? 🤦♀️ ty si vydata, teba by mali trapit veci ako sa spravate voci sebe s manzelom.
Nikdy nepochopím prečo sa ľudia znížia na takú úroveň že idú podvádzať svojho partnera. A ty hlúpa ešte tu ideš riešiť jeho správanie po Tom ako to ukončil, prišiel k rozumu že ti s tebou aspoň skončil. Na každú sviňu voda vrie, verím že sa vám to obom vráti 🙂
@elven tak za mimomanželský vzťah nemožno nikoho pochváliť. Keby sa to stalo opačne, tvoj manžel by teraz niekde krútil hlavičkou a fňukal, že sa s ním milenka nechce baviť, tak asi by si neprejavila ľútosť.
A neexistuje pre neveru žiadne ospravedlnenie - ešte možno ak by to bolo nejaké jednorazové "pošmyknutie" tak ok, proste prevládli pudy nad zdravým rozumom, horšie veci sa v živote stávajú, ale to nie je tvoj prípad, ty si ťahala paralelný vzťah, na úkor času s rodinou - ak je tvoj manžel fakt taký zlý, nevieš s ním žiť, neklape to v posteli, nemiluješ ho, alebo aký už bol dôvod tvojej aférky, tak proste je potrebné uzavrieť túto kapitolu života a s čistým štítom kráčať ďalej vlastnou cestou.
Buď rada, že tvoj románik ostal bez následkov, zatiaľ sa nič neprevalilo, žiadne pohlavné choroby, tehotenstvo, scény atď. a uzavri to.
@elven
Argumenty, ze ste obaja dospeli.....
A co ste boli deti, ked ste isli pred oltar? Ci naco nosis svoju obrucku? A on tiez.
Mas malo sexu doma? Neuspokojuje ta to? Hladaj riesenia so svojim manzelom, nie s cudzim chlapom. Tak isto ako je az smiesne, ze ocakavas akusi empatiu od milenca. Ked nie si spokojna, tak sa rozved a odid!! NEPODVADZAJ, neprinesie to nic dobre. Jaaj a aby som nezabudla - tak vam treba, obom. Bud stastna, ze sa o tom nedozvedel manzel.
@elven Nie vždy je to také, ako sa na prvý pohľad zdá? Podvádzala si svojho manžela, tvoj milenec podvádzal manželku, tak mi prosím ťa povedz, čo je na tomto iné, než sa zdá? Ťahala si paralelný vzťah a týmto čo tu predvádzaš sa snažíš len ospravedlniť sama pred sebou, aby si sa vedela na seba pozrieť do zrkadla a nezdvihol sa ti žalúdok. Tak sa tu nehraj na obeť, pretože si za to môžeš sama, nikto ti asi nedržal nôž na krku, že musíš podviesť.
Keby teba podvádzal manžel a vyplakával, že ho milenka odkopla, tiež by si sa na to pozerala tak, že nie je vždy všetko také, ako vyzerá? Brala by si ho naspäť? Otoč si túto situácia proti sebe a úprimne si odpovedz, čo by si si o svojom manželovi a jeho milenke pomyslela. To isté, čo si každá normálna žena myslí teraz o tebe.
Všetky sa tu do nej púšťate ako osy. Vraj spodina. Nezdá sa tu ani jednej, že keby mal doma čo potrebuje, hľadal by inú??? Myslíte si, že keď ste doma ako polená a dáte mužovi raz za uhorský rok, bude skákať od radosti? Bude hľadať inú a zaľúbi sa a bude ju mať oveľa radšej ako sliepku doma, ktorá len kysne a nemá chuť na nič. Nie je nič krajšie, keď máš z chlapa motýle v bruchu a je to vzájomné. Ale keď mu po pôrode dáte až po štyroch mesiacoch a potom maximálne 2x za mesiac a to sa musíte napiť 4,5 pohárikov aby prišla chuť na sex, to je spodina. A okrem chlastu lubrikačný gel!!! Sa tu zamyslite a nesúďte... Keby som bola taká ako som tu opísala manželský život známej, ktorá je vydatá pomaly 17 rokov, ten môj chlap si už dávno nájde inú.
@bellita71 ak človek nie je spokojný a šťastný v manželstve, tak má tú tragédiu v prvom rade ukončiť a potom ísť inde, ale nie to hrať na dve strany. Neexistuje jediný normálny dôvod prečo zostávať v nefunkčnom vzťahu a kompenzovať si to niekde bokom. Je to len čistá zbabelosť a vychcanosť - pravdepodobne sa niekto nechce deliť o majetky alebo sa niekto nechce vzdať komfortu, ktorý mu nič netušiaci partner poskytuje.
@elven Prečo si myslíš, že tam bola z jeho strany nejaká láska, keď to mal byť nezáväzný sexuálny vzťah? Pravdepodobne, tam nikdy žiadna nebola, tak sa nemohla zmeniť na nenavist. Zle si to pochopila...proste s tým sekol, lebo si ho prestala bavit alebo si uvedomil, že manželku miluje a nestojí mu za rozpad rodiny nejaký sexuálny romanik alebo si našiel inú, novšiu, neokukanu ešte...môže tam byť veľa alebo. Skús sa spýtať jeho, ak mu budeš vôbec stáť za odpoveď.
@elven Nič v zlom ale ak tam išlo iba o sex, tak nemá dôvod niečo vysvetľovať a to z toho dôvodu že, bud si našiel inú na sex,alebo ho to prestalo s tebou baviť. Prečo sa choval sprosto to neviem, nepoznám ho, ale asi veľmi slušný nieje ak robí také veci.
@bellita71
@anita6666 ak su partneri v manzelstve nespokojni po akejkolvek stranke a nevedia najst riesenie, maju sa rozist. Podvadzanie je hnus! A je to hlavne ponizenie toho druheho. A ze muz nie je monogamny tvor? Fiha, no su aj taki muzi kt staci jedna partnerka! Takze pardon ale chvalit autorku nebudem. Pretoze to co oni dvaja robia sa mi hnusi a odsudzujem to. Nech uz je dovod akykolvek, treba si vycistit vztahy doma a ukoncit a potom riesit nieco nove. By ma zaujimalo ci by ste boli take ohladuplne keby zistite, ze vasi chlapi maju bokovku!?! To by boli ine slova
Ale dalšia vec, možno autorku tiež podvádza manžel a chcela mu to vrátiť ... možno, ale viete ako to chodí Oko za oko a celý svet bude slepý :P
@petulda333 hej presne, tolerancia len kým sa to nedozvedia o vlastnom mužovi 😀 a na druhej strane - aspoň im chlap nemusí klamať, normálne pri večeri spustí "miláčik, sama dobre vieš, že chlap nie je monogamný tvor, tak ja dnes večer spím u Betky" a ona jasné, zabalím ti koláčik na ráno a pre ňu tiež 😀
Ono je to asi pravda, že prirodzene chlap nie je monogamný tvor, alebo teda skôr človek všeobecne bez rozdielu pohlavia, ale na druhej strane človek je vraj tvor inteligentný (legenda hovorí 😂 ), takže mal by vedieť vyhodnotiť, že ups toto nie je celkom ok, môžem sa nakaziť nejakou chorobou, môže sa to manželke nepáčiť a pripraví ma o polovicu ťažko vydretého majetku, môže si aj ona nájsť milenca a to moje ego neunesie, predsa som len jej niečo sľúbil a slovo robí chlapa, tak si proste nechám zájsť chuť.
@bellita71 tiez si niwkomu ukradla manzela alebo z vlastnej skusenosti ze tak detailne opisujes kedy ma muz pravo zahnut svojej zene? A kde si nechala komunikaciu medzi mamzelmi riesenie problemu?? Ci ked zena neroztiahne nohy 2x za den muz ma automaticky pravo hladat kurvu? Trapne
@ghostsgirl
@modrymotyl8
Zo začiatku to mal byť nezáväzný vzťah, ale postupne sa to zmenilo v niečo viac. My sa nepoznáme tie 4 mesiace, ale podstatne dlhšie. Okrem toho, že sám priznal, že nie je to len o sexe, tak jeho správanie sa zmenilo tak, že bolo zrejmé, že sú v tom z jeho strany city.
@bellita71 ty tu prosím ťa netrep sprostosti, čo ty vieš že ženu podvádza chlap lebo ona je v posteli poleno?? Ty píšeš aby nikto nesúdil ale sama súdiš a nikto ju za to že podvedie partnera chváliť nebude ani obhajovať ani obhajovať lebo to sa obhájiť není čo!! Proste je to úbohé podviesť milovanú osobu..keď sa ti nepáči odísť zo vstshu! Ale ty píšeš ako jedna z tých čo podvádza..ty ťažká dračica v posteli 😁😁😁
@elven Dobre ale prečo podvádzaš muža?? to si tu ešte nenapísala??
@modrymotyl8 Lebo to nie je podstata. Ja som sa pýtala, či je normálne, že chlapi po rozchode (nazvite si to, ako chcete) z ich strany zrazu otočila spravanie a vy netušíte preco.

@elven asi si sem nemala dávať tu omáčku okolo toho, odvádza to od podstaty. No asi si vstúpil z nejakého dôvodu do svedomia a týmto spôsobom sa to pokúša uľahčiť vám obidvom. Nechce v tebe živiť nádej, tak to hra na tvrdasa. Zvykne sa hovoriť, že je lepšie, keď ťa ten druhý radšej nenávidí.