Chceli by ste mladšieho partnera?
Čaute dámy, otázočka, chceli by ste mladšieho partnera, o 6r? Ja 45, on 39. Ja si prídem už stará pri ňom. Vždy som bola pri partnerovi ja tá mladá žaba. A tu si prídem staro. Ja už nestíham to, čo títo muži v najlepšom veku. A tým nemyslím v sexe, ale tak celkovo. Ako to máte vy?
@anonym_40459c
No jo, podľa tvojho štandardu 🥱🤦🏼♀️
Choď si kategorizovať niekoho iného. Mladší muži sú teda mentálne pomimo 😂😂😂
Truuuubka 🎺
@lucyluska nie mladší sú pomimo, ty si pomimo😂, či pozadu či tak nejak.
nemám problém s mladšími,vždy som mala mladších
Ale teraz by som už do žiadneho vzťahu nešla.
Mám 45, on 40. Sme spolu už dvanásty rok. Nemohla som si vybrať lepšie. Moja druhá polovica. A nemyslím si, že je to kvôli veku. Podstatné je, že je to skvelý človek 💗 ak ti vadí 'číslo', povedz mu to rovno a nedávaj mu zbytočné nádeje.
Nie nechcela, mne by vadil aj dvojročný rozdiel
napriek tomu, že vyzerám mladšie ako mám reálne vek, napriek tomu že poznám viac mladších fajn mužov, úprimne poviem, že si to neviem predstaviť.. neviem prečo.. nemám nič proti tomu ak má niekto mladšieho, ale u seba si to neviem predstaviť jednoducho.. napríklad môj brat má partnerku staršiu o 5 či 6rokov.. a nikdy mi to neprišlo divné v ich prípade..
Ahoj urcite, ak je to skvelý chlap a este ku tomu mladsi tak len dobre. Aspon by mi vladal. Ale mne je to jedno ci starsi alebo mladsi ak je skvely.
@anonym_autor mam o 5 rokov mladšieho a je to v pohode. Sme spolu 20 rokov. No ja som mala aj predtým mladších frajerov.
Samozrejme. Jedine mladšieho! Staršieho by som nechcela.
@anonym_autor ja mám mladšieho muža a úplne som spokojná, podľa mňa máš len nejaké predsudky, moja mama mi vždy vravela, nehľadaj si mladšieho muža, lebo ženy starnú rýchlejšie, taká blbosť. No ja som si vždy robila po svojom.
@anonym_autor nerozumiem, na co zistujes, ako by to mali ine zeny, ked tebe mladsi v ziadnom smere nevyhovuje. tebe v 36 vyhovoval 50 +, tak teraz v 45 si najdi dochodcu, budete lustit krizovky a pozerat slovenske serialy. zeny v tvojom veku su aj sexualne aktivne aj inak aktivne, bavi ich zivot, chcu si uzivat a v takom veku mat starsieho chlapa je priam samodestruktivne. stari chlapi su mrzuti, netrpezlivi, uhundrani, suchtavi, sexualne neaktivni.

@anonym_40459c
Starý paprda 😋
A basta 🥴
Si choď poučovať niekoho iného 🥱
@lucyluska táto reakcia je tvoja vizitka, dobre že si s mladým, hodíš sa k nemu mentálne.