Chlap bez záľub
Ahojte,
mali ste alebo máte chlapa, ktorý nemal žiadnu záľubu ? Mám novú známosť, a ide o to, že ja mám zaľuby a venujem tomu svoj voľný čas. Dotyčný nemá žiadne, som aj ochotná nejaké spoločné skúsiť, ale on akokeby nemal záujem. Viem, že druhé ženy , sú nešťastné, že veľa chlapov, je presný opak. Ale on nič.
Neviem či má zmysel ho nejako motivovať alebo to nechať tak. Pekný víkend a on ma v pláne ísť ku starým rodičom na kávu.
@anonym_autor moj tiez nema ziadne zaluby..max kuka videa kde varia..nema rad ani vodu slnko tak na dovolenky k moru chodim sama. Nechce sedi doma..neriesim
@slavomira236 to znie smutne
Tebe sa chce plakať?Vieš o tom, ze vztah nás má robot šťastnejší, viac si užívať život. Dalsia, ktorá chce silou mocou meniť muža, čo na ňom vlastne miluješ okrem výzoru? Áno, pozerať videá na mobile alebo späť a potom zas len práca nie je ani život, ani hobby...namieste toho "je mi do plaču" by si mala prehodnotiť, prečo sa držíš silou mocou niečoho, čo vôbec nefunguje a je ti z roho do plaču...
@anonym_f4aebc ak niekde chces ist chodis sama ? V pohode to berie ?
@anonym_autor Väčšinou chodím s deťmi, mám pubertacku a chodíme na rôzne akcie a ešte škôlkara tak aj do zoo na výlety a stále niekam. Raz za čas idem aj s kamarátkami keď majú čas. Manžel býva väčšinou doma, pozerá telku alebo sa hrá na mobile.
Ale prosim Ta, z coho Ti je do placu? Ked mas taketo nastavenie, tak ten vztah ukonci. To nie je o tom, ci ma druhy vo vztahu kompatibilne alebo vobec nejake zaluby. Je to cele o jeho nastaveni. Ja som mala partnera, ktory tiez nemal nejake zaluby, pozeral telku, bol na internete. Ale vzdy, ked som nieco vymyslela, tak sa pridal. Ci to bola prechadzka, nejaky vylet, kino, proste isiel. Len ja som musela byt ta iniciativna, hovorim tomu "animator vo vztahu".
@anonym_autor nie, nechcela by som takého chlapa. Akože ono sa to teraz možno nezdá ale keď bude mať viac rokov, tak ti zhnije na gauči doma a ešte bude nevrlý 🙈
@anonym_autor Väčšinou chodím s deťmi, mám pubertacku a chodíme na rôzne akcie a ešte škôlkara tak aj do zoo na výlety a stále niekam. Raz za čas idem aj s kamarátkami keď majú čas. Manžel býva väčšinou doma, pozerá telku alebo sa hrá na mobile.
@anonym_f4aebc vsak aj ja som nakoniec vikendovala s partiou.
@anonym_autor na co ti je taky chlap, co ani na zaciatku s tebou nechce travit viac casu, resp. co najviac? K comu? Teraz ma 36, o 10 rokov ho z gauca nedostanes ani heverom, lebo spohodlnie este viac. Ty budes chodit vsade s partiou, on bude travit cely cas doma sam. Cize kazdy budete ten volny cas mat vyplneny po svojom. Ked budes mat deti, tak co? Ostanete spolu s nimi doma, lebo jemu sa nechce? Takehoto cloveka uz neprerobis.
Veľký rozdiel či nemá co robiť alebo či to nechce s tebou robiť
Veď išiel za starými rodičmi,to je tiež aktivita
@anonym_e1c818 veru tak. Ty si to pomenovala presne.
@anonym_autor keby ťa zavolal na tú kávu k starkým, išla by si?
@anonym_autor keby ťa zavolal na tú kávu k starkým, išla by si?
@koniarova ano sla by som, vie o tom ,zeby som s tym nemala problem. Ale nezavolal ma.
@anonym_e1c818 tak bolo by dobre , ak by mi to dal vediet uprimne, akokeby by ma mal natahovat
@anonym_autor ja tiez nemam zaluby. Aj ma to mrzi. Po praci som unavena, cez vikend varenie upratovanie. Radi s muzom oddychujeme doma. Raz za rok chodime na dovolenku k moru. Kedysi sme radi cestovali, ale uz ani to sa nam moc nechce. Ale aspon sme nastaveni rovnako.
@anonym_autor tak potom vzťah nemá význam. Keby ťa miloval, urobí čokoľvek, aby ťa potešil. Aspoň na začiatku vzťahu určite.
@koniarova asi som to v podvedomi aj tusila. Len som si to asi nejako nechcela priznat. Mozem sa ja snazit , ked druhy nechce.
Podľa mňa je v pohode že nemá záľuby, nemá ich každý. A keď tebe to vadí tak s ním nebuď.
pod pojmom mat zaluby si kazdy moze predstavit nieco ine,, napr moja zaluba je teraz moja praca,, ale ked som bola studentka - mala som uplne ine aktivne zaluby, hudobka, dramaticky, subor,, no niekedy to bolo o hubu, ledva som stihala skolu, takze niekedy si treba rozmysliet, ci mas cas a energiu na aktivne zaluby... ty pises, ze mas zalubu rybarcenie- teda predpokladam, ze mas rybarsky listok, aktivne sa venujes rybarceniu, sledujes si, kde a kedy co mozes chybat, mas patricnu vybavu, ktoru z roka nan rok zveladujes,,,, a nie je to len o tom , ze sa ide s partiou na ryby niekam na chatu , vsetci ostatni maju zurku a jediny na rybach je ten, co ma na starosti udice,,, podla mna je v poriadku, ze niekto nema aktivne konicky,, niekedy aj sudoku doma pri caji, ti poskytne patricny relax.....
@slavomira236 to znie smutne
@really8 ppreco smutne? Mame sediet doma lebo on sa nekupe a boji sa slnka?
@really8 ppreco smutne? Mame sediet doma lebo on sa nekupe a boji sa slnka?
@slavomira236 smutne je ze netravite cas spolu. Dobrovolne. Ze nechce byt s vami a zazivat to s vami. Evidentne to nepoznas inak by si sa nepytala
36 r. co ma za sebou, kolko znamosti, kolko s nimi bol, ake vzdelanie, pracu, ma vlastny byt, aspon na hypo, ked sa mu nechce na rande, rodinu uz vobec nebude chciet, uz je usadeny sam zo sebou a ntb na wifine, ked sa s nim rozides, ani si to nevsimne. 👥
ide o rozdiel v vnútornej aktivite a spôsobe, akým každý z vás pristupuje k vlastnému životu...vy ste v kontakte so sebou...viete, čo Vás teší, čomu venujete energiu a čas...to je znak vnútornej orientácie....váš partner naopak pôsobí skôr pasívne, akoby čakal, že zmysel, podnety či smer prídu zvonka...neznamená to automaticky nezáujem alebo zlý úmysel...často ide o ľudí, ktorí sa naučili fungovať v režime „nevyčnievať, nerobiť chyby, neísť príliš do seba“...problém však nevzniká v tom, že nemá záľuby...ten vzniká vtedy, keď chýba vnútorný pohyb, zvedavosť a ochota byť v kontakte so sebou aj s druhým človekom....motivovať ho k záľubám by Vás prirodzene posunulo do role tej, ktorá ťahá vzťah...to býva na začiatku nenápadné, ale dlhodobo veľmi vyčerpávajúce...partnerstvo totiž nestojí na spoločných aktivitách, ale na rovnováhe životnej energie a zodpovednosti za vlastný svet....skúste si namiesto otázky „či má nejaké záľuby“ položiť iné, hlbšie pozorovania: zaujíma sa o vás a váš vnútorný svet? vie byť prítomný, alebo je skôr pasívnym spolubývajúcim života? má chuť rásť, alebo skôr udržiava stav, ktorý pozná?...to, že ide ku starým rodičom na kávu, môže byť pekné a ľudské...o samo o sebe to ešte nehovorí o vnútornej vitalite..skôr o zvyku a rutine...ak by ste ho nemohli meniť, posúvať ani „rozbiehať“, chceli by ste s takýmto nastavením života kráčať vedľa neho aj o niekoľko rokov?
@anonym_autor tak otazne je, ako to teba obmedzuje, ze nema hobby.. ak si vies robit svoje veci, je to velky problem, ze on si robi svoje, aj ak je to len gauc? :D ak by bolproblem,ze mu vadi, ze nesedim na gauci s nim = tak to by znamenalo rozchod. Inak casto sa zaujmy a preferencie menia, viem, sme s chlapom 20rokov, cize nie je to tragicke.. moj pred 20 r nepoznal nic ako pracu a pocitac, sem tam kamosi von, proste bola priorita ina, casom pridal kopu veci co zacal vekom robi, cez sport, zahradu a kadeco.. mne naopak neskutocne vadi, ked ma niekto chce niekam tahat, lebo si mysli, ze to potrebujem a to ze nebeham niekde 24/7 a skludom dokazem byt cely den doma, znamena ze sa nudim:D
CO je problem, ak nijak netravite spolocny cas. Lebo to zase sme vzdy mali, prejst sa, cestovat, nakupy, flakacky, kino, navarit si, pozriet filmy, plavat ist niekde atd... nie stale ale ked tak aj na predlzene vikendy a tak. Tak ze jeden si sam riesi cele dni svoje a druhy svoje sa vztah budovat neda. Niekde sa to stretnut musi.
Ja som mala, hral len hry na PS a nikam nechcel chodit, obcas kino. Vsade som chodila sama a prestalo ma to bavit, strasne ma to ubijalo, tak sme sa rozisli. Do tyzdna od rozchodu uz chodil na salsu a zacal jazykovy kurz 😅 ale pre mna uz nebolo cesty spat
@anonym_85d451 36 ŕokov ma. Dostalo ma to ako mi povedal , ze on pre to robi maximum. Povedala som mu , ze maximum vyzera inak. Za cely vecer sa neozval. To uz podla mna ani nezmenim.
@anonym_autor 36 je dosť veru. Ale zas na druhej strane, aj hry môžu byť záľuba takže niečo ho predsalen baví. A kde sa píše že musíte mať rovnaké záľuby? Ja poznám veľa párov ktoré nemajú a vyhovuje im to, otázka je že či to vyhovuje tebe že pôjdeš s kamarátkou alebo sama a nie s ním.
Ani ja nemám žiadne záľuby, a žijem ako každý normálny človek. Neviem co je natom také čudné.
@anonym_f21c16 tento vikend sme sa ani nevideli. Lebo vsak zase nieco budem mat na plane. Chce sa mi plakat.
@anonym_autor položím ti otázku, Je to vhodný chlap k tebe? Sama si daj odpoveď...
@anonym_autor položím ti otázku, Je to vhodný chlap k tebe? Sama si daj odpoveď...
@maxxim uplne suhlasim
Tu je uplne jedno,ci takeho niekto ma alebo ci mal.Zaklad je,ci takeho TY chces...Ty vies aka si,ako travis cas,co ta naplna a aky je on.Jeden tabor ti tu napise,ze tiez nemaju,respektive ich muzi nemaju zaluby a ziju si.Naopak druhy tabor ti napise,ze by s takym neboli.Tak si vyber,budes sa priklanat na niekoho stranu?Sama musis citit,ci to ma buducnost.Hlavne ho nemen,on je on,ty si ty.Ak nie si spokojna,nepytaj sa,hladaj pre teba vhodnejsie.
Nie nemala. To co taky clovek robi cely cas mimo prace? Lezi na gauci? Pri telke? Pri PC? Na mobile? Ci co, neviem si predstavit cloveka bez akychkolvek zalub.
@anonym_cd73c0 nemam zaluby.nie, nerobim ani jedno, co si vymenovala. Moj muz za mladi tiez nemal zaluby-robil na zahrade..musel..

@anonym_autor ako nam by ani cas nezostaval na nejake extra zaluby, dost pracujeme, mame deti, tym sa venujeme, nech maju, co potrebuju, ideme spolu napr do escape room cela rodina, vylety to ano, aj samostatne len ja a chlap, ked deti nechcu ist, moj zase akcny na cestovanie je. Uz ma lanari do Las vegas a podobne. Ale nejake zaluby akoze chodit hrat golf, futbal, citat, to nema.
@zuzana76 cestovanie je super 🙂 zase chapem je to ine ked su uz deti a clovek sa venuje im. Ja rada chodim na ryby aj partia chodi, on sa nudi na rybach. Tak nieco ine skusam tiez velmi nevyzera nadsene.