Chodia ženy na rande len kvôli jedlu?
Chodia sa zeny na rande ozaj iba zadarmo najest? Alebo mat zadarmo sex ? Je ozaj tato spolocnost na tom tak zle? Zeny nasledne opakuju a presuvaju svoje rande podla toho ako je v danej restauracii kam ju volate menu? Moze tympadom socialna kriza a politicky toxicke prostredie za nefunknost vztahov? Su zeny ktore dufaju ze im chlap na prvom rande zaplati, obet systemu alebo tvorcovia zla? Skusme najst pod touto temou na to odpovede. A co ceny benzinu? ma muz viezt zenu na rande a z rande, ak cena za pohonne hmoty je vyssia ako aktualny uzitok a prognoza buduceho vtahu?
@anonym_450004 ale preco si myslis, ze nas spolu drzi len majetok? Asi si ani nevies predstavit, ze vztahy funguju aj na inom principe, lebo si taky nikdy nezazil.
@anonym_ce1afc ja len verim statistike. Ze po 15-20 rokoch sa ludia maju tak plne zuby, ze to v 40-50tke ukoncia. Deti velke ... A ako zena budes mat velky problem si vtedy najst partnera. Lebo chlapi nemaju moc radi. Ze ak je zena pekna do 45 a dovtedy cely cas je s inym, stary partner si najde mladsiu a novy partner si ma uzit uz len tie jej starecke roky. Povie dakujem, neprosim, chod si spat za tym starym. Preto sa zeny po 50tke citia neviditelne a prehliadane ... Ja iba davam pohlad z muzskej strany, na mna nenadavaj ..
@anonym_autor To som este nepocula, ale ok... Ja som chodievala maximalne na kavu ci caj. A v zivote by som nesadla cloveku, ktoreho vidim prvy raz, do auta..
@anonym_ce1afc ja len verim statistike. Ze po 15-20 rokoch sa ludia maju tak plne zuby, ze to v 40-50tke ukoncia. Deti velke ... A ako zena budes mat velky problem si vtedy najst partnera. Lebo chlapi nemaju moc radi. Ze ak je zena pekna do 45 a dovtedy cely cas je s inym, stary partner si najde mladsiu a novy partner si ma uzit uz len tie jej starecke roky. Povie dakujem, neprosim, chod si spat za tym starym. Preto sa zeny po 50tke citia neviditelne a prehliadane ... Ja iba davam pohlad z muzskej strany, na mna nenadavaj ..
@anonym_450004 v takom veku a po takych skusenostiach by som musela uplne sprosta ak by som hladala partnera. Na co by mi uz bol? Do divadla trafim aj sama, vymalovat si viem aj sama, uzivim sa v pohode, a sex, v tom veku uz to nebyva priorita, takze preco by som mala kvoli jednej safalatke, ktora obcas posluzi umyvat 2 taniere ked staci umyt jeden, preco by som prala chlapove fusakle a trencle, vsak operiem len svoje a tym padom mi staci pracku zapnut raz tyzdenne. Aj vyspim sa lepsie, ked mi nikto nebude chrapat do ucha.
Horsie bude na tom ten moj byvaly, co si cely nateseny chytiac druhy dych zavesil na krk mladsiu. Ja uz mam plienky a sople vybavene ale ona bude chciet svoje deti, tak bude na stare kolena este plienky menit a aj mladu zienku musi plnohodnotne obsluzit v kazdom smere, co uz v jeho veku nebyva az ta easy. Nehovoriac, ze jeho telo uz je opotrebovane rovnako ako moje. Ja si budem moct svoje artriticke kolena vylozit na gauc a nerobit nic, on bude behat s kocikom a lapat po dychu, lebo uz aj hypertenzia ho navstivila, aj sa poriadne nevyspi lebo ked ho nezobudi pocurane dojca tak ho zobudi prostata.
@anonym_450004 v takom veku a po takych skusenostiach by som musela uplne sprosta ak by som hladala partnera. Na co by mi uz bol? Do divadla trafim aj sama, vymalovat si viem aj sama, uzivim sa v pohode, a sex, v tom veku uz to nebyva priorita, takze preco by som mala kvoli jednej safalatke, ktora obcas posluzi umyvat 2 taniere ked staci umyt jeden, preco by som prala chlapove fusakle a trencle, vsak operiem len svoje a tym padom mi staci pracku zapnut raz tyzdenne. Aj vyspim sa lepsie, ked mi nikto nebude chrapat do ucha.
Horsie bude na tom ten moj byvaly, co si cely nateseny chytiac druhy dych zavesil na krk mladsiu. Ja uz mam plienky a sople vybavene ale ona bude chciet svoje deti, tak bude na stare kolena este plienky menit a aj mladu zienku musi plnohodnotne obsluzit v kazdom smere, co uz v jeho veku nebyva az ta easy. Nehovoriac, ze jeho telo uz je opotrebovane rovnako ako moje. Ja si budem moct svoje artriticke kolena vylozit na gauc a nerobit nic, on bude behat s kocikom a lapat po dychu, lebo uz aj hypertenzia ho navstivila, aj sa poriadne nevyspi lebo ked ho nezobudi pocurane dojca tak ho zobudi prostata.
@anonym_ce1afc Vzdy je dost takych, co uz nechcu vztah a je dost takych, co chcu. Chces byt single do smrti? Enjoy. Nikoho to nebude zaujimat. Kazdy sa bude starat o seba. Aj tvoje deti budu mat vlastny zivot a dost prace s vlastnymi detmi.
@anonym_ce1afc A presne takého poznám. Má mladú ženu -mladšiu ako jeho vlastná dcéra a na staré kolená sa aj variť musel naučiť a o decko sa starať, plienky meniť. Ako , možno by mu druhì tú mladicu závideli, len akosi spokojný nevyzerá.
@anonym_ce1afc Vzdy je dost takych, co uz nechcu vztah a je dost takych, co chcu. Chces byt single do smrti? Enjoy. Nikoho to nebude zaujimat. Kazdy sa bude starat o seba. Aj tvoje deti budu mat vlastny zivot a dost prace s vlastnymi detmi.
@anonym_450004 znova napisem. Lepsie sama ako s blbcom.
Ale ty kludne obskakuj mladsie, na to aby si s jednou vydrzal nemas bunky a mozno ani peniaze. A ak aj by to nejaky cas vydrzalo raz aj ta mladsia ta bude mat akurat dost a skoncis sam vo vedlajsej izbe v DSS. Potom hodime rec, kto si ten cas ked bolo do dochodku blizsie ako k mature lepsie uzil.
@anonym_ce1afc " v takom veku a po takych skusenostiach by som musela uplne sprosta ak by som hladala partnera. Na co by mi uz bol? Do divadla trafim aj sama, vymalovat si viem aj sama, uzivim sa v pohode,"
Vies, co ma vzdy pobavi? Ako neskutocne idete po plateni, ziveni, ale vlastne potom v starobe to zvladnete aj same sa uzivit, aj porobit vsetko,... 🙂 A urcite ste to zvladli aj predtym, ale naco by som to robila. Nech ten retard maka za dvoch ... Super vztahy ... 🙂 Pritom od zaciatku ste mohli nieco budovat spolu, ale naco by som to robila .. 🙂
@anonym_450004 láska kvitne v každom veku. Keby som ako 45 ročná ostala zrazu sama, kĺudne by som prijala aj 55 -57 ročného. Dokonca radšej ako rovesníka. Môj je starší o 4 roky ,ale viem si predstaviť aj väčší rozdiel. Nikdy som nechcela rovnako starého.
@anonym_ce1afc " v takom veku a po takych skusenostiach by som musela uplne sprosta ak by som hladala partnera. Na co by mi uz bol? Do divadla trafim aj sama, vymalovat si viem aj sama, uzivim sa v pohode,"
Vies, co ma vzdy pobavi? Ako neskutocne idete po plateni, ziveni, ale vlastne potom v starobe to zvladnete aj same sa uzivit, aj porobit vsetko,... 🙂 A urcite ste to zvladli aj predtym, ale naco by som to robila. Nech ten retard maka za dvoch ... Super vztahy ... 🙂 Pritom od zaciatku ste mohli nieco budovat spolu, ale naco by som to robila .. 🙂
@anonym_450004 niektore sa dokazeme uzivit uplne v pohode po cely zivot, dokonca nie sme odkazane ani na to aby nas chlap na rande pozyval na jedlo. Debata je o plateni na rande. Pre teba a tebe podobnych su peniaze na rande investicia s vidinou rychlejho, najlepsie neodkladneho, spristupnenia medzinozia. Ked sa medzinozie nespristupni, tak su to vyhodene peniaze, takze zena je v podstate povinna nejakym sposobom tu investiciu nahradit. Ked sa tak nestane, lebo rande je predsa na to aby sme sa spoznali lepsie a stravili spolu cas, tak je zena vycurana vyzierka. Ale su chlapi, ktori funguju inac. Ti nechodia stale dookola a donekonecna na prve rande ale ziju vo vztahu.
@anonym_450004 láska kvitne v každom veku. Keby som ako 45 ročná ostala zrazu sama, kĺudne by som prijala aj 55 -57 ročného. Dokonca radšej ako rovesníka. Môj je starší o 4 roky ,ale viem si predstaviť aj väčší rozdiel. Nikdy som nechcela rovnako starého.
@anonym_5bc59a Ja kludne aj mladsieho 😃. Ja mam 45 a nechapem z tych reci, aka by som uz mala byt nezaujimava. Okej. Mozno som. Ale co s tym spravim? Ved ak niekto nechce zenu 45+, tak nech nema zenu 45+. Ale aby z toho robil temu a siahodle uvahy 😅😃. Ved nikomu nasilu taka zena ani do zivota ani do postele nevnikne, tak naco to riesit? Zi a nechaj zit, ked sa ti nepaci, nechytaj 😁
@anonym_autor
Vieš tu čo? Ser na ti na radšej! S takýmto nastavením ani ženu/vzťah nehladaj! Ponukni služby profi milenca starším majetným dámam. Tie ti zaplatia aj ten benzín aj sex aj to jedlo!
Takého zgrkosa ako ty by som fakt nechcela! A prezradím ti tajomstvo. Nie som ani nikdy nebola zlatokopka. Ide o princíp a chuť a nastavenie toho chlapa. Keď sme mali 18, vozil má často.... hádaj kto Fimo? Priateľov otec. Bol to super chlap a mal charakter!
Potom ma vozil a obedy večere platil priateľ. Dokonca som ťa len spomenula, že si chcem kúpiť kozmetiku na tvár kôli horšej pleti. A vážne povedala len tak medzi recou, keď sme sa o niečom inom bavili. Na druhý deň mi ju doniesol. Nechápala som. Absolútne som to nespomenula preto aby mi ju kúpil, ani by ma to nenapadlo. Jemu stačila úplne okrajová poznámka, že ja som to hneď aj zabudla a o pár dní mi to priniesol. A nikdy som to neurobila s úmyslom aby mi niečo kúpil!
Ja som občas zaplatila tiež kávu koláč alebo tém obed ale nechcel 50/50. Vedel, že platím vysoký úver, robila som aj nákupy. No reálne som mala k dispozícii 400€ na monitor, on 2000€, tak ťažko by sme mohli ťahať fifty fifty. S mužom sme boli na Tom rovnako, tak sme išli na polovici s mesačnými výdavkami ale počas randenia tiež väčšinu platil on a občas nechal mňa. Išlo to automaticky ako samozrejmosť. Ja nepíšem o pravidelných návštevách 5* reštaurácii.
Tu fakt vyznievad hrozne lakom. Aj ženu na materskej budeš potom takto vydelovať??
Sledovala som mužov ako sa chovajú aj po finančnej stránke, nie z vychcanosti. No s prvým priateľom sme mali spolu byť na úver. On zarobil raz toľko ako ja (čo som zistila až po rozchode z výplatných zabudnutých oadiek), inak mi klamal, že má len o stovku naviec. Aké všetko chcel do centu na polovičku, aj jazdy jeden blbý nákup. Raz mi povedal, že preboha z čoho uhradia tvoju polovicu keby si náhodou ochorela na 2 týždne?!
Nikdy som nebola vychcana a netsjala od neho peniaze. Bola som zvyknutá hradiť si svoje náklady od 19 rokov. Plánovali sme svadbu, deti. A mne to prišlo hrozne ľúto, že by ma poslal pýtať od rodičov, keby mi jeden mesiac chýba, chápeš? Nikdy sa to nestalo, dokonca som mala jednu dobu viac ako on, čo ho hrozne sralo!
A teda nechcela som žiť v strachu, že by bol rovnaký ak pri deťoch.
Asi tusis, že vzťah skončil i keď nie hneď kôli tomuto.
Nerieš vzťah, keď chcem vždy všetko pol na pol. Nejde o to aby si platil každú víkend luxusné večere, velned atď. Veď stačí káva, kola, pohár vína, neviem. Možno piza. Veď to nie sú náklady ako nájom. Netreba každý večer steak v gurmé reštike, či?
Netuším teda čo za ženy stretávas ale tvoje zmýšľanie je nejaké divne. Takýmto štýlom so nájdi kamoša na pivo a tam raz platí jen a potom druhý, veď aké o tomto nie je vzťah.
@anonym_5bc59a Ja kludne aj mladsieho 😃. Ja mam 45 a nechapem z tych reci, aka by som uz mala byt nezaujimava. Okej. Mozno som. Ale co s tym spravim? Ved ak niekto nechce zenu 45+, tak nech nema zenu 45+. Ale aby z toho robil temu a siahodle uvahy 😅😃. Ved nikomu nasilu taka zena ani do zivota ani do postele nevnikne, tak naco to riesit? Zi a nechaj zit, ked sa ti nepaci, nechytaj 😁
@dadis Tak vidíš ,že má problém sám so sebou a žije v bubline, kde si myslí, že všetci to vnímajú iba jeho optikou. Ja som bola vždy na starších, každý človek to má inak.
@dadis Hovorim tym to, ze ak si mam v 50tke vyberat, tak si vyberiem niekoho mimoriadneho. Hlavne povahou, lebo vzhladovo po 50tke ..., uz som realista ... Alebo niekoho, s kym som nieco kedysi mal. Ze ta baba si so mnou zacala, lebo chcela a nie, ze jej v 50tke nezostal na vyber, lebo ju uz nikto nechce. Ale nikdy nie taku, co otrcala nos, lebo jej vsetci mali platit za mladost, ale starobu s nou mam stravit ja for free. 🙂
@dadis Tak vidíš ,že má problém sám so sebou a žije v bubline, kde si myslí, že všetci to vnímajú iba jeho optikou. Ja som bola vždy na starších, každý človek to má inak.
@anonym_5bc59a Ano, kazdy to ma inak. Ale to, ze sa tu naklada zenam 45+ nie je prvykrat. Akoby zeny nemali narok byt priebercive. Ci mlade, ci stare - stale viac sa predklada teoria, ze zeny su nevdacne, prilis vyberave a ze na to doplatia po 45tke 😂. Tolko vyberali, az ich nikto nechce. To neviem kde sa toto nabralo. Lebo poznam vela parov, co sa dali dokopy neskor, ludia sa aj v dochodkovom veku vedia zalubit. Ja poznam par, ktori sa zalubili v jeho 70 a ona o 14 rokov starsia. Su spolu uz 2 roky, uz sa to ukludnilo medzi nimi trochu, ale oni boli ako dvaja zalubeni pubertaci 😁.
@anonym_5bc59a Ano, kazdy to ma inak. Ale to, ze sa tu naklada zenam 45+ nie je prvykrat. Akoby zeny nemali narok byt priebercive. Ci mlade, ci stare - stale viac sa predklada teoria, ze zeny su nevdacne, prilis vyberave a ze na to doplatia po 45tke 😂. Tolko vyberali, az ich nikto nechce. To neviem kde sa toto nabralo. Lebo poznam vela parov, co sa dali dokopy neskor, ludia sa aj v dochodkovom veku vedia zalubit. Ja poznam par, ktori sa zalubili v jeho 70 a ona o 14 rokov starsia. Su spolu uz 2 roky, uz sa to ukludnilo medzi nimi trochu, ale oni boli ako dvaja zalubeni pubertaci 😁.
@dadis Kto im naklada? Od rana do vecera je tu, aki si muzi debili, taki, onaki,...a jej staci byt pekna a on je povinny platit. Iba vam obcas niekto pripomenie, ze dokedy pekna, do 45? A co potom?
Ved ak to nie je pravda, tak sa zasmej a preskoc. Ale preco su tu potom diskusie o meno, ako sa citi zena zostarnuta po 45 v menopauze, kde ma niekoho najst a ako. Dovtedy sa nestarala, naslo sa samo.
@dadis Hovorim tym to, ze ak si mam v 50tke vyberat, tak si vyberiem niekoho mimoriadneho. Hlavne povahou, lebo vzhladovo po 50tke ..., uz som realista ... Alebo niekoho, s kym som nieco kedysi mal. Ze ta baba si so mnou zacala, lebo chcela a nie, ze jej v 50tke nezostal na vyber, lebo ju uz nikto nechce. Ale nikdy nie taku, co otrcala nos, lebo jej vsetci mali platit za mladost, ale starobu s nou mam stravit ja for free. 🙂
@anonym_450004 No a ty mozes byt priebercivy 😂😂😂? Ani ty sa nezalubis do kazdej, ktoru stretnes. Ved to su vsetko prirodzene veci, tahajuce sa ludstvom od jeho pociatku. Riadime sa nizkymi pudmi. Ci muzi, ci zeny. Nie sme si vzajomne nic dlzni.
@dadis Kto im naklada? Od rana do vecera je tu, aki si muzi debili, taki, onaki,...a jej staci byt pekna a on je povinny platit. Iba vam obcas niekto pripomenie, ze dokedy pekna, do 45? A co potom?
Ved ak to nie je pravda, tak sa zasmej a preskoc. Ale preco su tu potom diskusie o meno, ako sa citi zena zostarnuta po 45 v menopauze, kde ma niekoho najst a ako. Dovtedy sa nestarala, naslo sa samo.
@anonym_450004 Ked pozve muz zenu na rande, mal by platit. A mal by s tym ratat. Ak na to nema, nech rande prisposobi svojim moznostiam. A v konecnom dosledku ma stale na vyber aj nikam nikoho nepozvat.
@anonym_450004 No ved dobre - vsetko dobre dopadlo. Ona mala asi predstavu, ze chce muza, ktory sa neboji do nej investovat. Nasiel si taku, co jej zalezi na inych veciach. V tomto nemusi byt vobec vek, ani mladost. Kazda zena to ma inak nastavene. Moj exmanzel je velky lakomec. Tiez som bola opatrna po rozvode, ak sa muz zdrahal do mna investovat. Kazdy detail som si pozorne vsimala.
@anonym_ce1afc
@dadis
Presne tak! Minule sme tak debatili s kamoškou a povedala som, že keby m byť teraz sama, tak by mal budúci feši tak 30 rokov. Ja mám 42. A že prečo? No preto, lebo po 40 tie mnohí chlapi už stojany a vždy háku akoby umrieť išli. Tam boli, tam pichá, tam blbé počasie, prší sneží, príliš teplo príliš mokro, tam pol roka alergia na peľ a doplnky, nemôžem von no zomreeem! Ale nech idú do prdele aj s ich predčasným umieranim!! Keď budem chcieť ísť robiť opatrovateľku, pôjdem do DSS a nie do vzťahu! Takže Max 30 rokov a čau nazdar. Žiadne že rovesníka, to by musel byť kus fit!!
A že kto by ma. Chcel? No pár krát som videla ako ti pomladsi pozerali - okolo mňa nik a tie blikajúce sa pohľady, ejha... A to vedia, že mám malé deti! Takže núdza by nebola 🤭😁.
Ale to len podaktorí kúpeľni kasanova si myslí, ako len muži vedia zbaliť mladé ženské 😂.
@anonym_450004 Menopauza vacsinou nastupuje po 50tke. Nie je to ziadna tragedia. Co myslis, ze sa stane? Zena sa zobudi a s poslednou vlozkou zahodi aj posledne libido a zvysky krasy a zacne si vyberat truhlu? Poviem ti tajomstvo, ktore ti mozno nikto nepovedal. Pary sexuju aj vo vyssom veku. To, ze stratime reprodukcnu schopnost z nas neurobi menejcenne zeny ani bytosti.
@anonym_450004
Toto si mal ale napísať hneď a bolo by to úplne o inom 😁 aj by vyznel asi sympatickejsie.
@anonym_450004 Menopauza vacsinou nastupuje po 50tke. Nie je to ziadna tragedia. Co myslis, ze sa stane? Zena sa zobudi a s poslednou vlozkou zahodi aj posledne libido a zvysky krasy a zacne si vyberat truhlu? Poviem ti tajomstvo, ktore ti mozno nikto nepovedal. Pary sexuju aj vo vyssom veku. To, ze stratime reprodukcnu schopnost z nas neurobi menejcenne zeny ani bytosti.
@dadis Lenze ako funguje biologia. Aby zeny zaujali velku konkurenciu muzov a mohli si vybrat z viacerych otcov, tak do vas priroda napumpuje 20-45 estrogeny a ste doslova ako steroidoch a muzi su z vas vedla. A to skonci s poslednou menstruaciou. Vacsinou to zacina v 45. Estrogeny sa zacnu od 45tky znizovat a uz si asi bola v diskusiach o menopauze, ako zeny priberaju, vlasy rednu, koza vraskavie, kolagen ubuda, unavena vraskava tvar, rychlo botoc ... Proste starsie neplodne zeny nemaju konkurovat tym mladym a preto vidno na vzhlade, ze prestavaju byt rychlo po 45 atraktivne. Kedy si bolo jednoduche riesenie. Muz a zena sa vzali, svadba, rozvod nepovoleny. Tak zena aj po zostarnuti mala istotu, ze ju manzel neopusti. Dnes? Ide sa po prachoch, v 40-45tke koniec a zena ma problem ... Lebo rozvody su uz tolerovane a bezne ... a staroba sa uz netravi s tym, s kym mladost.
To nie je zhadzovanie. Ale upozornenie, ze ak sa spravate k muzom ako ku kktom, oni vam to s chutou vratia, ked budete stare ...
@dadis Lenze ako funguje biologia. Aby zeny zaujali velku konkurenciu muzov a mohli si vybrat z viacerych otcov, tak do vas priroda napumpuje 20-45 estrogeny a ste doslova ako steroidoch a muzi su z vas vedla. A to skonci s poslednou menstruaciou. Vacsinou to zacina v 45. Estrogeny sa zacnu od 45tky znizovat a uz si asi bola v diskusiach o menopauze, ako zeny priberaju, vlasy rednu, koza vraskavie, kolagen ubuda, unavena vraskava tvar, rychlo botoc ... Proste starsie neplodne zeny nemaju konkurovat tym mladym a preto vidno na vzhlade, ze prestavaju byt rychlo po 45 atraktivne. Kedy si bolo jednoduche riesenie. Muz a zena sa vzali, svadba, rozvod nepovoleny. Tak zena aj po zostarnuti mala istotu, ze ju manzel neopusti. Dnes? Ide sa po prachoch, v 40-45tke koniec a zena ma problem ... Lebo rozvody su uz tolerovane a bezne ... a staroba sa uz netravi s tym, s kym mladost.
To nie je zhadzovanie. Ale upozornenie, ze ak sa spravate k muzom ako ku kktom, oni vam to s chutou vratia, ked budete stare ...
@anonym_450004 A chlapi co podla teba nestarnu 😃? Vsak chlapi po 45 casto sedive vlasy, alebo plesati, velke pupky atd.
@anonym_450004 To kde chodis na tieto hluposti? Povedz mi jeden jediny dovod, preco by sa jedna bezna 45 rocna zena bala mladsej konkurencie. Si myslis, ze po tych beznych 45 rocnych muzoch idu zeny ako muchy po udenom? Co maju muzi v 45tke, co nema 45 rocna zena? Vyssiu mieru nadvahy a obezity nez zeny, vyssiu mieru alkoholizmu, je medzi nimi viac fajciarov , maju vyssie riziko kardiovaskukarnych ochoreni. Zabudla som na nieco?
@anonym_450004 Ani som tie tvoje dristy nedocitala. Spamataj sa. Ako na zene vidno, ze ma 50, tak vidno aj na chlapovi, ze ma 50. Nenamyslaj si.

Davno som sa tak nepobavila ako na reakciach pod touto diskusiou 😂😂. Ved autor nech na prve rande pozyva na prechadzku, na kavicku, na vinko a nie na veceru, ked to prilis ukracuje jeho rozpocet. Ziadna normalna zena nie je na to odkazana. Chce ta spoznat, rovnako ako ty. A ked sa stretavate prvykrat, je jasne, ze sympatie preskocit vobec nemusia. U mna by bolo uz to ocakavanie sexu na prvom rande na uzavretie usudku o tebe a konstatovanie, ze nechcem v stretavani pokracovat. Mala by som potom zaplatit veceru ja tebe? Ci aku mas predstavu? 😁 Raz je dane, ze ten kto pozyva - plati 🤷♀️. Tak cakaj, kym teba nejaka pozve a vybavene 😃