Chodia ženy na rande len kvôli jedlu?
Chodia sa zeny na rande ozaj iba zadarmo najest? Alebo mat zadarmo sex ? Je ozaj tato spolocnost na tom tak zle? Zeny nasledne opakuju a presuvaju svoje rande podla toho ako je v danej restauracii kam ju volate menu? Moze tympadom socialna kriza a politicky toxicke prostredie za nefunknost vztahov? Su zeny ktore dufaju ze im chlap na prvom rande zaplati, obet systemu alebo tvorcovia zla? Skusme najst pod touto temou na to odpovede. A co ceny benzinu? ma muz viezt zenu na rande a z rande, ak cena za pohonne hmoty je vyssia ako aktualny uzitok a prognoza buduceho vtahu?
@anonym_450004 Neviem pre koho moze byt 52 rocny chlap zaujimavy. Ale tak ja som o dost mladsia od teba a 52 rocny chlap je pre mna stary chlap 😃. Ale tak ked pises co vlastnis tak hladaj zlatokopku. Ale skor smutne, ze v takom veku uz nemas manzelku, deti a krasny rodinny zivot.
@anonym_450004 Neviem pre koho moze byt 52 rocny chlap zaujimavy. Ale tak ja som o dost mladsia od teba a 52 rocny chlap je pre mna stary chlap 😃. Ale tak ked pises co vlastnis tak hladaj zlatokopku. Ale skor smutne, ze v takom veku uz nemas manzelku, deti a krasny rodinny zivot.
@anonym_ce0e92 Som rozvedeny, mam dceru. Mam priatelku. Zenit sa uz neplanujem. Tak ja tu nikoho nehladam. A neboj sa aj tebe tikaju hodinky, ani sa nenazdas a tiez budes mat 50. Pride to rychlejsie, ako sa nazdas. It's Just a Matter of Time. 🙂 Nie ci, ale kedy.
@anonym_ce0e92 Som rozvedeny, mam dceru. Mam priatelku. Zenit sa uz neplanujem. Tak ja tu nikoho nehladam. A neboj sa aj tebe tikaju hodinky, ani sa nenazdas a tiez budes mat 50. Pride to rychlejsie, ako sa nazdas. It's Just a Matter of Time. 🙂 Nie ci, ale kedy.
@anonym_450004 Patrik, ci ako sa volas. Jednoducho si v tejto diskusii prestrelil a myslim si, ze ani tvoja terajsia priatelka by rada necitala, co si tu popisal.
@anonym_450004 Patrik, ci ako sa volas. Jednoducho si v tejto diskusii prestrelil a myslim si, ze ani tvoja terajsia priatelka by rada necitala, co si tu popisal.
@dadis o chvilu to zmazem, nepotrebujem, aby ma v tom niekto spoznal 🙂
Patrick? Patrick Jane? Moze byt 🙂
@anonym_450004 Ale ty zhadzujes rovesnicky tvoje. A este aj mladsie zeny od teba. Mas 52 a zhadzujes zeny od 45. Pritom tak isto starnes ako tvoje rovesnicky.
@anonym_ce1afc mne nevadi samotny moment sponzorovania stravy. Pytam sa na povodcu daneho dosledku. Chudoba? beznadej? vychcanost? ci naopak prefikanost? alebo jednoducho neschopnost si zabezpecit potravu sama?
@anonym_autor nečítala som to celé.. mňa pozval týpek na rande, že pôjdeme na večeru... Na prvé rande by za mňa stačila káva... Tak som teda šla na večeru.. Nakoniec týpek nebol zrazu hladný a mne bolo trápne si objednať, i keď by som nemala problém si jedlo zaplatiť. Objednal pizza štangle na polovicu.. No sedlák to bol neskutočný. Keby som vedela čo má čaká, ušetrím mu peniaze za čaj a dve pizza štangle a najem sa v kľude doma, alebo idem na večeru s priateľmi a kľudne si jedlo zaplatím sama. Neviem čo je to za trend týchto fnukajucich chlapov.
Zase si sa opustil? Najlepsie by bolo, keby zena prisla na rande svojim autom, zaplatila si veceru a este by si dostal aj sex potom. Takto si to predstavujes? 😄
@anonym_75c82f najlepšie u nej doma, aby nemusel platiť hotel, alebo aby mu neminula vodu na sprchovanie 😆
@anonym_450004 Ale ty zhadzujes rovesnicky tvoje. A este aj mladsie zeny od teba. Mas 52 a zhadzujes zeny od 45. Pritom tak isto starnes ako tvoje rovesnicky.
@anonym_ce0e92 Nie je jedno, v akom veku by som to napisal? Mam za sebou historiu, boli v nom nepretrzite vztahy. Iba ide o casovy screenshot, ci to v 40tke, alebo v 50tke.
Ci urazam? Denno denne tu urazate priemerne zarabajucich muzov, oznacujete ich za lakomcov, chudakov,... ked nema na jej luxusnu dovolenku, vecere,... ale ked vam niekto pripomenie na oplatku vek, ze na vas cas nepocka, tak coooo, zhadzuje nas ...?
Ak muza nejaka zena nechcela v mladosti, su mu ukradnute reci, ze a co ze je stara, ved aj on je. Tak si mala prist skor a nazdar bazar. Otoci sa chrbtom a ide prec.
Iba hovorim, co som zazil. Este v 40-ci dokonca 45tke nafukana, potom behom par mesiacov zostarne o par rokov a place, ze nikoho nemoze najst. Nie, nikto vam sancu uz neda, lebo vy ste ju tiez nedali. Ked to vysvetlim z muzskeho hladiska, ste urazene.
Tak necitaj a rob co doteraz, do poslednej minuty cakaj na praveho a posledneho partnera na starobu. Lebo to nadchne kazdeho chlapa, ked za nim pride stara babka, ako s nim chce prezit jesen zivota. Tak ako tu casto zeny povedia, ze ak nie je niekto vyhovujuci (vyska, peniaze), tak bude kludne sama. Muzi to beru cez vek, ak je ta zena pristara, tak budu tiez radsej sami ...
@dadis Celá táto diskusia je úplne absurdná... najprv chlapík, čo sa sťažuje, že musí babe zaplatiť večeru a potom ju zadarmo vyšukať... akože neviem v akom svete žije a prečo očakáva, že by mu ženy mali platiť za sex... a potom druhý, čo tvrdí, že staršie ženy sú na sex nepoužiteľné... pritom moja skúsenosť je taká, že čím je žena staršia, vie si sex užiť lepšie a tým pádom je to väčšia zábava. Ak má on inú skúsenosť, problém môže byť skôr v ňom...
@anonym_450004 nie, ja len teraz čítam
@demodun tak meskas, prisla si o najlepsie ... 🙂
@anonym_ce1afc ja len verim statistike. Ze po 15-20 rokoch sa ludia maju tak plne zuby, ze to v 40-50tke ukoncia. Deti velke ... A ako zena budes mat velky problem si vtedy najst partnera. Lebo chlapi nemaju moc radi. Ze ak je zena pekna do 45 a dovtedy cely cas je s inym, stary partner si najde mladsiu a novy partner si ma uzit uz len tie jej starecke roky. Povie dakujem, neprosim, chod si spat za tym starym. Preto sa zeny po 50tke citia neviditelne a prehliadane ... Ja iba davam pohlad z muzskej strany, na mna nenadavaj ..
@anonym_450004 Čo rozprávaš bludy. Ja mám po 50 a som stále sexy žena. Mladí a aj starí sa za mnou otáčajú. Niekedy aj ženy. Keď sa žena o seba stará, tak je pekná v každom veku.
@anonym_450004
Radosť čítať a zasmiať sa, koľko lúzerov. Moja posledná, o 15 rokov mladšia, ma zaodela všetkým z butikov, ona platila business letenky a hotely. Jasné, že mi zafarbila vlasy a brucho jej nevadilo. A večer sa vždy kŕmila vifonkami. Je pravda, že to bola Aziatka, ja mám slabosť na ne, aj keď teraz paktujem s Holanďankou.
Ja ich peniaze nepotrebujem, mám dosť svojich.
@anonym_450004
Radosť čítať a zasmiať sa, koľko lúzerov. Moja posledná, o 15 rokov mladšia, ma zaodela všetkým z butikov, ona platila business letenky a hotely. Jasné, že mi zafarbila vlasy a brucho jej nevadilo. A večer sa vždy kŕmila vifonkami. Je pravda, že to bola Aziatka, ja mám slabosť na ne, aj keď teraz paktujem s Holanďankou.
Ja ich peniaze nepotrebujem, mám dosť svojich.
@anonym_7d2d29
Ešte som zabudol, rozišli sme sa – skôr ja som to ukončil. Chcela sa strašne vydávať a ja nie som kočíkovačský typ. Aj tak mi ešte kúpila perfektnú súpravu golfových palíc. Keď nemala kočík, tak ma aspoň vozila na buggy.
S tebou by som na rande veru nešla. A tá čo si ťa raz zoberie, už teraz ju ľutujem. Ty budeš chodiaca kaukulačka.
@anonym_autor ja som síce v dlhodobom vzťahu ale ak nevyjde tak mam v plane chodiť na rande sa len najesť 😂😂
@anonym_ce0e92 Nie je jedno, v akom veku by som to napisal? Mam za sebou historiu, boli v nom nepretrzite vztahy. Iba ide o casovy screenshot, ci to v 40tke, alebo v 50tke.
Ci urazam? Denno denne tu urazate priemerne zarabajucich muzov, oznacujete ich za lakomcov, chudakov,... ked nema na jej luxusnu dovolenku, vecere,... ale ked vam niekto pripomenie na oplatku vek, ze na vas cas nepocka, tak coooo, zhadzuje nas ...?
Ak muza nejaka zena nechcela v mladosti, su mu ukradnute reci, ze a co ze je stara, ved aj on je. Tak si mala prist skor a nazdar bazar. Otoci sa chrbtom a ide prec.
Iba hovorim, co som zazil. Este v 40-ci dokonca 45tke nafukana, potom behom par mesiacov zostarne o par rokov a place, ze nikoho nemoze najst. Nie, nikto vam sancu uz neda, lebo vy ste ju tiez nedali. Ked to vysvetlim z muzskeho hladiska, ste urazene.
Tak necitaj a rob co doteraz, do poslednej minuty cakaj na praveho a posledneho partnera na starobu. Lebo to nadchne kazdeho chlapa, ked za nim pride stara babka, ako s nim chce prezit jesen zivota. Tak ako tu casto zeny povedia, ze ak nie je niekto vyhovujuci (vyska, peniaze), tak bude kludne sama. Muzi to beru cez vek, ak je ta zena pristara, tak budu tiez radsej sami ...
@anonym_450004 Ja mam manzela a aj deticky 2 🙂. Ja nemusim cakat na nic. Napriek tomu som ovela mladsia ako ty. A pre mna si stary chlap. A iba tu urazas svoje rovesnicky a robis zo seba nieco viac. Si taky isty 50tnik ako zeny 50tnicky starnes uplne rovnako. Tak uz si prestan namyslat, ze iba zeny zo dna na den zostarnu. Aj chlapi zostarnu.