icon

Čím sú ženy po štyridsiatke také atraktívne?

fido69
9. apr 2024

Minule sa ma jeden kamarát opýtal čo ma ako muža priťahuje na ženách 40+.

Ani som nerozmýšľal a hneď ma napadlo, že je to predovšetkým tá ľahkosť ich bytia. Sú to veľmi príjemné spoločníčky na voľné chvíle. Ich atraktívnosť je v ich inteligencii a životných skúsenostiach. V tom, že už dokážu oddeliť zrno od pliev a dokážu si užívať čaro každej neopakovateľnej chvíle.

Páči sa mi ich neopakovateľný humor, ktorým si dokážu robiť smiech zo svojej vlastnej nedokonalosti či hlúposti iných. Svojím humorom búrajú múry ľudskej obmedzenosti, pretvárky a falošnej mravnosti. Pači sa mi ich smiech, ktorý je ľudsky úprimný a prudko nákazlivý.

Preto milujem tu chvíľu, keď ma pustia do svojej blízkosti a je mi dovolené aspoň na moment spoznávať ich ženskú dušu. Krasna duša je viac než krasne telo. Musel som zostarnúť, aby som to pochopil aj ja. 😉

h2
10. apr 2024

Ináč, @fido69 , odkedy si založil túto svoju diskusiu, zanedbávaš tie predošlé. Ja napríklad stále čakám na odpoveď, aké nosíš nohavičky. 😜

demodun
10. apr 2024

@h2 tak ale ty si zas nejak moc rýchla.
A potom tu budú vypisovať, že čo robiť, keď si nerozumejú a ako z toho von 🤨

rikarika
10. apr 2024

@katkami123 ja uznavam ze stranky modreho konika su popisane neskutocnymi dristami ale ze by sa tu presadzovalo zrovna ako píšeš ,,staré ženy sa poväčšine vozia po tých mladých,, tak s týmto vobec nesúhlasím, ozaj som si tu taketo nieco nevsimla. Skor sa starsie snazia vysvetlit mladším také všeobecné ,udalosti, ako napr. porodiť dieťa manželovi a nie priatelovi alebo spraviť si len tolko deti kolko aj realne zvladnes vychovať, neplatit hypoteku na priatelovu nehnutelnost a pod...nevidim na tychto radach nic zle ani zakerne. Ja mam 45 rokov, napriek vsetkemu co som si odzila, si uživam tento vek neskutocne a urcite mlade zeny neponizujem ani ja ani moje kamaratky-rovesnicky.

katkami123
10. apr 2024

@rikarika
Dala som len 1.stranu do polovice, viac som nezvládla. A to len táto diskusia. Pozri, keď zeny riešia pracovné záležitosti, tam tie mladšie ročníky idú tie staršie zožrať. A žiaľ, teda s vekom múdrosť ani nadhľad a podobne, veru neprichádza. Je to o povahe. Stacia mi tu tie diskusie.

katkami123
10. apr 2024

@rikarika
3 komentáre a koľko je v nich komplexov, dogiem a predsudkov z 20, 25 ročných žien. A to mi chyba 5 rokov do 40 😉. Ale takéto som z úst nevypustila ani keď som mala o 10 rokov menej, ani teraz.

demodun
10. apr 2024

@katkami123 🙄🙄🙄

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
rikarika
10. apr 2024

@katkami123 čo ti ja viem, príde mi to že si to berieš veľmi doslova a osobne. Píšu tu často aj oveľa staršie ženy 65+, niekedy s nimi súhlasím, niekedy nie, často krát to nie je o veku ale o hodnotách a postojoch k zivotu. Napr s tým životným nadhľadom a odstupom súhlasím, keď sa spätne pozerám na moje 25 roky úplne zbytočne som sa trápila niektorými vecami, ľuďmi, udalostami...v 45tke by som už také isté udalosti riešila štýlom ,mam na háku, neriešim.

katkami123
10. apr 2024

@rikarika
Myslím, že to je veľmi individuálne… . Napríklad ja sa možem opýtať, prečo chlapi idú vždy za mladšími milenkami, keď 40+ sú take sexuálne maniačky.?🤔

rikarika
10. apr 2024

@katkami123 oooh ale toto vôbec nie je pravda. Jednak ja nikde netvrdím že 40 + sú nejaké sexuálne maniačky a jednak v mojom okolí - žijem na západe Slovenska - vyzerá veľmi veľa žien 40+ luxusne 👌.

tululu
10. apr 2024

@fido69 Krása ( a oduševnelosť) sú v oku pozorovateľa, ako sa vraví. Ak jedinec dostatočne dozreje,aby vedel oceniť iného zrelého jedinca, môže sa zrodiť rešpekt, úcta, láska...Taká tá ozajstná, nahá a živá.

monika_mt
10. apr 2024

@ibatanecnica No 40+ su stare pre 20 rocnych, to je uplne prirodzene. Ale pre 50tnikov su 40tnicky este stale mlade a atraktivne. Takze vzdy je to o uhle pohlade a o veku toho, kto to posudzuje... Ked budeme mat 70, tak vtedy budu pre nas 40-tnicky uplne mladice.

liv1
10. apr 2024

@fido69 ty musis byt zena ked citam tvoje komentare 😁. Ako o nas mozes tolko vediet? 😅

liv1
10. apr 2024

@katkami123 ale 25 naozaj nebude mat nikdy ten nadhlad 40+ to je fakt, to nie je nic ponizujuce 😉

katkami123
10. apr 2024

@liv1
To je blbosť. Ja som v 25 musela vodiť moju matku životom za ručičku. A pritom by to malo byť naopak. Neznasam toto zovšeobecnovanie. V 25 som bola obklopená vysokoškoláčkami, ktorá každá z nás ovládala minimálne 1 cudzí jazyk a každá z nás bola cez letá v zahraničí a tam sme pracovali., spoznali fungovanie v iných krajinách a inú kultúru, myslenie ľudí v tej krajine. Určite sme mali vscsí nadhľad už vtedy oproti takým 40+, ktoré nikdy z dediny/mesta päty nevystrčili. Ja som do 25 bola 3 roky v zahraničí a končila školu.
A áno, je to ponižovanie.

fido69
autor
10. apr 2024

Dievčatá, len sa mi tu prosím nepobite. To nemá zmysel. Existujú ženy do 40 rokov a existujú ženy nad 40 rokov, rovnako existujú ženy múdre a ženy hlúpe alebo ženy z mesta a ženy z dediny. Veď je to úplne jedno. Ja sa venujem len jednej skupine, ktorá si zaslúžila moju pozornosť. Nikomu predsa nebránim napísať svoj príspevok na svoju tému, nie? Napríklad:

- Čím sú atraktívne ženy 18+?
- Sú viacej sexi ženy z mesta alebo vidieka?
- Páči sa vám keď je žena inteligentná alebo máte radšej hlupane?

demodun
10. apr 2024

@fido69 no ja ti neviem. Niektoré ženy tu jednoducho musia byť vždy v opozícii alebo sa pohádať ako tuto Katka. Veď ona by hádam ani nezaspala, keby si nerypla.
A možno jej chýba uhorka 🤔 alebo banán 🤣

katkami123
10. apr 2024

@
@fido69 to je super, len prečo sa mi dvíhal žalúdok len z prvej polovice diskusie, kde bolo potrebné urážať mladšie zeny? Či bez toho to niektorým nejde?

liv1
10. apr 2024

@katkami123 to sa mylis. 25 aj keby neviem co prezila, to jednoducho ten nadhlad nema. Ja som v 25 mala za sebou VS, 9 rokov brigad a prace, pracu v zahranici x 2, post regionalneho managera, skolila som ludi, otvarala pobocku, v rodine preziteho celkom dost. Mam 41. Ked si spomeniem na tie casy, je to neporovnatelny rozdiel. A ak niekto povie, ze sa od 25 mentalne nikam neposunul a ma 40+ tak niekde bude chyba 😁. Ako vacsinou ludia hovoria, chcel by som byt mladsi, ale s tym rozumom co mam dnes… 25 proste nema odzite, roky nepustia. A ked sa chces urazat za neurazitelne, tvoja vec 🤷‍♀️😁

fido69
autor
10. apr 2024

A potom, že muži nerozumejú ženám. Ako by aj mohli, keď si ženy nerozumejú ani navzájom?

pralinka25
10. apr 2024

fascinujuce ako moze pochvala vyvolat znova hadku. sodoma gomora cecilko.
ja to nechapem. fakt sa da zhejtovat aj jednorozec na ruzovom oblaciku ze je to strasny vypelichany kon na ostanej slame. 🙈

demodun
10. apr 2024

@pralinka25 no fakt, tu už ani pochváliť nemôžeš, aj za to to schytáš 🙄😄

liv1
10. apr 2024

@pralinka25 😂😂

liv1
10. apr 2024

@pralinka25 je hadka aj ked sa hada niekto sam so sebou? 😁

pralinka25
10. apr 2024

@liv1 asi ano. ja sa nezvyknem hadat s ludmi, ale sama so sebou sa pohadam raz dva. 😅 potom mame tichu domacnost (ja, moje druhe ja a Irena) a tak dokola 😀
inak som ulplne ok ani papiere na hlavu nemam. dokonca som v testoch obstala nadstandardne tak neviem. opytam sa Ireny co si o tom mysli 😂
VTIP - len zartujem ..... alebo ze by nie? 😂😉

katkami123
10. apr 2024

@liv1
Ja dúfam, že teda s vaším nadhľadom vynecháte v komentároch mladé ženy a dokážete si tu písať aj bez nejakého ich ponižovania a vysmievania. S tými životnými skúsenosťami by Vam to malo ísť už ľavou zadnou a tým pádom by sa mne nedvíhalo obočie od údivu, čo tu pár žien dokáže popísať na inú skupinu žien a nemusela by som na to reagovať, lebo sa to už fakt ani ďalej čítať nedalo. A pritom text diskusie taký milý, určite veľa žien musel potešiť, prečo sa diskusia pod ním takými nadhľadenými ženami začala viest v takom ponižovacom duchu. Buďte teda naozaj také, v tejto diskusii, ako vás @fido69 opísal.

katkami123
10. apr 2024

@demodun
🙄🙄🙄

demodun
10. apr 2024

@katkami123 aj ja ti prajem pekný večer
Už na teba nikto nereaguje tak skusas mňa 🤣

katkami123
10. apr 2024

@demodun
Reagujem na tvoj druhý “inteligentný “príspevok, ktorý si mi venovala pred cca 40 min, to máš dosť krátku pamäť. Na ten tvoj prvý som na teba nereagovala z predchádzajúcej strany.Takze kto na koho nereaguje, máš dosť popletené.

demodun
10. apr 2024

@katkami123 áno Katka, samozrejme, t máš vždy pravdu 😲😉