Čo ďalej so vzťahovými sklamaniami a nádejou na lásku?
Ahojte.. potrebovala by som asi troška povzbudenia.. mám 28 rokov a som 3 roky sama.. Predtým som mala pekný 3 ročný vzťah, ktorý sa skončil tak, že ex odišiel za ex.. z toho som sa asi do roka dostala, bola to rana pod pás, pretože sme spolu bývali, boli zasnúbení, plánovali svadbu a snažili sa o dieťa.. Túto kapitolu som komplet uzavrela a posunula sa ďalej.. Po rozchode som si dala nejaký čas na "zotavenie sa", a potom som si žila svoj bežný život, chodila do posilňovne, chodila von s kamoškami, na nákupy (milujem módu a sa pekne obliekať) a nechala som tomu voľný priebeh.. Za ten čas som sa zoznámila s 2 mužmi, o jednom z nich som zistila po 2 mesiacoch, že bol ženatý a klamal, že bol rozvedený, to som myslela, že sa povracám doslovne a druhý, s ktorým som sa zoznámila a mi bol sympatický tak to bol vypočítavec, o ktorom som zistila po 3 mesiacoch, ktorý vyhľadával bohatšie ženy a časom sa nechal od nich živiť.. Tým, že ja mám svoj vlastný byt a pochádzam z "lepších pomerov" tak som hneď cúvla, pretože som sa dozvedela, že jednu ex okradol o veľké peniaze a sám sa mi k tomu priznal, tak som hneď ukončila kontakt.. Odvtedy mám ponaučenie, nikomu nehovoriť, že mám byt bez hypo od rodičov.. Po týchto skúsenostiach som si dala pauzu od mužov a skúsila som zoznamku, kde som sa stretla s 2 mužmi, jeden z toho mi po 2 mesiacoch stretávania, chodenia do kina, na večeru, každodenného písania a volania povedal, že sme len kamaráti a môžeme do toho zapojiť aj sex ak by som chcela a to som uňho aj prespala (bez sexu) a zoznámil ma s kamarátmi.. hovorím si dobre.. Potom som mala ešte jedno rande, ktoré bolo iba jedno, pretože ten muž so mnou už plánoval život a to sme mali jedno stretnutie a strašne sa na mňa lepil a až slizko mi dával komplimenty a ja som sa proste zlakla.. mne intuícia kričala, že bež.. do toho mi rozprával ako boli jeho ex psycho a žiadna žena nevie oceniť aký je dobrák.. no proste divné.. Je šanca, že nájdem aj normálneho muža, ktorý má aj nejaké ambície a neuspokojí sa s tým, že zarobí 1200 eur a hotovo do konca života? Cez kamarátov sa mi nepodarilo nikoho nájsť a tvrdia mi, že nemajú slobodného kamaráta, ktorý by bol aj vhodný na vzťah.. Prácu mám takú, že tam sa nedá z rôznych dovodov... Čo by ste robili na mojom mieste?
ano, toto je problem dnesnych princezien, ktori dostanu od rodicov vsetko. Zatial co baby s holym zadkom si najdu muza s holym zadkom, spolu si zarobia, zalozia rodinu, maju deti. A ty budes potom chodit a zavidiet im. A nechapat, ako ta baculka mohla zbalit tak pekneho a schopneho muza. No lebo ho zbalila, ked este nevyzeral tak dobre a este nic nemal, ked princezne ako ty nad nim ohrnali nos. Potom si mohla dovolit uz aj pribrat ...
Rataj s tym, ze pekna nebudes vecne. Tak do 40-45r a uz polovicu toho pekneho casu si uz prave spalila samotou a v neperspektivnom vztahu ... A cas bezi, tik tak, tik tak ...
@anonym_autor Miliony ludi si najde par, ty nie ...? Kde je potom asi chyba. V 28 sa stazujes, ze je vsetko rozobrate? Tak preco si nevyberala v 20tke? 🙂
Prepac, ale to iste bude hovorit single 40tka, aj single 50tka, ako vsetko "dobre" je uz davno rozobrate. A co doteraz robili, ochkali pred zrkadlom a nad pri vypisom z katastra, ako im nikto nie je dost vyhovujuci? Ty sama si sa vyblokovala a odhanas normalnych muzov, lebo ved ty mas byt (od rodicov), lebo tito su este len v procese zarabania nan. Ked nan zarobia, ty uz budes stara a deti nebudes moct mat. Tak sa zameraj na o 10rokov starsich, ty uz snad tiez budu mat splateny 300k byt ... Alebo mozno, ak ty mas jeden byt, on musi mat aspon dva, aby si si ho dokazala "vazit".
@anonym_969a14 pretože som v 20tke študovala v zahraničí a tam som mala priateľa 2 roky a bol cudzinec a ja som v tej krajine ostať nechcela a on nechcel ísť sem, pretože tam mal dobrú prácu.
@anonym_autor Miliony ludi si najde par, ty nie ...? Kde je potom asi chyba. V 28 sa stazujes, ze je vsetko rozobrate? Tak preco si nevyberala v 20tke? 🙂
Prepac, ale to iste bude hovorit single 40tka, aj single 50tka, ako vsetko "dobre" je uz davno rozobrate. A co doteraz robili, ochkali pred zrkadlom a nad pri vypisom z katastra, ako im nikto nie je dost vyhovujuci? Ty sama si sa vyblokovala a odhanas normalnych muzov, lebo ved ty mas byt (od rodicov), lebo tito su este len v procese zarabania nan. Ked nan zarobia, ty uz budes stara a deti nebudes moct mat. Tak sa zameraj na o 10rokov starsich, ty uz snad tiez budu mat splateny 300k byt ... Alebo mozno, ak ty mas jeden byt, on musi mat aspon dva, aby si si ho dokazala "vazit".
@anonym_969a14 ja sa nemám moc v reálnom živote kde zoznámiť.. a málokedy sa ti stane, že príde za tebou niekto a len tak ťa osloví.. stalo sa mi to.. ale posledné mesiace keď aj chodíme von a aj po reštauráciach buď sú všade páriky alebo ženy kamošky.. čo som sa zoznámila na festivale napríklad, tak chlap ma volal na druhé stretnutie k nemu. Nie ďakujem neprosím a to som ani nevedela koľko zarába doteraz neviem a nezaujíma ma to.. a čo sa týka aj mojich kamošiek, to su pekné vyštudované baby a veľa z nich samé. Jedna sa teraz rozišla po 10 rokoch, to tiež nezávidím a ďalšia stále rozpráva, že nevie či s ním chce byť..
ano, toto je problem dnesnych princezien, ktori dostanu od rodicov vsetko. Zatial co baby s holym zadkom si najdu muza s holym zadkom, spolu si zarobia, zalozia rodinu, maju deti. A ty budes potom chodit a zavidiet im. A nechapat, ako ta baculka mohla zbalit tak pekneho a schopneho muza. No lebo ho zbalila, ked este nevyzeral tak dobre a este nic nemal, ked princezne ako ty nad nim ohrnali nos. Potom si mohla dovolit uz aj pribrat ...
Rataj s tym, ze pekna nebudes vecne. Tak do 40-45r a uz polovicu toho pekneho casu si uz prave spalila samotou a v neperspektivnom vztahu ... A cas bezi, tik tak, tik tak ...
@anonym_969a14 ja som sa s ex mala veľmi dobre, a bol vo veľa veciach nadpriemer v mojich očiach, ale podviedol ma s ex a ex podvádzal celý vzťah.. Ona si ho prichýlila ja som odmietla
Zas ja mám pekný život 🙂 Chodili sme na dovolenky, užívali si ja som bola šťastná
@anonym_969a14 ja sa nemám moc v reálnom živote kde zoznámiť.. a málokedy sa ti stane, že príde za tebou niekto a len tak ťa osloví.. stalo sa mi to.. ale posledné mesiace keď aj chodíme von a aj po reštauráciach buď sú všade páriky alebo ženy kamošky.. čo som sa zoznámila na festivale napríklad, tak chlap ma volal na druhé stretnutie k nemu. Nie ďakujem neprosím a to som ani nevedela koľko zarába doteraz neviem a nezaujíma ma to.. a čo sa týka aj mojich kamošiek, to su pekné vyštudované baby a veľa z nich samé. Jedna sa teraz rozišla po 10 rokoch, to tiež nezávidím a ďalšia stále rozpráva, že nevie či s ním chce byť..
@anonym_autor Zeny v 30tke nestacia odhanat od seba napadnikov, tak niekde musi byt nejaky problem, ak nemozes ty nikoho najst ... Zoznamit sa da v praci, pri sporte, pri cestovani, prinajhorsom aj na zoznamkach,... ale ako si spomenula, u muza su u teba dolezite financie ... lenze velke financie pridu casto po celozivotnej drine a tebe sa nechce cakat a spolu sa na tom podielat.
Ex bol nadpriemer, mala si sa s nim dobre, ale bol to ha.zel a uz nie ste spolu. Skus na buduce priemer, ze spolu budete nieco tvorit a taky ta mozno nepodvedie ...
@anonym_autor Zeny v 30tke nestacia odhanat od seba napadnikov, tak niekde musi byt nejaky problem, ak nemozes ty nikoho najst ... Zoznamit sa da v praci, pri sporte, pri cestovani, prinajhorsom aj na zoznamkach,... ale ako si spomenula, u muza su u teba dolezite financie ... lenze velke financie pridu casto po celozivotnej drine a tebe sa nechce cakat a spolu sa na tom podielat.
Ex bol nadpriemer, mala si sa s nim dobre, ale bol to ha.zel a uz nie ste spolu. Skus na buduce priemer, ze spolu budete nieco tvorit a taky ta mozno nepodvedie ...
@anonym_969a14 napísala som, že v práci sa nedá.. mám špecifickú prácu, nie každá je čašníčka.. vo fitku sa málokedy stane, že ma niekto osloví.. nejde o to, že ma nik nechce.. to nie ale nik o koho by som ja stála.. a naozaj ženatého nechcem a tých ma chce viacero aj zadaných a aj na nie vážny vzťah ma chce dosť mužov ale ja o to nestojím a presvedčať niekoho nie ďakujem. A teda v mojom okolí nemám veľa žien, ktoré sú ultra žiadané a to sú krásne ženy.. muži ich chcú ale s kadejakým zámerom
Bud nieco chces a vtedy sa da vsetko, alebo sa neda ... Tak dalej pasivne cakaj na zazrak. Ako ti budu tikat biologicke hodiny a bezat roky, tak sa mozno zmatoris a zacnes aktivne nieco pre to robit. Ked je clovek pod stresom, poda take vykony, ktore by od seba nikdy necakal.
Bud nieco chces a vtedy sa da vsetko, alebo sa neda ... Tak dalej pasivne cakaj na zazrak. Ako ti budu tikat biologicke hodiny a bezat roky, tak sa mozno zmatoris a zacnes aktivne nieco pre to robit. Ked je clovek pod stresom, poda take vykony, ktore by od seba nikdy necakal.
@anonym_969a14 a čo mam take robiť?
@anonym_969a14 napísala som, že v práci sa nedá.. mám špecifickú prácu, nie každá je čašníčka.. vo fitku sa málokedy stane, že ma niekto osloví.. nejde o to, že ma nik nechce.. to nie ale nik o koho by som ja stála.. a naozaj ženatého nechcem a tých ma chce viacero aj zadaných a aj na nie vážny vzťah ma chce dosť mužov ale ja o to nestojím a presvedčať niekoho nie ďakujem. A teda v mojom okolí nemám veľa žien, ktoré sú ultra žiadané a to sú krásne ženy.. muži ich chcú ale s kadejakým zámerom
@anonym_autor a aku mas teda tu specificku pracu, kde sa neda zoznamit, ak smieme vediet? To tvoje vyjadrovanie je otrasne, ze nie kazda je casnicka, tvl. Takze casnik je u teba podradne zamestnanie?
Pozri, ja poznam vela zien, ktore maju specificke zamestnanie. A zarabaju daleko daleko viac, nez 1800 Eur. A takmer kazda niekoho ma, a ta ktora nema, tak ho nema preto, lebo sama nechce vztah. Ale vsetky stojime nohami pevne na zemi a nepokladame ziadne zamestnanie za podradne, lebo uz mame cosi odzite a vieme, ako to v zivote chodi.
@anonym_autor a aku mas teda tu specificku pracu, kde sa neda zoznamit, ak smieme vediet? To tvoje vyjadrovanie je otrasne, ze nie kazda je casnicka, tvl. Takze casnik je u teba podradne zamestnanie?
Pozri, ja poznam vela zien, ktore maju specificke zamestnanie. A zarabaju daleko daleko viac, nez 1800 Eur. A takmer kazda niekoho ma, a ta ktora nema, tak ho nema preto, lebo sama nechce vztah. Ale vsetky stojime nohami pevne na zemi a nepokladame ziadne zamestnanie za podradne, lebo uz mame cosi odzite a vieme, ako to v zivote chodi.
@anonym_c1cc37 nechcem písať.. ale ak sa to pýtaš viem že nie si z rovnakej sféry.. A aj ja poznám ženy ktoré zarábajú viac a ? :D čo to mení na veci
@anonym_c1cc37 nechcem písať.. ale ak sa to pýtaš viem že nie si z rovnakej sféry.. A aj ja poznám ženy ktoré zarábajú viac a ? :D čo to mení na veci
@anonym_autor ano, to mi je jasne, ze nie sme z rovnakej sfery 🙂
Napíš aspoň približne čo robíš. Lebo znieš minimálne ako riaditeľka slovnaftu s tromi bytmi.
@anonym_autor ale ani právnika asi nebudeš chcieť, lebo začínajúci koncipient po škole u advokáta nedostane na ruku pomaly ani 1000eur. Maka od rána do večera, ale tak zase niekedy ma voľno. A to je 5 rokov u advokáta, potom skúšky a keď ma money, čo asi nemá, pri takom prijme, tak ťažko sa mu bude rozbiehať biznis ako advokát. A to je už po 30 tke chalanisko. Tak pôjde makať do štátnej správy za 1200 a zase sme v prdeli, to si môžeš mladého právnika rovno vyškrtnúť. Jedine taký chrenisko starý, skôr 50 tnik s praxou by ti možno vyhovoval. A lekári tiež, ryžujú až po atestáciách, dovtedy tiež, nič moc, no moja máš to ťažké s tou láskou.
@anonym_autor ale ani právnika asi nebudeš chcieť, lebo začínajúci koncipient po škole u advokáta nedostane na ruku pomaly ani 1000eur. Maka od rána do večera, ale tak zase niekedy ma voľno. A to je 5 rokov u advokáta, potom skúšky a keď ma money, čo asi nemá, pri takom prijme, tak ťažko sa mu bude rozbiehať biznis ako advokát. A to je už po 30 tke chalanisko. Tak pôjde makať do štátnej správy za 1200 a zase sme v prdeli, to si môžeš mladého právnika rovno vyškrtnúť. Jedine taký chrenisko starý, skôr 50 tnik s praxou by ti možno vyhovoval. A lekári tiež, ryžujú až po atestáciách, dovtedy tiež, nič moc, no moja máš to ťažké s tou láskou.
@anonym_229df2 tak myslím, že keď človek výjde zo školy v 24 tak by v tej 33 za 9 rokov aj mohol niečo si vybudovať či..
@anonym_229df2 tak myslím, že keď človek výjde zo školy v 24 tak by v tej 33 za 9 rokov aj mohol niečo si vybudovať či..
@anonym_autor tak iste, taký inštalatér, alebo podlahár bude mať od 18r. do 28 r. dobre našetrené. Keď ma nejakú hodinový taxu, a ide mu biznis. Ja hovorím konkrétne o právnikovi mladom. Čo chce robiť advokáta, aké sú jeho reálne vyhliadky, keď chce robiť bez pomoci rodiny, alebo finančnej injekcie rodičov advokátsky biznis. Možno by si sa mala zamerať na mužov s remeslom. Žiadny intelektuáli.
Jaj dievča moje, mám plat nad 3.3k v čistom, mám svoje autá, svoj byt bez hypo, ale nikdy som nepozerala na to, koľko chlap zarobí. Ale či si s ním rozumiem, či je tam iskra, chémia, spoločný zmysel pre humor a či máme rovnako nastavený hodnotový systém. Môj priateľ zarobí o 1/3 menej ako ja a vôbec ho nevnímam ako slabocha, či menej dominantného.
@anonym_735f95 nie o takého by som nemala záujem.. asi ma tu ukamenujete.. a tým, že ja mám aj byt aj auto mám v podstate všetko už, nemáme čo budovať spolu a on by sa v podstate "viezol"
@anonym_autor ty budes nejaka malomestiacka… byt a auto - si fakt myslis, ze sa kvoli tomuto z teba chlapi poseru?
@anonym_autor ty budes nejaka malomestiacka… byt a auto - si fakt myslis, ze sa kvoli tomuto z teba chlapi poseru?
@pallacinka29 ty čitas s porozumenim alebo iba si vytrhavaš z kontextu? ja mam aj ine vlastnosti ako napríklad som starostlivá, empatická, viem dobre variť a všetko ohľadom domácnosti o čo som sa v každom vzťahu rada starala a ako grátis môže u mňa muž aj bývať a nepotrebujem aby ma dotoval ako to mnohé potrebujú, lebo buď nemajú vzdelanie alebo majú vysoký štandard.. ale myslím si, že čokoľvek napíšem bude otočené proti mne lebo sa vám to nepáči.. a som rodená bratislavčanka.. a čo sa týka vzhľadu tak isto mám dobrú postavu, o ktorú sa starám, pravidelne chodím kozmetičke a aj mám jemné úpravy tváre aj keď som ich vraj nepotrebovala... posielam pusu
@pallacinka29 ty čitas s porozumenim alebo iba si vytrhavaš z kontextu? ja mam aj ine vlastnosti ako napríklad som starostlivá, empatická, viem dobre variť a všetko ohľadom domácnosti o čo som sa v každom vzťahu rada starala a ako grátis môže u mňa muž aj bývať a nepotrebujem aby ma dotoval ako to mnohé potrebujú, lebo buď nemajú vzdelanie alebo majú vysoký štandard.. ale myslím si, že čokoľvek napíšem bude otočené proti mne lebo sa vám to nepáči.. a som rodená bratislavčanka.. a čo sa týka vzhľadu tak isto mám dobrú postavu, o ktorú sa starám, pravidelne chodím kozmetičke a aj mám jemné úpravy tváre aj keď som ich vraj nepotrebovala... posielam pusu
@anonym_autor vela stastia v hladani pana dokonaleho… isto sa o Teba pobiju…
Môj manžel mal 32 keď sme sa zoznámili. Zarábal 1200-1600. Lekár. Ja som trapko zo sociálnych služieb takže kus viac ako minimalka. Ja vlastný byt,on býval u rodičov. Teraz má muž cca 5k v hrubom. Ja som tiež išla s platom trocha hore vďaka doplnenemu vzdelávaniu. Ale ani jeden z nás nie je ambiciózni. Len sme dobrí v tom čo robíme, tak nás zamestnávatelia posúvajú ďalej. Keby som si vtedy povedala, že 1200 je málo, tak by som nemala úžasného milujúceho muža, ktorý mi varí. A spoločný väčší byt. A je mi jedno koľko zarába. Máme úžasný vzťah, peniaze sú len príjemný bonus.
@anonym_795838 práveže ja sa nemám kde s kým zoznámiť.. do barov nechodím, ja nepijem, v posilňovni keď počúvam aké debaty medzi sebou tréneri vedú, nechcem byť len bábika na sex.. a väčšinu času pracujem.. čo sa týka okolia často dostávam komplimenty aká som pekná, milá neviem čo ale nakoniec mi ten muž povie, že nehľadá vzťah.. a to samozrejme, že pred nimi peniaze neriešim, ale vie si človek spočítať, kto je ako šikovný.. a ešte sa na mňa lepia starší muži o 15+ rokov..
@anonym_autor Ahoj, ja by som sa rad zoznamil. Kde ta teda je mozne stretnut? 🙂
pozri moja peniaze su a budu ti na prd ked budes neustale obklopena samotou, aj gigolovi treba pravidelne platit pausal😉😎
@anonym_autor áno, u rodenej Bratislavčanky čakám zbytočne úpravy tváre v 28 rokoch. Ako píšu vyššie, si princezna. A to, že niekto bude zarábať tebou stanovené peniaze teraz, neznamená, že ich bude zarábať aj o rok. Choroba sa nepýta.

@anonym_969a14 mne príde, že všetko čo je dobré, je rozobraté.. keď sa aj pozriem okolo seba, jednoducho nikto z nich nepredstavuje pre mńa muža na rodinu.. buď sa tí chalani chodia zabávať do mesta, alebo sú lakomí alias 50-50 alebo tam z jednej strany neprebehne chémia..
@anonym_autor prečo myslis by ta mal niekto chcieť ako manželku a matku ,tak podľa teba ,či by si mohla ponúknuť partnerovi
Zatiaľ len chces,to a to ,chápem každý ma požiadavky ale ty sa spravas ako princezná a samozrejme že ti dobri sú už zadaní ,len ti majú aj partnerky ktoré aj dávajú a len nepožadujú
Už sa zmenila doba,každý sa chce mať dobre a s jedným platom to dokáže len malo rodín a myslím,že ty sa nechceš uskromnit ,deti sú neskuticne drahá záležitosť a výchova netrvá pár rokov a ani finančne zaťaženie nie je len do osemnástich a mať len dve deti na školách do 25 rokov je dobrý zaberak
Keby si aj hneď otehotnela ,tak budes mať 54 rokov keď skončí školu a chcieť od chlapa aby ťahal toto všetko cely ten čas a ty budes mať len požiadavky,časom kazdeho prestane baviť