icon

Čo ďalej so vzťahovými sklamaniami a nádejou na lásku?

29. aug 2026

Ahojte.. potrebovala by som asi troška povzbudenia.. mám 28 rokov a som 3 roky sama.. Predtým som mala pekný 3 ročný vzťah, ktorý sa skončil tak, že ex odišiel za ex.. z toho som sa asi do roka dostala, bola to rana pod pás, pretože sme spolu bývali, boli zasnúbení, plánovali svadbu a snažili sa o dieťa.. Túto kapitolu som komplet uzavrela a posunula sa ďalej.. Po rozchode som si dala nejaký čas na "zotavenie sa", a potom som si žila svoj bežný život, chodila do posilňovne, chodila von s kamoškami, na nákupy (milujem módu a sa pekne obliekať) a nechala som tomu voľný priebeh.. Za ten čas som sa zoznámila s 2 mužmi, o jednom z nich som zistila po 2 mesiacoch, že bol ženatý a klamal, že bol rozvedený, to som myslela, že sa povracám doslovne a druhý, s ktorým som sa zoznámila a mi bol sympatický tak to bol vypočítavec, o ktorom som zistila po 3 mesiacoch, ktorý vyhľadával bohatšie ženy a časom sa nechal od nich živiť.. Tým, že ja mám svoj vlastný byt a pochádzam z "lepších pomerov" tak som hneď cúvla, pretože som sa dozvedela, že jednu ex okradol o veľké peniaze a sám sa mi k tomu priznal, tak som hneď ukončila kontakt.. Odvtedy mám ponaučenie, nikomu nehovoriť, že mám byt bez hypo od rodičov.. Po týchto skúsenostiach som si dala pauzu od mužov a skúsila som zoznamku, kde som sa stretla s 2 mužmi, jeden z toho mi po 2 mesiacoch stretávania, chodenia do kina, na večeru, každodenného písania a volania povedal, že sme len kamaráti a môžeme do toho zapojiť aj sex ak by som chcela a to som uňho aj prespala (bez sexu) a zoznámil ma s kamarátmi.. hovorím si dobre.. Potom som mala ešte jedno rande, ktoré bolo iba jedno, pretože ten muž so mnou už plánoval život a to sme mali jedno stretnutie a strašne sa na mňa lepil a až slizko mi dával komplimenty a ja som sa proste zlakla.. mne intuícia kričala, že bež.. do toho mi rozprával ako boli jeho ex psycho a žiadna žena nevie oceniť aký je dobrák.. no proste divné.. Je šanca, že nájdem aj normálneho muža, ktorý má aj nejaké ambície a neuspokojí sa s tým, že zarobí 1200 eur a hotovo do konca života? Cez kamarátov sa mi nepodarilo nikoho nájsť a tvrdia mi, že nemajú slobodného kamaráta, ktorý by bol aj vhodný na vzťah.. Prácu mám takú, že tam sa nedá z rôznych dovodov... Čo by ste robili na mojom mieste?

Strana
z3
anonym_a0854e
30. aug 2026
@anonym_1658e1

@anonym_a0854e kedy bude muz zrovnopravneny a teda vynosi zene on dieta?

Zena muza nikdy nedorovna tak ako muz nedorovna zenu, je to dane od prirody, geneticky/logicky.

@anonym_1658e1 na taku debilinu ani realne nereagujem

anonym_1658e1
30. aug 2026
@anonym_a0854e

@anonym_1658e1 na taku debilinu ani realne nereagujem

@anonym_a0854e tak potom nebluzni o zrovnopravneni, zrazu ti to nešmakuje😉...

vler
30. aug 2026
@anonym_1658e1

@anonym_a0854e tak potom nebluzni o zrovnopravneni, zrazu ti to nešmakuje😉...

@anonym_1658e1 nesmakuje akurat tebe. Ona hovori o emancipacii zien ako o jave kde su zeny financne pravne a spolocensky na tom zarovno s muzmi, co vobec nie je biologicky podmienene. Je to podmiene iba tym ako je nastavene fungovanie spolocnosti, a kedze muzi si (casto nasilne) prisvojili rozhodujuce slovo este pred sto a tisicrociami, zeny este stale musia o rovne prava bojovat.
Zato rodenie deti biologicky podmienene je.

anonym_1658e1
30. aug 2026
@vler

@anonym_1658e1 nesmakuje akurat tebe. Ona hovori o emancipacii zien ako o jave kde su zeny financne pravne a spolocensky na tom zarovno s muzmi, co vobec nie je biologicky podmienene. Je to podmiene iba tym ako je nastavene fungovanie spolocnosti, a kedze muzi si (casto nasilne) prisvojili rozhodujuce slovo este pred sto a tisicrociami, zeny este stale musia o rovne prava bojovat.
Zato rodenie deti biologicky podmienene je.

@vler ja nevidim ze by dnes zeny museli o svoje prava bojovat, ktora chce, presadi sa, ktora nechce, necha sa plynulo unasat zivotom..., prava uz maju davno rovnake s muzmi, uz to chce len mat rozum a pouzit ho...

Strana
z3