icon

Čo očakávajú muži po tridsiatke?

20. nov 2025

Ahojte, dnes sme sa porovnavali s kamaratkou aky je rozdie medzi 20+ a 30+ muzom . Samozrejme velky iny pohlad na vztah. Ale co podla Vas najviac ocakavaju muzi po 30? Ďakujem 😊

huxy
20. nov 2025

Identická diskusia, to už ozaj sa nedá vymyslieť niečo aspoň s iným textom?
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/co-ocakavaju-muzi-po-30tke/

anonym_3c8f35
20. nov 2025

@anonym_autor vzdy hlavne sex 🙂... pred 30tkou, po 30tke... vzdy 🙂

anonym_c22f2b
20. nov 2025

@anonym_autor
zmen nazov - coho by mal byt schopny od muž po 30tke?
Mal by byt samostatny, sebaobsluzny, vediet poizivat dimace spotrebice, vediet prebrat zodpovednost za svoje ciny a zivot, v idealnom pripade aj za zivot svojich deti. Mal by byt schopny ppstarat sa o zenu pocas matetskej a chodit do prace..
Krd dbrs pocuvam podaktorych 30 rocbych, mam poxit, ze sa zasekli niekde v 18stich. A teda nie le muzi.

a0
20. nov 2025
@anonym_c22f2b

@anonym_autor
Mal by byt samostatny, sebaobsluzny, vediet poizivat dimace spotrebice, vediet prebrat zodpovednost za svoje ciny a zivot, v idealnom pripade aj za zivot svojich deti. Mal by byt schopny ppstarat sa o zenu pocas matetskej a chodit do prace..
Krd dbrs pocuvam podaktorych 30 rocbych, mam poxit, ze sa zasekli niekde v 18stich. A teda nie le muzi.

@anonym_c22f2b zvyčajne nie v 18 ale ďaleko nižšie. Lebo od dospelého jedinca sa očakáva aká taká zodpovednosť za svoje činy s rozhodnutia

puppania
20. nov 2025

aj podľa mňa skoro všetkých chlapom záleží na kvalitnom sexe a keby mám napísať, čoho by mal byť schopný muž po 30-tke, tak isto sa sám o seba postarať a hlavne aj o prípadnú rodinu, takže by mal zarábať

tykat
20. nov 2025

@anonym_autor takto velakrat su so zenou len kvoli pravidelnemu sexu. A ocakavaju hlavne kvalitny servis a "klidecek".

11beautygirl11
20. nov 2025
@huxy

@huxy To je ešte v pohode, že to je v inej diskusii. Minule mi na FB vybehli priznania zlatokopiek alebo priznania žien a tie iste temy, aké sú tu, boli aj tam. Asi sa niekto snaží rozprúdiť diskusie.

lentakyterapeut
20. nov 2025

Kamarat je pred 40 zena deti ale cele dni len rozprava ako si doma zahra hry na konzole. Hanbim sa aj za neho.

anonym_de3b12
20. nov 2025

ocakavaju ze ich partnerky nebudu zavisle na koniu a travit tu cely volny cas. Pripadne budu pouzivat vlastny rozum na riesenie problemov a nie tu hladat odpovede.

danica2711
20. nov 2025

okrem sexu každý niečo iné

anonym_4182d1
20. nov 2025

Hlavne pokoj a klud...

anonym_4c7324
20. nov 2025

čo očakáva. mladú sexi kočku . Určite nie v jeho veku že 30 + , ale 20+ max. 25.
výstavný kus, ktorý mu budú závidieť všetci naokolo. a samozrejme všetko čo k tomu patrí.
sex, sex, sex.

mikasa_ackerman
20. nov 2025

Keď tu čítam čo píšete, fuh ženy je mi vás naozaj ľúto, akých to chlapov máte vo svojom okolí alebo vo vašich vzťahoch🥲

liv1
20. nov 2025
@huxy

@huxy to je tak trapne. Fakt identicky nazov diskusie a identicky este aj opis situacie 🤦‍♀️

puplatko
20. nov 2025

Ja neviem, či sa už v dnešnej dobe vôbec dá nájsť normálny chlap. Taký, ktorý vie, čo chce od života a teda nechce sa len zabaviť na pár nocí 😉 Možno sa mýlim a niekde tam niekto taký existuje, ale ak áno, tak sa veľmi dobre skrýva 😂

liv1
20. nov 2025
@mikasa_ackerman

Keď tu čítam čo píšete, fuh ženy je mi vás naozaj ľúto, akých to chlapov máte vo svojom okolí alebo vo vašich vzťahoch🥲

@mikasa_ackerman presne to ma napadlo. Ak si len toto myslia o muzoch, tak normalneho/dobreho/skveleho nemaju, alebo nikdy nemali…

autor
20. nov 2025

Diskusia je idylická, ale je pár rokov stará a neaktuálna na odpovede 😄

kabyko
21. nov 2025
@anonym_c22f2b

@anonym_autor

@anonym_c22f2b Co ma potom vedieť žena? 😀 A na co vlastne takémuto samostatnému mužovi ta žena bude? Na sex? To je všetko?

anonym_c22f2b
21. nov 2025
@kabyko

@anonym_c22f2b Co ma potom vedieť žena? 😀 A na co vlastne takémuto samostatnému mužovi ta žena bude? Na sex? To je všetko?

@kabyko
no prepac ale tiez patris k tym vadnym neschopnym kusom, ktorym treba okolo zadku skakat lebo mama hotel??
A tu otazku nemyslis vazne, vsak?
Ja osobne trebars som si nehladala miza lebo ho potrebujem. Ja potrebujem trebars vzduch na dychanie, jedlo atd. S partnerom mas byt, lebo s nim chces ist cestou zivotom, lebo ho milujes.
To vsak neznamena, ze zena/muz budu pertnetovi posluhovat a mat ho len na ozdobi.
Na vychvu a starostlibost su totizzo deti, nie dospely muzi ci zeny.

huxy
21. nov 2025
@kabyko

@kabyko to by sa dalo použiť aj opačne, na čo by mal byť žene muž, keď sa dokáže o všetko postarať sama (domacnosť, deti, pracuje, zarába...)?

anonym_76e7bd
21. nov 2025

Mile zeny. Za vsetko si mozete same ! Z chlapa robite chudatko, vsetko chcete riadit, cokolvek urobi hned do toho strkate nos s vasim senzacnym napadom ako by to mohlo byt podla vas lepsie. Tak potom ano muz prevezme ulohu chudiatka a robte si vsetko. Potom skocia na kus reci k milenke ktora ho berie ako rovnocenneho partneta. A hned na to tu pribudne 10 tem: moj si nasiel, moj ma, moj uteka k inej.... Atd.

anonym_53c631
24. nov 2025
@puplatko

Ja neviem, či sa už v dnešnej dobe vôbec dá nájsť normálny chlap. Taký, ktorý vie, čo chce od života a teda nechce sa len zabaviť na pár nocí 😉 Možno sa mýlim a niekde tam niekto taký existuje, ale ak áno, tak sa veľmi dobre skrýva 😂

@puplatko ale sú aj takí, poznám takého čo niekoľko rokov čakal na sex s partnerkou ktorá ešte nikoho nemala, on už áno, netlačil na ňu, bol trpezlivý, naplnal ju láskou a nakoniec sa s ním rozišla s tým že chce byť sama…