Čo robiť, keď chýba zamilovanosť na začiatku vzťahu?
Stretavam sa s jednym mužom, 3 rande sme mali. Je zo mňa úplne paf, dotýka sa ma, očný kontakt, pozorný, úplne ožil. Ale ja to zatiaľ až tak necítim, že by som bola z neho paf, ani motýliky v bruchu nič. Ale ja som taka opatrná a nehrniem sa do vzťahov po hlave. Môže ta Zamilovanosť ešte prísť lebo 3 rande to je nič. Odradza ma to, že rodine sa až tak nepáči lebo sme z rovnakej obce atď inak je slušný pracujúci všetko
@anonym_autor keď nikdy z tvojej strany nepríde viac tak to tak asi chceš a viac ako kamarát pre teba nebude. Nenúť sa do vzťahu. Tu je ten rozhovor je tam aj o tej rozdielnostiach medzi mužmi a ženami.
@slovakboy nedokážem telo prinútiť niekomu vytvoriť city, dotyky. ďakujem pekný večer 🤍✨️
@slovakboy nedokážem telo prinútiť niekomu vytvoriť city, dotyky. ďakujem pekný večer 🤍✨️
@anonym_autor ani ty sa neponáhľaj. Nenúť telo, nenúť seba. Aj ty daj sebe čas a dopredu nelám nad vašim vzťahom palicu. Je veľmi pravdepodobné, že keď dodržíte obaja tvoje tempo, tak sa to zmení u teba. A na rodinu nepozeraj. Oni s ním žiť nebudú. Riaď sa ❤️. Držím vám obom palce, aby to dopadlo tak, ako to dopadnúť má..
@anonym_autor
Veď to tak extra nerieš, ber to s ním light a uvidíš, na silu sa nedá nič. Ak je z teba hotovy a má ťa rád, bude sa snažiť stále pokiaľ budeš mať ty, čo i len trochu záujem. Ak nič tak nič! Aspoň uvidíš, či je z jeho strany naozaj viac a nie len fyzická príťažlivosť.
A čo sa tyka tvojej rodiny - s dovolením môj názor. Písala si ze si mala toxické vzťahy a priťahujú ťa takí chlapi. Vieš kde toto všetko pramení?
V detstve. Takže sa trochu zameraj na rodičov.
A nedaj si diktovať od nich s kým máš mať vzťah, je to čisto tvoja vec a keď si predstavujú vysoké postavenie tvojho budúceho, nech snívajú ďalej o pánovi velkomoznom, si slobodná bytosť so svojimi vlastnými citmi a pocitmi a riad sa vždy podľa seba a nie podľa nich, lebo pozerať na status budúceho zaťa určite nie je normálne. Keby mali požiadavky, aby bol ku tebe hlavne dobrý, miloval ťa, pomáhal a bol šikovný, nepoviem ani slovo 😎
Píšeš pekne, úprimne, rozumne, určite si taká aj v realite, takže vaz si samu seba a je to úplne normálna vec, že keď nie je hneď extra šialená chémia, tak ešte to necítis na nejaké intímnejsie dotyky a bozkavacky a sex už ani nehovorím.
Tak držím palce s chlapmi 🙂
A pozor na tie motýle, sú to nespracované traumy, skús si niečo o tom pohľadať. Práve s tými ľuďmi to má ten rýchly spád, ale -- niečo je tu porucha-ne 😎
@anonym_autor ani ty sa neponáhľaj. Nenúť telo, nenúť seba. Aj ty daj sebe čas a dopredu nelám nad vašim vzťahom palicu. Je veľmi pravdepodobné, že keď dodržíte obaja tvoje tempo, tak sa to zmení u teba. A na rodinu nepozeraj. Oni s ním žiť nebudú. Riaď sa ❤️. Držím vám obom palce, aby to dopadlo tak, ako to dopadnúť má..
@slovakboy zatiaľ cez správy vidím, že už ten záujem paf nie je. Už ani smajlikov nedáva nič. Takže asi odchádza pomaly, ale nelamem palicu 😅 akože aj ja som si pri sebe predstavovala úplne iného chlapa ci vyzorovo, kariérne 🥹 všetko je tak ako ma byt ✨️
@anonym_autor
Veď to tak extra nerieš, ber to s ním light a uvidíš, na silu sa nedá nič. Ak je z teba hotovy a má ťa rád, bude sa snažiť stále pokiaľ budeš mať ty, čo i len trochu záujem. Ak nič tak nič! Aspoň uvidíš, či je z jeho strany naozaj viac a nie len fyzická príťažlivosť.
A čo sa tyka tvojej rodiny - s dovolením môj názor. Písala si ze si mala toxické vzťahy a priťahujú ťa takí chlapi. Vieš kde toto všetko pramení?
V detstve. Takže sa trochu zameraj na rodičov.
A nedaj si diktovať od nich s kým máš mať vzťah, je to čisto tvoja vec a keď si predstavujú vysoké postavenie tvojho budúceho, nech snívajú ďalej o pánovi velkomoznom, si slobodná bytosť so svojimi vlastnými citmi a pocitmi a riad sa vždy podľa seba a nie podľa nich, lebo pozerať na status budúceho zaťa určite nie je normálne. Keby mali požiadavky, aby bol ku tebe hlavne dobrý, miloval ťa, pomáhal a bol šikovný, nepoviem ani slovo 😎
Píšeš pekne, úprimne, rozumne, určite si taká aj v realite, takže vaz si samu seba a je to úplne normálna vec, že keď nie je hneď extra šialená chémia, tak ešte to necítis na nejaké intímnejsie dotyky a bozkavacky a sex už ani nehovorím.
Tak držím palce s chlapmi 🙂
A pozor na tie motýle, sú to nespracované traumy, skús si niečo o tom pohľadať. Práve s tými ľuďmi to má ten rýchly spád, ale -- niečo je tu porucha-ne 😎
@iowa2 ďakujem.za krásne slová 🤍 moc neriešim, nechávam voľný priebeh, len som chcela vedieť aj iných ludi pohľad. Presne tak, keď ma chce tak bude bojovať a ked ma chcel len využiť tak to vzdá nechá tak 😄 to neboli vzťahy, nikdy sa to do vzťahu nedostalo, lebo to bola hrôza 😅 akože predstavovala som si aj ja inak postaveného muža pri mne aj vyzorovo kariérne, lebo ja mam výšku dobrú prácu a mam pocit, že nie je rovnocenný mne. Maju aj také požiadavky samozrejme, len sa im nepáči niečo na nom co môžu oni inak vidieť ako ja keď som do toho zainteresovana, nieco im na nom nesedí 😄 ďakujem za pekne slová 🌸 uvidíme, lebo chlapec by už najradsej ma chcel v posteli, čo mi príde krátko,.mesiac sa stretávame 😅 chvalabohu, že pri tomto chlapovi nemám motýle ani nič, doslava ani chémiu 😄 viem ze to sú traumy z detstva nevyriesene 😄 haah poruchane 😜✨️
Ja som človek čo si na druhu stranu musí zvyknúť aby sa zamiloval.. nikdy sa mi nestala láska na prvý pohľad, neviem si ani predstaviť také niečo zažiť..
Premna sú dôležité sympatie a pocit ako sa s tým človekom cítim.. ak dobre, stretávam sa s ním a časom príde zamilovanosť.. mala som to tak aj s mojím mužom.. dôležité proste bolo, že som sa s ním cítila dobre.. ak je druhá strana už zamilovaná, o to to ide ľahšie..
Podľa mňa vďaka tomu som sa vyhla citom k nejakým debilom a všetci moji bývalí partneri a terajsi tiež - boli fajn muži..
preto mi príde úplne normálne čo zažívas a normálne by som pokračovala ďalej..

@slovakboy a ked nikdy neprídu odomna tie dotyky len
tak ked ich citim a nie nasilu? Mam ho nechať tak?
Lebo ja sa dobre cítim s nim, len nie je to moc môj typ
tak preto som taka utiahnuta aj s dotykmi. Aj dosť ma
drží od toho to, že moja rodina ho až tak nemusí aj ich
chápem. Ja dosť dávam na rodinu nechcem prísť o žiaden blízky vzťah aký mame. Jeej veľmi rada budem keď mi to pošlete aj sama si to pozriem, to ma baví 🤍 beriem to tak co ma zostať to zostane co ma odísť odíde ✨️ ani ja neplacem nič som veselá a možno preto to nie je vidieť. Také slová necítim, to nedokážem ani povedať. Prvý muž z ktorého fakt nie som paf ani nič, lebo vždy som sa rýchlo zamilovala a potom trpela. Ja ledva poviem tu jednu a nie všetko 😅 manželka má super fintu hihi. Skúsim tak, uvidíme ci ešte pôjdeme aj na nejaké 4 stretnutie, či to vzdá alebo nie. Veľmi málo pre mňa na inimnosti. Aj keď ideme spolu tak na iné ženy ani nečumí nič. Dovolím mu bozk na lice, aj dotyky aj hladkanie na verejnosti. Do očí sa mu pozerám smejem 😅 necítim to, pritom pri mužoch nemám problém s ničím a pri tomto som taka utiahnutá ci preto ze ho poznám z dediny, rodina nie je nadšená tak možno mám taký blok v tele. Tiež mi je také nepríjemné niečo len tak ze dotknúť sa ho, vždy si tak poviem ze ci sa mu to páči slebo nie? Uvidíme ci to pochopi alebo nie. Aj mama hovorí, že keď chce vzťah a budúcnosť so mnou tak počká a bude sa snažiť a ked ma nechce a len využiť ma chcel tak ma necha tak a nebude sa snazit, strácať záujem 😄
@anonym_autor keď nikdy z tvojej strany nepríde viac tak to tak asi chceš a viac ako kamarát pre teba nebude. Nenúť sa do vzťahu. Tu je ten rozhovor je tam aj o tej rozdielnostiach medzi mužmi a ženami.
https://www.youtube.com/watch?v=YQ89V706Gps