icon

Čo robiť, keď sa kamoška nahnevá kvôli rande?

27. aug 2026

Zavolal som včera kamošku na rande a ona sa normálne nasrala, ze mi vždy sa snažila dávať najavo, že nemá záujem a teraz keď ma odmietne, tak sa pokazí naše priateľstvo, čo robiť?

Strana
z2
eva8
28. aug 2026
@podvody

A Natália mi povedala že chodí von iba s kamarátmi ktorí chcú len kamarátstvo, a že s tými čo od nej niečo chcú, s tými nejde.

@podvody nerob podvody, nesmelinar s ciganmi. Najdi si pracu aj mimo bydliska - ponukaju ubytovne. A aspon sam seba sa volaj peknymi menami. Nemusis sa zmenit na este vacsieho cudaka, nez si. V novom prostredi, praci mimo bydliska zacnes s novym stitom, nieco si zarobis a mozno niekoho stretnes. Tie videa, co mas v profile, su priserne. To mas ake zaujmy, medzi kym sa pohybujes?

podvody
29. aug 2026
@sevrin

@podvody pri čítaní tvojich príspevkov niekedy rozmýšľam, či by tebe pomohlo keby si bol jediný samčí druh Homo Sapiens na celom svete. Myslím, že ani toto by ti nepomohlo a bol by si len kamarát nielen pre Natáliu.

@sevrin presne toto sa aj potvrdilo. Dominiku nechal muž, a Peťo jej hovoril že nech to akúsi somnou. Ona že "jeho by som nechcela aj keby bol jediný na svete!"

sevrin
29. aug 2026
@podvody

@sevrin presne toto sa aj potvrdilo. Dominiku nechal muž, a Peťo jej hovoril že nech to akúsi somnou. Ona že "jeho by som nechcela aj keby bol jediný na svete!"

@podvody tak ono sa to potvrdzuje celý tvoj život, na to nepotrebuješ ani Dominiku aby ti to potvrdila.

Strana
z2