icon

Čo si myslieť o nejasnom správaní kolegu?

mogaa
5. júl 2024

Čo si myslieť o chlapovi ktorý sa na teba mesiac pozerá, také tie hlboké pohľady do očí a nič k tomu nepovie? Sme kolegovia, v práci sa väčšinou nebavíme, predtým keď sme sa stretli mimo prácu (nie cielene) mi o sebe veľa rozprával, aké má problémy, ako to má na draka s frajerkou s ktorou žije, že rozmýšla nad rozchodom.....po tomto rozhovore ak sme v práci streli, tak hlboké pohľady do očí a ticho...len sa snažil udržiavať očný kontakt....ja som to nechávala tak, že ak niečo chce, nech sa vymáčkne, ale on nič....trvalo to dlho, cez mesiac....mňa nebavia také tie hry na mačku a myš a už ma to jednoducho nebavilo, tak som sa snažila úosledné dni či už sa mu vyhnúť alebo to jednoducho ignorovať.....zrazu žiadne pohľady a ignoruje aj on mňa🙂 sú to hry? čo si o ňom myslieť? čakala som že sa konečne vymáčkne alebo mi k tomu niečo povie.....iskriť to tam iskrí, to žena vycíti, ale neviem vôbec čo ten chlap chce? chcel niečo viac a stratil záujem? ja sa nebránim vzťahu, samozrejme nie súbežne s tým že niekto žije s frajerkou, to vôbec nie....brala som to tak, že im to neklape a sám vravel že uvažuje nd rozchodom ale je to ťažké...fakt sa v tom chlapovi nevyznám a už neviem ako sa k nemu vlastne chovať....

candii
5. júl 2024

@mogaa a ty mu veríš všetko čo povie .. čo máš 15 rokov? Keď chlapi niečo chcú tak prvé čo urobia, ohovoria svoju frajerku aby žena nadobudla dojem aký sú chudacikovia, ako ich frajerka doma trápi a aký majú nefunkčný vzťah. Aby sa ti mohol vyplackat na ramene a rýchlejšie dostať do nohavičiek. Každá minca má dve strany .. jej verziu nepoznáš. Keby mu s ňou bolo tak zle a mali taký hrozný vzťah tak odíde .. deti predsa nemajú .. nemá ho čo držať s ňou

twinflame
5. júl 2024

@mogaa muz v strednom veku? Kolko ma 40 ci 50? Uz by mohol vediet co chce. V strednom veku uz ludia byvaju zorientovani a maju jasno co chcu a co nechcu. Ako dlho je s frajerkou?

damian85
5. júl 2024

@mogaa Mal som jednu zamestnankyňu , mladá baba o 12 rokov mladšia odomňa. Často som tak na ňu pozeral fakt do hĺbky a v hlave si prehrával. Dievča , kde si bola keď sa rozdával rozum , na prsia si stále 2x tej istej rade , ale na rozum sa ti nechcelo. 😝 Keď som ju prepustil , respektíve sme sa vzájomne dohodli že odchádza , dozvedel som sa že som celý čas po nej šiel , dával jej návrhy ale to sa jej často stáva , lebo ju chce každý 😝. Nie je pohľad ako pohľad. 😝
Pekná baba to bola . Ale také to prázdne púzdro na penis. V hlave prázdno , každý týždeň nový frajer a tak dál.

candii
5. júl 2024

Je extrémne trápne ohovárať svoju ženu pred inou ženou, to by ma úplne odradilo. Keď majú problémy nech si to riešia sami doma, buď nech sa rozídu alebo nech to vyriešia ale toto 🫣

hankab
5. júl 2024

@mogaa ved ti to tu napisalo uz vela ludi.. nesleduje tym nic, flirtuje s tebou, skracuje si tym cas v praci a bavi sa. Nic viac a nic menej. Ked sa chytas, tak pokracuje, ked nie tak to nechava plavat, lebo nemas zaujem. Chce si z teba spravit milenku, vyplakat sa ti aka je jeho frajerka zla (to uz robi). Ale ten chlap nema 13 rokov a ani mu nikto nedrzi noz pod krkom aby musel zit s niekym, s kym mu to neklape. Je to jeho rozhodnutie. Btw, nakydat na svoju zenu doma je ten najbeznejsi sposob chlapov (aj zien) ako zo seba urobit nesvopravne tyrane chudatko a obet, aby ich lutovali ti, ktorych chcu prekotit a pohrat sa.

sissy27
5. júl 2024

@mogaa chlap, ktory tliacha inej zene o tom, ako ma na hovno vztah / manzelstvo, ale “je to tazke sa rozist” - cisty red flag 🚩 potrebuje trtkat, nic viac nic menej. Rozchadzat sa s nou nebude, akurat sa s nou mozno ozeni a spravi jej deti 😅
A ty si prestan namyslat, ze si nieco viac. Citi susku, to je cele, ci to bude tvoja alebo ina, mu je uplne jedno. Len asi vyzeras, ze s tebou by to slo…

cimage
5. júl 2024

Chce sa rozist s priatelkou, nic im neklape, bla bla. To su len reci. Potrebuje si dokazat, ze je este schopny, to je vsetko. Chyba mu uz iskra v tom dlhorocnom vztahu. On ju neopusti, to by uz urobil a nie len o tom rozpraval. Poznam takychto chlapov a vies ako to skonci? Otehotnie a zoberu sa s priatelkou.

neviditelnypes
5. júl 2024

Predsa nebude za nejakým pohľadom hľadať niečo viac, ako nejaký zúfalec. 🙂

Navrhujem veľký transparent "Ak niečo chceš tak hovor, do prčic."

kluska
5. júl 2024

no baby, ale on nema deti, takze netarajte. Pokial nema s frajerkou deti, nemusi sa hadat o majetok, tak ked mu to neklape, co ho pri nej drzi? Podla mna hlada niekoho ineho, ale podla reakcii nie je si isty ci je to dobry napad vymenit takyto vztah za nejaky neisty. On uz dlho s tou frajerkou nebude, moj nazor.

kluska
5. júl 2024

@damian85 bez vetra sa ani listok nepohne, sam si pisal, ze je pekna baba a balil si ju, akurat to bolo len na sex, ale bolo :D ach chlapi, vy nikdy nic a zena hlupa, naivna a kurva

damian85
5. júl 2024

@kluska To je tá ženská domýšlavosť v priamom prenose. Kde som napísal že som ju balil , alebo že nedajbože som s ňou niečo mal ? Som rád že si nám to ukázala v priamom prenose. To že je niekto sympatický nemá žiaden súvis s balením.

evitka83
5. júl 2024

@mogaa nechce nic viac. Chce butlavu vrbu, ktoru moze pretiahnut. A rozprava Ti emocionalne kecy, lebo vie ze baby na to letia a kamosom asi nemoze. Nemotaj si hlavu zbytocne

miadi
5. júl 2024

Mà frajerku uz tym by sa mi znechutilo to jeho čumenie. Hnet by som vedela ze vo vztahu po hadke somnou by v robote ocumaval inu a kecal o Mne kydy. Stratil zaujem prestal čumiet a ty chces riesit ze preco ? Lebo ho to prestalo bavit . Povedal ti svoju story o zlej frajerke hadzal okom a nic .. on urobil prvy krok a cakal ze urobis druhy . Ale z toho by Nebol vztah Iba sex . S alibistom co potrebuje verit ze ty si zviedla jeho a nedalo sa odolat. Teraz hadze oci na inu . Vobec by mà nezaujimalo co on chce . Len mas zranene ego ze z toho nic Nebolo . Lebo zaujem z tvojej strany bol/je.

kluska
5. júl 2024

@damian85 hovor si co chces, nemam 20, viem svoje. Zeny maju 6ty zmysel a ten chlapom chyba. To, ze ci ma muz o zenu zaujem, sa da vycitit. Slova su len slova, na prvom mieste je rec tela. Robi ti dobre byt sefom a mat pod sebou pekne zeny co? 🙂 Do postele by bola dobra ze ? ved si to sam napisal

slobodnamamicka121
Odpoveď bola odstránená
damian85
5. júl 2024

@kluska Áno sú také čo vedia lepšie čo muž chce ako on sám , také čo presne vedia čo muž cíti , len pozrieme a vy viete. Len niekedy majú problém prečítať text s porozumením. Veľmi veľmi málo žien sa zatiaľ trafilo do toho na čo ja myslím , ale všetky si boli 1000% isté že vedia 😀 . Nie je dôležitý fakt , ale pocit - pre niektoré. 😝

kluska
5. júl 2024

@damian85 tak pokial su tie zeny vekovo 20+ tak sa ani necudujem, ale starsie uz neoklames. Nabuduce napis ten text inac, lebo si sa prezradil. Pekny den sefko ;)

damian85
5. júl 2024

@kluska Dozaista , preto užívateľka dala túto otázku , čo ten chlap odomňa chce , pretože ženy majú 6 zmysel a presne vedia čo muží chcú . Ach jaj 1 stupeň ZŠ , čítanie s porozumením 😝

miadi
5. júl 2024

@damian85 nazvat zenu prazdne puzdro na penis 🤮 je vrchol nevkusu vulgarnosti . Aj Keby mala podpriemerne IQ ten vyraz hovori viac o tebe a o tom ako hodnotis zeny nez o tej osobe samotnej .

damian85
5. júl 2024

@miadi Nemyslím si že tieto ženy majú podpriemerné IQ , predsa len táto konkrétne bola Ing. Nuž niektoré ženy nazvú mužov , sukničkár , kurevník , a niekto nazve určitý typ ženy , ktorá napríklad strieda mužov ako ponožky takto ako ja. Ty možno takým ženám s kamarátkami hovoríš šľapka , možno ešte horšie , ja zase takto. Stačí si prečítať komentáre však 😝 To že na muža povieš idiot , alibista alebo inak ešte neznamená že všetci muži sú taký v tvojom svete. Však 😝

fido69
Autor odpoveď zmazal
kluska
5. júl 2024

@damian85 :D tak ty sa tiez vrat na prvy stupen zs a nauc sa pisat tak aby ti to vyslo, aby to kazdy pochopil tak ako si to myslel 🙂 pan sefko 🙂

luciaaaaa
5. júl 2024

@mogaa nechce nic. Ak by nieco chcel, inicioval by to. My zeny sme velmi domyslave stvorenia. Zazila som rovnaku situaciu, pohlady, usmevy, komplimenty. Trvalo to dlhsie ako mesiac. Prebrala som iniciativu a navrhla som stretnutie mimo prace. Dockala som sa studenej sprchy v podobe jeho skonstatovania, ze o co mi ide, lebo on o stretavanie mimo prace nema zaujem. Bolo vrcholne trapne ho potom v praci stretavat. Odvtedy, aj keby mal chlap napisane na cele "chcem ta", nikdy iniciativu nevyvijam.

damian85
5. júl 2024

@luciaaaaa konečne racionálne uvažujúca žena. Bodaj by vás bolo viac. Ak mi za to žena stojí - oslovím ju. Muži to majú podobné. Recepčná sa na niektorých usmeje a už majú pocit že chce ísť s nimi na izbu. 😅

vilma7
5. júl 2024

Sledoval tým možno to, či má u teba šancu.. priateľku neopustí kým si nebude istý ďalšou. Takí sú chlapi. Teda väčšina z nich.

moonlight1210
5. júl 2024

@kluska ja som to pochopila tak, ako to napisal.
Mlcky ohodnotil jej telo na ako pritazlive, no jej inteligenciu/povahu ako nevyhovujucu, az detinsku.
Ona si z jeho pohladov vzala, ze ju mlsne okukuje a tuzi po nej.
Naucena na zaujem a obdiv muzov nepostrehla, ze za tym moze byt i nieco ine.

Mne sa stalo bieco podobne. Spoluziak na VS sa zacal obliekat inak. Viac na seba dbal. Zaujalo ma to. Tak som si ho kazdy den obzrela, v com bude.
Potom som sa dozvedela, ze po nom idem.
Preco?
Lebo som sa pozerala.

stanulienkat
5. júl 2024

@kluska ty musis byt tiez dobre domyslava.😂Kde si sa docitaka, ze ju balil? Lebo ja nikde, len si sa riadne rozcertila. Stupil ti na otlak? Tiez poznam takych ludi-clovek sa pozrie aki su zhovadeni, zmachleni, nevkusne obleceni a oni si to vysvetlia po svojom. Kolegynu som mala taku-tucna, skareda, dogabana, tak sa ludia na nu pozerali. A ona si myslela, ze aka je cica.😂😂

@mogaa nech cumi na teba kolko chce, kym je s frajerkou, tak ignoruj. Oni su vsetci chudacikovia nestastni vo vztahu. Len je cudne, ze sa nerozide ani jeden.

domkakvet
5. júl 2024

@mogaa nema o teba zaujem.

konicekmodry
5. júl 2024

Niekto je viac priateľský a kontaktný typ,má silnejší očný kontakt,extrovert a človek si môže namýšlať,že má o neho záujem.Nie,vôbec to nemusí znamenať záujem ,toto si treba uvedomiť.Poznám muža ktorý je veľmi priateľský ku každému človeku,nielen k ženám.A poznám i ženy ktoré bažia po pozornosti,chlap sa po nich kukne a hned si namýšlaju,že ide po nich...asi im chýba mužská pozornosť doma.

majka99999
5. júl 2024

@damian85 zena chlapovi nemusi plakat na pleci, ked si chce najst milenca, ze je nestastna v manzelstve. Ked si niekto zacne s vydatou, tak zvycajne nie preto, aby sa stal dalsim manzelom. Kdezto vela zien mileniek dufa, ze investicia sa vyplati. A nadej maju, kym muz tvrdi, ze je manzelstvo nestastne. Muz oklame zenu tym, co je povi,e a zena oklame muza tym, ako vyzera.

Ale ja ako sluzna manzelka samozrejme nekukam po ziadnych muzoch, bolo by mi neprijemne, keby dakto po mne pozeral, ja ani komplimenty nemam rada. 😂