Čudné správanie svokrovcov pri návšteve: Vaše skúsenosti?
Zienky boli sme pred casom na navsteve u muzovych rodicov...nerada tam chodim, pridu mi velmi cudni...ponukli nam vianocne pecivo, oplatky atd...dali sme si trochu z tych vianocnych kolacov a vravi muzova matka po case ze este sa ponuknite ale tieto a tieto druhy uz nam nejedzte ze tie mame radi my...akoze citila som sa riadne trapne ze som sa vobec niecim ponukla...rozpravala som sa o tom aj s muzom ze mi je proste neprijemne tam chodit kedze on este na vianoce tam chce ist a ze jemu to s tymi kolacmi az tal blbe nebolo...co si o tom myslite? Ved ked mam navstevu a nieco jej ponuknem tak jej nepoviem ze ale uz to nejedz...
Ja tiez nemam rada neslusnych buranov, ale skus si to tak osobne nebrat. Skus sa na ich cudne sposoby pozerat ako ked pozeras v telke nejaky film o cudnych ludoch. Len to pozoruj, neprezivaj to, skus sa dokonca na tom zabavat. Tych ludi nezmenis.
Vies co?
Uplne zbytocne, myslim, ze pani svokra sa musela v duchu strasne hanbit a ty si sa nad tym mala len pousmiat a povedat, ze su vazne dobre 😄 povedala ako to je, tak snad vam da nabuduce len to co im nechuti, no
To boli domace? Vsak nech pecie iba tie, moja svokra toho tiez pecie 20 druhov a len 2 sa jedia, tak snad tohoto roku pochopila 🤣
Povedala nech uz nejes ich oblubene a nie ze si leniva, neschopna a nema ta rada
Je to vaša rodina, kaslala by som na takéto výroky a dala si z iného koláča..
Tak naco to bolo na stole teda, ked si to nikto nemôže vziat? Och toto nechapem, tiež by ma to omrzelo a na vianoce by som tam nesla, ste par, ostala by som s muzom doma
Mozno sa chcela svokra len pochvalit, ze aka je sikovna ked to tam naservirovala. Ale bolo to naozaj neslusne od nej. Ked nechcem aby to niekto jedol, tak to schovam do trezora. Ona to mozno neberie az tak vazne, kedze je to jej syn.
Ja by som sa nabudúce spýtala "a z tohto si môžem dať, či aj tento máte rada" 😁
Pekne trápne od svokry.
No u nás tiež nič moc, pamätám si, keď boli deti malé prišli sme tam na návštevu, muž šiel hneď so svokrom do garáže opravovať auto. Ja som bola v byte s deťmi. Nič sa neponúklo. Keď sa vrátil moj muž, vybrala tácku s koláčmi, dala ju môjmu mužovi do rúk, podotýkam že deti sedeli hneď vedľa neho , so slovami J. ponúkni sa. Ani deti ani mňa nič....nepadno to práve najlepšie v danej chvíli....
mm bol na oslave u brata... nie že z oslavy nedoniesol žiadnu výslužku, dokonca torta bola vystavená na stole, ale odmietli ju ponúknuť - rozkrojiť pre hostí. pre mňa nepochopiteľné.
@deti95060810 to bola "putovna" torta, zalakovana na viacnasobne pouzitie 😉.
@madeincssr boli tam deti - zostali sklamané
možno to mysleli zo srandy
11.49.
Preco vas nechcu, je vas vela, (muzovi surodenci) su pretazeni, chori, maju radsej pohodicku pred bednou, ako vidiet si vnucata, syna, nevestu? 😅 Mozno to vzdy boli "chladnickovi" rodicia a tvoj chlap bazi po laske, ktoru od nich nedostal aj ako dospelak.
Mozno sa citi, ze ste si blizki a odvazila sa to povedat. Neviem. Neurobila by som to, ale mozno to nemuselo byt az tak zle ako si to vzala❤️ zaroven ak vam dali kavu, tak ju ocividne dat/urobit pre vas chceli. Inak by neponukli😂😂😂 neriesila by som. Su to hlupe kolace.
@cyberk akoze z tanierov?
Aaaale. Zober si do malej skatulky svoje. Tam si pekne otvor a papaj. A mozno im dojde.... a ked nie bude spokojnost na oboch stranach. Niekedy ani hovorit nemusis.
@cyberk tak ale je rozdiel, ak "zoskrabali" vsetko z taniera alebo len cast. Ja sa priznam dobrovolne, nedotknute casti jedla normalne davam do "zvyskovej misky" a ta ma 1 den na dojedenie sa. Coho sa niekto dotkol lyzickou, leti leti do bio-kosa. Moja babka davala zvysky do hrnca pre zver, ktoru chovala (a nedavala to rovno, najprv do misy a az po navsteve "delila" pre zver)....
Tak Moja svokra bola opacny extrem nukala mi svoj do polky zjedeny donut co prave źula alebo raz aj do polky obkusane kosti kridla z kurata co prave jedla 🤮Lebo to povazovala za prejav štedrosti 😂hoci vedela ze tieto veci ani nejem .. ale koli tomu som snou neobmedzila vztahy . Proste si len povedz ze trapne to bolo a dalej neries . Na navstevu k nej chod najedena 😉
Je to nepochopitelne,ale niekedy je lepsie sa ani nezamyslat nad konanim inych.
No zlata moja kedysi nesvokra!!! Už sme s ex dlllho rozideny. Ake kým sme boli spolu a ja dlho mimo SK, jeho mama mi dokonca mrazila moje obľúbené! Piekla famózne! Ze aby som mala keď sa vrátim 😃
Tam ku tvojim svokrovcov autorka, by som si pohostenie nosila 🤪 a bolo by po pro leme!
Co chcem pre seba, nevylozim! Ale teda radsrj zaobstarať viac ako hotovo. Je to také sedliacke a na Vianoce by som tam určite nesla 🤯
Ja by som si už u nich nikdy nič nedala, s komentárom, že aby im náhodou nechýbalo. Vrchol trápnosti toto! Koláče vyloží, aby ste videli, že piekla, ale jesť ich máte zakázané!
Tak sú všelijaké prípady mne moja svokra neponúkla nič iba čaj a v zápätí došla jej dcera a dospelá vnučka a dala by im celú špajzu behala a vyberala od keksou ,chleba ,slaninu,no všetko mne bolo až blbo a nakoniec svokra povedala,že mne zato neponúkla ,lebo vedela ,že si aj tak nevezme no tak trapne som sa cítila,že koniec aj by som sa ponúkla z keksou no po tomto ....muž mi povedal ,aby som tam viac nešla aj tak robíme ideme iba na Vianoce a narodeniny.
Co nechcem aby sa jedlo, neponuknem. Raz som to urobila! Ale, navsteva dosla necakane, nestihla som zobrat a boli to DIA kolaciky. Absolutne nevhodne pre male 2 rocne decko, drahy ich mal len par a su asi 4 x drahsie.
Este ze sak to nevadiii. Zobrala som ich zo stola.
Anooo, pecka, že niekto ešte zažil to, čo ja. Nemenovana osoba z mužovej rodiny položila na stôl dva druhy vianočných kolacov, že skúste skúste tak som si zobrala ten najmenší mesiacik z jedného druhu aby sa nepovedalo a prišla káva tak že ok, ochutnám ešte z toho ďalšieho druhu najmenší medovník ku káve a táto osôbka, ktorá ma fascinuje do dnešného dňa a to je mladý vzdelaný človek mi ten tanier zobrala s pred nosa, že to už stačí 🤣🤣🤣🤣 ultimátne tela tu osobu vidím tak málo za rok ale vždy som dojatá z toho, čo zažijem k slzám
Nebrala by som to tak vazne. Tak su proste taky. Vlastne to bola celkom komicka situacia, doma by sme sa na tom rehotali ako kone. Ako male deti, ukazu ti kolacik ale nejedz mi ho 😅Nabuduce by som im priniesla ja ukazat moje oblubene kolaciky.
Tak si jej mala povedať, že joj a mne tiež práve tie jedine chutia, ešte aj domov som z nich chcela do krabičky vziať 😉🫣.

Neviem prečo sa tak kostrbato všetko rieši. Veď to je tak smiešna situácia. Ty to musíš vidieť ich primitívnym spôsobom. Nemôžeš sa na každú situáciu pozerať vlastnými očami. Ja by som pukla od smiechu. Ešte by som im povedala, že nech odložia tie ktoré majú radi a dajú tie čo nemajú radi.