Dá sa vo veku 36 rokov nájsť normálna žena?
Snad ma tu nezorenie zenske osadenstvo 😅
V mojom 36 rokov sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu ale daleko od realneho vztahu. Staram sa o seba, vlastne byvanie, stabilna praca, pracovity, bezne aktivity, nehnijem pri telke alebo v bare, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny. Zacinam to brat ze som vo veku ze tie ,,prave,, 25-35r su vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Ako vidite v tom veku, aj ked je uz dieta?
@okoloiduci5 Spýtam sa narovinu: zaujímaš sa aj o menej atraktívne slečny? Alebo vyslovene len o krásky, ktoré si to o sebe uvedomujú a majú preto vysoké nároky.
V diskusii si dva krát spomenul BMW...možno tam je chyba ;)
@okoloiduci5 ake vztahy si mal doteraz?
@okoloiduci5 a odkiaľ si? 😊
Ono je pravda, ze v tomto veku uz maju zeny presne predstavy a parametre - nie na to, co chcu, ale na to, co nechcu... skoro kazdy cez to sito prepadne...
Ja len napisem za mojho bratranca, minuly rok mal 40ku, stale lovil pomaly skolo povinne zaby rozumej 17-19 rocne, co nejkrajsie, co najstylovejsie, co to ci hento, ano krasne auto, vlatne byvanie, dobra praca, sportovec, staral sa o seba... Pointa? On to, ako na sebe maka vedel a jasne "ukazoval" a rozpraval okoliu, aky je on skvely.. Nedelil, ale proste mal... on single podla mna aj ostane, poslednych 5 rokov zufalo vidis, ako by sa uz rad ozenil a proste v tom jeho "spektre" zien, ktore sa mu pacia jednoducho taku nenajde, ktorej snom by bolo vziat si po strednej skole 40nika... ale tak uvidime...
@anjelicek26 presne aj mužov bratranec. Hľadá modelky 20 ročne a voljako mu to nevychádza. Má po 40tke, býva s rodičmi a robí vo fabrike, no ktovie prečo sa naňho nelepia mladé dievčatá 🤷
@okoloiduci5 no, a to je tá trauma o ktorej som písala. Sex je potreba, tú si naplní ale keď vidí akí debili ste niektorí, doma vás nechce. Ja sa už ani nečudujem dnešným ženám. Väčšinou je to len obmedzovanie z chorobnej žiarlivosti z vašej strany. Keď sa obzrieš naokolo všimneš si, že ani chlapi niesu v poriadku. Je to ťažké dnes z jednej aj z druhej strany. Ale nemôžeš sa zato hnevať na seba alebo na všetky ženy na svete. Z tvojich slov cítim, že už si normálne nasratý a to nie je dobre. Popusti trošku, užívaj si život nie vždy to musí byť len o vzťahu.
Sorry, ale negemblit, nepit a nedrogovat sa nerata medzi dobre vlastnosti, ale samozrejmost a to ti hovori zena s kadejakou minulostou.
Nuz, rob si svoje, nehladaj nasilu a presne vtedy to pride. Kludne aj v Lidli. Bud otvoreny a uprimny.
To je asi jedine. Ja som toho svojho stretla ked som bola spokojna sama so sebou a svojim životom, ani som nemyslela na vztah. A bum, vtedy to prislo.
@okoloiduci5 ahoj, mozno zavisi od toho, aky typ zien hladas. mozno hladas prave medzi tymi narocnymi, lebo aj ty sa citis narocny. mozno nehladas medzi "dobrymi" dievcatami, lebo ta taky typ dievcat nepritahuje a prehliadas ich. tymi narocnymi zasa trochu opovrhujes, nie si im dost dobry a preto na kazdej vidis nedokonalost: ta chce bmw, ina zije v nefunkcnom vztahu atd.
myslim, ze muzi si casto myslia, ze zeny chcu muza, ktory ma vizie, je zabezpeceny, na urovni, dobre vyzerajuci. ale v skutocnosti chcu casto muza, ktory je prirodzeny, vie sa ich zastat, pojde im kupit trebars aj vlozky a umyje doma wc, nebude vzdy taky "dokonaly a s cielmi"
castokrat zeny, ktore posobia na urovni, staraju sa o seba, su nedostupne, nedokazu ani vytvarat plnohodnotny vztah s muzom, pretoze nedokazu byt prirodzene, drzia si pozu. nepustia muza k sebe blizsie, su schopne ho kedykolvek opustit, su nestale a zamerane na seba.
Ja ta nechcem nijako uraziť, ale poznam par muzov v tvojom veku, ktori su stale sami a opisujú sa rovnako ako ty. Dokonca aj komentáre na ine zeny maju podobne ako ty. A poviem ti pravdu, presne viem, preco su oni sami a nikdy si nikoho nenájdu. Teba nepoznam, neviem ci to je tvoj prípad, ale strasne mi ich svojim vyjadrovaním pripominas a mozno aj v tom bude pes zakopaný.
A na margo veľkých požiadaviek žien, je to uplne normalne nechcieť zabiť svoj zivot s hocikým, ked je žene samej lepsie. Ja osobne som tiez hladala muža po 30tke a mala som velmi velke požiadavky a tiez som si vravela, ze z nich neupustim. A dobre som urobila, lebo nakoniec sa nasiel niekto, kto ich do bodky splnil a stale spĺňa.
A nie kazda zena, ktora si vela preberá skončí s násilníkom 🤦♀️
Si proste dokonalý a nikto ťa nechcem Aj to je údel Adonisov. Zbežne čo som si prekukla tvoje odpovedí - asi máš vysoké požiadavky na ženu -
aj také sú, ale tie možno randia s Višňovskym ešte keď bol slobodný atď...poď o poschodie nižšie,tam sa ti možno zadarí...
@okoloiduci5 vsetky tie krasne uzasne a sikovne su do 30 uz aj tak rozchytane. Takze neostava nic ine ako:
@okoloiduci5 tvoj pisomny prejav je mi vrcholne nesympaticky.
@okoloiduci5 môj kamarat má 40 .dobre zarába , veľmi dobre vyzerá , športuje ( vlastne my sme sa aj na pretekoch stretli a zoznámili ) , je inteligentny K ženám je úctivý ,citlivy , dokáže dlho počúvať ,neskáče do reči , nekomunikuje spôsobom " ja ,ja ,ja " .
A aj tak nedokážem pochopiť ,že je voľný . Mal záujem o jednu holku . tá sa ťahala so starším ,ženatým šéfom ...
Povedala som mu ,že to nie je baba preňho ,hoci bol dlho na ňu namotany.
Potom mal jednu gymnastky ,krásnu ženu ,keď mi ju ukazoval na fotkách . Proste som si hovorila ,že je to riadna šupa .. nevyšlo im to . Mrzelo ma to .
Tiež netuším ,kde je chyba. Je cieľavedomý , možno až príliš . Podľa môjho názoru mal na priateľku menej času .
Niekedy sa nám zdá ,že tomu druhému dávame maximum ,a pritom ten druhý nechce auto ,darčeky , kariéru ... mozno chce len viac času , pochopenie ,vypočutie .
A samozrejme ťa chémia musí byť .
Môj chlap bol úplne iný typ muža ,s akými som sa dovtedy ťahala . Nemal ani 300konove auto ,nemal v každom bare v meste známych , nebol extrovert , a ani nechodil do posilky . Úplne jednoduchý muž s audinou 87rocnik ,v aute mu hral limp bizkit, Nirvana či guano apes . O hlavu nižší od mojich ex známostí . Ale tak mi veľmi voňal ( nebolo to parfemom ) ... a keď ma vzal ma rande nie do baru ,ale na bajk do prírody ,v momente som vedela ,že to je ten môj budúci 🫣😂 . A sme spolu 16 rokov . A pritom mi stačilo tak málo . A naše stretko a zoznámenie bolo čisto náhodné ,kedy som mala na sebe tepláky a bola bez make-upu .
Možno sa podvedome zameriava na určitý typ žien .ani si to nemusíš uvedomovať ,a v hlave selektujes a skatulkujes .
ja mam super kamosky, maju 30 a su nezadane. a ozaj nie su nijak ,divne' ani nic. aj ja som nezadana ale zas trochu divna som :D
@okoloiduci5 Keby vidime foto, tak ti povieme preco. To, ze sa vies usmiat je malo. Mozno si nizky (nizki muzi sa zenam nepacia tak ako sa muzom nepacia moletky), mozno si tlsty, tazko povedat. Pises, ze mas stabilnu pracu. To je aka? Lebo stabilna praca moze byt aj vo fabrike. Ak mas ucnovku, nevyberaj zeny s VŠ. Ak nevyzeras ako Jano Kolenik, vyberaj si tebe primerane dievcata, nie misskovske typy. Cely problem je v tom, ze mas o sebe vysoku mienku, nemas ziadne chyby vlastne, a tvoja jedina chyba je asi to, ze nemas BMW. Podla stylu pisania odhadujem, ze si taky bezny tuctovy chlap, ziadny sexos, so strednou skolou a priemernym zarobkom a chcel by si modelku. Nuz, mas smolu.
@okoloiduci5 a ako vnimas svoje ex? Na com ti stroskotali vztahy?
"Ale moj vnutorny pocit ze kazda caka na vysekaneho princa, v Bmw, s haciendou. Pritom my normalny asi nemame sancu, ci ako?"
Toto zmýšľanie je tvoj prvý obrovský problém. Ak také ženy naozaj stretávaš, tak lovíš v úplne zlých vodách a oslovuješ povrchné typy. V realite je totiž málo žien takto založených.
Alebo je možné, že ženy odradíš ktovie čím a zvalíš to na to, že nemáš BMW.
Buď vyberáš v zlých vodách alebo tie obyčajné slečny ani neoslovíš.
Niekde som čítala alebo videla nejaký pokus už neviem. Ale tam bolo definované, ze muži si o sebe myslia oveľa viac aki sú v skutočnosti a zeny same seba vidia horsie ake su v skutočnosti. A už je iná doba, ženy si viac samé seba vážia a tak si začínajú aj inak mužov vyberať a nechcú muža, len aby nejakého mali. Muži ale nejako zostávajú v tom svojom a neuvedomujú si, ze nie sú bohovia a nemajú na seba realny pohľad. Co mam kamarátov a kamarátky presne toto co som napísala som si na nich všimla. Ano môžu byť aj výnimky a aj ženy nemusiaat na seba realny pohľad (aj také poznam).
v tvojom veku už je trošku podozrivé, že nemáš deti ani ženu. čo poznám chalaňov nezadaných bezdetných blížiaciach sa k 40 ke, tam je vždy niečo zásadné, čo ženy odpudzuje. no tak v prvom rade. kde hľadaš ? ako hľadaš ? ako máš vysporiadany vztah ty sam so sebou ? máš sa rád veríš si ? nie si maminkin cecok ? čo sú tvoje najhoršie vlastnosti ?
@banderaska29 dieta mam, piataka, mam aj rodinny zivot za sebou, ale skoncilo to lebo to dost skoro prislo a samozrejme aj ine zlyhania. Sam zo senou som vysporiadany uz davno.
@natalienka12 no foto tu davat nebudem, ale mam cez 180cm, postava priemerna, kezde sa aj pravidelne hybem, takze vyzeram normalne. V tom hacik nebude.
@sara288 cim menej omietky na tvari tym lepsie. A aj tie teplaky su na zene sexi 🙂
@okoloiduci5 tak v tom veku je už veľa žien aj slobodnými maminami a tie sú veru vyberavejsie, aspoň teda tie normálne čo spomínaš, keďže nechcú opakovať chybné vzťahy, to píšem aj za seba. Sama na sebe vidím rozdiel v tom ako som si vyberala ako mladá bez záväzku (na💩 🤣) a ako neskôr a radšej som bola často sama ako si život komplikovať. Za bezdetné sa vyjadrovať nejdem, keďže som to v tom veku nezažila.
@okoloiduci5 naahodou, na mna posobis celkom sympaticky, aj ked sa trosku dehonestujuco vyjadrujes o urcitom type zien.
zeny vacsinou nemaju rady, ked je chlap negativny, ze niekoho/nieco kritizuje, alebo zhadzuje.
normalne vyspele zeny neriesia ake mas auto, kolko zarabas, je skor pre ne dolezite, aby si bol samostatny a schopny.
zenam velmi imponuje, ked je chlap dobrym otcom (ako casto mavas syna?)
na druhu stranu, co mam rozvedene kamosky, tak vacsina z nich mi povie, ze by nechceli chlapa s dietatom.
a suhlasim aj s tym, co pise
@kristiii - ak Tebe nevadia slobodne mamicky s dietatom/detmi, tak tie veru byvaju uz obozretnejsie pri vztahoch a musi sa chlap viac snazit.
ja som napr slobodna mama styroch deti, vseobecne okolim vnimana ako velmi schopna a multifunkcna zena a vedela by som tu o sebe pisat v superlativoch a neklamala by som.
ale vzdy to ma aj tu odvratenu stranu. tak mozno skus sa nad sebou tak naozaj uprimne zamysliet a pospominat si, co Ti Tvoje byvale partnerky vycitali.
lebo niekedy moze chlap byt papierovo dokonaly, ale proste nema v sebe tu iskru, drive, ci charizmu, a preto nezaujme. Zeny maju napr velmi rady, ked je chlap vtipny, raz to jeden moj kamos zobral doslovne a pred rande sa naucil zbierku vtipov, ktore pocas celeho vecera sukal z rukava 😀
Ja ti poviem, co mi na poslednych chlapoch v tvojom veku vadilo, ktorych som stretla (raz): Viaceri mali profilove fotky na zoznamkach asi z nejakych svojich najlepsich casov, uplne daleko od svojej terajsej reality. To je uz taky blby zaciatok, ked cakas na niekoho, o ktorom mas nejaku vizualnu predstavu a dva krat pride typek s dost kilami navyse. Robi to dojem - koho chcel na tej zoznamke klamat? Dalsi mal na zuboch prednych hornych jednotnach vyrazny zubny kamen - To keby aspon raz na 3 roky isiel na zubnu hygienu by sa nemohlo stat. To je tiez take, ze nemoze o seba dbat aspon v zakladnych veciach ani pred 1. rande? Potom boli taki moc "intenzivni" chlapi, co vypisovali vseliake veci typu, ze sa boja, ze sa strasne zalubia a sklamu este pred tym nez sme sa prvy krat videli. Ja sa skor pytam tu istu otazku len otocenu na opacne pohlavie :D
Zaver: v tomto veku trva dlhsie nez pred 10 rokmi stretnut niekoho normalneho, lebo vela z tych, co este hladaju, su trochu cudaci - ale nie vsetci!
Tak drzim palce