Dieťa v bytovke
Ahojte chcela by som sa vám vyrozprávať a poradiť že čo robiť alebo akoby som to mala ináč nazvať bývame bytovke kde nad nami býva majiteľova mama starsia pani Malý je dosť hyperaktívny taký pojašenec Samozrejme sa nevyhneme krikom lebo Pánko nevie ešte rozprávať Tak väčšinou kričí samozrejme že ho učím rozprávať aj vedel niečo no nejako sa nám to zastavilo ide o to že mi je dosť nepríjemné keď malý kriči a je to počuť na celú bytovku :( Samozrejme ho upozorňujem že sú tu starší ľudia a že musí byť potichu viem že to nepochopí keďže má len rok a pol a idú nám posledné dva zuby čo myslíte ako ďalej postupovať decembri/ januári Pribudne ďalšie bábätko a bojím sa ako to bude vedel by mi niekto poradiť ako ďalej ďakujem
@hortenziaj ano, odpovedala si si. Nemat ich alebo ich vychovat. My sme doma ako malí nedupali ako idioti
@candii rodicia ma vychovali a vedela som hranice, nedupali a nejacali sme, na to vezmem jed
@prosimopomoc vari si to pamätáš, keď si mala rok a pol?? Určite si všetko vedela hneď ako si sa narodila, že nemáš plakať, ani keď ťa niečo bolí a necítis sa komfortne tak nemáš plakať .. bože bože ženy. Že sa nehanbite také hlúpe komentáre písať. Mne je trápne za vás
@candii vies, ona si asi mysli, ze sa hned narodila 8rocna🤦, inak si tak tupy komentar neviem vysvetlit
@prosimopomoc hej, ročná si nedupala, nekricala, neplakala, bola si dokonale dieťa. Keď sa ti niečo nepáčilo, v pokoji si to povedala rodičom. Gratulujem.
@hortenziaj dakujem. No ano, dnesne matky su benevolentne az az, cest vynimkam tym normalnym, ktore vedia, kde su hranice
@candii pytala som sa schvalne mamy, co povie. Boli sme 3, kludne deti
@prosimopomoc každé jedno dieťa a ešte k tomu ak má aj súrodencov sa občas blázni. Zvlášť keď sú ešte malé a ešte nevedia pochopiť také veci ako nerusit susedov, nedupat, nehovoriť nahlas .. v bytovke počuť aj hlasnejši rozhovor, smiech atď .. neverím že Vás nikdy nebolo počuť
@prosimopomoc tomuto sa hovori spomienkovy optimizmus. Skoro ako spominate na casu socializmu🤦.
@stanislavicenka mam 31, zas tak stara nie som, pritom by sa dalo cakat, ze budem novodoba premotivovana matka, opak je pravdou
@prosimopomoc a to znamena, ze si seba pamatas ako 1,2,3,4 ci5 rocnu? Ved citaj s porizumenim. Este je to mozno tak, ze tvoja mamina je jedna laskava osoba, ktora vedela, zedeti robia aj hluk, a nemali to nic spolocne s tym, ci ste boli zle, alebo dobre deti. Deti proste robia hluk, su to deti, nebavime sa o detoch 8 rocnych, ktore uzvedia, zezije v panelaku, ci bytovke, kde hluk nekonci za stenami bytu. Ved to uz pochop

@natalka25122017 maly sused pod nami dva roky v kuse reval kazdu noc zhruba od 1:00 do 3:00 … nasi spali, budili sme sa na neho, ale tu sme 😁😁