icon

Dokázali by ste odpustiť a pokračovať vo vzťahu?

Včera o 18:11

Čo by ste robili, keby ste po dvadsiatich rokoch manželstva zistili, že vás chcel muž podviesť s mladým 20 ročným dievčaťom. Namotaval ju rok vypisoval jej, aj sa par krat stretli ale tvrdí že sa nič nestalo. Dokazali by ste mu dôverovať a pokračovať vo vzťahu?

autor
Dnes o 18:54
@anonym_091c39

@anonym_autor 😂😂 a teba vnímal ako špióna preto si heslo nemohla vediet. Normalne mi hlava neberie aka si hlupucka. Je to obranný mechanizmus? Kolegyni z prace píše, aky je z nej nadrzany ale nepoprie ju o stôl v robote? Ked s nou cestuje neni fajka? Tolko veci o ktorých ty nevies bud rada. Ked si chce chlap vrznut stihne to aj počas obednej pauzy.
@anonym_23db1b Ja uz tiez neverim ze je to reálne

@anonym_091c39 To mu nie je kolegyňa, kde si na to prišla, veď nič také som nepisala.

anonym_091c39
Dnes o 18:57
@anonym_autor

@anonym_091c39 To mu nie je kolegyňa, kde si na to prišla, veď nič také som nepisala.

@anonym_autor Ježiš to je jedno, pisala si, ze sa poznajú osobne z prace. V práci je plno príležitosti, kde si môže mladá žaba a nadrzany cap uzit. Takze to nie je iba písomná komunikácia ale aj sa stretávali

autor
Dnes o 19:00
@anonym_091c39

@anonym_autor Ježiš to je jedno, pisala si, ze sa poznajú osobne z prace. V práci je plno príležitosti, kde si môže mladá žaba a nadrzany cap uzit. Takze to nie je iba písomná komunikácia ale aj sa stretávali

@anonym_091c39 z jeho prace, lebo s nim cestovala. Tak keď robi šoféra tak, je predsa v práci.

autor
Dnes o 19:02
@anonym_091c39

@anonym_091c39 Malo, lebo potom presiel na inu linku, ale občas zaskakoval aj tu starú linku, takže áno aj osobne boli občas spolu v kontakte

anonym_091c39
Dnes o 19:03
@anonym_autor

@anonym_091c39 z jeho prace, lebo s nim cestovala. Tak keď robi šoféra tak, je predsa v práci.

@anonym_autor topiaci sa aj slamky chytá.

ibatanecnica
Dnes o 19:10
@anonym_autor

@anonym_d4e11c To je jedno, ale mňa to nenormálne dalo dole. Stale sa v tom vrtam, odpustila som, ale proste tá nedovera tam stale je. Vraví že sa snazi co ma viac urobiť, ze dokedy sa chcem k tomu vracať, ale ja proste nedokážem to dostať z hlavy.

@anonym_autor odpustit sa da ale zabudnut nie. Pojde to s tebou dalej a ty sa budes trapit. V podstate je to zaciatok konca. Drzim palce

autor
Dnes o 19:12
@ibatanecnica

@anonym_autor odpustit sa da ale zabudnut nie. Pojde to s tebou dalej a ty sa budes trapit. V podstate je to zaciatok konca. Drzim palce

@ibatanecnica Ďakujem.

anonym_15a343
Dnes o 19:50
@anonym_23db1b

@earlgrey Mne keby ako 20-rocnej napisal 50+rocny cap, ze ho vzrusujem, tak by ma asi realne naplo. Bleh😄 Ale vraj ho len natahovala a robil jej dobre jeho zaujem. To tvrdi autorka. Ale ktovie.

@anonym_23db1b ja mam 43 a zle by mi je ked mi pisu 50tnici 😂

anonym_15a343
Dnes o 19:53
@anonym_autor

@anonym_091c39 No prečo asi si strazil ten mobil lebo nemal čisté svedomie ked sa spraval ako debil . Zeny, veď ja hi neobhajujem prave naopak som nanho neskutocne nasrata je mi zle z toho vsetkeho ci som čítala. Normálne som z toho bola šokovaná, dostala som zimnicu zvracala som srdce mi islo vytrhnúť z hrudi, kto nezazil taketo poníženie a zradu tak ti nikdy nepochopi. Ale proste musim sa niekde posunúť leboi tento samoznicujuci mod mi k ničomu nepomôže .

@anonym_autor drzim ti palce, ja som toto zazivala na svoje narodeniny, len s tym rozdielom, ze moj muz vypisoval fakt ohavam na ktore sa ziarlit neda, zdravotne som bola na tom hrozne, skoncila som na urgente s podozrenim na infarkt, su to kreteni, odporucam odplatit mu to, mne to pomohlo

anonym_32bdb7
Dnes o 19:53
@anonym_autor

@ibatanecnica Ďakujem.

@anonym_autor tebe teraz lichotí, že si ťa všíma, zaspávate v objatí ja by som to nedokázala.Zufalo potrebuješ jeho pozornosť, takže mu odpustis všetko, ale rozum ti našepkáva, že to nie je správne.On bude teraz krotky, milý veď čo mu iné zostava.Ja by som mala iný postoj, ale každá sme iná.Pre mňa to je klamár a manipulátor a vie, že keď bude okolo teba poletovat ty budeš šťastná a spokojná,Pravdepodobne pracuje ako šofér autobusu a tam tých mladých dievčat cestuje veľa.Mne by sa zhnusil už len tym, že vedel, že má frajera a aj tak sa strapnoval.Mate spoločný účet?chcela by som vidieť výpisy nikto si nebude len tak písať rok s oveľa starším chlapom

beronsche
Dnes o 19:56

Autorka, ale k tomu, ako vnímaš, že chlap ťa vlastne rok nechcel a až keď mu mlada kocka definitivne povedala, že nič nebude, tak si mu dobrá a zrazu zistil, že len teba chce, si sa nevyjadrila...

autor
Dnes o 20:01
@beronsche

Autorka, ale k tomu, ako vnímaš, že chlap ťa vlastne rok nechcel a až keď mu mlada kocka definitivne povedala, že nič nebude, tak si mu dobrá a zrazu zistil, že len teba chce, si sa nevyjadrila...

@beronsche Ano ja som to už pisala, že som mu to présne takto vyčítala, že preco sa vlastne vtedy nesnažil bojovať o mňa a on mne argumentuje, že ani ja som nebojovala o neho.

anonym_dee350
Dnes o 20:04

Nerobí ten tvoj náhodou na píle? Pan B.?

autor
Dnes o 20:17
@anonym_dee350

Nerobí ten tvoj náhodou na píle? Pan B.?

@anonym_dee350 Nie mo muž,j je šofér autobusu.

earlgrey
Dnes o 20:42
@anonym_autor

@anonym_dee350 Nie mo muž,j je šofér autobusu.

@anonym_autor Ok a odkiaľ mal kontakt na danú slečnu? to len tak ju oslovil v autobuse?

autor
Dnes o 20:46
@earlgrey

@anonym_autor Ok a odkiaľ mal kontakt na danú slečnu? to len tak ju oslovil v autobuse?

@earlgrey áno, ona s nim cestuvala od dieťaťa. Najprv do vedľajšej dediny na zakladku a potom do okresneho mesta na strednú školu.

autor
Dnes o 20:48
@earlgrey

@earlgrey Ona sa mu stale pchala do predu na predné sedadlá údajne, že jej byva v autobuse zle.

anonym_23db1b
Dnes o 20:50

My sme kedysi byvali na dedine, a na miestnej linkw pracoval jeden autobusar. Cela dedina vedela, ze je zenaty a ma deti. Ale vzdy, ked vosla do busu nejaka mlada, pekna baba, tak ju vzdy vyzliekal ocami a dobre ze si hlavu neodkrutil, ked sla cez ulicku. Bolo mi vtedy trapne za neho😄 tak ci toto nie je podobny "kusok".

anonym_091c39
Dnes o 20:52
@anonym_autor

@earlgrey áno, ona s nim cestuvala od dieťaťa. Najprv do vedľajšej dediny na zakladku a potom do okresneho mesta na strednú školu.

@anonym_autor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ uz prosim nic nepíš lebo sa dogrcame z toho kkta. Cize on chcel pritiahnuť/pretiahol babu co poznal odkedy bola male dievcatko? Fuj grc. A ty mu s láskou roztahujes nohy🤢

anonym_23db1b
Dnes o 20:52
@anonym_autor

@anonym_autor 🤢🤢 je to stale nechutnejsie a nechutnejsie.

anonym_091c39
Dnes o 20:53
@anonym_23db1b

@anonym_autor 🤢🤢 je to stale nechutnejsie a nechutnejsie.

@anonym_23db1b hlavne ze ich cesty s autorkou sa zblížili odkedy kláti mladé baby🙄🙄 to je práva laska, s ktorou chces zostarnut

anonym_23db1b
Dnes o 20:57
@anonym_091c39

@anonym_23db1b hlavne ze ich cesty s autorkou sa zblížili odkedy kláti mladé baby🙄🙄 to je práva laska, s ktorou chces zostarnut

@anonym_091c39 Fuj, ved by som sa citila ako posledny ubohy pedofil. Akoze viem, ze je uz dospela, ale aj tak.

autor
Dnes o 20:57
@anonym_091c39

@anonym_autor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ uz prosim nic nepíš lebo sa dogrcame z toho kkta. Cize on chcel pritiahnuť/pretiahol babu co poznal odkedy bola male dievcatko? Fuj grc. A ty mu s láskou roztahujes nohy🤢

@anonym_091c39 Tak male dievcatko celkom nebola isla akurat na strednú mala 15 rozkov. Tak vtedy ju určite nechcel pretiahnuť . Ale tato situacia nastala, ked sa zamestnala a ako s nim začala cestovať do práce.

anonym_091c39
Dnes o 20:58
@anonym_23db1b

@anonym_091c39 Fuj, ved by som sa citila ako posledny ubohy pedofil. Akoze viem, ze je uz dospela, ale aj tak.

@anonym_23db1b presne. A spavat s takým uchylom by som sa cítila ako posledná zufala chudera

anonym_091c39
Dnes o 20:59
@anonym_autor

@anonym_091c39 Tak male dievcatko celkom nebola isla akurat na strednú mala 15 rozkov. Tak vtedy ju určite nechcel pretiahnuť . Ale tato situacia nastala, ked sa zamestnala a ako s nim začala cestovať do práce.

@anonym_autor ty si padnuta na hlavu trochu ze? Cestovala s ním od základnej školy. Ty musis byt troll. Neverim, ze toto niekde existuje

autor
Dnes o 21:01
@anonym_091c39

@anonym_23db1b presne. A spavat s takým uchylom by som sa cítila ako posledná zufala chudera

@anonym_091c39 Zeny preboha, aky pedofil, ved ta mladá ma 22 rokov. On sa o nu nezaujímal pred tym, kym bola puberťačka.

anonym_23db1b
Dnes o 21:01
@anonym_autor

@anonym_autor Pred chvilou si napisala, ze chodila s nim aj na zakladku. A o prispevok dalej pises, ze mala 15. Mala si si pribeh predtym poriadne rozmysliet.

autor
Dnes o 21:04
@anonym_091c39

@anonym_autor ty si padnuta na hlavu trochu ze? Cestovala s ním od základnej školy. Ty musis byt troll. Neverim, ze toto niekde existuje

@anonym_091c39 Tak ale ked koncila zš ako deviatacka a potom isla na strednú. Čo je na tom take nepochopiteľné. Ved vtedy kym nepracovala sa o nu nezaujimal. Oni sa zblížili ako ona zacala chodiť a cestovať s nim do roboty.

autor
Dnes o 21:06
@anonym_23db1b

@anonym_autor Pred chvilou si napisala, ze chodila s nim aj na zakladku. A o prispevok dalej pises, ze mala 15. Mala si si pribeh predtym poriadne rozmysliet.

@anonym_23db1b Čo nedokážeš pochopiť ze 15 ročná puberťačka je žiačkou 9 rocnika zš. Veď ja nikde nepíšem ze celú zš s nim cestovala.

anonym_23db1b
Dnes o 21:07
@anonym_autor

@anonym_091c39 Tak ale ked koncila zš ako deviatacka a potom isla na strednú. Čo je na tom take nepochopiteľné. Ved vtedy kym nepracovala sa o nu nezaujimal. Oni sa zblížili ako ona zacala chodiť a cestovať s nim do roboty.

@anonym_autor Hej, jasne. Najprv napises dievcatko a zrazu uz mala 15😃 ale akoze nam je to jedno, my s nim zit a spavat nebudeme. Ty ano. Nezavidim...