Dokázali by ste odpustiť a pokračovať vo vzťahu?
Čo by ste robili, keby ste po dvadsiatich rokoch manželstva zistili, že vás chcel muž podviesť s mladým 20 ročným dievčaťom. Namotaval ju rok vypisoval jej, aj sa par krat stretli ale tvrdí že sa nič nestalo. Dokazali by ste mu dôverovať a pokračovať vo vzťahu?
@beronsche Ano ja som to už pisala, že som mu to présne takto vyčítala, že preco sa vlastne vtedy nesnažil bojovať o mňa a on mne argumentuje, že ani ja som nebojovala o neho.
@anonym_autor hovorím si, že už nebudem reagovať, ale nedá mi to..
Vidíš tu absurditu? On má tu drzosť tebe niečo vyčítať, pritom to bol on, kto namotaval inú osobu. Dlhodobo. Systematicky.
Ja sa nepýtam, že prečo on o teba nebojoval.. to mi je jasné, prečo..
Pýtam sa, ako sa cítiš, že ty ideš zachraňovať vzťah, pricom si len druhá voľba, zadné dvierka, tá, co je po ruke...
Ako je fajn, že sa tak dohodnete.
Ale on musí priznať chybu, prevziať zodpovednosť za svoje činy, nedávať to, čo rok stvaral , za vinu tebe.
Urobil to? Neurobil.. takže ako to môže fungovať?
@anonym_autor hovorím si, že už nebudem reagovať, ale nedá mi to..
Vidíš tu absurditu? On má tu drzosť tebe niečo vyčítať, pritom to bol on, kto namotaval inú osobu. Dlhodobo. Systematicky.
Ja sa nepýtam, že prečo on o teba nebojoval.. to mi je jasné, prečo..
Pýtam sa, ako sa cítiš, že ty ideš zachraňovať vzťah, pricom si len druhá voľba, zadné dvierka, tá, co je po ruke...
Ako je fajn, že sa tak dohodnete.
Ale on musí priznať chybu, prevziať zodpovednosť za svoje činy, nedávať to, čo rok stvaral , za vinu tebe.
Urobil to? Neurobil.. takže ako to môže fungovať?
@beronsche Priznal si chybu aj ju oľutoval a vidim na nom ze sa snaží, preto som tomu dala šancu.
@beronsche Priznal si chybu aj ju oľutoval a vidim na nom ze sa snaží, preto som tomu dala šancu.
@anonym_autor ty pôjdeš kvôli nemu aj hlavou proti múru..
Oľutoval? Veď na teba to zvalil, vraj ty si na vine, chudáčik malo cenený..
Tu mu nedávas šancu, ty si cela šťastná, že sa ti vrátil... Snaží sa, lebo to na teba zaberá. A on ma svätý pokoj...
Nuz čo, tak nech mu to len vydrží..
@zuzubb007 Ano jej podiel viny bol v tom, že ho nestopla a nezablokovala hneď na začiatku, ale zrejme si uzivala pozornost a komplimenty od chlapov, nemôžem ju súdiť je to mladé dievča a tiež zrejme nepochádza z ukážkovej vzornej usporiadanej rodiny, kde by videla ako to ma vo vztahu fungovat. Zrejme nedostala od svojho otca všetku pozornosť, ktoru mala dostať ako dieťa, tak si to takto kompen!uje od cudzich chlapov.
@anonym_autor ja ti len za seba napíšem, že pre mňa voľakedy, keď som mala 20 bol už 30 ročný starý, nie to ešte chlap pred päťdesiatkou 🫣. Dievča sa zrejme len zabávalo na ujovom záujme o ňu 🤣. A tvoj muž si zrejme myslel, aký je neodolateľný, že si píše s 20 ročnou kockou.
@anonym_autor ja ti len za seba napíšem, že pre mňa voľakedy, keď som mala 20 bol už 30 ročný starý, nie to ešte chlap pred päťdesiatkou 🫣. Dievča sa zrejme len zabávalo na ujovom záujme o ňu 🤣. A tvoj muž si zrejme myslel, aký je neodolateľný, že si píše s 20 ročnou kockou.
@anonym_eb8130 Ja som mu to tiiež takto povedala. On, ako keby stratil uplne triezve uvažovanie.
@anonym_eb8130 Ja som mu to tiiež takto povedala. On, ako keby stratil uplne triezve uvažovanie.
@anonym_autor môj muž nikdy nehesloval mobil, jeho mobil je každý deň na kuchynskej linke pri nabíjačke položený. Síce sme 24/7 v týždni spolu. Cez deň v práci vo firme a potom doma. Dúfam, že ten tvoj muž už mobil odhaľoval a sám od seba nahodil zdieľanie polohy, aby si mohla kedykoľvek zistiť, kde sa pohybuje. Určite je to pre teba veľmi ťažké, bijú sa v tebe dve osoby, jedna tá čo neskutočne ľúbi od začiatku a druhá ťa, čo neskutočne bojuje s tým, čo zistila a trpí. Otočím to troška na srandu, že ty si teraz predbehla aj Ozempic v rýchlosti chudnutia 🤣.
@anonym_autor stratí triezve uvažovanie na celý rok? 😀😀
@anonym_autor prešla som presne tým, o čom píšeš. Uplne ťa chapem. Trvalo to však dlhšie ako u tvojho muža a môj exmanžel si chybu nepriznal ani potom, čo som to zistila. Stale tvrdil, že to je len kamaratka. Snažila som sa to ustáť 5 rokov od zistenia, zachrániť manželstvo. Nešlo to. On sa tváril ako ublížený a ja som žila v neustálych pochybnostiach. Viem, ze sa do nej zalubil, možno telesne spolu nič nemali, ale to sa neda vylučiť a bolo to už vlastne jedno. Chodila som po psychologoch, on mi rozpraval, že psychologovia ma zmanipulovali. Nakoniec som po 5 rokoch v pokoji podala žiadosť o rozvod. Po 15 min nas rozviedli, on sa konania ani nezučastnil. Boli sme spolu 30 rokov, neveril, že to urobím. Teraz mám relatívne už kľud, ale poviem ti, že tú zradu som dlho spracuvavala. Ani nie tak tú mladú žabu, ale celý jeho prístup ku mne, manipulácie, urážky, ignorácie, ponižovania…
Takto, tu zjavne nikto nepripusta, ze 1. Odpustenie ma v zuvote ludi obrovsku obrovsku hodnotu a osobne si myslim, ze ovela vacsiu ako hnev, spalenie mostov, zivenie krivdy a pod. A vela krat take naozaj hlboke odpustenie pomoze jednak vnutorne tomu kto bol zraneny a jednak tomu kto zranil. A naozaj, casto po odpusteni pride vyslovene ulava na oboch stranach, padne balvan zo srdca. Ale ma to jeden hacik. 2. Dotycny ktory bol tym vinnikom naozaj z uprimneho srdca danu vec lutuje, lutuje ze zranil, lutuje co urobil, lutuje ze ublizil a v hlave ma len jedno, nech mu je odpustene a nikdy uz nic podobne nechce urobit. A dalsia vec, co je nutne, 3. musi dojst k naprave, musi sa nieco v zivote zmenit. Kedze pri rovnakych vstupoch budu vzdy vzdy rovnake vystupy. Z cervenej a bielej bude vzdy vzdy vzdy teraz aj o 2 roky aj o 5 rokov aj na SVK aj v Australii vzdy oranzova. Takze treba zacat "primiesavat ine farby" do vztahu ak ma byt vysledok iny ako bol pred tym kedy to vyustilo do takmer rozchodu. Zaklad je ochota ku komunikacii, chcenie a pevne odhodlanie na oboch stranach a dovera ze to ten druhy mysli skutocne vazne. Vztahy su dynamucke nie staticke. A inak naozaj malokedy ked vidite tie dlhodobe pary ktore su aj v starobe stale spolu, laskave, lubia sa. Nemyslim, ze ich vztah za celych 50-60 rokov nepresiel krizou a nejakym trapenim. Urcite boli aj v takych vztahoch skusky, kedy by si niekto povedal "tak to nie, mam svoju hrdost, odchadzam, nici ma to, toto je cez ciaru...atd.) ale prave asi len odpustenim, trpezlivostou a obojstrannou tuzbou zachovat funkcny vztah a lasku sa im to podarilo dotiahnut az do staroby. Este nikto nikdy sa hnevom a zlobou nenapravil. Iba laskou sa da dosiahmut zmena. Viem, vyzera to ako klise, ale skutocne to je tak. Odpustenie totiz oslobodzuje obe strany, kdezto hnev, zatrpknutost, zloba oboch zvazuje a su ako v okovach. Clovek sa akoby boji, ze ked odpusti, druhy to zneuzije, urobi zas a pod. Ale vravim, tam musi byt skutocne uvedomenie co som sposobil a rozhodnutie, ze to uz nikdy viac nechcem sposobit a robit teda veci inak aby uz k tomu nedoslo. P.s. aby bolo jasne, bavime sa o zrelych dospelych ludoch, ziadnej patolgii, tyranii, zavislosti a pod. Drzim autorke palce, nech im to tentokrat vyde a nech z toho obaja vydu vitazne.
No čím ďalej píšeš, tým je to horšie a tým viac mi hlava neberie, že s akou radosťou s ním líhaš do postele a máš s ním intímnosti a vlastne sa tešíš z toho, ako vás to zblížilo. Podľa mňa je to smutné, veľmi smutné a je mi ťa ľúto, že si mu takto naletela.
Šofér autobusu, ktorý si vyhliadol dieťa - DIEŤA!!! slintal nad ním už niekoľko rokov, resp. veľmi dlhé roky, fantazíroval o sexuálnych hrádkach s tým dieťaťom (netvrď, že sa to v ňom neprebudilo už vtedy - to nemôžeš ty ani vedieť) a proste vzrušený, nadržaný to dievča pozoroval v autobuse atď. Choré 🤦♀️ vážne choré.
Aj tak si mi neodpovedala, odkiaľ mal kontakt na mladú? odkiaľ vedel jej meno na FB?
Vieč čo? ja som si teraz spomenula na zážitok spred 20 rokov, aj viac...mala som vtedy tuším 18, zaspala som vo vlaku a zobudil ma starší pán (okolo 50), ktorý neviem kedy si ku mne prisadol a zobudil ma tým, že na mňa čumel jak debil, s otvorenou hubou (dúfam, že si nehonil na mne)..a keď som sa prebrala, začal mi kecať somariny, že aká som krásna a že by mi rád videl "broskynku" (odvtedy to slovo neznášam) a vytiahol peňaženku a položil vedľa mňa 1000 slovenských korún, papierik s tel. číslom a povedal, aby som si dobila kredit na mobil a zavolala mu 🤦♀️ proste hnusný úchylnÿ človek A toto mi pripomenulo aj tvojho muža! Proste som si predstavila ako starý cap ide za mladou a hovorí jej nejaké opĺzlosti, tvrdne mu pri tom kkt...jooooj nie...fuj 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Takto, tu zjavne nikto nepripusta, ze 1. Odpustenie ma v zuvote ludi obrovsku obrovsku hodnotu a osobne si myslim, ze ovela vacsiu ako hnev, spalenie mostov, zivenie krivdy a pod. A vela krat take naozaj hlboke odpustenie pomoze jednak vnutorne tomu kto bol zraneny a jednak tomu kto zranil. A naozaj, casto po odpusteni pride vyslovene ulava na oboch stranach, padne balvan zo srdca. Ale ma to jeden hacik. 2. Dotycny ktory bol tym vinnikom naozaj z uprimneho srdca danu vec lutuje, lutuje ze zranil, lutuje co urobil, lutuje ze ublizil a v hlave ma len jedno, nech mu je odpustene a nikdy uz nic podobne nechce urobit. A dalsia vec, co je nutne, 3. musi dojst k naprave, musi sa nieco v zivote zmenit. Kedze pri rovnakych vstupoch budu vzdy vzdy rovnake vystupy. Z cervenej a bielej bude vzdy vzdy vzdy teraz aj o 2 roky aj o 5 rokov aj na SVK aj v Australii vzdy oranzova. Takze treba zacat "primiesavat ine farby" do vztahu ak ma byt vysledok iny ako bol pred tym kedy to vyustilo do takmer rozchodu. Zaklad je ochota ku komunikacii, chcenie a pevne odhodlanie na oboch stranach a dovera ze to ten druhy mysli skutocne vazne. Vztahy su dynamucke nie staticke. A inak naozaj malokedy ked vidite tie dlhodobe pary ktore su aj v starobe stale spolu, laskave, lubia sa. Nemyslim, ze ich vztah za celych 50-60 rokov nepresiel krizou a nejakym trapenim. Urcite boli aj v takych vztahoch skusky, kedy by si niekto povedal "tak to nie, mam svoju hrdost, odchadzam, nici ma to, toto je cez ciaru...atd.) ale prave asi len odpustenim, trpezlivostou a obojstrannou tuzbou zachovat funkcny vztah a lasku sa im to podarilo dotiahnut az do staroby. Este nikto nikdy sa hnevom a zlobou nenapravil. Iba laskou sa da dosiahmut zmena. Viem, vyzera to ako klise, ale skutocne to je tak. Odpustenie totiz oslobodzuje obe strany, kdezto hnev, zatrpknutost, zloba oboch zvazuje a su ako v okovach. Clovek sa akoby boji, ze ked odpusti, druhy to zneuzije, urobi zas a pod. Ale vravim, tam musi byt skutocne uvedomenie co som sposobil a rozhodnutie, ze to uz nikdy viac nechcem sposobit a robit teda veci inak aby uz k tomu nedoslo. P.s. aby bolo jasne, bavime sa o zrelych dospelych ludoch, ziadnej patolgii, tyranii, zavislosti a pod. Drzim autorke palce, nech im to tentokrat vyde a nech z toho obaja vydu vitazne.
@anonym_e6eaa1 Zmiešaním červenej a bielej nikdy NEVZNIKNE ORANŽOVÁ.
@anonym_dee350 A aka ?
@anonym_dee350 A aka ?
@anonym_e6eaa1 Asi mas pravdu, skor zo zltej a cervenej bude oranzova. Beriem.
Mas mu podla biblie 70x odpustit..
On ta podvadzal rok, ano podvadzal, lebo umyselne planoval styk s nou ci ine hratky.. to je 365 podvadzani alebo kolko dni jej pisal, vzdy na nu myslel a myslel na to, co by mohlo realne byt. Uz toto je podvadzanie! Ved to umyselne planoval bez vycitiek svedomia.. hlupy naivny 50tnik, co si trufal na inu zensku. Bil ochotny obetovat co ma doma, svoju rodinu
Nehovoriac o tom, ze ako na nnu natrafil, kolko pred nou sa zamyslal niecim takym, to sa uz asi nedozvies..Ani ci uz komusi inemu nepisal ci dokonca aj realne nebalil nejaku zensku..
Cela dovera je v prdeli
Drzim palce, toto si nezasluzi ziaden clovek
@anonym_e6eaa1 Asi mas pravdu, skor zo zltej a cervenej bude oranzova. Beriem.
@anonym_e6eaa1 Ano, žltá a červená je oranžová.
Červená a biela je ružová 😉 som maliarka, farby miešam denno denne.
@anonym_dee350 Len teda, toto absolutne nie je point prispevku. To je na urovni opravovania gramaticktch chyb diskutujucich. Ale teda chapem. Chcela si to uviest na pravu mieru. Dakujem za upozornenie.
Otec poviedol mamu pred 21 rokmi. Teda do dnešného dňa nevieme, či s ňou naozaj spal. Ale vtedy to boli smsky, ktoré som našla žiaľ ja ako dieťa. Bolo to peklo na zemi…nejaké roky skúšali spolu fungovať. Ale prinieslo to viac škody ako osohu. Po 5-6 rokoch od incidentu išli od seba. Mama sa cez to nikdy nepriniesla.
@anonym_dee350 Len teda, toto absolutne nie je point prispevku. To je na urovni opravovania gramaticktch chyb diskutujucich. Ale teda chapem. Chcela si to uviest na pravu mieru. Dakujem za upozornenie.
@anonym_e6eaa1 Gramatické chyby nikdy neopravujem, ja len, že si ten príspevok napísala vážne super a toto mi tam trocha nepasovalo. To je všetko, nechcela som sa nikoho dotknúť.
@anonym_e6eaa1 Ano, žltá a červená je oranžová.
Červená a biela je ružová 😉 som maliarka, farby miešam denno denne.
@anonym_dee350 Tak to potom jasne, ze toto Ti udrelo do oci. No, dobre, uz sa to opravit neda. Tak sa ospravedlnujem, ale teda pointa zostava nezmenena. P.s. aj ja som kedysi cgxela ist na umelecku, milujem kreslenie, tvorbu, malovanie 👩🎨
Otec poviedol mamu pred 21 rokmi. Teda do dnešného dňa nevieme, či s ňou naozaj spal. Ale vtedy to boli smsky, ktoré som našla žiaľ ja ako dieťa. Bolo to peklo na zemi…nejaké roky skúšali spolu fungovať. Ale prinieslo to viac škody ako osohu. Po 5-6 rokoch od incidentu išli od seba. Mama sa cez to nikdy nepriniesla.
@anonym_a83560 Presne, niekedy su tak tazke tie zranenia, ze je to velmi velmi tazke urobit za tym hrubu ciaru a vediet dalej laskyplne fungovat. To je zas fakt. Potom si nasli inych partnerov rodicia ?
@anonym_autor asi je to čerstvé. On je bezcharakterný ale asi mu veľmi Zachutila priazeň mladej hlúpej. Prešla by ho chuť po pár mesiacoch. Teraz sa do ničoho nenúť. Nech on prestane tlačiť a naliehať na zmierenie. Ale ani ty neodchadzaj. Pokojne žite tak ako sa dá a nerobte to čo nemôžeš teraz robiť. Si veľmi zranená a to je bolesť. Debil to musí chápať. Nech trochu potrpí aj on. Potom však to prejde a odpustíš mu. Je to len hlúpy slabý muž. No má určite aj dobré stránky a bude pri tebe stáť aj ťa milovať a už takú blbosť neurobí. Prehodnotí svoje hodnoty a priority. Podcenil tvoju hodnotu a precenil tamtú. Teraz sa musí z toho vylízať. Čas pomôže. On nech si ďalej sype popol na hlavu. Aj to ti pomôže trochu. Snaž sa na to nemyslieť keď to ide. Keď musíš tak mysli. Ale keď môžeš na chvíľu v nejakej situácii na to nemyslieť, nemysli. Zachyť sa keď to nastupuje ale keď to nejde tak si dovoľ hnev aj plač.
No čím ďalej píšeš, tým je to horšie a tým viac mi hlava neberie, že s akou radosťou s ním líhaš do postele a máš s ním intímnosti a vlastne sa tešíš z toho, ako vás to zblížilo. Podľa mňa je to smutné, veľmi smutné a je mi ťa ľúto, že si mu takto naletela.
Šofér autobusu, ktorý si vyhliadol dieťa - DIEŤA!!! slintal nad ním už niekoľko rokov, resp. veľmi dlhé roky, fantazíroval o sexuálnych hrádkach s tým dieťaťom (netvrď, že sa to v ňom neprebudilo už vtedy - to nemôžeš ty ani vedieť) a proste vzrušený, nadržaný to dievča pozoroval v autobuse atď. Choré 🤦♀️ vážne choré.
Aj tak si mi neodpovedala, odkiaľ mal kontakt na mladú? odkiaľ vedel jej meno na FB?
Vieč čo? ja som si teraz spomenula na zážitok spred 20 rokov, aj viac...mala som vtedy tuším 18, zaspala som vo vlaku a zobudil ma starší pán (okolo 50), ktorý neviem kedy si ku mne prisadol a zobudil ma tým, že na mňa čumel jak debil, s otvorenou hubou (dúfam, že si nehonil na mne)..a keď som sa prebrala, začal mi kecať somariny, že aká som krásna a že by mi rád videl "broskynku" (odvtedy to slovo neznášam) a vytiahol peňaženku a položil vedľa mňa 1000 slovenských korún, papierik s tel. číslom a povedal, aby som si dobila kredit na mobil a zavolala mu 🤦♀️ proste hnusný úchylnÿ človek A toto mi pripomenulo aj tvojho muža! Proste som si predstavila ako starý cap ide za mladou a hovorí jej nejaké opĺzlosti, tvrdne mu pri tom kkt...jooooj nie...fuj 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@earlgrey teba stary obťažoval to jr druhá vec. Moj muž mal s mladou priatelsky kamarátsky vzťah kde to bolo z oboch strán až to prerastlo do toho čoho to prerastlo.Ty tu splietas stale nejake kontakty, preboha v dnesnej dobe jej normalne napise ma mesenger4spravu a uz su nakontaktovany
@earlgrey Ty poznáš tu babu, ze vieš presne ako to bolo? Vyfabulova si si v have nejaky scenár a podĺa neho si stale točíš dookola svoje fantasmagorie. Ta baba takto flirtuje so vsetkymi chlapmi aj šoférmi, pchaá sa im tam dopredu a nadväzuje kontakty. Neboj sa ona v tomto nie je žiadne chúďatko. By si hubu otvárala, coho sú niektore mlade standy schopné. Same sa ponúkajú a je im jedno ci ma chlap 30 40 alebo 60 nemaju žiadne hodnoty a zásady a zábrany.
@earlgrey teba stary obťažoval to jr druhá vec. Moj muž mal s mladou priatelsky kamarátsky vzťah kde to bolo z oboch strán až to prerastlo do toho čoho to prerastlo.Ty tu splietas stale nejake kontakty, preboha v dnesnej dobe jej normalne napise ma mesenger4spravu a uz su nakontaktovany
@anonym_autor Mňa starý neobťažoval, len slovne mal opĺzle reči, také aké mal v komunikácii aj tvoj manžel.
Ja sa normálne pýtam, odkiaľ vedel kontakt na dotyčnú osobu - čiže musel za ňou ísť, opýtať sa na meno, vypýtať si kontakt atď. či? Veď normálne sa pýtam? alebo ako šofér autobusu vie mená všetkých cestujúcich?
Ja chápem, že sa ti to nečíta príjemne a že si uvedomuješ, že čo tu píšeme je pravda. Ale ty si mu ani nedala šancu, aby sa posnažil získať si ťa späť, bojovať o teba, proste nič. Hoci to je tvoja vec a tvoj život ale ako tu čítaš - skoro všetci sa zhodujeme na tom, že proste on to urobí znova, keďže vidí, že mu odpustíš.
@anonym_autor Veď ja sa ťa už asi 3tí krát pýtam ako tvoj muž prišiel na kontakt na tú mladú ... a ty si ideš svoje, odpovedáš úplne mimo a ja nefantazírujem, pýtam sa...čo sa durdíš?
@anonym_autor Mňa starý neobťažoval, len slovne mal opĺzle reči, také aké mal v komunikácii aj tvoj manžel.
Ja sa normálne pýtam, odkiaľ vedel kontakt na dotyčnú osobu - čiže musel za ňou ísť, opýtať sa na meno, vypýtať si kontakt atď. či? Veď normálne sa pýtam? alebo ako šofér autobusu vie mená všetkých cestujúcich?
Ja chápem, že sa ti to nečíta príjemne a že si uvedomuješ, že čo tu píšeme je pravda. Ale ty si mu ani nedala šancu, aby sa posnažil získať si ťa späť, bojovať o teba, proste nič. Hoci to je tvoja vec a tvoj život ale ako tu čítaš - skoro všetci sa zhodujeme na tom, že proste on to urobí znova, keďže vidí, že mu odpustíš.
@earlgrey Moj muž sa chytil jej rečí a proste to využil ona ho kontaktovala prvá, keď sme už pri tom, ona mu začala vypisovať posielať srdiečka na facebooku pod vsetko co zdieľa a pori tom ju nemal ani v priateľoch. Tak z nej prestaň prosím ťa robiť panenku Máriu ktoru chlipny sofer obťažoval a ona sa tomu branila zubami nechtami
@anonym_autor Veď ja sa ťa už asi 3tí krát pýtam ako tvoj muž prišiel na kontakt na tú mladú ... a ty si ideš svoje, odpovedáš úplne mimo a ja nefantazírujem, pýtam sa...čo sa durdíš?
@earlgrey Ta mlada mu ukradla mobil, napisala mu tam svoje cislo a potom ho donutila ho jej napisat. Co si to dovoluje😆 a on, chudak, co mal robit? 😄
@earlgrey Keby si citala s pozrozumenim tak to pochopíš z pisaneho textu to vyplýva. Ale ty si ideš len svoj útočný scenár.
@earlgrey Ta mlada mu ukradla mobil, napisala mu tam svoje cislo a potom ho donutila ho jej napisat. Co si to dovoluje😆 a on, chudak, co mal robit? 😄
@anonym_23db1b Zeny vy ste nie kompletné? V dnešnej dobe sa volá na číslo? Veď som to uz xy krat napísala že mu vypisovala na messenger a na facebooku.

Ženy tu je škoda nieco písať. Idete tu cloveka zlinčovať ked je v ťažkej životnej etape. Ja sa tu citim, ako keby som ja bola ta vinná. Normalne výsluch, odsúdenie a este trest.