Dokázali by ste odpustiť a pokračovať vo vzťahu?
Čo by ste robili, keby ste po dvadsiatich rokoch manželstva zistili, že vás chcel muž podviesť s mladým 20 ročným dievčaťom. Namotaval ju rok vypisoval jej, aj sa par krat stretli ale tvrdí že sa nič nestalo. Dokazali by ste mu dôverovať a pokračovať vo vzťahu?
Mlada sa mu tlačila na predné sedadlo, aby zviedla muža vo veku otca🤪aj, keby sa mu ukázala nahá tvoj muž mal mať charakter a nepisat si s niekým rok.Mna by zaujímala tá konverzácia.Mas právo sa tak cítiť, ale to nech trápi svedomie tvojho muža, že spravil z teba psychicku trosku.Odpustis mu to a budete žiť spolu ďalej.Js by som s ním slovo neprehovoril a a začala si žiť svoj život a môže byť rád, že v 50 tke nerieši predaj domu, rozvod, alimenty.Este naozaj by som viac chápala, keby si našiel seberovnu, ale mladú babu možno vo veku svojho dieťaťa?Úplný chudák a teba mi je ľúto, ale pogrcala by som sa, keby sa teraz ku mne tulil
@anonym_32bdb7
Ty pozeráš asi veľa romant.filmov...
Žiadan chlap neodolá atrakt.20-tke,obzvlášt,keď je iniciatíva na jej strane.
Jediný rozdiel,či o tom viete/ neviete.
A keď neviete,všetko je ok.
Pre 90% chlapov je to len technická záležitosť,gény... na rozdiel od žien.
Loď potom opäť zakotví v prístave...
Mlada sa mu tlačila na predné sedadlo, aby zviedla muža vo veku otca🤪aj, keby sa mu ukázala nahá tvoj muž mal mať charakter a nepisat si s niekým rok.Mna by zaujímala tá konverzácia.Mas právo sa tak cítiť, ale to nech trápi svedomie tvojho muža, že spravil z teba psychicku trosku.Odpustis mu to a budete žiť spolu ďalej.Js by som s ním slovo neprehovoril a a začala si žiť svoj život a môže byť rád, že v 50 tke nerieši predaj domu, rozvod, alimenty.Este naozaj by som viac chápala, keby si našiel seberovnu, ale mladú babu možno vo veku svojho dieťaťa?Úplný chudák a teba mi je ľúto, ale pogrcala by som sa, keby sa teraz ku mne tulil
@anonym_32bdb7 to som napisala aj ja, ked opísala ako ich to zblížilo
Zaspávajú v objatí, ráno pusinky..no fuj...ako keby sa nechumelilo, dobry herec..žiadne ze ju miluje..inú možnosť nema, chudák..
@anonym_32bdb7
Ty pozeráš asi veľa romant.filmov...
Žiadan chlap neodolá atrakt.20-tke,obzvlášt,keď je iniciatíva na jej strane.
Jediný rozdiel,či o tom viete/ neviete.
A keď neviete,všetko je ok.
Pre 90% chlapov je to len technická záležitosť,gény... na rozdiel od žien.
Loď potom opäť zakotví v prístave...
@anonym_2e4ee4 Presne tak, to bolo. Veď nech žijú v nevedomosti, aj ja by som za môjho muža aj ruky do ohňa dala, zeby tohoto nikdy nebol schopný, ale prisla cica mica, ktorá sa s nim začala baviť, chcela aby jej tykal, doslova sa mu pchala tak využil príležitosť .Samozrejme tym neospravedlňujem jeho, ale ona má tiež na tom svoj podiel viny. A darmo sa tu budu zavzdušňovať a obhajovať mladu žabu. 22 ročná zena nie je 13 rocne dievčatko aby nevedela, ze toto sa proste nerobi a stopnem kazdeho debila ktorý ma bude vnímať ako sexualny objekt a nie ho v tom ešte podporovať . To ze je slobodna neznamena ze nema mat nejake zasady a hidnity, uz len z ucty k samej sebe a z ucty ku svojmu frajerovi, ktorym sa tiež netajila. Ten musi byť cely bez seba aku potvoru má, ale mozno tiez funguje v nevedomosti, ale taketo spravanie sa nedá prehliadnuť. Ani ja, som neprehliadala správanie môjho muža, len som bohužiaľ nemala nijaky dôkaz. Proste taketo veci partneri vycitia.
@anonym_32bdb7 to som napisala aj ja, ked opísala ako ich to zblížilo
Zaspávajú v objatí, ráno pusinky..no fuj...ako keby sa nechumelilo, dobry herec..žiadne ze ju miluje..inú možnosť nema, chudák..
@mk22 Moj muz mi tisíckrát povedal ze ma miluje a nechce o mna prísť. Ty si bola pri nás, co všetko predchádzalo tym pusinkam? Nekonečné rozhovory do druhej v noci, ked sme vytiahli zo svojho vnutra aj to čo sme ani sami netušili, že tam máme. Ty si myslíš, ze ja som mu hneď skočila do náručia, ved ja som to tu už milion krat písala, že on sa kľudne mohol zbaliť a odísť ale sa rozhodol bojovat o mňa a dokázať mi, že to chce napravit. A nemusime sa nijako vyplácať z nehnuteľností, lebo bývame v mojej nehnutelnosti a on má tiez svoju vlastnú.
@mk22 Moj muz mi tisíckrát povedal ze ma miluje a nechce o mna prísť. Ty si bola pri nás, co všetko predchádzalo tym pusinkam? Nekonečné rozhovory do druhej v noci, ked sme vytiahli zo svojho vnutra aj to čo sme ani sami netušili, že tam máme. Ty si myslíš, ze ja som mu hneď skočila do náručia, ved ja som to tu už milion krat písala, že on sa kľudne mohol zbaliť a odísť ale sa rozhodol bojovat o mňa a dokázať mi, že to chce napravit. A nemusime sa nijako vyplácať z nehnuteľností, lebo bývame v mojej nehnutelnosti a on má tiez svoju vlastnú.
@anonym_autor a kde bola ta jeho laska, ked rok, ROK, nie pobluznenie tyzden, DLHY ROK vypisoval inej? Ako mu mozes veriť pol slova?
Pozri čo čakáš aké odpovede?Koľko žien toľko názorov ty si sa rozhodla mu odpustiť, tak odpusti a neryp sa v tom.Ja by som spravila niečo iné, ty nie, xy úplne niečo iné.Je to úplne jedno.Ked sa cítil prehliadany a nepovšimnutý mohol ta zobrať na výlety, tráviť čas s tebou...možno ste si niečo uvedomili a bude to dobre.On to nechal chlapsky vyhnit doma mať full servis, spraviť prúser a teraz sa kajať.Tu nečakaj, že zistíš či si spravila dobre, alebo ako si pomôcť psychicky.Pre mňa by to bol začiatok konca pre teba pokračovanie po kríze.Je to váš život aký si ho spravíte taký bude.Mne by sa zhnusil myslením, že z toho mohlo niečo byť s takym vekovym rozdielom
@anonym_autor za túto situaciu (to, čo doma teraz riešite, žijete) je zodpovedný iba a jedine Tvoj manžel. On Ti prisahal vernosť. Nie tá mladá. Ona si môže robiť čo chce. Ona je zodpovedná iba za seba a svoj vzťah a do toho Ťa už nič nie je
@anonym_autor ty si fakt nie normalna, prepáč. Ano, on ta miluje? Nechce o teba prísť? Ale prosím ta, snáď ňu toto neveríš? Kde ba jeho láska, keď vypisoval mladej? Celý rok? To si mu nechýbala? Tebe z neho nie je zle, ked jej vypisoval, ako je z nej celý nadržaný a potom si ľahol vedľa teba? Aj sex ste mali? Ti nevadí ze pritom myslel na nu ako klatil teba? Co všetko jej poplatil medzitým aspoň vieš? Ci nič? Ale chápem ta, ze boli si priznať sama sebe, že mám doma obyčajného kur.....ka a radšej budeš v sebaklame, ze o tebe teda nechce prísť, keď ostal. Gratulujem ti. Mas bud nulové alebo uplne nízke sebavedomie a úctu k sebe samej pod bodom mrazu. Doslova
@earlgrey urcite spolu spali. Každej je nam to jasne, len autorke to este nedošlo
@anonym_091c39 a nielen to. Akosi mi nesedí, že 20 rokov bol ten najvernejší manžel a zrazu v 50 bum. Pokiaľ si v tomto veku dovolil bokovku s 20tkou, musel mať zdvihnute ego z "dobrodružstiev" v minulosti, ináč by sa na tak veľké sústo netrúfol.
@anonym_091c39 a nielen to. Akosi mi nesedí, že 20 rokov bol ten najvernejší manžel a zrazu v 50 bum. Pokiaľ si v tomto veku dovolil bokovku s 20tkou, musel mať zdvihnute ego z "dobrodružstiev" v minulosti, ináč by sa na tak veľké sústo netrúfol.
@anonym_8b8139 tak je pravda, že niektorým mužom v tej 50-tke úplne prepne a chcú si dokázať, že ešte nie sú starí, ale podľa toho, čo autorka píše si myslím, že to aj tak u nich nebude dlhodobo fungovať, lebo on ju v skutočnosti nemiluje. Po čase sa prestane snažiť a budú zase tam, kde boli predtým. Ona bude stále v neistote a on po čase zase začne vymýšľať a slintat nad nejakou mladou. Btw u nás je tiež taký úchylny šofér autobusu, keď ide nejaká mladá pekná, je to katastrofa, všetci si z neho robia srandu.
@anonym_autor a kde bola ta jeho laska, ked rok, ROK, nie pobluznenie tyzden, DLHY ROK vypisoval inej? Ako mu mozes veriť pol slova?
@chelgi To nemalo s laskou nič spoločné. Chlapi dokážu oddeliť lásku a nejaký cisto sexualny objekt.
@anonym_8b8139 mne vela veci nesedí ale nejdem sa dohadovať lebo autorka nebude zrejme najostrejšia ceruzka v peracniku 🙈 ak by mi muž povedal, ze mi nepovie heslo alebo ma zaheslovany telefón kvoli heslám k internetbankingu tak ho vysmejem😂 ale autorka je naivná, hlúpa, neviem co z toho. Mozno aj velmi dobre vie, akého kurevnika ma doma ale lepsie zavrieť oci ako byt sama a mat nejaku hrdosť. Ako je na smiech ten uchyl je a bude vzdy nasmiech aj ona ako manzelka toho uchyla z busu co naháňa mladé žaby. Hrdosť nie je obočie. Nemáš, nenakreslis😂
@anonym_8b8139 tak je pravda, že niektorým mužom v tej 50-tke úplne prepne a chcú si dokázať, že ešte nie sú starí, ale podľa toho, čo autorka píše si myslím, že to aj tak u nich nebude dlhodobo fungovať, lebo on ju v skutočnosti nemiluje. Po čase sa prestane snažiť a budú zase tam, kde boli predtým. Ona bude stále v neistote a on po čase zase začne vymýšľať a slintat nad nejakou mladou. Btw u nás je tiež taký úchylny šofér autobusu, keď ide nejaká mladá pekná, je to katastrofa, všetci si z neho robia srandu.
@janickacrazy Keby som neverila a nebola o tom presvedčená, že ma lubi, tak s ním už nie som.
@anonym_8b8139 mne vela veci nesedí ale nejdem sa dohadovať lebo autorka nebude zrejme najostrejšia ceruzka v peracniku 🙈 ak by mi muž povedal, ze mi nepovie heslo alebo ma zaheslovany telefón kvoli heslám k internetbankingu tak ho vysmejem😂 ale autorka je naivná, hlúpa, neviem co z toho. Mozno aj velmi dobre vie, akého kurevnika ma doma ale lepsie zavrieť oci ako byt sama a mat nejaku hrdosť. Ako je na smiech ten uchyl je a bude vzdy nasmiech aj ona ako manzelka toho uchyla z busu co naháňa mladé žaby. Hrdosť nie je obočie. Nemáš, nenakreslis😂
@anonym_091c39 To bolo v minulosti. Teraz mu nerobi problem aby som to heslo vedela. Ja nemusim byt najostrejsia ceruzka ako si zrejme myslíš, že si ty a predsa si viem dať do súvisu, prečo som asi nemohla mať pristup k jeho mobilu. Až taka sprostá nie som, neboj.
@anonym_autor ty si tak naivna az neverím ze mas cca 45, 50rokov.
Ešte raz, keby mu pred 2mes nevládzem so telefónu, dnes klame a honí si nad slečnou a ty si bokom, ako celý rok.
Ze cely rok nemal potrebu na rozhovory s tebou, ze..sranda..teraz sa rozjímas, roztapas..rozhovory zvnútra..
A veta milujem ta je co dokážeš povedat 100x za sebou.
Nech ti to povedal aj milión x, podstatne je ze ta vymenil za dievčinu a ty si bola vzduch.
Pokakany je...moze byt rad ze si tak nsivna..Iňa,sebavedomá zena, by mu drbla panvicou po hlave..
@anonym_091c39 To bolo v minulosti. Teraz mu nerobi problem aby som to heslo vedela. Ja nemusim byt najostrejsia ceruzka ako si zrejme myslíš, že si ty a predsa si viem dať do súvisu, prečo som asi nemohla mať pristup k jeho mobilu. Až taka sprostá nie som, neboj.
@anonym_autor trošku si protirečíš. Ty si nemala prístup k telefónu iba ten rok co mal nieco s mladou? Alebo aj predtym? Šofér autobusu asi tajne dokumenty mat v telefone nebude. A ked si vedela, ako tvrdíš, ze mal zaheslovany kvoli nevere mala si to zisťovať a nie po roku traposit ked bol ožratý. Ci vies, ze by ta s požiadavkou o heslo poslal ťažko do riti, lebo tam ta aj ma?
@janickacrazy Keby som neverila a nebola o tom presvedčená, že ma lubi, tak s ním už nie som.
@anonym_autor prvé čo by som urobila, by som si mladú posadila a vyspovedala. Potom by som si porovnala verzie. Prestala si mu dôverovať, pretože vyznaval lásku mladej pipke, ale na 100%mu veríš, že hovorí pravdu? Hľadaj pravdu, je to cesta k pokoju v duši. Som si istá, že v minulosti mal aj iné pokusy...K správnemu rozhodnutiu potrebuješ všetky informácie a vôbec by ma neprekvapilo, ak by toto bol len vrchol ľadovca
@janickacrazy my skôr narodené si pamätáme uchylnych fúzkatých vodičov autobusov. Niečo ako kapitán lode, v každom prístave milenka. Možno sa to už zmenilo, neviem..
@anonym_autor ty si tak naivna az neverím ze mas cca 45, 50rokov.
Ešte raz, keby mu pred 2mes nevládzem so telefónu, dnes klame a honí si nad slečnou a ty si bokom, ako celý rok.
Ze cely rok nemal potrebu na rozhovory s tebou, ze..sranda..teraz sa rozjímas, roztapas..rozhovory zvnútra..
A veta milujem ta je co dokážeš povedat 100x za sebou.
Nech ti to povedal aj milión x, podstatne je ze ta vymenil za dievčinu a ty si bola vzduch.
Pokakany je...moze byt rad ze si tak nsivna..Iňa,sebavedomá zena, by mu drbla panvicou po hlave..
@mk22 On nema byť z coho pokakany. Kebyže nechce byt so mnou, tak proste so mnou nie je. Veď chlap sa neda uviazat doma na reťaz, keď tam nechce byť, tak tam priste nebude. Kazdy v zivote robí chyby a je len na nas ako sa z tych chyb poučime a ci niečo chceme so svojim životom spraviť . Ver mi že dvadsať rokov spolocneho zivota nejde zahodit len tak, ako papierik od cukrika a ja by som s tym aj tak momentálne nič neziskala. A neboj sa nie som naivná, viem a uvedomujem si vsetky okolnosti, veď prave zato sa vo mne bije a citim sa tak, ako sa citim.
@anonym_autor ja len dúfam, že si skontrolovala účet z tohto obdobia, či náhodou nevyskocia nejaké hotely, chaty, darčeky a kvety..Až taká naivná asi nebudeš...
@anonym_autor prvé čo by som urobila, by som si mladú posadila a vyspovedala. Potom by som si porovnala verzie. Prestala si mu dôverovať, pretože vyznaval lásku mladej pipke, ale na 100%mu veríš, že hovorí pravdu? Hľadaj pravdu, je to cesta k pokoju v duši. Som si istá, že v minulosti mal aj iné pokusy...K správnemu rozhodnutiu potrebuješ všetky informácie a vôbec by ma neprekvapilo, ak by toto bol len vrchol ľadovca
@anonym_8b8139 Ona mi tiež nemusi povedať pravdu, ako to skutočne bolo.
@anonym_autor ja len dúfam, že si skontrolovala účet z tohto obdobia, či náhodou nevyskocia nejaké hotely, chaty, darčeky a kvety..Až taká naivná asi nebudeš...
@anonym_8b8139 My mame spolocny ucet, ale kazdy máme, aj svoj vlastný, takže ziadna kontrola nehrozí.
@mk22 On nema byť z coho pokakany. Kebyže nechce byt so mnou, tak proste so mnou nie je. Veď chlap sa neda uviazat doma na reťaz, keď tam nechce byť, tak tam priste nebude. Kazdy v zivote robí chyby a je len na nas ako sa z tych chyb poučime a ci niečo chceme so svojim životom spraviť . Ver mi že dvadsať rokov spolocneho zivota nejde zahodit len tak, ako papierik od cukrika a ja by som s tym aj tak momentálne nič neziskala. A neboj sa nie som naivná, viem a uvedomujem si vsetky okolnosti, veď prave zato sa vo mne bije a citim sa tak, ako sa citim.
@anonym_autor akurát zabudaš na kombináciu, že chce s tebou byť, ale neľúbi ťa, pretože dieťa, pohodlie ,zvyk atď. To by ti nevadilo?
@anonym_8b8139 My mame spolocny ucet, ale kazdy máme, aj svoj vlastný, takže ziadna kontrola nehrozí.
@anonym_autor boze ty mu nevies povedat nech ti da výpis osobného uctu za ten rok??🙄
Mas výhovorky ako dieta nie ako 50 ročná zena
@anonym_autor boze ty mu nevies povedat nech ti da výpis osobného uctu za ten rok??🙄
@anonym_091c39 ja by som ho ani nemusela vidieť, stačila by jeho reakcia na túto požiadavku
@anonym_091c39 ja by som ho ani nemusela vidieť, stačila by jeho reakcia na túto požiadavku
@anonym_8b8139 ano mne tiez ale reagujem na to co píše. Ze žiadna kontrola nehrozí lebo ma svoj účet. ona je bud blbá alebo totálne posrata co nájde tak radsej dava taketo primitívne výhovorky.
@anonym_091c39 A co by som s tym získala? Zmenilo by sa niečo na tej realite o ktorej aj tak viem, že bola?
@anonym_autor takže, by ti nevadilo, kedy s ňou spal, keď píšeš, že muzi vedia oddeliť lásku a sex?
Obhajujes ho, ale to je tvoja vec tvoje myslenie hlavne, že si spokojná.Ja by som spravila to, že by som ho vysťahovala píšeš, že máte dve bývania a chcela by som žiť nejaký čas bez neho a možno by sa mi to zapáčilo a zostalo by to tak.Chcel riskovať, tak musel by znášať následky.Len či by aj on bol taký veľkorysý ako si ty.Vela žien nevedia žiť samé, čo povedia ľudia, rodina ty si sa rozhodla odpustiť, ale za akú cenu?podľa mňa sa trápiš veď toľko kg nesvhudnes zo spokojnosti
@anonym_autor takže, by ti nevadilo, kedy s ňou spal, keď píšeš, že muzi vedia oddeliť lásku a sex?
Obhajujes ho, ale to je tvoja vec tvoje myslenie hlavne, že si spokojná.Ja by som spravila to, že by som ho vysťahovala píšeš, že máte dve bývania a chcela by som žiť nejaký čas bez neho a možno by sa mi to zapáčilo a zostalo by to tak.Chcel riskovať, tak musel by znášať následky.Len či by aj on bol taký veľkorysý ako si ty.Vela žien nevedia žiť samé, čo povedia ľudia, rodina ty si sa rozhodla odpustiť, ale za akú cenu?podľa mňa sa trápiš veď toľko kg nesvhudnes zo spokojnosti
@luccija Keby s nou chce spať, tak s ňou spať bude a nepotrebuje k tomu ani hotel. Šoféri maju nocĺaharne skoro v každom meste.

@anonym_autor A ty vieš ako to bolo? ako prišlo k výmene kontaktov a vypisovaniu? Akože nemusíš to tu písať ale z toho, čo si popísala mi príde, že na vine je tvoj muž a darmo to hádžeš aj na mladú. Čo 20 ročná žena má z toho, že rok jej vypisuje starý 50 ročný (ako jej otec možno) sexuálne správy? Ok, tvoj muž bol z toho vzrušený, páčilo sa mu to, honil si možno pri písaní s ňou ale čo z toho mala ona?
@anonym_dee350 Ja nechapem co tu stale splietate o vymene kontaktov. Veď sa poznali tak sa kontaktovali cez messenger.