Dokázali by ste odpustiť a pokračovať vo vzťahu?
Čo by ste robili, keby ste po dvadsiatich rokoch manželstva zistili, že vás chcel muž podviesť s mladým 20 ročným dievčaťom. Namotaval ju rok vypisoval jej, aj sa par krat stretli ale tvrdí že sa nič nestalo. Dokazali by ste mu dôverovať a pokračovať vo vzťahu?
@anonym_3210c9 ja mám pocit, že skôr hlava ju prehovára, že má dať šancu. Srdce dobre vie na čom je...
@anonym_9852a8 Presne naopak.
@anonym_9852a8 Presne naopak.
@anonym_autor ako myslíš, možno to posudzujem podľa seba. Ak by mi niekto takto ublížil, srdce by mi neradilo zostať s ním... Ale hlava by našla veľa dôvodov prečo zostať.
@anonym_d4e11c Tiež, to takto vnímam, že mu to s ňou nevyšlo, tak som mu teraz dobra aj ja.
@anonym_autor tak sa rozved
moj po 20 rokoch vypisoval doslova skaredym hnusnym zenam, prestal s tym ked som na to prisla, ale je to skoro rok a stale na to kazdy den myslim aj 50 x za den, dnes som citala taku studiu kde psycholog pisal, ze aj 15 rokov moze podvedeny mysliet na neveru, neviem mu odpustit najma, ze pisal o 100 levelov skaredsim zenam, nepochopila som to, musi byt za tym extremne nizke sebavedomie a zufalost. Kazda sme ina, ale na take nieco s aneda zabudnut, obavam sa, ze to budes mat stale pred ocami
Ked ma podviedol moj muz, zrutil sa mi svet. On s nou realne 3 roky pravidelne sexoval aj vypisoval. Ja som nemala uz v plane obnovit vztah, skor si dopriat cas. Tak som mu povedala, ze sa budem takto citit tak dlho, kolko bol s kur.vou, cize 3 roky.
Mozno by ti to pomohlo nejako takto ho odzbrojit, aby si nemyslel, ze povie prepac a tebe sa resetne mozog. Ked raz nieco znicil, uz nikdy to nebude rovnake.
Mrzi ma to s tebou.
@biba_18 Chcem počuť od niekoho, že da sa to prekonať alebo aj nedá, lebo ja to momentalne nedokážem dostat z hlavy. Je tomu dva mesiace a stále mi je vyčítane že, dokedy sa este v tom chcem vŕtať.
@anonym_autor nedá sa to prekonať. Ja som sa snažila prekonať 2 ročnu neveru. Tie 2 roky po nevere , boli presne o Tom , čo žiješ teraz ty posledné dni. Schudla som , nechutilo mi jesť, nebavilo ma žiť, a hľadala som chybu, prečo bola ona lepšia ako ja 🙂 netráp sa, nechaj ho odísť , a najbližšie týždne si daj čas, ujasniť si veci, čo a ako ďalej chceš. Bez neho, s ním, možno sa to malo stať a vaše manželstvo to potrebovalo, a možno ti to otvorilo cestu k niečomu lepšiemu. Ja som sa trápila roky, ale teraz sa mám super a on s milenkou šťastní nie je
@modrykonik Ináč pekný ilustračný obrázok sikhskeho manželského páru, modrý koník. Kde na tie obrázky chodíte? To fakt neviete natrénovať AI, aby tam zobrazovala belochov?
@modrykonik Ináč pekný ilustračný obrázok sikhskeho manželského páru, modrý koník. Kde na tie obrázky chodíte? To fakt neviete natrénovať AI, aby tam zobrazovala belochov?
@pr85 Ano, vieme. Si lepsi clovek, lebo si biely "krestan"(uvodzovky su zamerne).
Ja, sa naozaj snažim a beriem to z tej lepsej stranky, ze mozno to bolo potrebne aby sme si nasli k sebe cestu a boli si bližši, ale proste pridu na mňa vsetky tie myšlienky a ja ich nedokážem ovládnuť.Povedala som mu ako mi ublížil a vrazil nôž do srdca on mi poviena to, ze sa snazil mi dať obväz, aby rana nekrvacala. Ja som povedala, že to je len ppskytnutie prvej pomoci, ale o tú ranu sa treba aj nadalej starať, lebo pod tym obvazom môže hnisat, moze tam byt zapal proste to nie je liečenie zranenia,dať obväz a dalej si myslieť, že rana do rana zmizne. Aj ked sa zahojí, tak jazva zostane navždy. Stále mi opakuje že sa nič nestalo že robim z toho vedu, ako keby mal nemanzelske dieta, ale pre mňa je proste zrada aj toto co spravil. Veď vzdy sa da este ist do väčšej krajnosti, ale prečo to dávať za príklad.
Ja proste rekapitulujem cely ten čas, ako bol s nou v tejto komunikaci co sa dialo u nas a na nic som neprišla. Stale mam pred ocami tie slova, ktore pisal cudziemu dievčaťu, ktore patrili mne a mne tu pozornosť nedával.
@anonym_autor a este si predstav, ze si mu nestala ani za to, aby sa sam priznal. Bohvie kolko by to tahal a na tvojom mieste by som zvážila aj testy u gyn, v prípade, ze tvoj drahy nepoužíva kondom.
No on mi tvrdí, ze by to už aj sam ukončil, lebo to k ničomu neviedlo a ze ho to mrzi že to neskončil skôr.
No on mi tvrdí, ze by to už aj sam ukončil, lebo to k ničomu neviedlo a ze ho to mrzi že to neskončil skôr.
@anonym_autor jasneee. Ty tomu naozaj veríš? Rok sa tvoj muž aktívne snažil o sex s tou babou, to ze nic nebolo vieme iba z jeho klamarskych tvrdení. Ako vlastne vies, ze ta mladá je jediná?
@anonym_autor jasneee. Ty tomu naozaj veríš? Rok sa tvoj muž aktívne snažil o sex s tou babou, to ze nic nebolo vieme iba z jeho klamarskych tvrdení. Ako vlastne vies, ze ta mladá je jediná?
@anonym_091c39 asi aj ano, lebo podla tej komunikacie ho ona len natahovala zrejme si honila svoje vlastne ego aka je neodolatelna, sexica a krasna žena.
@anonym_091c39 asi aj ano, lebo podla tej komunikacie ho ona len natahovala zrejme si honila svoje vlastne ego aka je neodolatelna, sexica a krasna žena.
@anonym_autor Keby mu mlada dala, tak by ta bez mihnutia oka podviedol na 100%.
To ze sa "udajne" nic nestalo nie je argument. Keby po nom mlada skocila tvoj chlap nezavaha ani minutu.
Toto ti vobec neznie ako nevera? A on ti este vycita, ze to nafukujes?
@anonym_autor to mas pomerne cerstvu zalezitost, to chvilu potrva, kym si to odsmutis a odzijes. Na tvojom mieste sa fokusujem na seba, na svoje potreby, aby sa ten smutok a sklamanie co najuspesnejsie vzdialili.
Zeny su na svojich muzov velmi emocne napojene a vidis, niektori muzi ti sa lahsie od svojej zeny odpoja a prilepia svoju pozornost ako tu na nedostupnu cicu.
Objav svoju hodnotu, svoju silu a bud pre seba najdolezitejsia ty, nie tvoj chlap. Ak nieco chces, zober si to, mas teraz na to narok a uzdrav svoje zlomene srdce💔
Ja, sa naozaj snažim a beriem to z tej lepsej stranky, ze mozno to bolo potrebne aby sme si nasli k sebe cestu a boli si bližši, ale proste pridu na mňa vsetky tie myšlienky a ja ich nedokážem ovládnuť.Povedala som mu ako mi ublížil a vrazil nôž do srdca on mi poviena to, ze sa snazil mi dať obväz, aby rana nekrvacala. Ja som povedala, že to je len ppskytnutie prvej pomoci, ale o tú ranu sa treba aj nadalej starať, lebo pod tym obvazom môže hnisat, moze tam byt zapal proste to nie je liečenie zranenia,dať obväz a dalej si myslieť, že rana do rana zmizne. Aj ked sa zahojí, tak jazva zostane navždy. Stále mi opakuje že sa nič nestalo že robim z toho vedu, ako keby mal nemanzelske dieta, ale pre mňa je proste zrada aj toto co spravil. Veď vzdy sa da este ist do väčšej krajnosti, ale prečo to dávať za príklad.
@anonym_autor Si strašne precitlivená a smiešna, že v tomto veku a po dlhom vzťahu ešte očakávaš od muža veľkú lásku. Asi čítaš priveľa romantických kníh a aj tu napísať bola blbosť, pretože tu ti budú radiť rozvod. Uvažuj pragmaticky - ak zarobí, nie je lakomýy, doma pomôže, vychádzate normálne, je dobrý otec... zostaň s ním, nerieš, čo robí, keď ho nevidíš a ži svoj život. Dôverovať môžeš akurát sebe, nie chlapovi. Jasné, že túžil po mladšej žene a aj túžiť bude, je to prirodzený pud, ale kvôli tomu máš prísť o status vydatej ženy, majetok a usporiadanu rodinu? Kým si reálne nejakú nenájde, ktorá ho bude chcieť tak veľmi, že ho dotlačí ho k rozvodu nič nerob. Nebuď hlúpa. Rozvod nič nevyrieši, len sa dostaneš do zbytočných problémov.
@anonym_autor za mna (z toho, co pises), je s tebou, lebo mu nevera nevysla a ty si viac “stara dobra istota”, nez zena, o ktoru nechce prist (ked si das na misky vah tieto dve veci, tak su tam oboje, ide i o teba, ale istoty prevazuju ako dovod).
Neprevzal ziadnu velku zodpovednost za svoje ciny, resp. len v emocne pohodlnom, znesitelnom, okresanom rozsahu (nech sa to navonok javi, ako chce, ze lutuje. Lutuje, ale len do znesitelnej miery, aka jemu vyhovuje.).
Nevera sa podla mna zopakuje. Akurat bude opatrnejsi. Minimalne zo zaciatku.
@anonym_autor Si strašne precitlivená a smiešna, že v tomto veku a po dlhom vzťahu ešte očakávaš od muža veľkú lásku. Asi čítaš priveľa romantických kníh a aj tu napísať bola blbosť, pretože tu ti budú radiť rozvod. Uvažuj pragmaticky - ak zarobí, nie je lakomýy, doma pomôže, vychádzate normálne, je dobrý otec... zostaň s ním, nerieš, čo robí, keď ho nevidíš a ži svoj život. Dôverovať môžeš akurát sebe, nie chlapovi. Jasné, že túžil po mladšej žene a aj túžiť bude, je to prirodzený pud, ale kvôli tomu máš prísť o status vydatej ženy, majetok a usporiadanu rodinu? Kým si reálne nejakú nenájde, ktorá ho bude chcieť tak veľmi, že ho dotlačí ho k rozvodu nič nerob. Nebuď hlúpa. Rozvod nič nevyrieši, len sa dostaneš do zbytočných problémov.
@anonym_e93341 Ja takto žiť neviem. A nie nie sme v žiadnom veku, ktorý by nam mal brániť sa ľúbiť a mať slušný usporiadaný manzelsky život a prejavovať si lasku a city.
@anonym_autor tak si nájdi aj ty nejakého zajačika, ktorého budes rok naťahovať co na to povie manžel. Ak tomu svojmu veríš, ze nic nebolo ok tvoja vec. Ale to nic nemení na tom, ze sa vedome rozhodol rok sa snažiť o sex s inou zenou. Je to na vracanie. Musis to mat ťažké, no mysli na seba. Nie si stara a nezaslúžis si prežiť ďalšie roky s niekym, kto ta bez mihnutia oka podviedol a ON zahodil vas vzťah nie ty 🙂 kiež by to rychlo preslo
Silou mocou sa chceš držať zlého kusu? Nepochopím? Čo si myslíš, že reálne si len písali? Nebuď smiešna.Mne keby píše dáky chuj o ktorého nemám záujem stopnem to hneď a nie rok písania, takže takéto rozprávky môže rozprávať starej mame, spamätaj sa a začni žiť svoj život, nemusíš byť pokakaná furt z chlapa čo ťa má ...., každý rozprávky potom rozpráva a sľubuje, otázkou času, kedy príde ďalšia
Situáciu máš ťažkú. Je mi to ľúto. Neuvažovala si, že by si ho teraz nechala odísť? Získala by si odstup a priestor usporiadať si myšlienky. Neviem aký máte vek a deti v akom sú veku. Keby mi môj manžel komunikoval túto situáciu ako ten tvoj, už by som s ním nebola.
@anonym_autor jasné, objednala by som wellness a išla si s ním užiť romantický víkend z vďaky za "krásny" život😖🙄
Silou mocou sa chceš držať zlého kusu? Nepochopím? Čo si myslíš, že reálne si len písali? Nebuď smiešna.Mne keby píše dáky chuj o ktorého nemám záujem stopnem to hneď a nie rok písania, takže takéto rozprávky môže rozprávať starej mame, spamätaj sa a začni žiť svoj život, nemusíš byť pokakaná furt z chlapa čo ťa má ...., každý rozprávky potom rozpráva a sľubuje, otázkou času, kedy príde ďalšia
@zuzubb007 Ano jej podiel viny bol v tom, že ho nestopla a nezablokovala hneď na začiatku, ale zrejme si uzivala pozornost a komplimenty od chlapov, nemôžem ju súdiť je to mladé dievča a tiež zrejme nepochádza z ukážkovej vzornej usporiadanej rodiny, kde by videla ako to ma vo vztahu fungovat. Zrejme nedostala od svojho otca všetku pozornosť, ktoru mala dostať ako dieťa, tak si to takto kompen!uje od cudzich chlapov.
@anonym_autor ty sa mi snáď snívaš, žena... Takže tvoj chlap ti do očí povie, že keď mu nedala, tak to chcel ukončiť, a ty sa zamýšľaš, či zostať alebo ísť???? 😨Aj keď by som sa akokoľvek snažila uvažovať racionálne, tak toto by ma vyhodilo z treniek a vyrazila by som s ním dvere! 😠
@zuzubb007 Ano jej podiel viny bol v tom, že ho nestopla a nezablokovala hneď na začiatku, ale zrejme si uzivala pozornost a komplimenty od chlapov, nemôžem ju súdiť je to mladé dievča a tiež zrejme nepochádza z ukážkovej vzornej usporiadanej rodiny, kde by videla ako to ma vo vztahu fungovat. Zrejme nedostala od svojho otca všetku pozornosť, ktoru mala dostať ako dieťa, tak si to takto kompen!uje od cudzich chlapov.
@anonym_autor vies, ze ty dávaš detom rovnaký príklad teraz? Tvoja dcéra bude raz v koži milenky alebo podvedenej manželky a tvoj syn kurevnik. My rodicia udávame detom príklad ako to ma byt
@anonym_autor jasné, že ho odmietla, čo si starý chren myslel, že sa stane?
Druhá vec je, že ak by ho neodmietla, on by určite nezaváhal..
Viem si predstaviť, že za určitých okolností by som neveru odpustila. Ale ročne nadbiehanie , takmer grooming, mladej baby, cez to by som sa nepreniesla. Je to nechutne na niekoľkých úrovniach. Toto nie.
@anonym_autor ty nesud mladú neskúsenu dievčinu!!
Toto celé spôsobil tvoj nadržaný chlap. On je ten, ktory mal mať rozum, on je ten, kto zlyhal na plnej čiare!
On. Nie ona.
Včera mi povedal, že aka som krestanka keď v biblii je napísané, že mame odpustiť nie sedem krát ale sedemdesiat sedem krát a že čo ma ešte spraviť aby som mu verila ze si uvedomuje ze spravil chybu a že sa snaží robiť vsetko preto aby to mohol odčiniť ale toto že ja sa v tom stále vrtam tomu vôbec nepomáha aby sme mohli ďalej fungovať.
@anonym_autor jasné, že ho odmietla, čo si starý chren myslel, že sa stane?
Druhá vec je, že ak by ho neodmietla, on by určite nezaváhal..
Viem si predstaviť, že za určitých okolností by som neveru odpustila. Ale ročne nadbiehanie , takmer grooming, mladej baby, cez to by som sa nepreniesla. Je to nechutne na niekoľkých úrovniach. Toto nie.
@beronsche Este keby to bol one night stand, tak by to clovek este nejak pochopil- blbe, ale stava sa. Toto mi pride ovela horsie. On ju rok(!) namotaval a vypisoval jej a snazil sa ju nalakat. Teda PLANOVANE. Nebol to ziadny skrat ani nic. Pre mna by bola definitivne horsia moznost c.2.

@anonym_autor hlava ti to nedáva
Prečo teda neveris svojej hlave ale niekomu kto ta klamal a chcel podviesť?
@anonym_3210c9 ja mám pocit, že skôr hlava ju prehovára, že má dať šancu. Srdce dobre vie na čom je...