Ex si zrušil telefónne číslo a potrebujem sa s ním skontaktovať
Ahojte baby poradíte mi ako sa skontaktovať s mojim ex, s ktorým čakám dieťatko? Na facebooku ma zrejme zablokoval a asi si zmenil číslo. Prišli mi výsledky z krvi. Je tam Rh -. Viete mi poradiť spôsob ako sa s ním skontaktovať? Len s ním. S jeho rodinou nič nechcem. Ani od neho. Len potrebujem aby šiel na testy aj on. Mám ho osobne vyhľadať? Čo by ste prosím robili? Nie som nejaká zúfalá ale je to pre mňa dosť dôležité. Ďakuje. Babky a pekný večer.
@micinkacicinka_815 "neplanovane"?? 😂😂😂😂😂😂
Ked mas sex bez ochrany na plno, tak si to tehotenstvo mohla cakat kazdy mesiac, v ktorom ste sexovali
@veronikaszabova A ty si Rh+? Lebo ak si Rh+ akk ja napr., tak muz nikoho nezaujima dalej. Tam ide o to, ze ak zena je minus, chlap plus, tym padom dieta moze byt plusko, tak pri porode sa mozu zmiesat ich krvi a matka vytvori protilatky proti Rh-. Ak v dalsom tehu bude dietatko Rh- , mama ho ako plod odvrhne alebo mu sposobi rozpad cervenych krviniek....
@luscious aha a prečo sa zrieka zodpovednosti? Hlavná vec že keď sme sexovali tak vždy že keby niečo že si ma zoberie atď ...
@micinkacicinka_815 co si si nezasluzila? ty nemas nic ine na starosti ako riesit ex? co ti pomoze ak sa s nim stretnes? napumpuje do teba protilatky?? tak to nefunguje serie na teba aj na vase dieta tak urob to iste aj ty a uz to jonecne pochop .. nauc sa zit nauc sa sama dychat premyslat rozhodovat .. zi sama a nie diskusiami ... ty si nepouzitelny clovek do zivota a ides mat dieta? to naozaj? ty si vazne chory clovek .. myslela som si ze len jednoducha obycajna skor hlupa .. ale ty si vazne chora .. a mala by si sa dat liecit ... vypni konecne internet .. najdi si realny svet a zi ho .. ak si sa rozhodla chudak dieta si ponechat dospej uz len kvoly nemu
@micinkacicinka_815 Na tvojom mieste by som to neriesila a zatial prebrala s lekarom. Pri prvom tehu sa to neriesi a ak aj hej, tak ti proste podaju antiD imunoglobulin. Pre istotu. Teraz som citala v ucebnici porodnictva, ze vacsinou tie protilatky aj tak daju, lebo otec isty neni nikdy
@basska_b ved OK, ale kolko je takych tehotenstiev, ked matka ani nevie, kto je otec... Lekari to uz vedia riesit. Ona len hlada dovod, preco ho kontaktovat
@veronikaszabova Ano, teraz som dopisala autorke, ze rutinny postup uz byva taky, ze daju antiD kazdej suspektnej
@veronikaszabova ja viem kto je otec
@micinkacicinka_815 pozri ked si zmenil telefon, tak si myslis, ze pojde na krv??? Pochybujem. Skus jeho kamarátov alebo tvoja kamoska nech mu napise spravu. Ak nepojde neboj sa, nie je to prvy ani posledny pripad a doktor ti proste pre istotu nasadí lieky.
@luscious to nie sú zamienky je to pravda
@micinkacicinka_815 dospej dievca. Tym, ze ho budes uhanat, ho neziskas naspat.
@veronikaszabova Veď ja ho nechcem späť ...
@micinkacicinka_815 tak ho nechaj tak 🤦🤦
@zoro9836 ak ma zena RG- tak automaticky robia rozbor krvi aj otcovi dietata zistuje sa krvna skupina, pri dalsom tehotenstve sa pichaju protilatky aby nedoslo k potratu, test na pohlavne prenosne choroby sa robi az neskor vo vyssom stadiu tehotenstva. Tam ozaj mozno len mohla povedat ze otec neznamy a hotovo mala by pokoj
@luscious Tak nabúchať ma vedel a ani priznať sa nechce a viac verí rečiam a hlavne svojej matke že som ho podviedla a tak ...
@veronikaszabova To že som sa z niekym objimala to znamená že aj s ním spávam alebo čo?
@micinkacicinka_815 ty navstiv psychologa, a to nemyslim v zlom. Lebo sa stale tocis v kruhu.
Je jedno, comu veri. Povedal ti, ze to dieta nechce - tak sa tak proste zariad 🤦 rady, ako mas po porode pokracovat, si uz dostala v niektorej miliontej diskusii, ktoru si tu uz zalozila.
@veronikaszabova no keď som to jemu samému oznámila tak sa tešil a na rukách ma nosil ... hm?
@luscious on je mamičkár nič iné ...
@micinkacicinka_815 tesil sa medzi tym, ako ta ignoroval cele dni, neodpisoval ti a uzival si inde....?
Nezabudni, ze si tu uz rozobrala kazdy prd vasho "vztahu". Tak si moc nevymyslaj...

@zoro9836 boli sme spolu 7 mesiacov a ja som s ním neplánovane otehotnela. Zistila som že som s ním v tom až na preventívke u gynekològa ...