Existujú ešte skutoční chlapi?
Naozaj neviem cisu normalny chlapi vsetko su cudaci luzri alebo mamankovia co nevedia co chcu ja som zena normalna rozvedena mam dve deti male staram sa o ne o domacnost o seba nevravim ze som modelka ale viem o seba postarat mam styl viem co mi pristan vela zien by chcelo vyzerat ako ja po dvoch detoch.... to viem, Na internete mam vela chlapov co mi pisu kazdu fotku lajkuju pisu mi ze som krasna ze mam usmev oci postavu jasne niektori su hlupacy co hned pisu blbosti tych hned blokujem ja si vyberam nepotrebujem niekoho kto mi pise sexy to pisu vsetci ja hladam nieco viac niekoho mudreho co vie co chce...Ale ked stretnem niekoho tak dopadne to zle on sedi pozera snazim sa rozpravat ale nic nevilezie niekedy sa tvari ze sa nudi a ja nechapem ved nie som tuctovka mozno problem je v nom nie v mne nie kazdy chlap zvladne zenu co vie co chce.. Raz som bola na rande s jednym co sa mi zdal ok pekne obleceny usmiaty ale po hodine povedal ze musi ist a uz sa neozval nechapem chlapi su zbabely ked ja venujem cas mali by byt radi a nie uteku,..Kazdi koho stretnem je sklamanie jeden divny druhy nudni treti maly sebavedomie ja neviem si predstavit byt s niekym len tak aspon niekto nie dakujem ja zasluzim viac... ,Najhorsie je ze ked poviem kamaratkam ony len pokrcia plecami hovoria mas velke naroky no prepacte nechcem chlapa co nema svaly , smrd od potu nevie sa spravat ja sa staram davam pozor chodim ku kozmeticke fotim sa aby vyzerala dobre to nie je namyslenost to je sebavedomie,,,niekedy si myslim chlapi dnes uplne stratenyi nevedia sa chovat k zene nevedia co zena chce vsetci by chceli nejaku jednoduchs co bude ticho varit ale ja nie som ta ja stoji za svojim mozno preto som sama ale radsej sama ako s nejaky slaboch co nevie ocenit co mam pred sebou
@anonym_autor treba skusat na roznych miestach. Kurz sebaobranz, kurz talianciny.
Vylet pre velku skupinu ludi, zajazd.
Speed dating.
Rozne zoznamky, nielen jedna.
Pred stretnutim si vyjasnit, o co nam obom ide. nestretavat sa s takym, s ktorym si nebolo co povedat pisomne.
Takí chlapi ako chceš sú minutí. A aj keby boli voľní, tak teba by taký nechcel. Ty si ako Ivan z Mrázika.
@anonym_autor asi im chýba u teba gramatika a predovšetkým skromnosť asi nebudeš také terno na konverzáciu ako si myslíš. Namiesto zovňajšku popracuj na vnútre.
Očividne máš medzery v pravopise a priveľa sebavedomia. Chýba ti aspoň troška pokory. Možno muži, ktorí majú pud sebazáchovy zdupkajú po prvom rande, lebo vedia prečo.....
@anonym_0a175e o postavu neide, ale velkost 44 a kosicky E...
@anonym_autor takže vyzeráš ako matróna. A tvoje košíčky sú slanina z boku chrbta.
Nemyslis vazne s tou velkostou 44 a s tym co si o sebe napisala 😀. Ok , uz si ozaj nemyslim ze si realna
No keďže asi nemáš "vyhľadávač na samých nesprávnych" chlapov a keďže skoro každý zdrhnú skôr ako niečo začal,asi by som začala hľadať problém v sebe 😉. A ozaj,možno to znie ako sci-fi,ale nie fakt každý hľadá iba "obal" 😏.
Top je ta akoze prednost danej damy, ze "fotim sa aby vyzerala dobre". Ja neviem, asi som divna, ale toto su aktivity jednej zeny-matky? Smutno mi je, ze taketo su hodnoty niektorych ludi.
@venom19 no tak toto je úplný top. Tiež som sa nad tým pozastavila ze čo? 🤦🏻♀️
Si namyslená, s dvoma deťmi a opačným vnímaním reality. Inteligentný chlap nebude so ženou, ktorá sa má potrebu fotiť a píše s toľkými chybami. Svalnatý chlap zas väčšinou nechce doma ženu s postavou svojej mamky. Venuj sa deťom a počúvaj kamošky, majú viac rozumu ako ty.
@anonym_dc4e4f normalka, krva a mieko.
@anonym_autor Vypadlo ti tam pismenko a.
@anonym_autor teda si tučná. A chceš svalnatého, a nie hocikoho. No dobre 🙄
@anonym_autor fuj pri postave 44 a košický E máš riadne nesumernu postavu ,teda ak nemáš 210cm
@bielasovicka jemine, ja som slusna😀
@dskjhfdlkdjhl radšej som to vymazala.
@dskjhfdlkdjhl radšej som to vymazala.
@bielasovicka a to si nemusela😉
@anonym_autor fuj pri postave 44 a košický E máš riadne nesumernu postavu ,teda ak nemáš 210cm
@minenkaa nie pekne 🐐 kdesi pod pupkom a velka siroka postava
Takze si to zhrnieme, velmi arogantny namysleny clovek s 2 malymi deti a nie peknou postavou . Take chlapi vyhladavaju, fakt.
Naozaj by som pracovala v tvojom pripade na zlepseni spravania autorka. Teda, ak si skutocna 🤡
@minenkaa ak sa s ňou chlapi nudia nebude to tým že nemá veľkosť S, ani ja ju nemám dokonca mám podobné miery a chlapa mám ale narozdiel od pani dokonalej mi neprší do nosa
@anonym_autor existujú ale nechcú sa starat o 2 cudzie deti 🤣 jedine že by sa do teba niekto šialene zamiloval a prekusol by to ale každý si to radšej rozmyslí hneď zo začiatku a nedá tomu ani šancu
@anonym_dc4e4f normalka, krva a mieko.
@anonym_autor fuuuu ked sa rozdavalo v nebu sebavedomie a ego tak si si do radu stupla 2x vsak? Preto trosku ucty a pokory ti chyba, tam si sa zase do radu zabudla postavit
@anonym_autor ked mas podobny styl vyjadrovania aj osobne, huba sa ti nezastavi a dristas podobne keci aj na rande.. Tak sa nedivim, ze sa chlap po hodine zdvihne, ze uz musi ist :D
@anonym_autor kazdy normalny chlap je od 35 zadany, cize to uz hras loteriu a musis vytiahnut prvu cenu.
@anonym_autor ak sa snimi rozprávaš tak inteligentne ako inteligentná je Tvoja gramatika tak sa vôbec nedivím, ze bud utečú alebo sa už neozvú 😀🫣🫣🫣🫣
@anonym_autor nie si ty zena s ktorou sa dnes stretol tento panko? 😅 https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/preco-sa-ludia-prezentuju-falosnymi-profilmi-na-rande/ dost sa podiba popis, ze si zena o sebe vela mysli ale pritom ponuknut nevie nic...
@anonym_autor nie si ty zena s ktorou sa dnes stretol tento panko? 😅 dost sa podiba popis, ze si zena o sebe vela mysli ale pritom ponuknut nevie nic...
@mimicka2013 Mulierem ante speculum pone.. et te primum in imagine videbit
@anonym_autor nie si ty zena s ktorou sa dnes stretol tento panko? 😅 dost sa podiba popis, ze si zena o sebe vela mysli ale pritom ponuknut nevie nic...
@mimicka2013 vsak

@anonym_autor Posli fotku postavy bez tvare, mozno si prilis chubby