icon

Hľadám radu na ďalší krok vo vzťahu

23. sep 2025

Ahojte, poraďte mi ako ďalej. Mám priateľa, mám ho veľmi rada, ako človeka, ako muža. Naozaj ho ľúbim, aj si rozumieme na 80% vo všetkom. Ale sú nejaké dôvody, pre ktoré spolu nebudeme ešte nejaký čas a nebudeme si budovať spoločnú budúcnosť. Možno si ju nebudeme budovať nikdy, to dnes neviem. Preto sme nazvali náš vzťah iba priateľstvo.
Na druhej strane si chcem nájsť niekoho, pre koho ja budem prioritou číslo 1. Chcem sa snažiť s niekým zoznámiť. Avšak nejde to úplne, lebo môj priateľ, aj keď je už iba v statuse kamarát, tak s tým nie je ok. Nechcem o neho prísť, ako o človeka v mojom živote. Na druhej strane nechcem prísť o šancu niekoho spoznať. Neviem ako z toho von... Zaregistrovala som sa na FB zoznamke. Uvedomujem si, že ma tam môžu vidieť jeho kamaráti.

Strana
z2
anonym_93ff8e
23. sep 2025
@anonym_d5bde5

Uz viem kto si aj ked si zamerne nieco zmenila.Si to ty ktorej frajer sa stara o svoju choru mamku.Chodia spolu do mesta, kaviarne.Tebe sa takmer vobec nevenuje.Ked ste raz za cas spolu, mamka mu stale vola alebo on jej.Je to chory vztah.
Dievca zlate, ukonci to definitivne, on iný nebude.Mamka môže este zit i 20 rokov.
Ty si tak ci tak nepodstatna, otvor oci, mamka je priorota

@anonym_d5bde5 Ahaa jasne, mas pravdu. Som si ju pomylila s tou druhou. Jasne, je to ona.

autor
23. sep 2025
@anonym_d5bde5

Uz viem kto si aj ked si zamerne nieco zmenila.Si to ty ktorej frajer sa stara o svoju choru mamku.Chodia spolu do mesta, kaviarne.Tebe sa takmer vobec nevenuje.Ked ste raz za cas spolu, mamka mu stale vola alebo on jej.Je to chory vztah.
Dievca zlate, ukonci to definitivne, on iný nebude.Mamka môže este zit i 20 rokov.
Ty si tak ci tak nepodstatna, otvor oci, mamka je priorota

@anonym_d5bde5 on nežije s mamou, to by bola tá asi lepšia možnosť. Toto je dosť iná situácia, ale dik za pohľad.

sova7
23. sep 2025

Nechcela by som chlapa co si ma odlozi na neskôr ako kura do mrazničky a ešte si bude na mňa robiť nároky ako partner. Buď ma chce teraz alebo nie. Ak sa má rozhodovať a odkladať si ma nech si ide.

autor
23. sep 2025
@sova7

Nechcela by som chlapa co si ma odlozi na neskôr ako kura do mrazničky a ešte si bude na mňa robiť nároky ako partner. Buď ma chce teraz alebo nie. Ak sa má rozhodovať a odkladať si ma nech si ide.

@sova7 no ved to som povedala. Ja ho chapem, ze ma tazku situaciu, respektujem to. Ale nebudem cakat, kym sa nieco stane. To moze byt o rok, aj o pat rokov. Ja potrebujem zit tu a teraz.

sova7
23. sep 2025
@anonym_autor

@sova7 no ved to som povedala. Ja ho chapem, ze ma tazku situaciu, respektujem to. Ale nebudem cakat, kym sa nieco stane. To moze byt o rok, aj o pat rokov. Ja potrebujem zit tu a teraz.

@anonym_autor súhlasím. Buď ťa niekto chce alebo nie. Ťažké situácie budú stále nejaké ak ťa chlap chce neodlozi si ťa na neskôr.

Strana
z2