icon

Imponuje mi zadaný muž: Riešenie dilemy vo vzťahoch?

6. jan 2025

Ahojte, momentálne si poslednú dobu píšem s jedným mužom, je to presne môj typ, dáva mi pozornosť, paci sa mi, presne tak ako ma byt. Žije ale v otvorenom vzťahu, kedy jeho polovička a on majú milencov (teda aspoň tak mi to vysvetľoval) a že im to normálne funguje, keď to je s druhými iba o tom jednom. Strašne ma to ťahá s ním skúsiť, ale keďže viem že iste ma aj ine, a navyše ma aj vztah, tak mi je to trocha proti srsti, ale na druhu stranu ma to veľmi ťahá to skúsiť, keďže je to pre mňa “pán dokonalý” a vie mi dať pozornosť a seba, a veľmi k nemu imponujem. Viem že to neni úplne asi ok, uvedomujem si to, preto vas poprosím o váš názor na celu vec. Ďakujem.

Strana
z4
mimka1402
Autor odpoveď zmazal
autor
7. jan 2025

@moonlight1210 Ďakujem za zastanie, tiež si nemyslím, že na základe jednej témy, mňa tu ide niekto urážať 🙏 Co sa týka tej hodnoty, je to presne na com by som mala zapracovať, je to presne to, co nechcem stratiť, viem že mám na viac, ale on asi vie ako na to.

autor
7. jan 2025

@lenkakravcova Ano, a strácam trpezlivosť, sa to niekedy povie že vyckaj, tak potom premýšľam nad týmto, a asi je aj pravda to, že inym mužom by toto príťažlivé neprišlo, ale tak ktorý muz je svätý?

autor
7. jan 2025

@mimka1402 Náhodou začína na M, ale to by bola asi veľká nahoda, keby je to ten istý 🙂

mimka1402
7. jan 2025

Poznala som takýto pár, za mňa prečo nie? Oni to mali rovnako založené, vedel jeden aj druhý, že nie sú monogamni, oni dvaja sú pre seba prístavy. Najlepší priatelia, vždy majú úprimne rozhovory a nik si nenájde niekoho ďalšieho kým s tým druhy nie je ok. A vždy v každom bode môže manžel manželka to zastaviť. Myslím, že majú "podmienky" len s ochranou, atď. A nie na úkor manžela, manželky. Im to funguje, sú šťastní aj takto. Obaja o sebe vedeli, že nebudú verní jednej osobe navždy a podvádzali predchádzajúce polovičky, takto to je aspoň fér, úprimne a nie je to tajomstvo, či klamstvo voči druhému. A nech to ktokoľvek akokoľvek odsudzuje pre mňa je toto omnoho lepšie, keď si dvaja dajú pravidlá akoby mali byť s niekym a podvádzať sa natajno, kde by bolo časom ublížene..
Mňa tiež balil muž, áno, finančne zabezpečený, inteligentný a môžeme pokračovať, naozaj šarmantný muž, manželku som poznala, zlatá, len ale sú nastavení inak než bežne manželstva. Neberú to ako niečo zlé. Čo bolo vidieť, že vždy bola manželka numero uno. Takže časovo by sa ďalšia žena musela prispôsobiť a prijať ze vždy bude iba doplnok. A tým, že chlap to bol sympatický, ja som vedela, že by som to nedala a skončila by som ako zaľúbená milenka, ktorá nevie kde je "jej miesto". 🙂
Ak nechceš vzťah, nájdi si kamoša s výhodami, niekoho single, nebudeš musieť "striedať" budete pre seba stabilní. A bude to omnoho rozumnejšie než toto. A ako vravím, bola chvíľa kedy som nemala ďaleko od toho aby som mu podľahla, ale hoc im fandim, nechcela som byť tou druhou, ale ľudia sú to skvelí.🙂

A áno u teba je to len priateľka, takže tento bod nesedí. 🙂

lenkakravcova
7. jan 2025

Ktorý muž je svätý?
Ak chceš dobrého muža, tak si nedokaz život s takýmto. Lebo to už nevrátiš. A budeš len druhotriedny "tovar".
Ja keď som si hľadala muža, hľadala som si takého, čo nemal ženu. Rovnako ako ja som pred ním nemala muža.. pride mi odveci chcieť dobrého muža ale zároveň sa vyspať s takým akého si opísala v príspevku.

zuzkaemmka17
7. jan 2025

A nie je nahodou z Popradu?

Strana
z4