icon

Je bežné, že muži na zoznamkách ponúkajú sex?

30. jan 2025

Ponúkajú vám muži na zoznamkach sex? Neviem ci som ja vadna alebo oni.

drake122
31. jan 2025

Hlavne načo tá žena oznamuje cudzincovi na Tindri, že ide do sprchy či na wc.🙄
Však celá úloha cez tieto vypisovačky je iba prelomiť ľad a dohodnúť stretnutie, keď už človek nabral istotu, že tá druhá strana je tiež reálna a nie a nie chat bot z Číny, čo chce predávať bitcoin.🤣

karolinakr
31. jan 2025

@drake122 ženy tiež naťahuju mužov, sice sa tvaria ako neviniatka, ale proste robia zle, kde môžu..na to si zvykni

drake122
31. jan 2025

@karolinakr no ale snáď trochu kultivovanejšie by sa to patrilo robiť to naťahovanie.🤣 nie oznámením, že ide na wc...

karolinakr
31. jan 2025

@drake122 🤣🤣

misiak7777
31. jan 2025

@drake122 no ale to zasa môže chlapa pripravovať do vzťahu na to, že chýba toaletný papier po vypustení krakena 🤣🤣🤣

earlgrey
31. jan 2025

@drake122 Počkaaaj...ak som niekomu ozámila, že idem na WC, urobila som to presne preto, lebo som od toho človeka chcela mať pokoj a nemala som záujem o konverzáciu ďalej 🤣 aj keď...raz mi jeden odpísal, že Dobre, poprdkaj si poriadne 🤣🤣🤣

michal_dr
31. jan 2025

@misiak7777
...ja ti od prvého príspevku rozumiem, chápem tvojmu názoru, v žiadnom prípade nespochybňujem, každý máme svoj názor a to je v poriadku, je to super... 😉

Snažím sa ti povedať (že existuje i iný pohľad), že každá reagujete, očakávate iné... 😉

"No podstata je, že muž ktorý má vážny záujem o ženu jej"... ano, ja s tebou suhlasim, ty berieš veci nejak. Pre teba je to "tupoň obecný" a pre ďaľších dalších 5 žien taktiež a ta 6 myslí inak, zareaguje inak, povie, hmm... 🙂

A otázka je, prečo vlastne žena takéto detaily chlapovi píše..? Že ide do sprchy..? Že ide pod perinkou..? Mne ako chlapovi to pride ako "dráždivý nadhod/škádlenie/provokácia k niečomu..."

Normálna žena napíše... Padla na mna únava... Zajtra rano musím skoro vstávať...Ďakujem za pekný večer 😉 idem.. Pa Toto je korekt... 😉🙂

Zákon akcie a reakcie... 😉 Fyzika funguje i vo vzťahoch 😉

...spomenula si "vážny záujem o ženu", oua... 🙄 Až sa mi chlpy zježili na rukách, keď počujem pojem ,"vážny"...😉🤣.
Možno myslíme rovnako, ale máme rozdielne pomenovanie pre stav/situáciu...🤔
Neviem ako ty, ale ja nemám nikdy "vážny záujem" o ženu, pôsobí to nátlakovo (tým nechcem povedať, že mi je žena ľahostajná vo vzťahu)... buď ma niečim zaujme a chcem s nou komunikovať, vedieť o nej viac, stretnúť sa, spoznávať ju, tráviť s nou čas, deliť sa o všetko..
Pojem "vážny" vo mne evokuje niečo cielené, nejaký punkt, ktorý treba dosiahnuť, seriózny=vážny...keď počujem "mám seriózny záujem", týkajúce sa vzťahu...oua, tak toto nie... 🙄

V kontexte "Mám seriózny záujem o prácu, je to korekt, k žene/mužovi, za mňa nie..

Preferujem spontánnosť... 😉 "chcieť..."😎

misiak7777
31. jan 2025

@michal_dr bože ty si riadne ukecany 😅😅😅 ja viem že mužov chytá panika pri slovnom spojení vážny - seriózny vzťah 😃😃
Veta som unavená, idem dať sprchu a posteľ je pre mňa normálna oznamovacia veta 🙂 ale tak muži sú tak isto domyslavi ako ženy 😉😁

dankabg
31. jan 2025

@michal_dr hihi už dlho som nepoužila slovné spojenie " padla na mňa únava" úplne mám chuť k tomu napísať básničku( a to to teraz myslím pekne, milo na moje pomery netradične v dobrom😍)
Ale chápem čo si tým chcel všetkým povedať.

dankabg
31. jan 2025

@earlgrey no jaký bol chlapec vludny, záleží mu na tvojom dobrom trávení, to sa len tak nevidí, to si treba vážiť 🥳

enmery
31. jan 2025

@earlgrey Kde ty na tých jokerov chodíš😄

drake122
31. jan 2025

@earlgrey Podľa mňa nie. Ak nemáš záujem s ním diskutovať ďalej by si ho proste ignorovala, alebo zrušila zhodu, zablokovala a podobne. Ty si možno aj chcela, aby ti ďalej vypisoval, len nie práve vtedy. Nech si počká fešák, no nie? 🤣 Toto teda možno bol presne príklad toho naťahovania čo karolinka písala? Len podľa mňa nekultivovaného, lebo si na to použila kadenie.💩

dankabg
31. jan 2025

@drake122 účel svätí prostriedky 😇

earlgrey
31. jan 2025

@drake122 No každý to vníma ináč...tak ja nemám problém komunikovať o prdení, trávení, čo sa deje v črevách a čo sa vylučuje 🤣 a hľadám podobného úchyla ako som ja...😄🤣

earlgrey
31. jan 2025

@dankabg Veď som si ho aj vážila 😄

earlgrey
31. jan 2025

@enmery už nikde...ale nájdeš ich plno na pokeci 🤣

klotildabazarik
31. jan 2025

Nie nie si "dost pekna na vzťah" btw co je to za blbosť, chlapi hladaju na danych aplikáciach sex, zadarmo čiže tak, tieto "zoznamky" su odpad presne ako odpad co tam je, pokec bol cca 15rokov dozadu aj viac par ludi sa tam naslo, teraz by na nenapadlo ani to otvárať ved kto tam moze byt ti kkti co prace objavili net? 🙄

drake122
31. jan 2025

@earlgrey No dobre, ako povieš. Už nemám záujem o túto konverzáciu s tebou, navyše na mňa padla hrozná únava a musím isť aj na wc. 😘

michal_dr
31. jan 2025

@misiak7777

...odhadla si ma správne ☺️😉🙂

dankabg
31. jan 2025

@drake122 you Made my day. Ďakujem 😍❤️😆

earlgrey
31. jan 2025

@drake122 🤣🤣🤣 pekný deň aj tebe

earlgrey
31. jan 2025

@princkrason Láska, odpovieš autorke? 😄 čo ty na to? tiež na zoznamkách "ponúkaš" sex?

dankabg
31. jan 2025

@earlgrey mňa by zaujímalo, či princatko ponúka penaze

earlgrey
31. jan 2025

@dankabg opýtaj sa ho 😄

princkrason
31. jan 2025

@earlgrey Laska co si tato o mne mysli @dankabg ? samozrejme ze ponukam jedno aj druhe a penaze jedine bulharske ruble ..

earlgrey
31. jan 2025

@princkrason 🤣 a hlavne, že mne nedáš ani jedno ani druhé 🤣

dankabg
31. jan 2025

@earlgrey túto na MK to nemôže tak z mosta do prosta napísať, že za "službicku" ponúkne dlhopisy, lebo potom by mu vypisovali všetky tie zenstiny, ktoré potrebujú do materskej požičať 50 eur, alebo ťa jedna expertka závislá na ovocickach. A ako príslušník kráľovského rodu hádam len musí mať nejakú úroveň.

karolinakr
31. jan 2025

@drake122 😅😅

karolinakr
31. jan 2025

@dankabg tiež dobré odpisy dneska dávaš 😀
ty si žena či chlap?

karolinakr
31. jan 2025

@earlgrey
@princkrason
ponúka peniaze aj kadenie