icon

Je bežné, že muži na zoznamkách ponúkajú sex?

30. jan 2025

Ponúkajú vám muži na zoznamkach sex? Neviem ci som ja vadna alebo oni.

karolinakr
31. jan 2025
sticker
dankabg
31. jan 2025

@karolinakr som baba. Ja som aj zvažovala, ze si sem dám fotku, alebo bojím sa, že sem chodia aj naši pacienti a bola by som nerada, keby ma spoznali 😄

drake122
31. jan 2025

@dankabg kľudne foto daj, na psychiatrii tvoji spolupacienti snáď majú zakázané používať internet.🤣

karolinakr
31. jan 2025

@dankabg vaši pacienti? tuto z chlapov urobiš zachvíľu svojimi odpismi pacientov 😀
ja som si tiež chcela dať, ale ked nikto tu nemá..

karolinakr
31. jan 2025

@drake122 teba si predstavujem ako Toma Cruisa..Ako daleko som od pravdy? 😀

dankabg
31. jan 2025

@karolinakr no mňa to mrzí, ale neviem to zastaviť 😀 však kľudne mi môžu tu nahrávku na smeč vrátiť, ja sa len poteším...a popravde na to stále čakám a nič 🥳

drake122
31. jan 2025

@karolinakr Tom Cruise presne, ale z ktorého filmu si už vyber sama.😘

dankabg
31. jan 2025

@drake122 za mňa ten druhý je j🌺 bac riadny. Obrázok c. 1- moc veľký cukricek

drake122
31. jan 2025

@dankabg cukríček? Však ten druhý má plešinu... a keď už sme pri tom, za akých okolností a prečo si ma ty vlastne predstavuješ?

dankabg
31. jan 2025

@drake122 ja teba? Doteraz som si myslela, že si žena 😀🫢 až Karolína má vyviedla z omylu.

karolinakr
31. jan 2025
karolinakr
31. jan 2025

@dankabg a ja zas, že ty si chlap

drake122
31. jan 2025

Jaj pardón tak to mala byť otázka na @karolinakr

karolinakr
31. jan 2025

@drake122 no však ked sa na ženskom fore zjaví chlap, tak to je normálne, že sa žena sama seba spýta či je pekný alebo škaredý?

dankabg
31. jan 2025

@karolinakr ja to od teba beriem ako poklonu, boli veru časy, keď by som vraždila za to, byť mužom, ale teraz som už prijala to, že som slabá, krehká žena 🥳

drake122
31. jan 2025

@karolinakr no to neviem, či je úplne normálne... skôr neštandardné?

221girl
31. jan 2025

Ja som si našla priateľa práve na jednej z týchto zoznamok 🙂 trvalo to, ale teda dá sa 😁

karolinakr
31. jan 2025

@drake122 neviem na akom obláčiku žiješ, ale dobre.ukončime tento odstavec

karolinakr
31. jan 2025

@dankabg hej, a čo pomohlo tvojej premene?

karolinakr
31. jan 2025

@dankabg ja som si tiež v 17 chodila nakupovat veci do panskeho oddelenia rifle, bundu a moja sestra plnu skriňu šiat, sukien, naramkov a kadernik 3x do mesiaca

drake122
31. jan 2025

@karolinakr nemôžeš len tak ukončiť debatu. Predsa podľa skúseností z tohto vlákna treba napísať, že ideš na wc, či do sprchy...

dankabg
31. jan 2025

@drake122 čo je neštandardné? Byť na ženskom fóre, alebo to, že nevieme, ako vyzeráš? 🫢

karolinakr
31. jan 2025

@drake122 😅

dankabg
31. jan 2025

@karolinakr dospela som 😀 a okrem toho operácia zmeny pohlavia je drahy špás, takže bolo lacnejšie sa zmieriť so stavom veci( teraz už len chcem ostať mladá a chudá do smrti, čo tiež stojí majland 😀)

karolinakr
31. jan 2025

@dankabg že sa pýtať ako vyzerá

karolinakr
31. jan 2025

@dankabg wau 👍 to by som odporučala každemu, kto ide na operáciu

drake122
31. jan 2025

@karolinakr
@dankabg
Nie sa pýtať ako vyzerá niekto, ale si tú osobu "predstavovať".
Ja si vás tiež nepredstavujem v mysli podľa diskusného fóra, lebo potom hrozí, že si trvalo vytvorím falošný obraz v hlave a keď raz zistím ako skutočne vyzeráte mohol by to byť veľký šok...

dankabg
31. jan 2025

@drake122 som kučeravá modrooka bruneta, výška 171 cca, som relatívne chudá( ak nerátam trošku svalstva) a to je asi všetko 😂 tak a teraz si predstavuj. A ty dúfam naozaj vyzeráš, ako vykoteny Tom Cruise 🥰😘

dankabg
31. jan 2025

@karolinakr haha, no tak vieš ako. Moji rodičia neseru peniaze a keby aj, pri ich silnom katolíckom naladení by mi nikdy nezacvakali zmenu pohlavia 😂takže chápeš. Z núdze cnosť sa to vola

drake122
31. jan 2025

@dankabg Super, takže vlastne Ellen Ripleyová len s modrými očami. 😍
A "vykotený" Tom Cruise, ak má byť s plešinou tak rázne odmietam.