Je bežné, že muži na zoznamkách ponúkajú sex?
Ponúkajú vám muži na zoznamkach sex? Neviem ci som ja vadna alebo oni.
@drake122 ale úplne najviac v šoku by bol, keby bol došiel ten Votrelec
@karolinakr mám čítať medzi riadkami, že ty sa stotožňuješ s tým votrelcom teraz?
@drake122 Votrelec je jediný horor, ktorý si pozriem viac ako 1x, ale žeby som sa priamo s ním stotožnila. to sa nedá povedat
@karolinakr pustiť votrelca bola kedysi dobrá taktika na rande, keď dievčatá nemuseli strašidelné filmy a horory, pri niektorých scénach v tom filme sa začali inštinktívne túliť... ale to tak 50/50, lebo niektoré si práveže uẓ̌ívali horor a jedli pukance celou hrsťou akoby nič...
@drake122 ale možno si tym chcel povedať, že Sigourney Weaver nebola typicka bábika, akú by si muž prial, ale práveže v tom filme veľmi sadla, myslím, že aj vďaka nej mal obrovský úspech
@karolinakr Tak ona bola veľmi pekná, prakticky bola zodpovedná za prvú erekciu celej generácie chlapcov v 80. rokoch. O generáciu neskôr v 90.tych rokoch potom mala rovnaký efekt bojovnica Xena.🤣
@drake122 😅

@drake122 žeby som bojovala s votrelcom? Bohužiaľ nie. Sigourney je odo mňa o 10 CM vyššia, nanešťastie pre mňa. Ja som skôr taká Elisa z Rivombrosy, len ten chlap mi chýba( toho môjho doma nerátam, ten tento seriál nikdy nevidel)