Je bežné, že muži na zoznamkách ponúkajú sex?
Ponúkajú vám muži na zoznamkach sex? Neviem ci som ja vadna alebo oni.

@karolinakr som baba. Ja som aj zvažovala, ze si sem dám fotku, alebo bojím sa, že sem chodia aj naši pacienti a bola by som nerada, keby ma spoznali 😄
@dankabg vaši pacienti? tuto z chlapov urobiš zachvíľu svojimi odpismi pacientov 😀
ja som si tiež chcela dať, ale ked nikto tu nemá..
@drake122 teba si predstavujem ako Toma Cruisa..Ako daleko som od pravdy? 😀
@karolinakr no mňa to mrzí, ale neviem to zastaviť 😀 však kľudne mi môžu tu nahrávku na smeč vrátiť, ja sa len poteším...a popravde na to stále čakám a nič 🥳
@karolinakr Tom Cruise presne, ale z ktorého filmu si už vyber sama.😘
@dankabg a ja zas, že ty si chlap
Jaj pardón tak to mala byť otázka na @karolinakr
@drake122 no však ked sa na ženskom fore zjaví chlap, tak to je normálne, že sa žena sama seba spýta či je pekný alebo škaredý?
@karolinakr ja to od teba beriem ako poklonu, boli veru časy, keď by som vraždila za to, byť mužom, ale teraz som už prijala to, že som slabá, krehká žena 🥳
@karolinakr no to neviem, či je úplne normálne... skôr neštandardné?
Ja som si našla priateľa práve na jednej z týchto zoznamok 🙂 trvalo to, ale teda dá sa 😁
@drake122 neviem na akom obláčiku žiješ, ale dobre.ukončime tento odstavec
@dankabg hej, a čo pomohlo tvojej premene?
@dankabg ja som si tiež v 17 chodila nakupovat veci do panskeho oddelenia rifle, bundu a moja sestra plnu skriňu šiat, sukien, naramkov a kadernik 3x do mesiaca
@karolinakr nemôžeš len tak ukončiť debatu. Predsa podľa skúseností z tohto vlákna treba napísať, že ideš na wc, či do sprchy...
@drake122 😅
@karolinakr dospela som 😀 a okrem toho operácia zmeny pohlavia je drahy špás, takže bolo lacnejšie sa zmieriť so stavom veci( teraz už len chcem ostať mladá a chudá do smrti, čo tiež stojí majland 😀)
@dankabg že sa pýtať ako vyzerá
@dankabg wau 👍 to by som odporučala každemu, kto ide na operáciu
@karolinakr
@dankabg
Nie sa pýtať ako vyzerá niekto, ale si tú osobu "predstavovať".
Ja si vás tiež nepredstavujem v mysli podľa diskusného fóra, lebo potom hrozí, že si trvalo vytvorím falošný obraz v hlave a keď raz zistím ako skutočne vyzeráte mohol by to byť veľký šok...
@karolinakr haha, no tak vieš ako. Moji rodičia neseru peniaze a keby aj, pri ich silnom katolíckom naladení by mi nikdy nezacvakali zmenu pohlavia 😂takže chápeš. Z núdze cnosť sa to vola