Je kamarátstvo s benefitmi formou nevery?
Ahojte dúfam že sa tu do mňa nepustíte. Ide o to že mám kamarátku v podstate od detstva a vždy som ju bral.ako kamarátku zoznámil som ju aj s mojou ženou často.spolu trávime čas občas aj výlety dovolenky...nikdy by mi nenapadlo mať a ňou niečo.viac teda s hociktorou.zenu totiž milujem klape nám to vo všetkom. Ale včera sa stalo niečo viac medzi.mnou a tou kamarátkou. V podstate to bolo také prirodzené uvoľnené ubezpečila ma že to ani nie je nevera proste sme dobrý kamaráti čo si robia službu. Neviem.proste akoby som to vysvetlil beriem to ako niečo prirodzene proste sme sa smiali zabávali a vyvrcholilo to sexom ale neberiem to.alo neveru lebo je to fakt super kamarátka a bola to len taká zábava poznáme sa dlho vo veľa smeroch a teda bolo to naozaj také prirodzené. Nikdy som si nemyslel že by som.mal sex s niekým iným ale ženu milujem a toto je taká akoby zábava alebo teda príjemne strávený čas s priateľkou. Myslel som najskôr že budem.mat výčitky keď prídem domov ale ona.ma.naozaj ubezpečila že veď o. Nič nejde ani jedlo nejeme stále to.iste. je to také bláznivé a prirodzene a som si istý že sa to.zopakuje o dva týždne nás čaká aj spoločná dovolenka aj s mojou manželkou a ja som.ako.pubertak.je to niečo nové nechystám sa opustiť ženu ale viem že na tej dovolenke.si to riadne užijem myslíte že je to nevera keď k nej nemám hlbšie city proste len kamarátsky sex ja to neberiem.ako neveru lebo milujem manželku. Toto je proste neviem to.pomenovat len taká hra a zábavka
Ja len ďakujem pánu Bohu, že nemám takého naivného chlapa doma. Amen.
A je to nevera, aj keď mal tvoj vták kabátik na sebe (kondom). Bože ty máš aké IQ chlape?
Autor, ja som takého hlúpeho chlapa ešte nestretla. Ale čo ty píšeš je úplná blbosť. Ty si asi blbí a blbší. A tvoja kamarátka je tiež iba nadržaná a má potrebu ťa zvádzať a ty si to užívaš. Tak si užívaj pokiaľ môžeš. Tvoja žena snáď má oči a zistí to čím skôr. Aby takéto tupca poslala do riti. Ty si nadržaní blb. Vtáka by ti mali odrezať. A to že si s ňou spal za slobodna, neznamená že s ňou môžeš aj za manželstva. Si trápny.
Každý vzťah má svoje vlastné pravidlá
Ak to tvoja priateľka tak neberie a ani ty to tak neberieš a ak ti to nebude prekážať ani naopak tak proste nejde o neveru.
Naozory cudzích vás nemusia zaujímať a môžeš mať absolútne čisto čisté svedomie.
@misanthropicdann on nema priatelku. Ma manzelku a vyhovuje to jeho kamaratke a jemu Manzelka o tom nevie. Inak by sa nepytal na MK
"...ubezpečila ma že to ani nie je nevera proste sme dobrý kamaráti čo si robia službu" - eeehm, v čom robíš službu ty kamoške od detstva, je úplne zrejmé... Mňa by zaujímalo, v čom robí službu ona tebe, keďže podľa tvojich slov manželku miluješ a klape vám to vo všetkom? Nič iné ako službu rýchleho rozvodu mi takto narýchlo nenapadlo...
To bola nevera jak z telenovely,,Ci ty zver ? len pudy? Fuj, ako si to mohol tvojej zene ktoru milujes urobit ? a coakbude z toho dieta ? To by bola dieta kamaratske ? to je u teba novy druh sexu,,,To kamasutra sa moze schovat. Presne tak, ako ti pisu,,,,co keby tvoja zena si to cisto z kamaratstva rozdala s tvojim kamaratom ?
Všetci sú tupí len ty si jednorožec, takých poznám 😅🤌 Hovorí sa tomu narcizmus. Precitni a veľa vecí pochopíš. Ani tá kamoška, ak je to pravda, nie je dokonalá. 😅🤌
Mal si kondóm, takže si vlastne nebol v nej a nie je to nevera?!
To ako keď Fico povedal, že facka mokrou rukou nie je facka, ale vlastne vodoliečba.
🙂
Keď Ti to budú nejakí mužskí príbuzní Tvojej manželky ručne vysvetľovať, tak to bude vlastne tiež len edukačný výklad.
🙂
Mal si kondóm, takže si vlastne nebol v nej a nie je to nevera?!
To ako keď Fico povedal, že facka mokrou rukou nie je facka, ale vlastne vodoliečba.
🙂
Keď Ti to budú nejakí mužskí príbuzní Tvojej manželky ručne vysvetľovať, tak to bude vlastne tiež len edukačný výklad.
🙂
@orisker 👏
Ale ty vieš veľmi dobre,že ide o neveru,len chceš nájsť nejaký návod,ako si to ospravedlniť a možno aj opakovať 😁. Keby si to tak naozaj bral, nemáš problem to povedať manželke. Ja len dúfam,že pani manželka to zistí čím skôr, aký si vychcanec a s rozhladom a rozbehom "ťa kopne" tam,kde to najviac potrebuješ 😏.
😂 Jasnééé, že to nie je nevera, veď sex s tvojou kamoškou mal kondóm, nie ty. Ty si bol len náhodou poblíž.
No dobre, šme še pobobavili a tým by sme túto vymyslenú nereálnu tému mohli uzavrieť, choď robiť niečo užitočné, kým príde mama z práce, lebo dostaneš zaracha.
Nevera je emocionálne zemetrasenie: „Mozog nerozlišuje, či nás niekto udrie alebo opustí,“ hovorí psychologička (ROZHOVOR)
https://www.startitup.sk/nevera-je-emocionalne-...
Mne to proste príde že keď som napríklad za slobodna s niekým ten sex mal a mám ho s tou osobou po svadbe tak to ani nie je nevera veď je jedno či to bolo.kedysi a aj teraz napríklad.
@anonym_autor ty si pekne narušený. Čo si sľuboval žene na svadbe? Nie náhodou vernosť a úctu? Kde ste tam opakovali - Budem ťa milovať a trtkať kamošky, lebo veď to je len postelový tenis a ak som s nimi spal pred svadbou tak vlastne len cestovanie v čase? Tvoja žena to vychytala teda, aj sprostý si a ešte aj hajzel. Nepochopím na čo sa také prasatá ako ty viažu do manželstva. Veď si žite jak zvery s dvoma, troma, štyrma, ale nesľubujte dačo čo nie ste ochotní dodržať.

Jeziiiis, ty si riaden trulo...ty ani svedomie nemas...kamoska ta ubezpecila, ze to nic nie je, ze je to len zabavka (priam akoby ste si len clovece zahrali), tak ty si jej to zozral a vlastne je vsetko v najsamlepsom poriadku....fakt des toto. Uplne neskutocny chlap z teba. otras.