icon

Je kamarátstvo s benefitmi formou nevery?

28. jún 2025

Ahojte dúfam že sa tu do mňa nepustíte. Ide o to že mám kamarátku v podstate od detstva a vždy som ju bral.ako kamarátku zoznámil som ju aj s mojou ženou často.spolu trávime čas občas aj výlety dovolenky...nikdy by mi nenapadlo mať a ňou niečo.viac teda s hociktorou.zenu totiž milujem klape nám to vo všetkom. Ale včera sa stalo niečo viac medzi.mnou a tou kamarátkou. V podstate to bolo také prirodzené uvoľnené ubezpečila ma že to ani nie je nevera proste sme dobrý kamaráti čo si robia službu. Neviem.proste akoby som to vysvetlil beriem to ako niečo prirodzene proste sme sa smiali zabávali a vyvrcholilo to sexom ale neberiem to.alo neveru lebo je to fakt super kamarátka a bola to len taká zábava poznáme sa dlho vo veľa smeroch a teda bolo to naozaj také prirodzené. Nikdy som si nemyslel že by som.mal sex s niekým iným ale ženu milujem a toto je taká akoby zábava alebo teda príjemne strávený čas s priateľkou. Myslel som najskôr že budem.mat výčitky keď prídem domov ale ona.ma.naozaj ubezpečila že veď o. Nič nejde ani jedlo nejeme stále to.iste. je to také bláznivé a prirodzene a som si istý že sa to.zopakuje o dva týždne nás čaká aj spoločná dovolenka aj s mojou manželkou a ja som.ako.pubertak.je to niečo nové nechystám sa opustiť ženu ale viem že na tej dovolenke.si to riadne užijem myslíte že je to nevera keď k nej nemám hlbšie city proste len kamarátsky sex ja to neberiem.ako neveru lebo milujem manželku. Toto je proste neviem to.pomenovat len taká hra a zábavka

sasa1983
29. jún 2025

Je to nevera. Ale tá nie je trestná..buď si nájdu niekoho ...alebo to nechaj tak a dufaj, že sa to neprevalí. Myslím to v pohode. Každý nech začne sám sebou a potom môže hádzať kamene. Sex je fajn. Len bez chorôb a následkov. A rozbijania rodiny.

nikii23
29. jún 2025

Už si to konečne povedal svojej žene? Alebo sa tu stále len obhajuješ svojimi trápnymi argumentami ale odvahu na to priznať sa jej si stále nenašiel? Máš sa porozprávať s nou a zaujímať ta ma jej názor a nie to, čo si o tom myslia ostatný.... keď si taky hrdina tak chod, povedz jej to, čo si nám tu napísal a obhaj sa tak ako tu🙂

mischy00
29. jún 2025

Si ani neviem predstaviť ako môžem mať ....len tak prirodzene, zrazu v sebe vtáka iného muža 😀😀😀.
Bol si neverný, nehľadaj za tým nič iné. Tak to je a bodka.

aurora33
29. jún 2025

Tak nám tu netrep ako svoju ženu miluješ, pretože kebyže ju miluješ, tak jej nie si neverný. A áno, je to nevera.

oblecenie99
29. jún 2025

Keby mi to takto povedal chlap a ešte to aj myslel vážne, tak sa s ním rozvediem hneď, ani nie tak pre ten sex s kamoškou, ale preto, lebo by som sa hanbila, aký je hlúpy.

autor
29. jún 2025

Veď som mal kondóm v inej žene teda bol v podstate viacmenej kondóm.nez ja nepríde mi to stále ako niečo zle

oblecenie99
29. jún 2025
@mischy00

Si ani neviem predstaviť ako môžem mať ....len tak prirodzene, zrazu v sebe vtáka iného muža 😀😀😀.
Bol si neverný, nehľadaj za tým nič iné. Tak to je a bodka.

@mischy00 No ak je to tvoj kamoš z pieskoviska, tak ten má iného vtáka, vtedy sa to volá že zábava, čiže kľudne 😁

oblecenie99
29. jún 2025

Autor, prosím, odpovedz: ak tvoja žena sa vyspí so svojím najlepším kamošom z detstva (povedzme že takého by mala), a mali by aj kondóm, veľmi by si sa hneval?

autor
29. jún 2025
@oblecenie99

Autor, prosím, odpovedz: ak tvoja žena sa vyspí so svojím najlepším kamošom z detstva (povedzme že takého by mala), a mali by aj kondóm, veľmi by si sa hneval?

@oblecenie99 možno nie ak by tam neboli city

oblecenie99
29. jún 2025

Prečo možno? Však jej to povedz, možno by sa tiež zabávala, a zbytočne sa nudí.

guiseppinka
29. jún 2025
@oblecenie99

Keby mi to takto povedal chlap a ešte to aj myslel vážne, tak sa s ním rozvediem hneď, ani nie tak pre ten sex s kamoškou, ale preto, lebo by som sa hanbila, aký je hlúpy.

@oblecenie99 ako tu neveru by som prehryzla, ale asi by som sa hlboko zamyslela nad tym, ze kde v matrixe nastala chyba a ze prestal rozmyslat a osprostel.

A este prosim vysvetlit, ako moze byt sex s viacmenej kondomom. Tak bud tam je alebo nie je...

earlgrey
29. jún 2025

Nemáš ešte zvyšný kondóm? aj ja ho chcem mať v sebe 🤣🤣🤣

lllaila
29. jún 2025
@mima172

A to niekto reálne verí, že nejde o vymyslenú tému? Halóóó, baby 🫣
Neverím, že existuje niekto taký blbý, kto sex s kamoškou nepovažuje za neveru. Aha, pardoooon, veď ona povedala, že o nič nejde, tak o neveru nejde 🤣 Fake téma. A ak náhodou nie, tak svet smeruje naozaj do prdele.

@mima172 vieš čo, ja poznám dvoch takých, jeden je dokonca moja rodina, obaja si ale za to platia / platili. A keď som sa opýtala, že preboha precooo, jeden mi povedal, že to je ako keď je hladný a ide si do tesca kúpiť jesť. Úplne chladnokrvne, ani to neriešia. Doma malé deti u oboch. Už nesudim, doma sex nemajú žiadny.

mischy00
29. jún 2025
@oblecenie99

@mischy00 No ak je to tvoj kamoš z pieskoviska, tak ten má iného vtáka, vtedy sa to volá že zábava, čiže kľudne 😁

@oblecenie99 jaj áno, ved on jej požičal svoju lopatku a ona jemu kyblik. V tom prípade je to v poriadku 😀

pl2y
29. jún 2025

Nevera je všetko, čo nechceš, aby manželka/partnerka vedela..čiže, ak jej to planujes povedat a ona s tým bude ok,tak to nevera nie je..ak jej to ale neplanujes povedať,tak to nevera je

lucianak
29. jún 2025

Ked ste manzelia... je jedno, ci ste sa brali v kostole alebo len na urade, v oboch pripadoch si JEJ SLUBOVAL VERNOST!!! A ze si JU BUDES CTIT....
Cize si oba sluby porusil.
Je jedno, ze to nazyvas priatelska vypomoc... Ta kamoska ta len opantala, aby si si nic nevycital, ale mal by si. Ty si jej nebol opravit tecucu vodu, ci vymenit ziarovku. Ty si sa s nou vychrapal!!! A ano, je to nevera, ci s citmi alebo bez nich.
A aby som nezabudla... je ubohe od "kamaratky", ze tvoju manzelku porovnava s jedlom.

retatka
29. jún 2025

Neverím alebo si trošku jednoduchší a hranice máš riadne posunuté
Teraz buď hrdina keď to nieje pre teba nevera a priznaj sa manželke .Dúfam, že na dovolenke to praskne a zaslúžiš si, čo ti patrí.

sabi1223
29. jún 2025

@autor preco si jej to teda este nepovedal ked je to podla teba v poriadku?

lenkakravcova
29. jún 2025

Ty kus nechápeš, že nevera nie je len o tom sexe.. ale o tom, že klameš. Že zničíš dôveru.
Preto áno, existujú aj polygamicke manželstva, kde ma muž viac žien a ženy sú s tým okej - ale ide tam o to, že tam to nie je nevera, lebo o tom vedia!
Nevera je to vtedy, keď to tajíš.
Takže ak ti to žena povolí, potom okej, môžeš mať sex aj s kamoškou. Ale dokiaľ to žena nevie, tak konaš neveru, cudzoložstvo.

eva8
29. jún 2025

Ou, ty si mal sex s kamaratkou aj pred manzelstvom? Ako dlho si zenaty? Tebe by vyhovovalo mnohozenstvo. Jednu na formalnu reprezentaciu a druhu na zdoverovanie a zdielanie volneho vasu, miesto pomoci v domacnosti. Alebo je kamaratka spokojna s poziciou milenky? Velmi ma zaujima, ci je zadana alebo single.
Mozno tvoj potomok v kamaratkinom brusku a nie tvoj penis v jej vagine by vyriesil tvoju situaciu 🙃 Tvoja manzelka ma na viac, nez na teba

eva8
29. jún 2025

Doplnim, ze to dietatko by za nic nemohlo, teda len plany poplach, nie naozajstna bytost. Ta sa ma rodit z lasky a s laskou vychovavat
Dobre, ze vsade nosis kondomy...Pred pohlavnymi chorobami nie vzdy ochrania.

Este je moznost, ze ta kamaratka chce prebrat a ty si sprosty, namysleny chlap

eva8
29. jún 2025

A ked sex prirovnavas k hre tenisu, tak si to s kamaratkou rozdaj aj na verejnosti. Alebo nie? Preco? Lebo je to predsa intimna zalezitost? Na verejnosti a i nemasturbujes? Preco? Lebo je to intimna zalezitost?
Z casti ti rozumiem, ale tesit sa na dovolenku s tym, ze vies dopredu, ze si to s nou rozdas, to uz je aj citova nevera, nielen fyzicke upokojenie

lienka.7
29. jún 2025

@autorka nie nie, to nebola nevera ani náhodou, to bolo len také kamaratske splynutie 😉

mimikarol
29. jún 2025

Si ozaj taký sprostý alebo si robíš srandu? Veď teda povedz žene a keď ti dá jednu po papuli tak to ani nebude násilie. Lebo veď si jej manžel a tak nejak to prirodzene vyplinie zo situácie že skončíš (dúfam) s rozbitou papulou

pasomnica
29. jún 2025

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

hama007
29. jún 2025

Myslím, že by to nebola nevera keby sa pridala aj manželka. Buď kolegialny a nenechaj ju dlho čakať. Možno by si bol nazvyš 😅🤌 a vlastne by prišla na to, že si to vie užiť viac s tvojou kamoškou 😅🤌 kruci, prázdniny začali 🤣

misanthropicdann
29. jún 2025

Každý vzťah má svoje vlastné pravidlá
Ak to tvoja priateľka tak neberie a ani ty to tak neberieš a ak ti to nebude prekážať ani naopak tak proste nejde o neveru.
Naozory cudzích vás nemusia zaujímať a môžeš mať absolútne čisto čisté svedomie.

aurora33
29. jún 2025
@misanthropicdann

Ak to tvoja priateľka tak neberie a ani ty to tak neberieš a ak ti to nebude prekážať ani naopak tak proste nejde o neveru.
Naozory cudzích vás nemusia zaujímať a môžeš mať absolútne čisto čisté svedomie.

@misanthropicdann je to nevera

natalifatali
29. jún 2025
@misanthropicdann

@misanthropicdann lenže ona o tom ani nevie takže to je nevera. Nemajú otvorené manželstvo

misanthropicdann
29. jún 2025
@natalifatali

@misanthropicdann lenže ona o tom ani nevie takže to je nevera. Nemajú otvorené manželstvo

@natalifatali ja som to pochopil ze práve jeho žena ho ubezpečila. Moja chyba.
Ak teda ona o tom nevie tak to je v tom prípade nevera.