icon

Je možné nájsť lásku po štyridsiatke?

10. sep 2024

Myslíte si že je možné nájsť partnera po 40..Znovu sa zaľúbiť ešte keď som prežila už veľa zlého a sklamaní..dá sa to ešte?
Mam možnosti reálneho vzťahu avšak keď príde k tomu vôbec sa stretnúť,tak neviem ci sa mi nechce alebo je to podvedome odmietanie už partnera..ale zrusim stretnutie potom,komunikaciu..Proste nemám silu ani čas, niečo do toho spoznávania investovat..(alebo to len nie je ten pravý,to práve orechové?)

thunderdome
11. sep 2024

@bykaterina no to bude a velký. Som otrasný hospodár až na hanbu.

thunderdome
11. sep 2024

@grof_monte_christo v poriadku veď tak treba.

h2
11. sep 2024

@thunderdome Nechcem sa ťa nejako dotknúť, ale @barborachors písala "všetci normalni su zadaní". O tebe by som na základe tvojich iných príspevkov nepovedala, že spĺňaš tú definíciu normálnosti. Nemyslím to nijako zle.

falbala132
11. sep 2024

@thunderdome z teba tak krici zufalstvo, ze sa ani necudujem, ze nemas "stastie" na lasku..

sofia1979
11. sep 2024

Dá sa to samozrejme držím palce

autor
11. sep 2024

@sofia1979 dakujem🙂

bykaterina
11. sep 2024

@thunderdome tak ked si na prd hospodar, vsetko sa da zmenit.

thunderdome
11. sep 2024

@h2 tak mala rovno napísať že je vyberavá a náročná. Ale kolkí píšu že neni možné nájsť muža, a také. Možné je, len nie takého akého chce.
Poznáte ten vtip o parkovisku? Muži sú ako parkovacie miesta. Tie najlepšie sú stále obsadené, a tie volné sú pre invalidov.

grof_monte_christo
11. sep 2024

@thunderdome Keď chce niekto partnera na približne rovnakej úrovni, nie je náročný ani vyberavy. Vo svojej téme si dostal dobre rady. Pohybovat sa vo svojej lige.

A autorka písala, ze sa po predošlých sklamaniach cíti zablokovaná. Nie je náročná ani vyberava

thunderdome
11. sep 2024

Ja by som knihu mohol napísať o sklamaniach tolko som ich zažil. Ale to mi nijako nebráni hladať ďalej.

autor
11. sep 2024

@thunderdome tak hľadaj ďalej.. 🙂Každý by mal chcieť to co aj sam ponúka..
Ostatnym ďakujem za rady aj možno za trosku iný pohľad na vec ktorý mi dali..🙂pekný deň.

earlgrey
11. sep 2024

@thunderdome Aj ženy by vedeli knihy písať 🤣 to nie je len to, že ženy sú také a také ale aj vy muži ste takí a takí 😉 nároční, vyberaví, niektorí namyslení a v hlave nič, proste ľudia sú rôzni ale stačí len selektovať, zbytočne sa nenamotávať, dať všetkému čas (nie po prvom stretku už zamilované správy posielať, lebo z toho kričí zúfalstvo) a nebude ani sklamanie. Treba spoznávanie nových ľudí brať tak, že ideš do toho s tým, že nič neočakávaš a tým pádom nemáš čo strátiť, ba naopak, môžeš len a len získať 😉

h2
11. sep 2024

@thunderdome Nemyslím si, že žena, ktorá nechce takéhoto muža, je vyberavá a náročná (kopírujem z tvojej včerajšej témy):
"Som muž po 40-ke, vzťahovo neskúsený, žijúci viacmenej u rodičov resp. rodiny s tým že bývam sám avšak v požičanom byte (patriacom rodine) za cenu energií, takže to isté akoby u rodičov. Som duševne chorý absolvent osobitnej školy (teraz ich volajú špeciálna). ... moja diagnóza je autizmus (to je podobné ako asperger) ... Často mením zamestnanie keďže som menej chápavý a neviem sa začleniť do kolektívu (tu sa už moja diagnóza prejavuje) takže buď ma po mesiaci vyhodia leno nestíham tempo, alebo kolektív zariadi aby sa ma zamestnávatel zbavil, alebo ma tak začnú šikanovať že sám musím odísť. Výsledkom je potom nestabilný príjem, a to potom spôsobuje že mám život ktorý nieje zaujímavý lebo žijem len od výplaty do výplaty. Tak jasné že neviem zabezpečiť žiadne výlety a zážitky, ale mám záluby ako malé deti lebo tie nič nestoja t.j. prechádzky, bicyklovanie, pozeranie TV, také domased veci lebo tie nič nestoja..."

stanulienkat
11. sep 2024

@h2 citala som to.

@thunderdome prepac za uprimnost, ale toto by asi nikto doma nechcel. Neviem si predstavit,ze ta zoznamujem s priatelmi. Keby ta moja kamoska videla ako vyberas kontajnery, prepadla by som sa od hanby. Stale striedanie zamestnani, si pomaly, nespolahlivy, v kazdej praci problemy. Ty nemas jedine pozitivum. Zufalstvo z teba krici. Asi sa zameriavas na "normalne" zeny, no ty potrebujes max taku ligu, aku ponukas.

Ty si tu figuroval pod inym nickom, vsak?

grof_monte_christo
11. sep 2024

@thunderdome Ja by som si ta vedela predstaviť ako kamaráta a v rámci možností ti pomáhat. Preco sa nesnažíš budovat si priateľstva a kontakty s ľuďmi, ktorí ti môžu pomôcť, ale silou mocou chceš vzťah? Keď prestaneš tlačiť na pílu, možno nejakú pre teba stretneš. Byt tebou, prestanem riesit akékoľvek zoznamky a zameriam sa na iné ciele v živote.

thunderdome
11. sep 2024

@stanulienkat keby mi nedávali vkuse BAN-y tak by som figuroval aj naďalej. Nikoho som neurazil, nepísal som vulgárne, predsa ma zablokovali, a aj tému (podobnú tejto) mi zlikvidovali. Si mysleli že tak hrozný človek ani nemôže existovat, že to určite sa len nejakí pubertiaci nudia cez prázdniny a robia si z vás prdel… Veru nie. Ja existujem. Väčšie monštrum ste asi nevideli. Odomňa ešte aj ten basista má väčšiu cenu. Preto som sa na začiatku ospravedlnil moderátorom fóra že naozaj nejde o žart.

h2
11. sep 2024

@thunderdome Nikto netvrdí, že si monštrum. Len sa ti snažím vysvetliť, prečo bežná normálna zdravá žena uprednostňuje iný typ muža.

stanulienkat
11. sep 2024

@thunderdome vieš... už v predchádzajúcom profile bolo vidieť, že si smutný a zúfalý človek. Ja ti držím palce, aby si našiel svoje šťastie, svoje miesto na Zemi. Ja viem, že to musíš mať veľmi ťažké a veľa vecí ani sám nevieš ovplyvnieť. Proste si taký, aký si. Prečo ti dávali ban netuším, avšak tu niekedy dievčatá nahlasujú aj úplné blbosti a rusia tu nicky ľuďom častokrát úplne odveci, absurdne a bez príčiny, takze to ti vysvetliť neviem. Ja som ťa registrovala už vtedy a tvoje príspevky sa mi naozaj nezdali také, že by ich trebalo zrušiť, alebo mazat. Proste každý sme nejaky, nemala som pocit, že by si bol urážal niekoho, alebo bol vulgárny. Z tvojich príspevkov trčalo, že si nešťastný človek.

rikarika
11. sep 2024

@barborachors už som ti raz písala, že posledné čo chlap pred 50tkou chce, je mladá žena, ktorá zachvilu začne basnit o kočikovaní....možno ty máš taky prípad v okolí ale to zďaleka neznamená že je to bežné. Chlapi pred 50tkou, ktorí majú rodičovské povinnosti dávno odkrutene si hľadajú väčšinou vekovo rovnako partnerky, samozrejme že dobre vyzerajuce s ktorými sa dá maximálne aktívne tráviť voľný cas....

thunderdome
11. sep 2024

Neviem presne aký tam bol vekový rozdiel ale Karel Gott mal nejakú vraj 18 ročnú? Ani Donald Trump už nieje najmladší a aké mladé pipenky má.

h2
11. sep 2024

@thunderdome Karel Gott, či Donald Trump nie sú bežní chlapi.

earlgrey
11. sep 2024

@thunderdome Karel Got a Donald Tramp mali/majú peniaze 🤣 tak na nich letia mladé pipinky...

grof_monte_christo
11. sep 2024

@thunderdome Toto je úplne iná liga 🙂.

barborachors
11. sep 2024

@rikarika preco mas pocit, že kazda mlada baba túži mat dieta? Lebo to uz ani zďaleka neplatí, praveze narasta pocet mladych celkovo co dieťa absolútne nechcu a ani neplánujú.

h2
11. sep 2024

@barborachors Ale ona nič také nenapísala. "...posledné čo chlap pred 50tkou chce, je mladá žena, ktorá zachvilu začne basnit o kočikovaní..." neznamená, že každá mladá žena začne básniť o kočíkovaní.

thunderdome
11. sep 2024

Tak len odpovedzme na tému: Je možné zalúbiť sa po 40-ke? Áno je to možné. Ja som už bol niekolkokrát zalúbený aj keď len platonicky (nezáujem druhej strany) ale zalúbený som bol.

barborachors
11. sep 2024

@h2 nie, nesplnam, to mas pravdu. Som ina ako ostatne zeny, trochu sedlak a trochu chlap. No co uz som mnou, ina nebudem 🙂

h2
11. sep 2024

@barborachors 🤔 Čožeee? Si si istá, že si to pochopila správne? To som písala thunderdome - ovi o tvojom príspevku. A nie, že ty si nenormálna. 😄

margotka17
11. sep 2024

Prave som včera čítala o našej lyžiarke Zuzuovej, že sa stala dvojnásobnou maminou druhého synčeka a ona je v tvojom veku. Myslím si, že láska dvoch ľudí nehľadí na vek, ale na vzájomné porozumenie, pohodu, úctu, lásku k tomu druhému.... Čo vieš, možno práve to stretnutie tá posunie v tomto vpred a ak nie, tak si aspoň pokecas, vypijes kávičku a ideš ďalej. Tak prijmi pozvanie. Nevyskúšas, nevieš 😉

hara_vara
15. sep 2024

láska nepozná vek !