icon

Je možné nájsť seriózneho muža v dnešnej dobe?

lanka999
22. nov 2023

Ahojte, existuje v tejto divnej dobe este nejaka sanca, ze stretnem normalneho chlapa niekde? Ak ano, pytam sa, kde???? Pokec som po tyzdni zrusila, pretoze mi tam vypisovalo 90% chlapov bez fotky a len sami podivini. Ale som maximalne znechutena z akehokolvek spoznavania sa cez zoznamky. Po dlhej dobe som mala "rande" z platformy badoo a dotycny sa mi po 2 stetnutiach z nicoho nic drzo odmlcal. Zacalo to tak ze po mesiaci intenzivneho pisania ma vytiahol na prve rande, pozval na obed skvele debaty, atd atd Tvaril sa ze ma miluje, vysmiaty, dlhe pohlady...Druhe stretnutie som nasledne iniciovala ja a sli sme na turu do Tatier. Boli sme spolu cely den, a este vecer mi pisal sa zaujimal ako sa citim, ci mi je dobre, ci nemam svalovku... Ale odvtedy akokeby utal. Pisal stale menej a menej az sa uplne odmlcal. Mne to nedalo a narovinu som sa ho spytala co sa deje, pretoze take nieco sa mi nestalo prvykrat a nemam na to nervy. Jeho odpovede mi prisli ako take nasilu vymysly, s uplnou stratou zaujmu. Spominal tam svoju byvalu ze ona mala vybornu kondicku a ze turu ktoru som ja vybrala je pre neho malina. To akoze myslel vazne ze kvoli takej hluposti ako su celodenne turistiky je dovod toho ze si nebudeme rozumiet? Ta kto normalny dava toto na prve miesto vo svojom rebricku hodnotenia potencialneho partnera? Som mimo ja ked si vsimam charakter povahu schopnosti vlastnosti pracu????? Nechapem zrazu tej zmene spravania ako to takto rychlo dokaze niekto sa otocit 180 stupnov alebo sa takto hnusne pretvarovat. Keby mi napisal priamo hned v dany vecer napr sory ale ina ma zaujala viac alebo nehnevaj sa nesme na jednej vlne, to by som pochopila. Preco toto vy muzi robite? Co z toho mate? Absolutne nerozumiem...Prosim aj o muzske pohlady, nazory. Dakujem

h2
22. nov 2023

@ondro1122 Veď tu sme ti ju napísali. 😁
Ja by som v živote nepovedala chlapovi, že si niekoho nájde, keď bude dobrý. Dobrých chlapcov nikto nechce. Ale toto by som ti, ako žena, písať nemala. 🤫

zobaka
22. nov 2023

vyzerá to tak, že mal viac stretiek a nejaká žena mu sadla viac

luccija
22. nov 2023

Použil prvu výhovorku čo mal na jazyku🙂nesadli ste si nič iné sa tým nehladaj.

lanka999
autor
22. nov 2023

@jsbb lenze normalneho som ani do 30tky nenasla, tak kde je potom problem?

lanka999
autor
22. nov 2023

@hugger uplne jednoducho, priamo napisat sory ale dalsie stretnutie nebude lebo to a to a nie sa odmlcat zbabelo a este sa na tom stretku tvarit ze som stredom jeho vesmiru, o to ide toto riesim ale zjavne si to nepochopil...

lanka999
autor
22. nov 2023

@ondro1122 na tinderi som to po par dnoch vzdala a kazdy z mojho okolia tiez, uprimne sa cudujem ze ta to tam este bavi 🙂

moonlight1210
22. nov 2023

Spominam si na film, kde chlap po poslednom rozchode obiehal svoje byvalky, aby sa spytal, preco sa s nim vlastne rozisli.

Nerob taku hlupost. Nekontaktuj niekoho, kto ti dal najavo, ze mu nestojis ani za vysvetlenie, ked sa proste iba odmlcal. A nedozaduj sa napriek tomu toho vysvetleni.
Vyzeras potom pre neho lahko hystericka a sebestredna.

Je to nieco ine, keby ste mali roky vztah, alebo dokonca zili spolu. Ale po mesiaci a dvoch rande? Kaslat na neho a jeho dovody.
Proste by mal zmiznut v prepadlisku tvojich dejin za tvojim chrbtom, nie aby si si este jeho chovanie brala k srdcu, kontaktovala ho a riesila to.

Povedz si: "rychle nabyla, rychle pozbyla" a ide sa dalej.

Ak nevies narazit na normalneho chlapa, moze byt problem aj v tom, ze mas nejake naroky na chlapa, ale nevies ponuknut adekvatnu protihodnotu zo svojej strany.

ondro1122
22. nov 2023

@lanka999 Ja som to tam už tiež vzdal 😁

jovka
22. nov 2023

@ondro1122 no nie každý chce pocut pravdu,som raz chalanovi po par rande povedala,ze prepac nic z toho,nieco mi chybalo proste a vynadal mi😄aka som blba ,ako sa za mna vlastne cely cas hanbil etc,tak myslim ,ze niekedy to "ghostnutie" ma svoje výhody..
Ale k otazke..maju väčšinou rozrobenych viac bab a skusaju,alebo sa zacnu nudiť,akebo sa zľaknú,zazila som kadeco😃a naj ked sa potom spamataju a zacnu ozyvat akoby nic🤬

jovka
22. nov 2023

@lanka999 ja som na tinderi nasla frajera😅 niektoré ksichty sa opakovali,badoo/tinder ale prislo mi viac upratane nez badoo,tam to je divoke,teda bola som tam pred viac nez 3 rokmi,snad tak skoro nepojdem😃🙈

lanka999
autor
22. nov 2023

@jovka sem tam sa mozno zazrakom objavi nejaka vynimka ale ja nemam zaujem takto niekoho spoznavat..

miamaria
22. nov 2023

@lanka999 Ja som pocula nazor, ze v kupeloch si najde kazdy partnera... ale ci dlhodobeho neviem 🙂

grof_monte_christo
22. nov 2023

@lanka999 A ako sa to vlastne tváril, keď si mala pocit, že si bola stredobodom vesmíru? Asi si prehliadla môj komentár, ale prečo si druhé stretnutie iniciovala ty? Muž, ktorý má záujem, je sám iniciatívny, vyberá túry, navrhuje výlety. Či ako to u vás vlastne bolo?

hugger
22. nov 2023

@grof_monte_christo
Pýtať si spätnú vāzbu? Toto fakt niekto robi ? 😁

majkamasar
22. nov 2023

@lanka999 a kolko mas rokov. My sme sa s manzelom tiez zoznamili cez zoznamku. Bol to uz asi 4 alebo 5 chalan s ktorym som sa stretla. Uz som na to nemala nervy. Ziadne dlhe pisanie uz. Narovinu som mu napisala alebo stretnutie alebo nepisem. No nakoniec on dobijal mna. A tak sme si sadli ze uz sme 10 rokov manzelia. Svadba bola po roku a pol.

denithestrange1993
22. nov 2023

@lanka999 Skus napisat omg1992, on o sebe hlasa,ze si nevie najst normalnu zenu 🤷

grof_monte_christo
22. nov 2023

@hugger Keby sa mi nejaká situácia zopakovala viackrát a fakt by ma to štvalo, tak by ma aj zaujimalo prečo. Nedá sa to robiť pod nátlakom ani s výčitkami, skôr uvoľnene, napr. počúvaj Fero, veď o nič nejde, sme len ľudia, ja chápem, že partneri nebudeme, ale ak ti niečo nesadlo, tak mi to kľudne povedz, ja sa neurazim a možno si z toho niečo zoberiem do budúcna.

duunlo
22. nov 2023

Chyba bude podla mojho nazoru to dlhe mesacne vypisovanie zo zaciatku. Co si sa bala stretnut? Mna napriklad take baby nebavili, ktore si chceli donekonecna vypisovat a az potom sa stretnut. Co sa mi osvedcilo, rychle stretnutie. Vacsinou to aj stalo za to alebo to bol rychly koniec. A ked sa odmlcal, tak zjavne zistil, ze nie si ta “prava” pre neho. Mohla si to pochopit mozno uz na zaciatku. To, ze sa chlap zaujima, chce byt mily, nemusia zeny hned chapat tak, ze zajtra poklakne a vytiahne prsten.

anketkarka
22. nov 2023

@hugger pýtať si spätnú väzbu je super, keď má človek dosť sebavedomia. Ale môže Ti ju dať úprimne len niekto, komu na Tebe záleží. A keď nechce pokračovať, tak málo ľudí Ti ju úprimnú a pravdivú dá.

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
barborachors
23. nov 2023

@lanka999 Podla mna si bola prilis akcna. Nepoznas cloveka a uz sa zenies do Tatier. Chapem, ale aj tak. Aj sa divim, ze siel, vcelku velke susto. Hlavne nema doriesene veci v sebe z byvaleho vztahu, asi je stale v kontakte s ex a ona ho este asi natahuje, resp sa natahuju. Samozrejme, to ti fesak na nos nezavesi. Skoda penazi za ten vylet. Na taky vylet by som isto nesla s love bombing chlapom. To ani nemohlo inak dopadnut.
No nabuduce nebud taka akcna, vsimaj si red flags a hlavne prenechaj iniciativu na chlapovi. Toto bol kazdopadne omyl, visi este na ex a este je aj zbabely kojot. Nevadi. Hlavne nevyletuj, lebo sama vidis, das do toho vsetko a oserkas sa a o to viac to skrie. Zoznamky su plne aj serioznych ludi, len treba vyniknut nad ine profily, dat tomu cas a chodit sj von medzi ludi.

h2
23. nov 2023

@maminazosatnika Ale chlap, čo sa bojí mať vzťah, nemá čo robiť na zoznamke, pretože tam ľudia vzťahy hľadajú. Čiže on tam evidentne hľadá niečo iné.

ondro1122
23. nov 2023

@jovka Tam to už je problém muža, že to nezvládol s emóciami...ja by som radšej prijal krutú pravdu ako by ma mala nejaká stále naťahovať...a s tými zálohami to robia aj ženy...nevíde im to s jedným tak majú v zálohe ešte ďalších....Možno som spokojnejší aj sám nedá sa nikomu dnes veriť...ale jedno napíšem a to je to, že chlapi sa so svojimi sex.skusenostami s kadekym a vybúrenosťou skôr priznajú ako ženy....Ženy chceju byť v spoločnosti za tie slušné a budú sa tváriť a usmievať ako anjel a pri tom mohli robiť po diskotékach kadečo...preto si už na ľudí treba dávať pozor

kornelies
23. nov 2023

@ondro1122 Trosku poopravim tvoj nazor. Bohati muzi maju zeny a mozu mat aj 150kg. Vzdy to tak bolo a bude. Co ma zena zo svalnaca, ked nemaju za co kupit byt?

breznica
23. nov 2023

@kluska moji rodičia sa zoznámili na inzerát 😁 ja s otcom môjho dieťaťa aj so súčasným partnerom cez pokec😄

elmivelmi
23. nov 2023

ja si myslim,ze cosi ho na tebe odradilo alebo sa do teba neuabuchoo poriadne no,chemia nezafungovala a on naozaj sa spraval ako chrapun.A bol aspon fesak?

angela099
23. nov 2023

@lanka999 autorka ja ti aj rozumiem..ono keď si s niekym v intenzívnom kontakte aj keď to bolo len mesiac a máš pocit že si rozumiete a zrazu takto..to by prekvapilo a sklamalo aj mňa..žiaľ toto sa deje už bežne a treba hľadať ďalej (alebo lepšie povedané počkať si na toho správneho 😉) , tu ti len môžem povedať aby si bola len rada že sa to ukázalo v podstate tak skoro, lepšie ako s ním zabiť ďalšie mesiace 🙂 očividne prestal mať záujem len nevedel ako ti to povedať ..

rorino
23. nov 2023

@lanka999 Mňa by,skôr len tak všeobecne,zaujímalo,aká je to tá predstava "normálneho "chlapa,ale zároveň by som chcela vedieť aj aká je to tá "normálna"žena,ktorá ho hľadá🤔.

anketkarka
23. nov 2023

@duunlo a čo Ti vadilo na dlhom vypisovani? Ako môžeš spoznať človeka a vedieť či sa s ním oplatí strácať čas na osobnom stretnutí, keď sa ľudia dokážu dnes úplne dobre pretvarovať aj na dlhší čas. Dlhým písaním si preklepneš človeka viac, lebo dlhšie sa nevie tak intenzívne pretvarovať.

grof_monte_christo
23. nov 2023

@duunlo A mne sa rýchle stretnutie práveže nikdy neosvedčilo. Na zoznamky už nevidím, ale už by som sa nestretla s človekom, ktorý po 3 vymenených správach chce telefonovať a do týždňa sa stretnúť.