Je normálne, ak si partner všíma iné ženy na kúpalisku?
Podľa vás je to v pohode? Keď ste so svojím chlapom to je jedno či manželom alebo priateľom na kúpalisku tak si vás nevsima ale iné ženy ? Doslova čumi im na (). No není mi to príjemné. Iné páry čo som tak pozerala to sa venovali sebe a nie aby cumeli jeden na iného
Možno ho už nepritahuješ. Mnoho žien sa po pôrode opustí, priberie, nestará sa o seba lebo najlahšie je sa vyhovoriť na rodinu, deti, prácu a podobne.
@anonym_89385d nemusia sa zeny po porode ani opustit a porod a dieta zakonite neznamena-som nadrozmerna skrina,s omastenym trickom od horcice a vlasy mam mastne v drdole a chlpate pazuchy.To,ze sa prestaneme pritahovat a to aj pri totalnej "dokonalosti"je z dovodu stereotipu a okukanosti.Vid Gaborikovu,krasna zenska a on?nie len ze pozrie,on aj opaci.....Mozes byt akokolvek krasna/krasny,aj ta sa clovek obzrie.Uz je len na nas,ci je to v rovine letmeho pohladu,alebo naozaj niekto nechutne slinta a tym ponizi partnera.Nehovoriac o nevere.Preco si kazdy hned mysli,ze sa ludia obzeraju za inymi,lebo partner je tucny zanedbany?Proste moze ist len o nevinny pohlad,ved aj zenske sa pozru za inym,to neznamena,ze toho svojho nechcu,ze je tucko a pod.Pozru sa,bodka.Mozes byt aj top model,ak sa niekto nudi a potrebuje vzruso,je to tip,ze nejde len o pohlady,ale potrebuje zazivat stale nieco nove,fakt ide bokom,ci si skrina,alebo modelka.Tam uz nepojde len o pohlad.
Aj ja čumím na zeny na kúpalisku 😀. A niekedy sama ukážem drahému ze aha aka kočka 😀.
Veď sa opýtaj svojho, prečo to robí. Aspoň nečumí na chlapov.
Ja neviem, ale ľuďom už riadne šibe 🤦♀️ to aby sa už nikto nikdy na nikoho nepozrel, lebo má vedľa seba partnera 🤦♀️ nechápem...
Je to normalne ked ma vedla seba neatraktivnu zenu a nechce jej to priamo povedat. Muz, ktoremu sa paci ta jeho to nepotrebuje robit. Keby mne to urobil zobrala by som sa prec, neskutocne by ma to ponizovalo, ze vedla mna sa obezra po inych. Chce ist za nimi a viac sa mu pacia ako ja? Nech ide ale ja pri tom pritomna nemusim byt.
@anonym_28c477 prepac ake to odkiaľ mas taku kravinu? 😀😀😀😀😀. Ty mužov velmi nepoznáš ze? Alebo žiješ v nejakej rozprávke. Aj keby mal chlap doma tu najkrajšou ženu na svete, tak sa pozrie sa na inú. Velmi naivný názor toto co si napisala 🙂.
@anonym_28c477 prepac ake to odkiaľ mas taku kravinu? 😀😀😀😀😀. Ty mužov velmi nepoznáš ze? Alebo žiješ v nejakej rozprávke. Aj keby mal chlap doma tu najkrajšou ženu na svete, tak sa pozrie sa na inú. Velmi naivný názor toto co si napisala 🙂.
@anonym_2da33a ty asi nevies citat s porozumenim vsak? Je rozdiel pozriet sa a situacia aku autorka opisuje, ze ju si nevsimal lebo okukoval ostatne. A nie, nie je to to iste ked ma muz vedla seba ignoruje a ma plne oci ostatnych. Aj ja sa pozriem na ineho muza aj zenu nenosim klapky na ociach a prirodzene vnimam kudi okolo seba ale nie tak, ze vedla mna sa muz citi nepovsimnuty.
@anonym_2da33a ty asi nevies citat s porozumenim vsak? Je rozdiel pozriet sa a situacia aku autorka opisuje, ze ju si nevsimal lebo okukoval ostatne. A nie, nie je to to iste ked ma muz vedla seba ignoruje a ma plne oci ostatnych. Aj ja sa pozriem na ineho muza aj zenu nenosim klapky na ociach a prirodzene vnimam kudi okolo seba ale nie tak, ze vedla mna sa muz citi nepovsimnuty.
@anonym_28c477 ja som reagovala priamo na tvoj komentar kde pises ze toto robia muži neatraktivnym zenam.
Ja neviem, ale ľuďom už riadne šibe 🤦♀️ to aby sa už nikto nikdy na nikoho nepozrel, lebo má vedľa seba partnera 🤦♀️ nechápem...
@earlgrey vies ako to treba hlavu dole a divat sa do zeme ked idu,nech teda nezakopne nejakej medzi nohy.
No môj ak náhodou čumi tak o tom neviem. Ja sa tiež pozriem na pekného chlapa. Boli sme týždeň na Kréte plavčík na pláži bol fešák. Môj muž sa smial že aj Pamela by mohla prísť. Myslím si že u nás je to v norme pozrieme sa ale nie aby sme čumeli vyslovene
Povedzme si úprimne, že muži aj ženy sa pozrú na atraktívnu ženu či muža. Toto čo máš ty je ale sedliak. Nebola by som s ním.
@anonym_autor občas povie, že aha, aká pekná baba vysoká, hodila by sa na basketbal. No neocumuje kocky. Všetko je tak primerane normálne v tomto smere u nas oboch, my máme viac oči len pre seba a tak nám to vyhovuje.
Je to normalne ked ma vedla seba neatraktivnu zenu a nechce jej to priamo povedat. Muz, ktoremu sa paci ta jeho to nepotrebuje robit. Keby mne to urobil zobrala by som sa prec, neskutocne by ma to ponizovalo, ze vedla mna sa obezra po inych. Chce ist za nimi a viac sa mu pacia ako ja? Nech ide ale ja pri tom pritomna nemusim byt.
@anonym_28c477 tvrdo si to povedala, že ak má vedľa seba neatraktivnu ženu, tak by som to neformulovala. Su takí, ktorí majú vedľa seba aj atraktívnu, ale rád čumí ako pubertiak.
Atraktivita je relatívny pojem, čo je atraktívne pre jedného, pre druhého nemusí.
V tomto prípade by som si povedala, že ja síce atraktívna som, ale očividne nie preňho a vymenila by som ho za niekoho, kto nespustí oči zo mňa.
@anonym_28c477 tvrdo si to povedala, že ak má vedľa seba neatraktivnu ženu, tak by som to neformulovala. Su takí, ktorí majú vedľa seba aj atraktívnu, ale rád čumí ako pubertiak.
Atraktivita je relatívny pojem, čo je atraktívne pre jedného, pre druhého nemusí.
V tomto prípade by som si povedala, že ja síce atraktívna som, ale očividne nie preňho a vymenila by som ho za niekoho, kto nespustí oči zo mňa.
@zmrzlinka8 vsak prenho nie je atraktivna. To tu treba pisat slohovky ako malym detom kedy rozviniem pomaly kazde jedno slovo co najpodrobnejsie aby ste niektori pochopili? Viem, ze krasa a atraktivita je relevantny pojem a prenho jednoducho nie je preto ocumuje druhe.
Ved jasne tam je ked "...ma (on ten jeden konkretny jedinec, muz) vedla seba neatraktivnu zenu..."
@zmrzlinka8 "...a nechce jej to povedat (ze prenho nie atraktivna resp. Su vzhladovo atraktivnejsie ine zeny)..."
Moj na kúpalisku nie, zrejme aby mu nebrnelo😁 zakryje si hlavu uterákom, prípadne pozerá do neznáma.
Ale keď ide po meste elagantná, krásna žena tak prestane rozprávať😁
Snaží sa to robiť nenápadne ale, presne viem keď sedíme oproti že za chrbtom niečo také kráča..
Raz som ho upozornila, zasmial sa a snaží sa byť prítomný.
Ukázala som mu to v priamom prenose ako viem na seba upútať pozornosť tiež, muži zbožňujú sebavedomú, vystretú ženu s ladným krokom a úsmevom, skús to… stiahnuť brucho, vystrieť hrudník, chodza gazely💪🏻
Bude aj ten tvoj čumieť čo sa deje a aké je príjemné keď chlapi budú jeho ženu obzerať
@anonym_autor môj to robí stále. Ma 45 rokov. Za sebou kopu vzťahov, hlavne takych, kde išlo len o sex. Nemôže pred ňou prejsť žena bez toho aby sa jej nepozeral na zadok alebo na () a keď mu niečo poviem tak mi povie, že je to už chore, čo ja rozprávam a že on vôbec neocumuje.
@anonym_autor môj to robí stále. Ma 45 rokov. Za sebou kopu vzťahov, hlavne takych, kde išlo len o sex. Nemôže pred ňou prejsť žena bez toho aby sa jej nepozeral na zadok alebo na () a keď mu niečo poviem tak mi povie, že je to už chore, čo ja rozprávam a že on vôbec neocumuje.
@anonym_1a3b6c
To je buran a ešte teba znevazuje a zlachcuje to a samozrejme vinu prenáša na teba
Neverím, že len v tomto máte problem
Ale áno nielen tvoj muz je taký ale coraz viac je ocumovacov, mne je to tak nepríjemne a hlavne keď ide s rodinkou a detmi a zenou, a začne cumiet.. na grc

Ja teda neviem, ale aj keby moj partner vyzeral neviem ako zle, tak nebudem okato cumiet muzom do rozkroku. To, ze sa zena opusti alebo priberie ma byt polahcujuca okolnost toho, preco sa muz sprava ako prasak? Ved je to nechutne a primitivne aj v pripade, ak by bol single. Mne by sa taky muz zhnusil. Teraz nevravim o beznom pozreti sa na cloveka, ale o ocumovani vagin, ktore popisuje autorka.