Je normálne ísť s cudzími na koncert?
Dobrý,
je to divne ale rad by som vedel názor iných žien a ci je toto normálne.
V skratke:
minulý víkend moja priateľka (23) išla na pohovor do prahy a po pohovore mala ísť len prespať ku známym a ísť s nimi späť domov na SK. Vo vlaku spoznala nejakých starších chlapov ktorí išli na koncert do Prahy (scooter) a ako spolu kecali jej navrhli že mala by ísť s nimi a že oni jej kúpia lístok.
Dozvedel som sa o tom že bola na koncerte keď som videl Insta stories kde zdieľala videa z koncertu.
Kus neskôr keď sme volali mi o tom začala rozprávať po tom čo som sa jej opýtal aký bol koncert. Spomínala taktiež ešte že do rana niekde musela čakať pretože v noci už jej nešiel spoj ku známym. Takže niekde bola s tými chlapmi ktorých ledva pozná, aspoň vravela že len nejaký podnik aby prečkala do rana.
Dozvedel som sa o tom z po***** insta stories...
Jej odpoveď keď som jej napísal že to nie je normálne:
" Pozri nič sa reálne hrozne nestalo zbytočne si to cele nafukol ešte si sa aj urazil ako o čom sa chceš rozprávať
Proste je to o tom ze bud chceš alebo nechceš byt so mnou
vieš koľko je ľudí na zemi? A koľko z tých ľudí vytvorilo hudobné žánre a hudobné skupiny? A vieš koľko ľudí má rado hudbu a chodia na koncerty? Vieš aká je ekonomická situácia na Slovensku? Ja som mohla byť rada ze sa mi niekto v dobrom chcel poskladať na lístok len preto lebo mi chcel spraviť radosť...
Išla som na pohovor išla...spnila som si svoju úlohu bola s tým spokojná...mala som ešte nejaký čas tak som išla si vypočuť kapelu s tým ze mimochodom ani som nepila!!
Išla som do *** nakoľko som malej išla dat darček a bola som s nimi dohodnutá že ak by som niečo potrebovala kľudne môžeš dôjsť s tým ze mala som aj vybavený odvoz domov všetko je v poriadku prišla som domov žijem a fungujem
Jediný kto z toho robí vedu si ty
Vieš koľko ľudí mi povedalo že wau co by sme za to dali kebyže mozeme ísť na taky koncert "
Prosím povedzte mi aký mate na toto názor.
Ako asi to mnohí nepochopili ale áno hlavne mi išlo o to že ani len som nemal tušenie kde čo ako a s kým...
Ohhh a veľa krát som jej vravel ako by sa cítila ona keby som to robil ja... len že ona veľmi dobre vie že nikdy by som priateľku nepodviedol aj pri nej aj pri EX boli možnosti a aj keď som bol na mol tak som sa radšej postavil a odišiel
takže tento argument nemá zmysel, skôr by sa bála že sa stena postaví a odíde
Áno bolo veľa problémov ale tak nebudem tu písať diplomovku a ako som hovoril zatváral som oči lebo som nedokázal pustiť
Proste stále hľadám možnosť ako by to mohlo fungovať ale ako bolo povedane treba to nechať tak a prestáť sa ničiť navzájom
@arci123456 ale ona ťa nepodviedla. Ona šla na koncert 🤷♀️ áno, aj mne by to vadilo, ale.... Mne beží hlavou niečo iné. Keby som išla na pohovor do Prahy, môj manžel by šiel so mnou a urobili by sme si z toho výlet. Rozmýšľali ste už nad vašim spoločným fungovaním, keď ju prijmu? budeš jej vyčítať každý krok, ktorý urobí bez toho, aby ťa o ňom vopred informovala?
@arci123456 vieš čo, ja ti poviem, že ja by som bola rada, keby sa mi niečo také stalo 😀 trochu dobrodružstva v živote, spontánnosť a vybočenie zo stereotypu .. áno, aj môj muž by bol nasratý, ale tak 🤷
Máte pravdu obaja, ale ak to nerobí pravidelne, tak to hod za hlavu ...
No tak toto pre mna teda ani nahodou normalne nie je.
Ani kebx mala len 17....
23 rocna baba,ma priatela a ona aa len tak flaka s kadekym po nociach...a ty o tom nevies.
Sory...
nevies kde je a s kym-1.otazka dovery
2.otazka bezpecia
3.nezopovednost
=nezodpovedna,bezohladna,nespolahliva...=za mna Addios👋💋
keby mi toto niekto napisal, tak uz je byvaly... ano, je to nedomyslene z jej strany a nebezpecne. ako pardon, ale kto ti len tak zaplati listok na koncert bez toho, aby od toho nieco neocakaval? chlapi taketo veci nerobia nezistne. a este ze toto vytahuje ako hlavny dovod, ze mala moznost ist zadarmo... to mi pride od nej dost trapne, prizemne a este aj vypocitave. a fakt bohvie, ci za to nedostali, co chceli...
@arci123456 Urobila by som to iste. Mat moznost ist na koncert,idem hned. Bud veris alebo nie. Ci si akoze myslis,ze v tom dave sukala s cudzimi chlaomi? Nebud smiesny. Dopraj jej,zazila nieco,ma super zazitok a ty jej ho pokazis svojimi zakomplexpvanymi kecami.
keby mi toto niekto napisal, tak uz je byvaly... ano, je to nedomyslene z jej strany a nebezpecne. ako pardon, ale kto ti len tak zaplati listok na koncert bez toho, aby od toho nieco neocakaval? chlapi taketo veci nerobia nezistne. a este ze toto vytahuje ako hlavny dovod, ze mala moznost ist zadarmo... to mi pride od nej dost trapne, prizemne a este aj vypocitave. a fakt bohvie, ci za to nedostali, co chceli...
@kiwi3 pozerám práve, že tie lístky neboli nejak šialene drahé, ak som pozerala dobre, okolo 30 eur... ale máš pravdu, chlapíci možno očakávali viac. ale možno si aspoň siahli v tej tlačenici 😀
Nie, milý anonym. Nie je to normálne. A naozaj prepáč, ale asi ta ma na háku a je jej jedno, aký máš na to názor. Takéto veci sa vo vzťahu jednoducho nerobia a z tých odpovedí tu, zrazu extrémne tolerantnych žien, len čubrním. Keby to bolo opačne, už by tu radili okamžitý rozchod a čo si to ten chlap dovoľuje a že určite mal s tými babami niekde na hoteli sex.
@arci123456 Urobila by som to iste. Mat moznost ist na koncert,idem hned. Bud veris alebo nie. Ci si akoze myslis,ze v tom dave sukala s cudzimi chlaomi? Nebud smiesny. Dopraj jej,zazila nieco,ma super zazitok a ty jej ho pokazis svojimi zakomplexpvanymi kecami.
@marca12 v akom dave? Však s nimi bola celú noc, ktovie kde
@arci123456 Ako hlavný problém bolo podľa mňa, že ti to ani neoznámila, že s niekým ide na koncert, ale len ex post po opýtaní. Pozri – je jasné, že ak by bola chalan, tak by jej nikto lístky a drinky nekúpil. Takže ich možno len využila (tá lepšia varianta). Podľa motta: mám 23 rokov a ak mi niekto platí, tak to beriem. Ale takto sa správať je dosť nebezpečné. Mohli to byť aj psychopati. Ty musíš vedieť, či ti to vyhovuje. Nepoznám váš vzťah, ale je tam možnosť, že využíva aj teba. Nič v zlom, ale asi ťa dosť manipuluje, keď si si neistý tým, či je to normálne. No akokoľvek, aby sme to odľahčili – tu ti dávam jeden vtip PRESNE s touto tematikou: https://youtube.com/shorts/-GEeGi74EcU?si=PkL52...
Ja by som toto neakceptovala. Má ťa úplne na háku, nezaujíma ju tvoj názor, nestojíš jej o to, aby ťa informovala a púšťa sa sama do nebezpečenstva. A ešte na teba hádže vinu za to,že sa ti to nepáči a že je to úplne v poriadku
@arci123456 No tak toto je veľmi divná zena.
@arci123456 zjavne ti nesedí v takýchto veciach, nájdi si takú čo nechodí s cudzími chlapmi po koncertoch
Mna len zaujima, ze tie z vas, pre ktore je toto tak strasne nepochopitelne a odsudeniahodne, tak vy nechodite na party, koncerty, akcie bez partnerov a nestretavate sa tam s inymi muzmi? Nerozpravate sa? Ved ked som s niekym vo vztahu tak preto, ze mu doverujem a absolutne mi ani len nenapadne, ze by ma tam s niekym mohol podviest.
Mna len zaujima, ze tie z vas, pre ktore je toto tak strasne nepochopitelne a odsudeniahodne, tak vy nechodite na party, koncerty, akcie bez partnerov a nestretavate sa tam s inymi muzmi? Nerozpravate sa? Ved ked som s niekym vo vztahu tak preto, ze mu doverujem a absolutne mi ani len nenapadne, ze by ma tam s niekym mohol podviest.
@anonym_a937e6 nie, ja nechodím na koncerty, párty sama s cudzími mužmi a to isté očakávam od partnera
Na vasom mieste by som to ukoncila. Ty si uplne iny typ ako ona, takze stale sa vam budu diat rozne veci a ty budes len pritvarat oci. Neide ani o tento vylet s koncertom, ale celkovo asi nie ste na rovnakej vlne. Ona si chce este uzivat a popritom mat chlapca co ju nebude obmedzovat. Ty chces uz vazny vztah.
@anonym_a937e6 ja takisto nechodím s cudzími mužmi, keď som vo vzťahu. idem s manželom, priateľom, druhom, atď. na statuse nezáleží. ak mám nejakého partnera, bez neho nejdem. rovnako nechodí on bezo mňa na takéto akcie.
@anonym_a937e6 chodím s kamarátmi a známymi nie s cudzími ľuďmi ktorých stretnem cestou, zaplatia mi koncert a ešte som s nimi do rána bohvie kde lebo nemám ísť ako tam kde mám prespať. Veď sa nad tým zamysli. Je to na hlavu.
@anonym_a937e6 ano chodim aj bez manzela a on bezo mna, kedze ja s manzelom na metalovy koncert nepojdem, ale nie nejde bezo mna na koncert, ktory mu zaplatia cudzie zeny a nie je s nimi celu noc, zataji mi to a dozviem sa to z Instagramu 🤷♀️ rovnako to plati pre mna, tebe pride normalne, ze povies manzelovi, ze ides napr. na sluzobku a skoncis na koncerte s cudzimi chlapmi? ak hej tak potom som asi stara a konzervativna
Mne by vadilo aj to, keby môj priateľ odišiel pracovat do prahy.
@anonym_a937e6 ano chodim aj bez manzela a on bezo mna, kedze ja s manzelom na metalovy koncert nepojdem, ale nie nejde bezo mna na koncert, ktory mu zaplatia cudzie zeny a nie je s nimi celu noc, zataji mi to a dozviem sa to z Instagramu 🤷♀️ rovnako to plati pre mna, tebe pride normalne, ze povies manzelovi, ze ides napr. na sluzobku a skoncis na koncerte s cudzimi chlapmi? ak hej tak potom som asi stara a konzervativna
@petamich Pisala som to na prvej strane, ze sa mi stalo nieco podobne. Ako ja vidim rozdiel v tom, ze ona nesla umyselne hladat cudzich muzov, s ktorymi pojde na koncert. Bola to prilezitost, ktoru vyuzila. Nenasla si ich na tindri. Predpokladam, ze sa medzi nimi ani nic nestalo. Navyse to ani nechcela utajit pred svojim partnerom, kedze si to verejne dala na instagram. Ja by som to mojmu sice oznamila skor nez by sa to dozvedel zo storky a listok by som si zaplatila sama ale podla mna fakt neurobila nic hrozne.
@arci123456 za mna je divne, ze ked vedela o koncerte, ze ti nedala vediet… idem na koncert..to je take normálne zdieľanie tej radosti. Ale tak pozri sa na to realne. Isla na pohovor do Prahy, tak asi tam chce zit a pracovat.
Nepoznam ale kludne to mohlo byt aj inak. Je otvorena zabave a kde chemia pomoze... Uziva si zivot
@huxy Ma 23 rokov,nech si uziva zivot a nie skysnut pri ziarlivom chlapovi.
@marca12 prečo hneď žiarlivý? len má iný hodnotový rebríček. vlastne, má ho usporiadaný. ale viem, že ľudia, ako si ty (a autorova frajerka) žijete tým, čo práve prežívate. aj to je asi v poriadku - pre vás. ale nie pre človeka, ktorý chce usporiadaný vzťah založený na dôvere. lebo otvorene - ako jej on môže dôverovať v budúcnosti? ona ide na pohovor a napokon skončí kdesi s akýmisi chlapmi na koncerte a ešte sa naňho oborí, že nech to nepreháňa? podľa mňa by si mal chlapec nájsť dievča, ktoré bude preňho stvorené. bude si vážiť vzťah.
@marca12 prečo hneď žiarlivý? len má iný hodnotový rebríček. vlastne, má ho usporiadaný. ale viem, že ľudia, ako si ty (a autorova frajerka) žijete tým, čo práve prežívate. aj to je asi v poriadku - pre vás. ale nie pre človeka, ktorý chce usporiadaný vzťah založený na dôvere. lebo otvorene - ako jej on môže dôverovať v budúcnosti? ona ide na pohovor a napokon skončí kdesi s akýmisi chlapmi na koncerte a ešte sa naňho oborí, že nech to nepreháňa? podľa mňa by si mal chlapec nájsť dievča, ktoré bude preňho stvorené. bude si vážiť vzťah.
@amdornik pockat pockat,ako to že on ma hodnotový rebríček usporiadaný ,podľa čoho sa to hodnotí ?
Mňa by ako prvé napadla myšlienka, či sa dá tesne pred arénou kúpiť lístok na tak známu kapelu. Tie musia byť rozpredané za pár dni. Možno priekupnici, ale len tak by jej neznámi chlapi preplacali lístok od priekupníka?
Mňa by ako prvé napadla myšlienka, či sa dá tesne pred arénou kúpiť lístok na tak známu kapelu. Tie musia byť rozpredané za pár dni. Možno priekupnici, ale len tak by jej neznámi chlapi preplacali lístok od priekupníka?
@anonym_c92f0e vieš čo, toto napadlo aj mne. aj som mala o tom rozpísaný príspevok, ale keďže sám autor - chlap s krivdou - tvrdí, že ju videl na Inst., konkrétne videá z koncertu, na základe toho som ten príspevok ani neodoslala. takže buď lístky už neboli a je to vymyslené alebo lístky boli, lebo.... neviem... lebo je to už stará kapela a nebol možno až taký záujem? ale zase... cena nebola vysoká.
@arci123456 ja som mala 23 keď som sa dala dokopy s mojím mužom. Nikdy by som toto neurobila.. vedel o všetkom kde chodím a nepotrebovala som experimentovat s cudzími ľuďmi, hocico sa jej mohlo stať, dnes je svet bláznivý, veľmi riskovala.. nabudúce to vôbec nemusí skončiť happy-endom

@arci123456 v skratke? Randis s nevyzretou sebestrednou teenagerkou. Vidím tam viacero problémov a momentov nezlučiteľnými s vážnym vztahom. Ma 23 ale znie na 13.
" Proste je to o tom ze bud chceš alebo nechceš byt so mnou
vieš koľko je ľudí na zemi? " ona ani váš vzťah neberie vážne...
Ak chceš vážny vzťah, podľa mna tu stracas vzťah a musíš pozrieť inde. Ona je zamrznutá v puberte a tym pádom ste v rozdielnych životných fázach.