icon

Je normálne, keď partnerka často cestuje bez muža?

17. apr 2025

Ahojte,

stretol sa uz niekto so situaciou ze mlady par po 30ke funguje tak, ze zena travi vela volneho casu sama bez partnera na roznych dovolenkach na Slovensku aj v zahranici?

jeden taky poznam a pride mi to velmi zvlastne 🙂

Strana
z2
veselo_neveselo
17. apr 2025

Je, ved moze byt ze je chlap prave zaneprazdneny, alebo ma vlastne konicky kvoli ktorym nema cas. A co ma ta zena robit, cakat pokial on bude mat ten cas?

Dolezitejsie su aj tak tie dni medzitym, kazdy vsedny den, rano, vecer, a nie tie dovolenkove dni co ty vidis. Tych je v porovnani s "beznymi" dnami malicko.

viestta
17. apr 2025

@bruno1 preco by ho mala parnerka prekvapovala na rybach? Vylieci jeho akutnu sexualnu podvyzivu? Alebo?

katkaseiner
17. apr 2025

Necitam komentare... mam taku kamosku... ona fakt aspon 2x mesacne ide bud sama alebo s kamoskou do Talianska aspon na 2-3 dni... tiez som sa jej na to pytala, kedze my takto nechodime (ale cisto zo zvedavosti som sa pytala) a povedala mi ze deti ma male, muz ten sice s nou obcas ide na dovcu ale ona konkretne to potrebuje na udrzanie svojej psychickej pohody. Samozrejme ze nech si kazdy spravi ako mu najlepsie vyhovuje... ak to vyhovuje jej, jej muzovi, tak mne je to suma fuk, len ma to zaujimalo....
U nas by to nebolo mozne... nie zato ze nepustim ja muza alebo on mna, proste mame radi dovolenky spolu aj s detmi (aj ked teda velmi casto sa po dovolenke detom vyhrazam ze bola posledna 😝 )

bruno1
17. apr 2025

@viestta o sexuálnej podvížive partnera ,autorka nič nepísala.

siska53
17. apr 2025

Ked im to vyhovuje... Ty to maj tak, ako to vyhovuje tebe. Naco riesit cudzich?

bruno1
17. apr 2025

@katkaseiner Tak toto je cesta von zo vzťahu (do pekla).Samozrejme sa ti kámoška neprizná ,že za niekým chodí.Do peňazí ,to tiež musí pekne ísť ( 2x3xdo mesiaca) to musí byť DOSŤ tolerantný a hlavne finančne zabezpečený muž.Dosť drahá psychohygiena.

katkaseiner
17. apr 2025

@bruno1 fakt ti neviem, ale nechodi na rovnake miesta... ale ci je tam sama... to vie len ona... Pokial viem, nie su nejak mega prachaty, ona kupuje lacne letenky, ide bez batoziny, tam sa pohybuje autobusom, vlakom...
Ja by som to nedokazala, mna by trapilo ze tu peknu chvilu nevie so mnou stravit muz, deti, pripadne opacne by ma stvalo ze muz ma dovcu s kamosmi/sam a ktovie kto je tam a co robia...

bruno1
17. apr 2025

@katkaseiner Presne tak to mám aj já.Financovať jej to môže milenec,slovenky v Taliansku dosť letia ,dve mojé spolužiačky tam žiju .

katica06
17. apr 2025

Autorka, jedna známa už dlhšie nepracuje všetok svoj voľný čas trávi cestovaním, poznávacími zájazdami väčšinou na vlastnú päsť, keďže nemá deti a dokopy nič na starosti googli po lacných letenkách, volá kamarátky či dá na so správu na soc sieťe a hladá partakov. Po eú väčšinou sama s mužom chodía na také 2-3, mesačne trip po USA, Číne, Japonsku, Vietname a pod

viestta
17. apr 2025

@bruno1 a co by si ty ocakaval od akej prepadovky na rybacke? Misu sisiek aby hladom muzicek neumrel?

viestta
17. apr 2025

@bruno1 este ti to napisem aj inac. Poznam par, kde pan je vasnivy letecky modelar, pani milovnicka umenia. On mina peniaze, cas a dovolenky na lietadielka, casuje po europe po sutaziach. Pani chodi na vylety po Europe, navsevuje galerie, muzea, historicke pamiatky. Obidvaja su spokojni, obidvaja robia co ich bavi ale hlavne jeden druhemu doveruju, takze neporebuju robit prepadovky. Raz, dva krat v roku idu na spolocnu dovolenku aj s detmi, inac ich berie raz jeden raz druhy so sebou alebo jeden alebo druhy je s nimi doma.

mk1111111111
17. apr 2025

Teraz neviem, zavidis jej?

autor
17. apr 2025

@bruno1 na doplnenie, prispevok pise muz a ocitol sa s danou damou aj na kave 🙂

viestta
17. apr 2025

No a? Dama nesmie pit kavu s cudzim chlapom? Ci okrem kavy bolo AJ nieco ine?

autor
17. apr 2025

@viestta nebolo. Len viem ze to tak doma ma, ze muz s nou travi malo casu

viestta
17. apr 2025

A ty ides zachranovat ich nefunkcny vztah... Moj ty kvitku🙄

autor
17. apr 2025

@viestta nejdem. Hoci zaujem by bol ale je asi len jednostranny

zuzanockamt
17. apr 2025

Je to úplne normálne a v poriadku.

luccija
17. apr 2025

Prečo by to bolo zvláštne?nie každý rád cestuje, nebaví ho to, je mu zle.Ked su manželia, partneri veď to neznamena, že musia byť stále spolu.

zildo
17. apr 2025

Podľa mňa je to trochu čudné. My máme tiež každý svoj čas pre seba,muž ide na ryby, s chalanmi,na chatu ja s babami. Keď bez seba tak možno na jednu-dve noci. Našla som si partnera- muža a preto chcem tráviť čas s ním. Zažívať s ním dovolenky, výlety. Viem,že nie každého to baví,ale tak najdeme si takú dovolenku aby to vyhovovalo obom a o tom je vzťah,že sa aj obetujem, prispôsobím. Príde mi divné,keď na týždeň je každý inde. Nie ,že by sme si nedôverovali,ale prečo by mal byť s kamarátmi,keď má svoju rodinu...

renesance80
17. apr 2025

stretla , suseda chodi vždy bez muža lebo on ma v lete vela práce je stavbar ,tak ona cestuje po svete s kamoškami alebo sama

Strana
z2