Je normálne kontrolovať partnerov telefón?
Dobry den prosim vas je normalne ked idem chlapovi do telefonu kazdy den ( ano viem nemam chodit priatelovi do telefonu ale ja chodim aj tak ) mam na to svoje dovody a furt mu tam nieco najdem ? V kuse fotky ,spravy alebo ine kktiny ….ja neviem robia toto aj vasi chlapy alebo iba moj je taky tupy ze ked mu raz vysvetlim ze nechcem aby to robil tak to nepochopi na prvykrat ani na druhy krat ani na 150siaty krat ?
@patrike Byť tvojou partnerkou musí byť raj na zemi. Teraz je už viac ako jasné, že v mobile skrývaš pred ňou bohvie aké svinstvo, keď tu o tom dookola blúzniš.
@enmery Nebluznim, citujem ti rozsudok sudu. Co sa mobilov u nas doma tyka, tak ak potrebuje, vie ho odomknut vzorom tahanim prsta. Robime to len v aute, ked ho obsluhuje ako navigaciu, kym soferujem.
Do jej mobilu neleziem a aj by to bolo zlozite, ked ho ma v nastaveny na cudziu rec, ktoru neovladam.
@andrea_papucova ale aj keby sa citil nechceny tak toto neni normalne podla mna
@andrea_papucova Tak mne zas neprie normalne chodit kazdy den do cchlapovho mobilu vyslovene smirovat co tam vlastne ma, co kuka, s kym pise atd. Uplne ubohe. My sme si vobec takto do telefonov za takym ucelom nechodili, fakt ani raz ja jemu ani on mne. Mobily bez hesla oba, nic take tam nemame co by sme chceli aby partner nevidel.
Mozno sa stane raz za rok ze nieco mu idem do telefonu. Ale kazdy den?
Ono je ok ze ty nechces... podstatne vo vztahu je aby on nechcel 😉 asi nie si dost dobry "dovod"aby s niecim prestal....
@andrea_papucova Na tvoju otazku, nie, nerobia. On nie je blby, on len vie, ze ty s nim zostanes aj napriek tomu, ze mu v telefone pravidelne nachadzas interakcie s inymi babami. Neviem, odkial sa berie tato bachorka, ze to "vsetci chlapi" - nie, normalny, vyspely chlap na taketo chujoviny nema energiu ani cas, lebo sa venuje produktivnejsim veciam.
Nie. Nikdy som nelustrovala mobil nikomu, mužovi ani deťom. To ty si taká tupá, že nechápeš, že muž ťa má totálne na háku a snažíš sa udržať si ho špicľovaním
Nie. Nikdy som nelustrovala mobil nikomu, mužovi ani deťom. To ty si taká tupá, že nechápeš, že muž ťa má totálne na háku a snažíš sa udržať si ho špicľovaním
@danica2711 zjavne ano, su aj také zeny..si mysli ze toto je vztah, láska.. hrdosť v zadku, ale denne lustrovat telefon jej oride ôk..
Nepochopi..
@cacianka ty si dobra chudera aj s tvojou maminou 💋
@anonym_00c97f chudera si ty, že si obtieraš hubu o moju mamu, ktorá nie je predmetom tejto diskusie, nijako s ňou nesúvisí ani omylom nemá súvislosť.
A že si myslím o autorke, čo píšem, tak preto že jej nič nehovorí zákon a morálka o zachovaní listoveho, mejloveho a mobiloveho tajomstva a súkromia. Ak má chlapa debila, neverí mu, tak prečo s ním žije ?!
@patrike bože môj, ty si ako verklik - kde nie je žalobca, nie je sudca, jasné?! Bez ohľadu na judikáty...
@tiezjedna Teda podla teba kradnut v potravinach je ok, ak nemaju kamery, sbs a nechytia ta ?
Okrem zakona, ktory tresta citanie cudzich listov a sprav (spravy su len moderna verzia listov), tu je aj nejaka moralka a dovera medzi partnermi. Proste nikomu a nikdy neliezt do mobilu bez jeho suhlasu. Ci je to zena, muz alebo ci je hetero alebo homo vztah.
@danica2711 zjavne ano, su aj také zeny..si mysli ze toto je vztah, láska.. hrdosť v zadku, ale denne lustrovat telefon jej oride ôk..
Nepochopi..
@mk22 ja viem, že nepochopí, ale nedalo mi...
@tiezjedna Teda podla teba kradnut v potravinach je ok, ak nemaju kamery, sbs a nechytia ta ?
Okrem zakona, ktory tresta citanie cudzich listov a sprav (spravy su len moderna verzia listov), tu je aj nejaka moralka a dovera medzi partnermi. Proste nikomu a nikdy neliezt do mobilu bez jeho suhlasu. Ci je to zena, muz alebo ci je hetero alebo homo vztah.
@patrike ty si úplne mimo....

@patrike už zase ty s tými svojimi nezmyslami...🙄
@tiezjedna Rozsudok sudu je nezmysel ? Veduca katedry prava je nezmysel ?
Vsimni si, nedal som ziadny moj nazor, len som citoval sud a prava znalu osobu so skolou.