Je normálne, že je milenec nahnevaný?
Milenec je namna nahnevaný, že som mu povedala,ze ked si ide na dovolenku so zenou a s detmi tak s nim koncim. Je podla vas normalne ze este on je z toho nahnevany? Ze mne to vadi?
@bielasovicka ukáž mi kde píšem, že so ňou nebola???
@apofys píšeš tam, že aj ty si bola kedysi milenkou.
@charlotte911 ja tú osobu absolútne nepoznám 🤣, len mi je ľúto že sa k nej tak vyjadrujete hoci ju tiež muž podviedol. A to že nadáva tak to už každý podla svojich mentalnych možnosti sa vyjadruje ako som tu postrehla a rozumiem tomu. Len súdiť niekoho podľa fotografie, či vyjadrovania nieje možno celkom fér.
@apofys ano máš pravdu, nieje fér sa o niekom vyjadrovať ako vyzerá, ale ja som to myslela tak, že ona tu pisala na ženy, že škaredé tupane, tak nech sa najskôr pozrie na seba, že je žena v rokoch a nie modelka s časopisu, mne je úplne jedno ako vyzerá, každý sme nejaký, nikdy nepoukazujem nato, ako kto vyzerá, ale ona prešla tú čiaru, tak som chcela, aby sa nad sebou zamyslela, čo píše, lebo ponižuje tu každú jednu ženu akokeby ona bola královna krásy, nemyslela som to v zlom, len mi je divné sa o niekom vyjadrovať, že je škaredý, ked sama nevie aký pohlad je na ňu a v skutočnosti predpokladám, že vyzerá staršie, ja tu nepotrebujem mať fotku na porovnavanie, lebo ja som sa nevyjadrila ani o jednej z vás, že ste škaredé narozdiel od nej, každý je ako ho Boh stvoril, nikdy sa neposmievam, ale ona si zaslúžila pocítiť aké to je, ked to niekto povie jej....
@apofys píšeš tam, že aj ty si bola kedysi milenkou.
@bielasovicka no veď áno bola som ňou, ale ty píšeš, že nie tak už si rozmysli čo chceš
@apofys ano máš pravdu, nieje fér sa o niekom vyjadrovať ako vyzerá, ale ja som to myslela tak, že ona tu pisala na ženy, že škaredé tupane, tak nech sa najskôr pozrie na seba, že je žena v rokoch a nie modelka s časopisu, mne je úplne jedno ako vyzerá, každý sme nejaký, nikdy nepoukazujem nato, ako kto vyzerá, ale ona prešla tú čiaru, tak som chcela, aby sa nad sebou zamyslela, čo píše, lebo ponižuje tu každú jednu ženu akokeby ona bola královna krásy, nemyslela som to v zlom, len mi je divné sa o niekom vyjadrovať, že je škaredý, ked sama nevie aký pohlad je na ňu a v skutočnosti predpokladám, že vyzerá staršie, ja tu nepotrebujem mať fotku na porovnavanie, lebo ja som sa nevyjadrila ani o jednej z vás, že ste škaredé narozdiel od nej, každý je ako ho Boh stvoril, nikdy sa neposmievam, ale ona si zaslúžila pocítiť aké to je, ked to niekto povie jej....
@charlotte911 pravdu ti poviem už ma nebaví sa tu s tým zapodievať, už som aj olutovala, že som sem vôbec niečo písala lebo je mi to akurát na príťaž
@bielasovicka no veď áno bola som ňou, ale ty píšeš, že nie tak už si rozmysli čo chceš
@apofys kde som písala ze nie?
@apofys kde som písala ze nie?
@bielasovicka včera 18:07 😀. Prepáč ale uz som musela 😀.
@bielasovicka včera 18:07 😀. Prepáč ale uz som musela 😀.
@gerrwie_girl vôbec nechápem o co tu ide. Písala som ze prečo píše ze ona milenka nebola, keď bola. Ved písala ze bola.
@gerrwie_girl vôbec nechápem o co tu ide. Písala som ze prečo píše ze ona milenka nebola, keď bola. Ved písala ze bola.
@bielasovicka no proste tu si jej napísala ze pise ze nebola milenka. Ale ona od začiatku píše ze bola. Nikde nepísala ze nebola
normálne sa to tu zvrtlo na komédiu 😂

@apofys 3.strana,28.6.
@bielasovicka ukáž mi kde píšem, že so ňou nebola???