Je normálne, že manžel často volá matke?
Je podľa vas normálne ak manžel má potrebu volať svojej mame (ešte pracujúcej 53 ročnej, nejde o veľmi starú ženu ktorú treba už kontrolovať) aj počas našej spoločnej rodinnej dovolenky ? Prvý krát pri mori ako rodina s našou dcérou , a on každý deň alebo každý druhý deň volá svojej matke. Veď mal ísť potom s ňou na dovolenku. Iný chlap pošle fotku a hotovo vybavené ozveme sa potom bodka. Ale ten môj každý detail čo sme robili a zažili musí hned volať. Preháňam ja ? Ja neviem povedzte mi.
Zjavne sú niektoré manželky ako dozorkyne vo väznici, muž nič nesmie, ony môžu všetko. Ale na vine je vždy svokra😃😃😃😃
Bežne voláme rodičom každý deň, aj on, aj ja. Nevoláme pol hodinu, ale 5-10 minútový telefonát.
Ako dlho trvajú tie hovory? Ak pol dňa tak nepreháňas, ako 10-15 min preháňas. Pritom sama dobre vieš, že taký bol od začiatku vzťahu, nielen teraz posledný mesiac.
Aj môj bol/je taký...aj keď zo začiatku bol väčší extrém , dokázal zavolať aj tri štyrikrát za deň , každú jednu maličkosť. A keď nie on tak ona. Predsa len má len jeho Časom s tým ale prestal zavolá jeden dvakrát, aj to zrejme keď nie som doma.
Ja volám s otcom každý deň, ak spolu práve nie sme. Býva 2 ulice od nás 😅 takže za mňa je to normálne. Tiež nie som inak na otca nijako vyťažená, jednoducho to tak máme zaužívané, mužovi to nevadí 😏
Ja volám tiež každý deň či som doma a nemám čo poriadne povedať alebo na dovolenke. Hovorím všetko, čo sme zažili však je to moja matka preboha…jeden z najbližších ľudí. Teším sa, že ešte mám komu volať a hovoriť to. Keby to partnerovi vadilo, tak by to bol pre mňa redflag jak mraky. Moja mamina je moja najlepšia kamarátka a určite nebudem obmedzovať kontakt kvôli niekomu inému…
Cely den s nou vyvolava, ci len je zavola, povie co a ako a vybavene? :D neziarli tolko... ako niektori ludia to takto maju. Predpokladam, ze doma je to tak isto, a vola jej casto...
Podla mba to je normalne..vidno ,ze ste este mladi.
Ked ma mama 53,je mlada-ako babka...
Ja s mojou mamou volam takmer denne,ci sme doma,ci na dovolenke...
Nepride mi na tom nic divne...
Musíš si to otočiť ….ak by tu napísala žena že vola každý deň s matkou a mužovi to vadí, tak by si tu čítala, že má s matkou krásny vzťah, čo je na to zle, je to pekne a pod.
Keď to robí muž, tak je to mamickar
@anonym_45b6ed príliš blizky vzťah s rodičmi na úkor vlastnej rodiny nie je zdravý
Aj ja volam rodicom kazdy den, niekedy aj 2x. Volavam aj babke, nie sice kazdy den, ale parkrat do tyzdna sa ozvem. Zijem od nich stovky kilometrov a som rada, ze im mozem aspon zavolat a ze existuje moznost, ze sa aspon takto mozeme vidiet. Mame dve deti a deti su so starymi rodicmi v kontakte kazdy den, raz chce volat jeden, potom druhy. Ozveme sa im aj z dovolenky, viem, ze maju vzdy obavy, ci sme docestovali v poriadku a tak. Vobec to nie je na ukor vlastnej rodiny, ved volame par minut. Neviem ako vy, ale my napr. na tej dovolenke sa nepozerame vsetci cely den na seba ako na svaty obrazok, ale robime aj vlastne aktivity, takze volanie s rodicmi nenarusi ziadne plany, ani neukracuje o cas s ostatnymi.
Normalne napis, ze ti vadi svokra 🤷♀️
@anonym_autor ja volam s rodicmi kazdý den.. 😄😄🫠 ešte ma moj manžel nezabil 🤣
Však je slobodný chlap (neberieme do úvahy, že si vzal harpiu čo jej všetko vadí) tak nech volá to máš potrebu ho terorizovať, alebo len závidis, že ti nemáš s rodičom takú dobrú komunikáciu? Ja neriešim absolutne muza, ani komu ,volá ani kde ide ani ostatné ani on mňa, sloboda sa to vola
Volám s mamou každý deň a je jedno či som na Sk či niekde pri mori. Sú to pár minutové hovory. Som rada že mám ešte komu volať, lebo otcovi už nemôžem.
A môjmu mužovi je to šumafuk komu, kedy ,prečo a ako dlho volám.
Je to jeho rodina, nič zle na tom nevidím
@anonym_45b6ed príliš blizky vzťah s rodičmi na úkor vlastnej rodiny nie je zdravý
@sova7 to na základe len telefonovania nie je mozne posúdiť
A ešte raz, ak to robi žena je to v poriadku, ak to robí muž je zo mamickar = uvažovanie MK
@sova7 to na základe len telefonovania nie je mozne posúdiť
A ešte raz, ak to robi žena je to v poriadku, ak to robí muž je zo mamickar = uvažovanie MK
@anonym_45b6ed no ja to vnímam tak že volať v kuse rodičom ak sú ok a má niekto rodinu nie je v poriadku bez ohľadu na pohlavie. Pred založením rodiny je dobré odstrihnuť alebo mať odstrihnutu pupočnú šnúru a nerobiť z rodiča partnera aj po tom čo už žena alebo muz partnera má.
je to v poriadku a normálne, aj ja volám, aj manžel volá svojim domov, nevidím na tom nič zlé.
No tak ja s otcom volám denne. Manžel s tým nikdy nemal žiadny problém, dokonca ho to inšpirovalo aby zlepšil svoje vzťahy s vlastným rodičmi a začal s nimi komunikovať intenzívnejšie, výsledkom je, že sa rodinné vzťahy výrazne vylepšili, zintenzívnili, sú viac srdečne a otvorené. Takže áno je to normálne. Zober telefón a zavolaj svojim rodičom. Opýtaj sa ako sa majú... Možno ich prekvapíš.
Môj manžel volá každý druhý deň so svojim otcom.. a ? Nijako to nenarúša ani neovplyvňuje náš vzťah. Nevolá s ním hodiny
Normálna vec, môj tiež volá mame a otcovi denne. Rýchli hovor čo je nové, ako sa máme a čo sme robili. Bývajú ďalej, osobne sa stretnú 2-3 krát za mesiac tak si aspoň volajú pravidelne.
Ja mojom rodičom volám výnimočne, skôr si napíšeme ale vidíme sa veľmi často. Kľudne tam idem 2-3 krát týždenne.
@anonym_autor Muz mal o dost starších rodicov, chodili na dovolenku s nami.. ale ked neboli spolu, dost casto volali. Teraz ma uz len matku, ale uz ma cez 80 rokov. Robieva od nej, ale aj tak po navrate domov jej vola este opat..a to by sme kusok od nej.
Teraz co? Je toto normalne? Mne to pride prilis, niekomu nie..
@anonym_autor Môj muž každý večer zavolá svojej mame. Pokecajú cca 15 minút až polhodinu. Asi som čudná, mne to nevadí.

@anonym_autor otcovi volam denne a manzel sa bad tym nikdy neozastavil. Mal by sa?