icon

Je normálne, že manžel si píše s kamarátkou?

angiejesse
24. sep 2025

Dobrý deň chcela by som radu sme spolu 15 rokov muž si našiel kamarátku s ktorou si píše už 3 mesiace každý deň ona je slobodná bezdetná píše mu svoje starosti keď ju niečo bolí keď ide na rande keď mala zlý obed...môj muž nemá problém o tom somnou hovoriť dokonca mi prečítal čo si píšu ale aj tak mi to vadí už ju aj poznám a viem že medzi nimi nič nebude a nie je ale to že ona napísala že jej je zle a on jej napíše tak sa zajtra ozvi či si v poriadku mi už príde cez čiaru a aj keď mi povedal že ju už pozná ako mňa že vie o nej už všetko ešte aj to kedy má krami...povedala som mu že mi to vadí keby si písali iba občas nepoviem,ale každý deň...
Ale on na tom nevidí nič zlé
Tak ja už neviem či je to normálna vec ale vadí mi to .
Ďakujem za rady

misanthropicdann
24. sep 2025
@anonym_4e0772

Nieje dôvod aby spoluzdielal život cudzej ženy
Na to ma teba
A spoluzdielanie je aj to vypisovanie od rána do večera a o všetkom
Nemá nič iné na robote??

@anonym_4e0772 keby spoluzdielal život cudzieho muža (kamaráta) tak nikto by sa nad tým nepozastavil. Ak je to opačne pohlavie tak každý tam vidí problém.

enmery
24. sep 2025
@misanthropicdann

@anonym_4e0772 keby spoluzdielal život cudzieho muža (kamaráta) tak nikto by sa nad tým nepozastavil. Ak je to opačne pohlavie tak každý tam vidí problém.

@misanthropicdann Prečo asi, však? Ak si slobodný, ešte dlho ním budeš s týmto Tvojím nastavením.

levantinka
24. sep 2025

On na tom nevidi nic zle 😂😂😂 Ty mu este stale peres trenky???

gerber58
24. sep 2025

@angiejesse takto to začína ako "len kamoška" ,ty nechceš byť za zlú že ho obmedzujes. Odpovedz si. Ak to už tebe začína prekážať to je znak že to nie je dobré. Toto je red flag. Isto už niečo spolu riesia

domkakvet
25. sep 2025

@angiejesse zaujalo ma to, ze vies ze spolu nikdy nic mat nebudu, ja si myslim nieco ine.

hopsas
26. sep 2025

@angiejesse a presne takto sa začínajú nevery. Muž určite tiež cíti že nie je v poriadku takto si vypisovať s cudzou ženou. Buď tvrdá a stopni to, ja by som bez hanby aj išla za nou a konfrontovala ju face to face že čo to má znamenať. Ale to som ja.

anonym_7fe65b
26. sep 2025

Ved najdi si aj ty nejakeho kamarata na kazdonne dopisovanie.. mozno mu to potom az take normalne nepride..

lenka1441
26. sep 2025

@angiejesse jasne že to neni normálne.Píše si s ňou preto ,lebo mu na nej záleží, ja si myslím že nejaká iskra medzi nimi prebehla možno není, neviem aká “krásavica “ ako sa hovorí : Nejde o kvalitu ale o kvantitu. Ale určite to neni v poriadku každý deň si písať, nepoviem raz za pól roka ako sa máš atd ….. a ešte o takých debilinách ako píše pani hore “väščinou “to tak začína …….

tinka8512
26. sep 2025

@angiejesse uz su na seba naviazaní, samozrejme ze to nie je normalne.

eskop
26. sep 2025

@angiejesse fu nervy by som mala🤣ja by som mu povedala nech si ide oprat,ozehlit ku kamoške a nech dôjde aj upratať a navariť k nám keď je taka kamoska🤣🤣🤣 našla by som si aj ja dákeho co by si s ním vypisovala a ešte by som s nim išla aj na večeru a do kina🤣

anonym_06e541
26. sep 2025

Nie je to normalne. Mojmu muzovi takto z casu na cas napise "kamaratka" s ktorou mal sex este pred vztahom so mnou.... Ze nevinne konverzacie... az na to ze nedavno som si precitala ako mu radi ze z manzelstva sa da odist aj ked su tam deti, on sa jej stazoval ze u nas to chladne, no bodaj by nie, ja nemam cas na flirty cez internet ale riesim dospelacke veci (praca-domacnost-deti-kolotoc vsetkeho ostatneho), on si tam len honí ego a hlada zaujem.... Skoro ma slaktrafilo. Momentalne zvazujem co dalej, dovera v prdeli.... Takymto nevinnym pisanim to zacina, namotavky.... utni to v zakladoch. Alebo bud pripravena na vsetko.

monulka205
26. sep 2025
@anonym_06e541

Nie je to normalne. Mojmu muzovi takto z casu na cas napise "kamaratka" s ktorou mal sex este pred vztahom so mnou.... Ze nevinne konverzacie... az na to ze nedavno som si precitala ako mu radi ze z manzelstva sa da odist aj ked su tam deti, on sa jej stazoval ze u nas to chladne, no bodaj by nie, ja nemam cas na flirty cez internet ale riesim dospelacke veci (praca-domacnost-deti-kolotoc vsetkeho ostatneho), on si tam len honí ego a hlada zaujem.... Skoro ma slaktrafilo. Momentalne zvazujem co dalej, dovera v prdeli.... Takymto nevinnym pisanim to zacina, namotavky.... utni to v zakladoch. Alebo bud pripravena na vsetko.

@anonym_06e541 fuha, to ma mrzí :( držím ti palce a veľa sily

anonym_86c701
26. sep 2025

Presne takto som začala ja s mojim milencom. Potrebovala som odviesť starý nábytok z domu, kamarátka sa ponúkla, že jej muž má dodávku a pomôže a že im by sa aj ten nábytok na chatu hodil. Dala mi na neho číslo, dohodla som sa s ním, prišiel, nábytok vzal, poďakoval, odišiel a potom to začalo. Začal mi vypisovať, že by sa rád odvďačil za nábytok, že aspoň nemuseli míňať peniaze na zariadenie chaty atď., že by ma rád pozval na kávu. Na otázku, či to jeho žene nebude vadiť, odpovedal, že ona o tom nemusí vedieť 🤣 a už mi to bolo jasné. Ale tak ja som žena bez morálky a vták mi chýbal, on vyzerá super, chémia nenormálna, tak to ťaháme už 2 roky, poza chrbát mojej kamarátky. Nechválim sa, len ak je taká žena ako ja, že nemá morálne zásady, tak kľudne mu nohy roztiahne kedykoľvek.

lomidrevo888
26. sep 2025
@doriiis

@angiejesse ... Ak s ňou ešte nespal, tak chce.

@doriiis
Na tom niečo bude ...

anonym_0e66be
26. sep 2025
@anonym_86c701

Presne takto som začala ja s mojim milencom. Potrebovala som odviesť starý nábytok z domu, kamarátka sa ponúkla, že jej muž má dodávku a pomôže a že im by sa aj ten nábytok na chatu hodil. Dala mi na neho číslo, dohodla som sa s ním, prišiel, nábytok vzal, poďakoval, odišiel a potom to začalo. Začal mi vypisovať, že by sa rád odvďačil za nábytok, že aspoň nemuseli míňať peniaze na zariadenie chaty atď., že by ma rád pozval na kávu. Na otázku, či to jeho žene nebude vadiť, odpovedal, že ona o tom nemusí vedieť 🤣 a už mi to bolo jasné. Ale tak ja som žena bez morálky a vták mi chýbal, on vyzerá super, chémia nenormálna, tak to ťaháme už 2 roky, poza chrbát mojej kamarátky. Nechválim sa, len ak je taká žena ako ja, že nemá morálne zásady, tak kľudne mu nohy roztiahne kedykoľvek.

@anonym_86c701 to je ta obezna kamarátka a ty ta co chces prenášať pohlavne choroby?😂

gerrwie_girl
26. sep 2025
@misanthropicdann

@angiejesse ja nerozumiem prečo je to pre všetkých nenormálne. To ak je človek v manželstve už si nemôže nájsť kamarátov opačného pohlavia a mat len tých z obdobia pred vzťahom?

@misanthropicdann jooooj prosim ta 😀. Ja to sama dobre poznam lebo som bola aj na tej druhej strane a ano, je to začiatok vzťahu. Takto presne to začína. Kamarátka? Ok. Ja mam tiez mrte kamarátov. Ale píšem si s nimi len občas. Ver, ze ked si muž a žena píšu každý den a všetko si hovoria, tak to nie je len kamarátstvo 🙂.

anonym_86c701
26. sep 2025
@anonym_0e66be

@anonym_86c701 to je ta obezna kamarátka a ty ta co chces prenášať pohlavne choroby?😂

@anonym_0e66be Prosím? Moja kamarátka nie je obézna a žiadne pohlavné choroby nemám.

anonym_0e66be
26. sep 2025
@anonym_86c701

@anonym_0e66be Prosím? Moja kamarátka nie je obézna a žiadne pohlavné choroby nemám.

@anonym_86c701 tak potom je vas takých bezcharakterných K. viac😅 nemáš zatial

anonym_86c701
26. sep 2025
@anonym_0e66be

@anonym_86c701 tak potom je vas takých bezcharakterných K. viac😅 nemáš zatial

@anonym_0e66be Asi áno, teda určite je nás viac. A neboj, keď som za 2 roky nechytila žiadnu, tak ani nechytím a aj keby, tak sa vyliečim nie? nerob z toho vedu.

anonym_0e66be
26. sep 2025
@anonym_86c701

@anonym_0e66be Asi áno, teda určite je nás viac. A neboj, keď som za 2 roky nechytila žiadnu, tak ani nechytím a aj keby, tak sa vyliečim nie? nerob z toho vedu.

@anonym_86c701 z niektorých veci sa vyliečis, z niektorých mas následky a na niektoré zomries. Ale je to tvoj život verim ze si stastna 🙂.

anonym_86c701
26. sep 2025
@anonym_0e66be

@anonym_86c701 z niektorých veci sa vyliečis, z niektorých mas následky a na niektoré zomries. Ale je to tvoj život verim ze si stastna 🙂.

@anonym_0e66be Ďakujem, som.

sasesoe
26. sep 2025

Tvoj muz ma asi strasne vela volneho casu. Odporucam presunut nanho nejake povinnosti a najst si nejake spolocne hobby, vuac zacat spolu randit. A taketo doverne rozhovory s Tebou ma? Mozete si tiez pisat? ;)

anonym_300939
26. sep 2025

No ja neviem. Čítam to tu a je mi trosku smutno. To už vo vzťahoch neexistuje elementárna dovera? Mňa by porazilo, keby môj muž riešil každú moju komunikáciu. Nie som typ, čo potrebuje muža permanentne za zadkom a môj muž nepotrebuje všade mňa. Bola som v čisto mužskom kolektíve, jediná žena. Mam s tými ľuďmi dobré vzťahy. Ku kamarátovi idem na návštevu, raz za pol roka sa podarí stretko 😀 išla som s kamošom na konferenciu, s iným idem občas na pivo, jeden chodil k nám na návštevu, keď mohol. Ci bol muž doma alebo nie. A hádajte, k čomu došlo? K ničomu. Prijemne rozhovory, príjemne strávený čas. Žiadne iskry, romantika, chémia, žiadne návrhy ani z jednej strany. A áno, aj kamarátky mam. Idem s nimi von. Prídu na návštevu. Voláme si. Aj v noci , keď majú nejakú krízu. A riesi to nejako manžel? Nie. Lebo vie, že nemá čo riešiť. Tiež ho nekontrolujem. Lebo to je dovera. Keď sa naruší, potom budeme musieť mať vážne rozhovory a prevziať zodpovednosť. Ale aby sme sa vzájomne podozrievali? Veď to je na nervy. Nemám predstavu, že naplním všetky potreby môjho muža. Že sa nepotrebuje rozpravat s nikým iným. Že sú veci, kde ja ho neviem pochopiť a niekto iný áno. Nevedela by som byť spokojná vo vzťahu, kde nesmiem mat iné komunikácie. Manžel vie o všetkom. Keď niekam idem, vie presne kam, s kým... a keď mám problém s nim, riešim výhradne s nim.

rado318
26. sep 2025
@monulka205

@angiejesse počúvaj, daj mi tvoje telefónne číslo a ja ti budem prisahám Bohu písať nonstop, uložiš si ma ako nejakého chlapa, kľudne si dám aj sexi mužsku fotku a uvidíme aký bude hrdina!

@monulka205 tento plán sa mi páči 😉😉👍👍

rado318
26. sep 2025
@anonym_86c701

@anonym_86c701 uprimné , aj kruté zároveň , no aj takýto pohľad je treba prijať.

anonym_86c701
26. sep 2025
@rado318

@anonym_86c701 uprimné , aj kruté zároveň , no aj takýto pohľad je treba prijať.

@rado318 Nehanbím sa za to, toľko žien tu na MK má milencov, podvádzajú manželov, tak isto muži majú milenky a podvádzajú ženy. Je naivné myslieť si, že práve ten môj partner/partnerka to nerobí. Ale keďže ženy to vedia lepšie skrývať, muži im na to nikdy neprídu, horšie je to s mužmi, ktorí až takí opatrní nie sú.

anonym_a40bef
26. sep 2025

Takto nejak som si našla svojho manžela. Kamaratkin priateľ mi kedysi po mojom rozchode s ex začal pravidelne vypisovať, každý den, o vsetkom, so sucitu aby som nebola nestastna z rozchodu. Mali sme veľa spoločných tém, pisali sme si mesiac, tri, polroka a zrazu nevinne priateľstvo zahorelo viac ako sme si predstavovali. Dnes sme uz 12 rokov manželia. Takže ak nechceš o manžela prist, stopni to, ak sa este da.

rado318
26. sep 2025

Prajem pekný večer všetkým, ak môže sem poskladať riadkou pár , prispevkou veľa som si tu prešiel, a smutok poznačil moju tvár. Nie je to normálne, toť môj názor je, aj keby s kamošom z detstva si toľko a všetko vypisuje. A jeho odpoveď na tvoje námietky! , vraj najsť si niekoho na písanie máš aj ty !!! Ľúto je mi ak budem na teba zlý ,tak prosím prepáč mi , no tvoj muž si ťa VÔBEC NEVÁŽI !! Ak po troch mesiacoch takto na ňu namotaný je, a píšu si aj veci intýmne ( kr..y a podobne ) ona ho o chvíľu suchým rožkom opije. Ja Mám priateľky ešte z čias keď som bol mladý , "pekny" 😁slobodny, čo s nimi sme si všetko , ale že uplne všetko povedali, (keď som bol slobodny )! no keď som sa oženil , moja pozornosť aj myšlienky , presunuli sa na moju pani. Jednoducho , som si vybral ,ako každý normálny. Skús mužovi ultimatum dať, či jej ,alebo tebe a deťom sa mieni venovať . Lebo to čo robí , to ozaj normalne nieje , a ak to pojde tak dalej, ku zlému to u Vás doma speje 😔😔😒😲

rado318
26. sep 2025
@anonym_86c701

@rado318 Nehanbím sa za to, toľko žien tu na MK má milencov, podvádzajú manželov, tak isto muži majú milenky a podvádzajú ženy. Je naivné myslieť si, že práve ten môj partner/partnerka to nerobí. Ale keďže ženy to vedia lepšie skrývať, muži im na to nikdy neprídu, horšie je to s mužmi, ktorí až takí opatrní nie sú.

@anonym_86c701 nie nie ,nemyslím si že hanbiť sa za to treba , je to bežná realita života , niekto to dá, niekto to nedá , akurat pre tých "verných" je to krute.

rado318
26. sep 2025
@anonym_86c701

@anonym_86c701 jednoducho , hľadáš ,nájdeš inde to , čo doma nemáš , a prečo to nemáš doma ????