icon

Je normálne, že partner ide na chatu s kamarátmi?

3. aug 2026

Mám to iba ja alebo aj ostatný na okoli nikoho moc nemám nestretávam sa moc s kamarátkami takže som väčšinou s priateľom trávime spolu čas poslednú dobu mi začal hovoriť že by chvel chodiť aj sám s kamarátmi tak jasnw že ho púšťam zakazovať mu nemôžem ja som doma vždy a cakam ..tento týždeň mi oznámil že pôjde na chatu čo viem že on moc na také neni a ani nechodí 😀povedal mi že idú viacerí chlapci a aj jeho kamarátka je to podľa vás normálne ?ako by ste vy reagovali ?poprosim normálne komentáre ..len ma tak zaujíma ako by ste reagovali zobrať ma pravdepodobne nechce keďže ide s chlapcami a nechcem sa vnucovať

Strana
z2
anonym_db7bc0
4. aug 2026

@anonym_autor " viacerí chlapci a jedna kamoška". 🤔Mňa by zaujímalo, čo také výnimočné môže táto kamoška mať, že si ju chlapčiska na chatu zoberú a mňa nie🧐. Trošku by som sa porozprávala o kvalitách dotyčnej so svojím partnerom. 😁

anonym_9f452f
4. aug 2026

Ak ti mozem poradit z vlastnej skusenosti, maj aj ty svoje konicky, svoje kamaratky s ktorymi travis cas, nebud ta, ktora je vzdy doma dostupna a caka kedy sa on vrati. Maj proste taky zivot, aby sa ti jedneho dna nezrutil svet, ked nahodou z tvojho zivota odide.

123profil321
4. aug 2026
@hviezdicka002

@anonym_autor neviem mne by sa to nepáčilo tak isto ako viem že môjmu partnerovi… mne by svietila červená kontrolka že asi to vyhýbanie bude značiť nejaký začiatok problému. Kedy už nechce tráviť čas do mnou. Nech ti na rovinu povie ako to je porozprávajte sa a ak bude nahnevaný, kričať tak tiež to značí nejaké červené kontrolky

@anonym_autor hmm, tak to ide vzťah do kytek 🤔
@hviezdicka002 presne tak

123profil321
Autor odpoveď zmazal
123profil321
4. aug 2026
@anonym_33490d

@anonym_autor tu je to bud,alebo....Ste spolu 4 roky,na jednej strane pochopim,ze clovek chce travit cas aj mimo partnera,uz nie ste na zaciatku,kedy ste spolu vkuse boli na sebe nalepeni.Skratka chce byt aj bez teba a ty si to nevies predstavit,lebo tebe staci len on a nemas potrebu si tvorit svoje akcie so svojimi ludmi.A ze ta nezavolal?mozno mu partia povedala,neber ju,vzdy je ticho,mozno len chce byt troska aj bez teba,mozno ta volaval a bola si otravena a ked si aj sla,nerozumeli ste si a len si tak sedela.Mozno mozno mozno.Treba sa jeho spytat narovinu,preco ides na chatu bezo mna?take jednoduche a pritom,tu spravnu odpoved ti da len on a keby aj klamal,to vidis,vycitis....Je uplne jedno,ako to mame my,ci by sme sa bali a ziarlili,alebo ho nechali ist,v konecnom dosledku,on pojde i tak a bud s tym,ze ma fajn babu,ktora nerobila problemy kolo toho,alebo odide a rad znechuteny,ze doma je histerka a podozrievacka.Tvoje pocity su vporiadku,no tu by som pouvazovala,ci to ma zmysel aj do buducna.Nemusi ist o nic zle,skratka ste spolu dlho,mate vazny vztah a teda zije aj zivot,tym chcem povedat.Predstav si vztah/manzelstvo,kde ste spolu dajme tomu,10/20 rokov,fakt si myslis,ze ten clovek po tvojom boku bude len pri tebe?Je uplne normalne,ze vo vztahu travia ludia cas aj mimo seba.Ak ty taka nie si,treba si najst sebe rovneho,cloveka,ktory bude ako ty a nebude mat potrebu niekam lozit,ale bude len s tebou,max rodinou.A to nepisem ironicky.Dnes su to 4 roky,chce chatu,mozno za 10 rokov spolocnu dovolenku s chalanmi a pod.Tam uz nastupuje,ci verime,alebo neverime a ci takeho partnera chceme.Ja som mala exa,ktory nemal potrebu travit cas s nikym inym okrem mna.Na zaciatku som to zrala,no po rokoch ma to ubijalo.On nechapal,ze chcem ist do kina s kamoskou,ze preco nevolam aj jeho?ved ideme predsa len na film,tak preco mi vadi,ze tam ma byt aj on?akoby som vo vztahu nemala pravo byt aj trosku sama s niekym inym.Alebo sme mali stretavku zo zakladky na chate,tiez cely bez seba,ze pojdem bez neho (nesla som napokon).Tu nebol problem v tom,ze som nejaka nevernica a ze chvile,ktore som chcela byt bez neho hned mali znacit sex s inym.U neho nebol problem,ze by bol nejaky magor ziarlivy.Tu bol problem,ze on bol introvert,doma sed,filmiky,tulenie,vkuse vsade spolu,ja som potrebovala aj nadych a ist niekam aj bez neho.Ukoncila som to.naozaj nestaci len obalenie vztahu do nazvu-rozumieme si.Nie,nerozumiete si,on chce to,ty zas hento.Tebe staci on,on chce sa aj vyzit mimo teba.Otazne je,ci je to nevinne a len ma nejake plany aj mimo teba,alebo ozaj mu ide o to,vrznut si.Tu ti tu spravnu odpoved nik neda.

@anonym_33490d presne

123profil321
4. aug 2026
@citronove_koliesko

@anonym_autor a kamka sa tam ako infiltrovala medzi chlapov? Ake kriterium vymysleli aby mohla ist akurat ona a ziadna ina? 😃

@citronove_koliesko bratrancova frajerka sa tiež takto infiltrovala 😃 jediná žena prvýkrát na dlhoročnej pánskej jazde 😃

anonym_db7bc0
4. aug 2026
@123profil321

@citronove_koliesko bratrancova frajerka sa tiež takto infiltrovala 😃 jediná žena prvýkrát na dlhoročnej pánskej jazde 😃

@123profil321 na tie " zážitky" tak skoro nezabudne. 🤔. Ale, tak my nezávidíme, nech si čaja užije. 😁

anonym_a5cee6
4. aug 2026

@anonym_autor Nie, nie je to normálne. Ak chce ísť na chatu, tak s Tebou. Toto je hra na tenkom ľade....

citronove_koliesko
4. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_35808f jasne že áno idú tam chlapci a ta kamarátka jeho a možno ešte jedno dievča

@anonym_autor ahaaa takze maju "zmiesanu chatu bez partnerov" aky na to maju dovod, nepytala si sa? Ja tusim ale hanbim sa napisat 😃

citronove_koliesko
4. aug 2026
@123profil321

@123profil321 a nie je to malo pre tolkych muzov? Docvaklo jej ze im tam bude robit program? 😃

123profil321
4. aug 2026
@citronove_koliesko

@123profil321 a nie je to malo pre tolkych muzov? Docvaklo jej ze im tam bude robit program? 😃

@citronove_koliesko nerobila im program, ale aspoň vidieť, čo robíš ty 😉

citronove_koliesko
5. aug 2026
@123profil321

@citronove_koliesko nerobila im program, ale aspoň vidieť, čo robíš ty 😉

@123profil321 😃 a ty si jej uverila?
Ja sama s chlapmi na chaty nechodim, nelaka ma to.

123profil321
5. aug 2026
@citronove_koliesko

@123profil321 😃 a ty si jej uverila?
Ja sama s chlapmi na chaty nechodim, nelaka ma to.

@citronove_koliesko áno, poznám ich. Teba nepoznám a neverím ti. Ale svojím komentárom si jasne ukázala, čo máš v hlave 😉

romanovic
5. aug 2026

@anonym_autor my sme vzdy mali aj vlastne zivoty a vlastne bubliny ludi. Pred manzelstvom, aj pocas neho. Neexistuje, aby mi muz povedal, ze mi zakazuje niekde chodit. Dokonca cele roky chodim na damske jazdy, par dni mimo SK.
Ty nemas vlastne kamosky, s ktorymi si vyrazis na vikend? Najvyssi cas si ich najst.

citronove_koliesko
5. aug 2026
@123profil321

@citronove_koliesko áno, poznám ich. Teba nepoznám a neverím ti. Ale svojím komentárom si jasne ukázala, čo máš v hlave 😉

@123profil321 ked ma nepoznas tak co ma riesis? 😃 ries si rodinu co beha zadana po chatach sama s muzmi. Takych co davali ruky do ohna za ludi co poznali je kopec a nakoniec bolo vsetko inak.

123profil321
5. aug 2026
@citronove_koliesko

@123profil321 ked ma nepoznas tak co ma riesis? 😃 ries si rodinu co beha zadana po chatach sama s muzmi. Takych co davali ruky do ohna za ludi co poznali je kopec a nakoniec bolo vsetko inak.

@citronove_koliesko áno, ďalej rozvíjaj, čo kde robíš 😉

anonym_23c623
6. aug 2026

Ak je ta kamarátka v partii snimi od malička alebo dlhšie , tak je to pochopiteľne . Môj manžel , keď sa stretávajú , že len kamaráti tak chodia 5 chalani a jedna kamoška čo sa spolu bavia od 10 rokov . Keď idu sami tak idú sami . Potom , keď berú manželky a ona manžela tak ideme všetci . Mne by dosť len vadilo , keby idú niektorých manželky a mňa nezavolajú a sedím doma . To by bolo dosť od veci .. Avšak no toto si musíte vykomunikovat čisto s ním . Ak idú bez frajerok a ona bez frajera tak ok.. ak idú aj frajerky a frajer a vy máte sedieť doma tak by som sa tam ja osobne zjavila , že dobrý deň … treba viac komunikovať a povedať mu , že vám to vadí . Zbytočne vám bude potom hlava pracovať a budete rozmýšľať nad hlúposťami.. a ešte treba sa odcucnuť od priateľa . Z rodiny alebo z môjho okolia poznám pary , že nonstop sú spolu .. že stále nonstop .. a keď ide s chalanmi na pivo tak baba sa snim pomaly ide rozísť lebo nesedel s ňou doma ako pecuch .. je super , že máte spoločný čas ale vyhraďte si aj čas na vaše záujmy - koníčky a on na tie svoje pretože vám z toho prepne a začnete si robiť scény navzájom.. keď budete ako pijavičky tak to neprináša moc ovocie vo vzťahu

Strana
z2