Je normálne, že si partner píše s ex?
Ahojte,
zistila som, že si môj partner už nejaký čas píše so svojou bývalou partnerkou. Neprišiel za mnou sám, dozvedela som sa to náhodou. Keď som sa ho na to spýtala, povedal mi, že medzi nimi nič nie je a že sú len kamaráti.
Na jednej strane mu chcem veriť a nechcem byť žiarlivá. Na druhej strane ma mrzí, že mi o tom nepovedal a mám pocit, že keby na tom nebolo nič zvláštne, nemal by dôvod to tajiť.
Neviem, či zbytočne robím z komára somára, alebo by vám to tiež prekážalo. Je normálne udržiavať kontakt s ex, alebo by ste v tom videli problém? Nemajú žiadne dieťa, záväzky, nič. A mala som pocit, že sa nerozišli v dobrom. O to viac ma to prekvapilo.
Otázka je obsah a frekvencia, nie je dôvod si vypisovať a kamarátiť sa s opačným pohlavím vo fungujúcom vzťahu.
Samozrejme, že je to nevhodné
Mne keď písal nejaký ex ,najprv vzdy myslela kamarátsky si spomenul 😅
a nie ,nikdy to nebolo kamarátske🙄
Takže tomu neverím, že nič za tým nieje
@anonym_ad9195 a čo za tým bolo?
Písala, ale už nepíšem.Boli to len bežné správy.Nič hlbšie.Môj
manžel vedel, jeho žena asi nie.
Hmmmm osobne by som nemala problwm ostat kamaratka a komunikovat s nejakym expriatelom.
Ale... nie za cenu ze by to malo vyvolat nepokoj v sucasnom vztahu.
Obzvlast ak takto "zatlka". Ak by nemal co skryvat tak to neskryva.
@anonym_ad9195 a čo za tým bolo?
@anonym_87744f spomínali,lutovali,chceli šancu a je jedno, že aj po rokoch😅
Preto z vlastnej skúsenosti neverím, že ex sa ozývajú len tak pre nič
@anonym_autor pre mňa je to neprijateľné, nemá si čo písať s ex. Mne keď môj ex napísal, hneď som to hovorila partnerovi, že pozri čo mi píše ex. Proste už len to, že si sa o tom dozvedela takto je shady. My odkedy sme spolu si môj partner s bývalou nepísal a to asi rok ešte hrali v rovnakej kapele. Proste neexistuje.

@anonym_autor shady, nechaj ho