icon

Je normálny prístup svokry na oslave?

23. júl 2024

Baby stala sa taka vec. Svokra mala 50. Velka oslava kde bolo kopec ludi. Svagor nal doletiet v den oslavy z Irska.Skuoy, lakomy stary mladenec si nielenze nezacvakol taxik ani len dialnicnu nekupil. Oslava zacinala od 13:00. Svokra zacala rano v den oslavy vyvolavat muzovi nech ponho ide ona staremu mladencovi vybavuje podotykam odvozy… Muz jej nato a co poviem ? Cize muz sa oddrbal od pol2 do pol5 na letisko. Na oslave sme boli hodinu a pol. Kedze sme isli domov lebo mame male babo a muz bezomna nechcel ostavat aj tak sme uz mali pokazeny den. Ja nanu mam tazke srdce co je toro za svinstvo aby vlastneho syna doslova vyhnali z takej islavy? Vedela ze budeme kratko🤦‍♀️Topka je ze kazdy bol nabaleny jedlom len nam v pondelok volala muzovi ci “Ma” doniest kolace?stvordnove??! Wtf? Som ja debil ze sa hnevam?!! Muz navyse je unich za otroka na pracu akurad

zuzanockamt
23. júl 2024

@misiak7777 A okrem toho, ja som tu od istej užívateľky zažila brutálnu šikanu a výsmech,urážky niečo otrasné. A stále zažívam, i keď už v menšej miere.
A trošku dosť preháňaš.

misiak7777
23. júl 2024

@zuzanockamt jaj tak si napravis ego na inej? 🙂 Smutné 😉😉😉

aurora33
23. júl 2024
dadis
23. júl 2024

@misiak7777 Ak by tato osoba bola skutocna, tak v kute by urcite nestala 😁, ved pozri na jej agresivne reakcie..v skutocnosti by sme si este kazda odniesla po facke, lebo nedrukujeme jej nenavistnemu postoju k muzovej rodine..

zuzanockamt
23. júl 2024

@misiak7777 To som nikde nenapísala, ale aby si nemala pocit,že len tu sa zišli fuj-fuj zloby. Sú tu horšie užívateľky - doslova prenasledujú v témach a šikanujú.

misiak7777
23. júl 2024

@aurora33 nakreslím ti to??

sisa_s
23. júl 2024

Minuly tyzden tu bola jedna psycho pani (tanicka1990? Nieco take), ktora pisala uplne rovnakoo, to bolo lustenie hieroglyfov...tak ci si niekto fakt nerobi srandu, lebo toto klavesnicou nie je

misiak7777
23. júl 2024

@dadis niektoré osoby sú "silné" cez písmenká, viď tu niektoré prispievatelky

aurora33
23. júl 2024

@misiak7777 nie nemusíš. A ak sa ti nepáči čo píšem, tak na mňa nereaguj. Pekný večer prajem.

misiak7777
23. júl 2024

@zuzanockamt no a teraz máš možnosť keď si tu tak strašne sikanovana uľaviť si na inej. Hlavne keď ste sa tu stretli tri, v skupine je sila že

misiak7777
23. júl 2024

@aurora33 a prečo by som nemala 😉 baví ma to

liv1
23. júl 2024

Leniva huba hotove nestastie - ako sa hovori. Pokial tvoj muz bude vzdy suhlasit, bude vzdy za rohozku. Mal povedat nech si vezme taxik, ze jemu sa to nehodi, cokolvek. Je to jeho chyba. Je jeho chyba ze ho na robotu vyuzivaju. A ty sa hnevaj hlavne na neho. Rozumiem ti ze ta svokra stve, ale pokial jej synacik nenastavi zrkadlo, dotial si bude mysliet ze je to ok.

zuzanockamt
23. júl 2024

@misiak7777 Keď myslíš ... Nechám ťa teda v tvojom presvedčení 🙂

aurora33
23. júl 2024

@misiak7777 tak fajn. Tak mi teda nakresli čo ti vadí ;)

322sima123
23. júl 2024

Tiez by som mala s tymto velky problem, muz nevie povedat nie a aj pekne vysvetlit preco.. cudne ze nikomu inemu to nevadilo

misiak7777
23. júl 2024

@zuzanockamt to moje presvedčenie vidia aj iní ľudia. Gratulujem

misiak7777
23. júl 2024

@aurora33 vyjadrenie tvojho opačného pohľadu na vec arogantným spôsobom a výsmechom

aurora33
23. júl 2024

@misiak7777 čo? 😀😀😀😀 fakt ti nerozumiem. Len sa tu zhadzujes. Naozaj už na mňa nereaguj. Aj keď ta to baví, ok?

clarae
23. júl 2024

No poniektore komentare su uz dost cez. A potom ze preco je sikana na skolach ked deti naju dama taketo vzory.

aurora33
23. júl 2024

@clarae vies, robiť si žarty z očividneho trola nie je šikana. Zase nepreháňajte poniektoré.

dadis
23. júl 2024

@clarae Ano, rovnako ale vsak aj komentare autorky. Ja som sa to snazila len odlahcit, poukazat, ze nevidi pohar poloprazdny, ale ze uplne prazdny 😅. Ze zbytocne prehana a hroti situaciu..

miriamzba
23. júl 2024

Je normálne, že svoju rodinu ochotne vyzdvihnem z letiska, ale v dobrých rodinách sa obvykle dáva vedieť s predstihom, zvlášť keď ide o plánovanu akciu. Aj mne by vadilo, ak by som bola vždy panák na spagate. A tiež si myslím, že s malým bábätkom si zasluzite ohladuplnost. Niektoré detičky spia super a dobre znasaju aj ruch a zmeny (mám také), a iné nie, a vyžaduju svoj režim (aj také mám). Ja ta chapem, že ti to asi prišlo nefér. Ako to vnima tvoj muž?
Svokre ste vyhoveli, no a môžete ju pomaly začať učiť že nie vždy to bude len o nej a pokynoch na poslednu chvilu 🙂

clarae
23. júl 2024

Autorka ja ta aj chapem tiez by manzel na oslve neostal sam ale chceli by sme tam byt spolu.
A kazde dieta je ine, nase v kociku nezaspi a ani nepolezi tam. Boli sme na svadbe ..svagrina tancovala do rana s dietatom v nosici a ja som mala tiez nosic nabaleny ale ani k sale som sa nemohla priblizit neskutocny plac. Bolo to utrpenie pre mna aj pre dieta tak sme isli skor domov aj ked povodny plan bol iny. A vychova to nieje, prvorodeny nemal problem s nikym nicim.

pohodacka03
23. júl 2024

@sisa_s ja dokazem pisat tiez taketo hatlaniny pri kojeni, ked pisem lavou rukou, preto prispievam malo, lebo by si mysleli ostatne baby, ze som bud mimo alebo troll😂
@autorka vies co, z pohladu tvojho muza-fakt ho vlastna mama poslala pocas svojej vlastnej oslavy 50 prec? Keby mi toto mama rano v den oslavy zavolala, asi by som dostala infarkt, strasne by ma to mrzelo, ale suhlasila by som, kedysi. Neviem v akom ste veku, ale ja som bola tiez ta blbka v rodine, ktora mala stale pomahat druhym(podla rodicov). Teraz uz dokazem povedat nie. Ak ste mladi, tak mozno rokmi a skusenostami aj tvoj muz dospeje do stadia, ze dokaze asertivne povedat nie. A rozumiem aj, ze babo bolo unavene a sli ste domov, nie kazde clovek da do kocika a spinka. U mojich deti sa striedali obdobia, ze v pohode zaspali hocikde a obdobiami ze boh nas ochranuj ak dam spat minutu neskor a inde ako doma. Boli oslavy, kde sme sli po hodine domov a aj take, kde sme odchadzali o polnoci. Nepride mi ani divne, ze manzel nechcel ostat v takejto situacii(ani moj by nechcel). Mozno mate narocne babo a tesili ste sa na oslavu, ze zmenite prostredie, babo trosku poobede pospi a vy pokecate s ludmi... Nechapem preco nemohol priletiet skor alebo si zohnat odvoz manzelov brat. Dospely clovek sa nevie zariadit? Mojich surodencov by ani nenapadlo v den oslavy odo mna ziadat, aby som sla po nich na letisko. Resp.preco svokra zvolila oslavu az v den priletu syna?

tahomi
23. júl 2024

Cize ak by kupil tu dialnicnu znamku, tak uz by to bolo v poriadku?
Alebo by vam doniesol dary?

svetlonos
23. júl 2024

Toto tu je super teda. Keď je téma o mamičkami- každá takmer napíše o ňom negativne. Lebo to bývajú vacsinou neschopní jedinci. A teraz sa pustate do autorky presne koli takémuto lemrakovi.
Ci uz je trol ci nie, osobne poznám takeho muza. Sestra hviezda a on debil na robotu. Všetok majetok za života pripísali sestre ale on ma obrabat a pomáhať. Dlho sa učil ze ho využívajú. No ten uz dospely chlap stále túži po láske rodicov aj sestry, tak často pomôže. Co tam občas svokra povivadzala, by nik neverila. Keď to videla ta dcera, sama jej žalúdok vycistila.
Pomaly sa on naucil akú má rodinu a uz sa ozve. Jeho žena sama hovorila, že na to musí prísť sam. Prepukla ich a veru za chrumkavu nebola. Ale ona im to povedala priamo do očí. Svokra len pozrela bokom, lebo mlada mala pravdu.
Takže ozaj také rodiny existujú.
Tu nejde od separovaného sa od rodiny ale nebyt pre nich debilkom na spagate.

gelifil
23. júl 2024

ty si sa sfulila namiesto svokry...no tak ste tam boli spolu 1,5 hod...tvaris sa ako urazene decko...mam pocit, ze teba hlavne stve, ze si sa nemohla bavit dlhsie...

sense
23. júl 2024

Keby ma mama požiada, ci skočim pre brata na letisko tak skočím. Bez problémov. Aj za cenu ze na oslave ostanem len hodinu. Úplne bezproblémov dom pri spôsobovala oslavy. Návštevy režimu dieťata. A ak da mužovi mali la byt tam. Hodinu. A pol tak mohol ostať a ty ist s dieťaťom domov.
Nevraviac o tom ze každého nabalila jedlom vieš odkiaľ keď si tým nebola? Ak si koláče z piatka nechcela, stačilo povedať ďakujem neprosíme si.
Podľa mňa robíš z komára somára.... Len jed oduxho nemôžeš vystáť manželov matku

svetlonos
23. júl 2024

Autorka, ako ti tu viacere uz písali- ty si nasrana na svojho muža. On jediný to vie a ma zmeniť, nie ty. Nevedela si aký je? Títo sa často stáva v nacistických rodinach. Zlaté dieta a čierna ovca.
Je na tebe ako sa zariadis a aj tvoj muz. Takýmto štýlom budete vždy za handry.
Pomôcť áno ale nie tskymto štýlom. Ten brat musí mať nejakú vadu! Ja som ako 20 rocna jazdila bušom do DE a potom ešte vlakom 1,5 do ineho mesta. To tento nezvládne ci nebie čítať cestovný poriadok?
A pomáhame si aj my v rodine, zrovna aj s týmito odvodmi dôvodmi. Ja najazdím ale aspom prepravu dokážem vybaviť, ci sebe ci druhym.
Ale nikto nikdy nikomu nepovedal takto o 5 dvanásť. Vzdy to bolo dopredu plánované, lebo takéto prilety/príchody sa nevyskytujú spontanne!
Ale tak vieš čo máš doma, muz sa musí chcieť zmeniť. Drzim palce a prajem pevné nervy.

misicka31
23. júl 2024

Ale to treba povedať svokricke do očí,či na to odvaha nie je???už je po oslave,už sa ,, nesfuli"...nadávam,riešim,niečo má série ale ústa neviem otvoriť?zvláštny prístup...