icon

Je odmietnutie vazektomie dôvodom na rozvod?

Včera o 15:46

Ak muž odmieta vazektomiu a chce používať len kondómy, je to podľa vás dôvod na rozvod?

Dve deti už máme a ja nechcem 3., ale muž sa mu nebráni.

Rozviedol by nás súd, ak všetko ostatné v manželstve klape (nebije ma, negambluje, nie je alkoholik...) ?

lilinka76
Včera o 16:20
@anonym_autor

@rachel36a Tak v manželstve sa kondóm asi nepoužíva. To robia len tínedžeri. Nemáme 18.

@anonym_autor

sticker
sisska96
Včera o 16:22

Prečo hneď rozvod? Je kopec antikoncepcii. BTW ani môj muž nechcel, tak som šla ja na sterilizáciu, lebo ja som už nechcela ani náhodou 3 dieťa. Takže tak vyriešené.

anonym_7287ff
Včera o 16:23

@anonym_autor Ja ťa nechápem.Manzelstvo nie je o tom, že tomu druhému niečo príkazeme a v prípade, že to odmietne, tak sa ideme rozvádzať.Je to o kompromisoch.Zaroven si polož sama sebe otázku, či by si podstúpila nejaký lekársky úkon preto,lebo to chce od teba tvoj manžel ?

rachel36a
@anonym_autor

@rachel36a Tak v manželstve sa kondóm asi nepoužíva. To robia len tínedžeri. Nemáme 18.

@anonym_autor to kde si našla taky "zakon".
Ja mam teda 54 rokov a s mužom sme kondom používali roky, keďže som nemohla brat antikoncepciu...az kým som nebola po prechode...

lilinka76
@anonym_autor

@anonym_62a60f Ja som rodila, tak teraz je rad na ňom.

@anonym_autor vieš čo, radšej sa rozveď a osloboď Tvojho muža. Vyhrávaš 1. cenu za najdebilnejší výrok na MK.

saxana000

Chod ty na sterilizaciu.ty nechces deti tak si to zariad

sisska96
Včera o 16:24
@anonym_autor

@anonym_f0bda0 Tak navrhnú nejaké. V celibáte žiť nechcem, nie som mníška.

@anonym_autor Bože si taká trúba. Buď rada že s tebou vydrží chudák 😂😂😂

autor
Včera o 16:25
@minenkaa

@anonym_autor ale k vajíčkam sa dá dostať aj keď je sterilizáciá ,takže v tomto ste narovnako
Teraz ešte raz ,prečo to teda ty neriešiš

@minenkaa To nie je pravda. Žena po sterilizáciu už nikdy nemôže otehotnieť. A surogatne materstvo riešiť nechcem. Veď je to na Slovensku zakázané.

autor
Včera o 16:28
@lilinka76

@anonym_autor vieš čo, radšej sa rozveď a osloboď Tvojho muža. Vyhrávaš 1. cenu za najdebilnejší výrok na MK.

@lilinka76 Čo je na tom debilné?

sisska96
Včera o 16:28
@anonym_autor

@minenkaa To nie je pravda. Žena po sterilizáciu už nikdy nemôže otehotnieť. A surogatne materstvo riešiť nechcem. Veď je to na Slovensku zakázané.

@anonym_autor Umelé oplodnenie ti hovorí niečo?

anonym_62309b
Včera o 16:29

Vies o tom, ze aj po sterilizacii vajecniky produkuju vajicka? Takze ak by si chcela dasie, da sa tehotenstvo riesit umelym oplodnenim. Nemusis si prenajimat cudziu maternicu, normalne pouzijes svoju. Ale ty predsa uz deti nechces, tak preco riesis, ze by by si dalsie nemala.

autor
Včera o 16:30
@rachel36a

@anonym_autor to kde si našla taky "zakon".
Ja mam teda 54 rokov a s mužom sme kondom používali roky, keďže som nemohla brat antikoncepciu...az kým som nebola po prechode...

@rachel36a Veď dospelí muži používajú kondóm len s prostitútkami alebo keď hrozí nákaza pohlavnou chorobou. To nie je náš prípad. Nám pohlavné choroby nehrozia.

huxy
Včera o 16:32
@anonym_autor

@rachel36a Veď dospelí muži používajú kondóm len s prostitútkami alebo keď hrozí nákaza pohlavnou chorobou. To nie je náš prípad. Nám pohlavné choroby nehrozia.

@anonym_autor ty si riadne mimo

autor
Včera o 16:35
@anonym_7287ff

@anonym_autor Ja ťa nechápem.Manzelstvo nie je o tom, že tomu druhému niečo príkazeme a v prípade, že to odmietne, tak sa ideme rozvádzať.Je to o kompromisoch.Zaroven si polož sama sebe otázku, či by si podstúpila nejaký lekársky úkon preto,lebo to chce od teba tvoj manžel ?

@anonym_7287ff Tak je to moz muž. Ja som rodila 2x, tak teraz je rad na ňom.

anonym_f0bda0
@anonym_autor

@anonym_f0bda0 Tak navrhnú nejaké. V celibáte žiť nechcem, nie som mníška.

@anonym_autor kondom teliesko hak pesar. Poraď sa s gyn

anonym_f0bda0
@anonym_autor

@anonym_autor ty si dobre mimo

anonym_7287ff
Včera o 16:40
@anonym_autor

@anonym_7287ff Tak je to moz muž. Ja som rodila 2x, tak teraz je rad na ňom.

@anonym_autor Píšeš o rodení ako o obetovani sa.Pre väčšinu z nás, napriek tomu, že neraz je spojený s komplikáciami,je to spôsob ako darovať život V prípade, že sa zhodneme s partnerom, že naša rodinka je tak akurát, hľadáme riešenie,aby to tak ostalo... hľadáme riešenie bez toho,aby jeden druhého do niečoho nútil.

minenkaa
Včera o 17:00
@anonym_autor

@anonym_autor zas sú prázdniny?

minenkaa
Včera o 17:02
@anonym_autor

@anonym_autor 🤣🤮🤣🤮🤣🤮🤣🤮🤣🤮

majus2323
Včera o 17:08

@anonym_autor toto nemôže byť real téma ....

simsalabim
Včera o 17:12
@anonym_autor

@anonym_autor v manzelstve sa kondom pouziva. A nie v jednom.

anonym_a327e8
Včera o 17:18
@anonym_660893

preco ti vadia kondomy

@anonym_660893 a preco by jej nevadili, aj ja som zena a vadia mi, ale zas by som sa kvoli tomu nerozvadzala.

anonym_f39916
Včera o 17:19

Aj mne vadia kondomy. Tiez v manzelstve nepouzivame. Chranime sa radsej inak.

anonym_b4b648
Včera o 17:20

Rovno napíš, že k nemu nič necitis a nehľadaj výhovorky

rachel36a
Včera o 17:21
@anonym_autor

@anonym_autor ty sa fakt rozved...lebo ci komentár, to perla...asi ti poviem novinku, ale ľudia každého veku používajú kondóm....aj manzelia....

anonym_a327e8
Včera o 17:21

Ale autorka je nejaka cudna cela 🫣🤭

anonym_a327e8
Včera o 17:23
@anonym_f39916

To dnes je nejaka sutaz o najdebilnejsie diskusie?
1 miesto - chcem kuceravo dievcatko
2 miesto - rozvod, lebo muz nechce vazektomiu
Niektorym zenam fakt sibe.

@anonym_f39916 podla mna prve miesto ma ta tema, kde autorka chcela vybrat pohlavie a aby malo rysave vlasy, cez IVF, a nrvidela na tom nic divne, nemoralne a chore.

anonym_a327e8
Včera o 17:24
@sisska96

Prečo hneď rozvod? Je kopec antikoncepcii. BTW ani môj muž nechcel, tak som šla ja na sterilizáciu, lebo ja som už nechcela ani náhodou 3 dieťa. Takže tak vyriešené.

@sisska96 hej, ale ja by som napriklad nesla, lebo je to operacia v celkovej narkoze a keby to nebolo v ramci sekcie, tak osobitne by som teda to nechcela absolvovat. Len preto, ze sa muz chranit nechce. Preco si ma vsetko odsrat len zena?

anonym_a327e8
Včera o 17:26
@anonym_autor

@anonym_autor pozri sa, som tehotna, mam bakteriu, ktoru som liecila liekmi, tak pre istotu uz mame sex s kondomom. To je prekvapko, ze? Je mi ten kondom neprijemny, nuz ale co narobim.

doriiis
Včera o 17:31

Bože tento kôň. Výkladna skriňa dvojtvárnosti, faloše a pozerstva.
Tie isté nicky ( česť vynimkam),ktoré sa teraz oduševnene zastávajú muža a nadávajú autorke do sibnutej v inej téme označujú chlapa, ktorý dobrovoľne nechce ísť na vazektomiu za debila, egoistu, partnerku nemilujuceho, nezodpovedného chruna. Kôň je proste bomba