icon

Je písanie na zoznamke s tichými prestávkami normálne?

18. jún 2024

Ahojte, začala som si písať s jedným mužom na zoznamke. Máme 40 rokov,ja jedno dieťa,on slobodný bezdetný. Napísal mi on ako prvy. Rozprávali sme sa,že pôjdeme na kávu budúci týždeň, nakoľko tento týždeň mi to nevyhovuje. Ale príde mi veľmi zvláštne, že si jeden deň píšeme, dva dni je úplne ticho. Píšeme do asi tyzden. Chcel prejsť na WhatsApp, tak som mu dala číslo, zas je druhý deň ticho. Neviem, príde mi to akoby nemal nejaký záujem. Keď sa chcem s niekým spoznať, tak si nájdem čas na jednu dve spravy si myslím...možno ma má len ako zálohu...neviem...jasne že nič nečakám,možno ani po káve by neboli žiadne stretnutia, nie som vôbec namotana, ale nepríde vám to zvláštne? Aký máte názor? Plus mám dieťa, tiež sa len opýtal na pohlavie a vek. Prosím o vaše názory, nakoľko ja som sama dlho a nerandila som už desať rokov,tak možno som trochu mimo...

Strana
z2
jarnajar
18. jún 2024

Je to ok, stretnite sa osobne, zisti jeho cele meno a googli, skontroluj bsm... a keď to bude ok, tak pravdaže vašu kompatibilitu naživo. Mňa by tiež písanie nebavilo, účelom zoznamky je niekoho stretnúť, to ste si už dohodli, tak čo ešte. A pýtaš sa prečo kontaktuje rozvedené mamičky? On už tiež nie je nejaký mladík, tých slobodných bezdetných žien je v jeho zábere (cca 35 +) už málo, je to jednoduchá matematika. Jedno dieťa cca 10-ročné alebo staršie nie je zas taká príťaž.

iv007
18. jún 2024

Ja som bola pred rokmi na badoo, a teda tolko mojich znamych zadanych aj zenatych som tam videla, ze ma presla chut na zoznamovanie🙄 zrejme to bude aj tento pripad

sevrin
18. jún 2024

To keď je chlap po 40tke slobodný a bezdetný, to neznamená, že je čudák, možno nenašiel ženu, kvôli ktorej by bol ochotný zmeniť svoj životný štýl a po 40tke keď je chlap zabezpečený a bez záväzkov, tak kvôli žene asi sotva bude niečo meniť. 40tnik už nie je nadržaný z každej sukne čo sa o neho obtrie.
Skôr sa divím 40tničkám čo majú ešte "čas".

romi0310
22. jún 2024

@athelas86 ked nemas argument, ides urazat?:D a ty asi tiez nebudes z tych muznejsich chlapov, ked si na zenskom fore :D

milos81
22. jún 2024

Presne pre toto už zoznamky nechcem ani vidieť, najlepšie sú ženy, ktoré odpisujú jednoslovné odpovede a keď navrhneš po týždni stretnutie, napíše, že to je príliš skoro. Nechcem byť s niekým len preto, že som sám a chápem, že žena na zoznamke má na výber možno z 300 zhôd za deň, ale ak toho človeka nechcem, spravím unmatch a nevodím za nos.
Skús sa ho opýtať ešte pred stretnutím ako si predstavuje život do budúcna, plány o žene či mužovi prezradia veľa, osobne si dávam pozor na ženy čo nemajú nijaké plány, alebo žijú len pre dnešok, či užívajú si a sú spokojné a šťastné, alebo ešte také, čo vôbec nič nehľadajú lebo majú všetko(aj napriek tomu boli na zoznamke), pretože keď som čítal toto, bolo jasné, že mňa taká buď nepotrebuje, alebo hľadá len sex či peniaze, no rozhodne dlhodobý vzťah či životného partnera nie

autor
22. jún 2024

Tak on sa odvtedy ako som založila diskusiu neozval. Už som preč zo zoznamky, nemám na to nervy.

hopsas
22. jún 2024

Už si ženy konečne zapamätajte že ak má muž o ženu záujem, kontaktuje ju okamžite hneď a neodbytne. Ak ju nekontaktuje, znamená to že záujem nemá. Ak má.pauzy medzi kontaktovaním, znamená to že sa ozve, len keď nemá.lepsi program.

Strana
z2